Találatok a következő kifejezésre: Mennyivel lehet az autópályán (4 db)

Utánfutóval mennyivel lehet menni az autópályán?

Hátul rá van ragasztva 80km/h és gondolom akkor csak annyival lehet menni, de ha azt leveszem és teszek rá 110km/ h akkor annyival mehetek majd nem?

Legjobb válasz: Drága kérdezõ! Az a matrica legfeljebb arra, jó, hogy az a tacskó, aki a kreszt nem tanulta meg, de korlátozottan még tud olvasni, tudja, nem azért mégy 80-al, hogy a cukrát húzd, hanem azért mert nem szabad többel menned. Tehát hiába fekszik a dudán, hiába rángatja mögötted ide-oda a kormányt. A kresz szabályozza a legnagyobb megengedett sebességet, nem a matrica.

Drága kérdezõ! Az a matrica legfeljebb arra, jó, hogy az a tacskó, aki a kreszt nem tanulta meg, de korlátozottan még tud olvasni, tudja, nem azért mégy 80-al, hogy a cukrát húzd, hanem azért mert nem szabad többel menned. Tehát hiába fekszik a dudán, hiába rángatja mögötted ide-oda a kormányt. A kresz szabályozza a legnagyobb megengedett sebességet, nem a matrica.
80km/ó-val! Ha kettõ darab 110-est raksz rá, akkor 220km/ó?
A kérdező hozzászólása: Akkor is 100-al mentem.:P
mi volt ebben a kötekedés?
A kérdező hozzászólása: És ki mondta hogy matrcia nélkül akarom mozdítani?:P Nem tudsz olvasni? Miért mindig kötekedve válaszolsz??
Vágd ki a meglévõ 8 ast és rakd fel 90 fokkal elforgatva, ekkor ugye végtelen sebességgel mehetsz.
sõt ha nincs rajta a matrica h mennyivel mehet akkor meg sem mozdíthatod. :)
Szerinted a matricától függ, hogy mennyivel hasíthatsz vele? Ezt te sem gondolod komolyan!
A kérdező hozzászólása: Dehogy kettõt teszek rá, hiszen mondtam hogy leveszem a 80-ast és felteszem helyette a 110-est.:D
2x110 :D ez .urvajó! :D
A gépjármûbõl és a hozzá csatlakoztatott pótkocsiból álló jármûszerelvény megengedett sebessége autópályán (KRESZ 26§) 80 km/ óra.

Székesfehérvárról mennénk Budapestre az M7esen, ezért kellene venni matricát az autópályára. Hol lehet venni és mennyibe kerül?

Csak 1 napra kéne.

Legjobb válasz: Például benzinkutaknál kapható, személygépkocsira (D1) 4 napos a legkisebb, 1650.- Ft. Pedro

Például benzinkutaknál kapható, személygépkocsira (D1) 4 napos a legkisebb, 1650.- Ft. Pedro
SMS-en és a neten is megveheted
én arra a 60 km-re nem venném meg. 20 percet nyersz vele, ha nem mész végig a 70-es fõúton. a 70-es az M1-M7 közös szakaszába torkollik bele, tehát ugyanott vagy.
A kérdező hozzászólása: Anyukám nem akarta bonyolítani, ezrét vettünk. Köszi mindenkinek a segítséget!

Mennyivel lehet menni az autópályán Magyarországon?

Legjobb válasz: Attól azért függ, hogy milyen jármûvel közlekedsz? Ha nincs kitéve sebességkorlátozás tábla, akkor személykocsival 130 km/h.

Attól azért függ, hogy milyen jármûvel közlekedsz? Ha nincs kitéve sebességkorlátozás tábla, akkor személykocsival 130 km/h.
Kivéve, ha más korlátozás van egy-egy útszakaszon.
130.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)


Az első autópályát oktató táblát egyike, kézzel festve papír feliratokkal, lehet-e erre találni gyűjtőt, vevőt? Mennyit érhet egy ilyen tábla, érdemes-e eladni?

http://kepfeltoltes.hu/view/130324/DSC00372_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: Eszmei értéke van, kórtörténeti dokumentum. Bár kicsit viseltes. Esetleg Vaterán megpróbálhatod, ott nagyon sok a retro díszletekért/játékokért rajongó, magam is ebben utazom. Érdemes eladni, ha pénzt akarsz belõle, de próbálj körbeszimatolni, mielõtt bárhová felteszed. Saccra szerintem egy 15-20 rugót simán elkérhetsz érte.

Eszmei értéke van, kórtörténeti dokumentum. Bár kicsit viseltes. Esetleg Vaterán megpróbálhatod, ott nagyon sok a retro díszletekért/játékokért rajongó, magam is ebben utazom. Érdemes eladni, ha pénzt akarsz belõle, de próbálj körbeszimatolni, mielõtt bárhová felteszed. Saccra szerintem egy 15-20 rugót simán elkérhetsz érte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!