Találatok a következő kifejezésre: Mennyivel korábban lefoglalni (1 db)

Mennyivel korábban kell lefoglalni és megvenni a repülőjegyeket?

Ha jöv? szerdán lehet?ségem lenne Budapest-Koppenhága útra, nem vagyok még elkésve? Vagy megy oda fapados is, amire "bármikor" tudok helyet foglalni?

Legjobb válasz: Ez változó minden légitársaságnál. Ha van id´öd és olcsó jegyet akarsz akkor hónapokkal elötte kezd el nézni minden nap, van hogy a légitársaság csak egy nap csinál nagy kedvezményt. Ha nincs id´öd is nézd végig az oda utazó légitársaságok ajánlatát, nekem volt hogy egy héttel az utazás elött a malév volt olcsobb. Ez attól függ hogy mennyi jegyet sikerült a cégnek eladnia, ha sok az üres hely pár nappal elötte inkább olcsobban adja.

Ez változó minden légitársaságnál. Ha van id´öd és olcsó jegyet akarsz akkor hónapokkal elötte kezd el nézni minden nap, van hogy a légitársaság csak egy nap csinál nagy kedvezményt. Ha nincs id´öd is nézd végig az oda utazó légitársaságok ajánlatát, nekem volt hogy egy héttel az utazás elött a malév volt olcsobb. Ez attól függ hogy mennyi jegyet sikerült a cégnek eladnia, ha sok az üres hely pár nappal elötte inkább olcsobban adja.
A fapados legitarsosagok neha nagyon jo akciokat csinalnak...DE...minnel hamarabb foglalod le a jegyet, annal olcsobb...szoval, ha most te jovo heten akarsz elutazni es a jegyed nem akcios, akkor baromira sokat fogsz fizetni... de erdemes figyelned minden nap az adott legitarsasag oldalat, mert van hogy egy napra feltesznek olyan akciot, hogy 50-60%-os arkedvezmennyel vasarolhatsz jegyet.....


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Budapesten hol lehet leszállni a távolsági buszról a Kerepesi úthoz a legközelebb?

A Nemzeti Lovardába szeretnénk eljutni, a lehető legrövidebb útvonalon

6

Még mindig tanszünet szerint közlekednek a távolsági buszok?

2

Miskolc Egyetemvárosból Szentpéteri kapui tescoig szeretnék utazni helyi járattal és vissza. Hogyan?

Az egyetemvárosból szeretnék eljutni 14 és 17 óra között induló helyi járattal Szentpéteri kapui tescoig, és 20 és 23 óra között induló járattal Szentpéteri kaputól vissza az egyetemvárosba.
Tudnátok nekem mondani buszokat indulással és érkezéssel, mert ezen a miskolci helyi menetrenden nem tudok elmenni...:/
Sokat segítenétek! Köszönöm!

2

Laktóz érzékenyként hogy és hol tudok igényelni 90%-os utazási kedvezményre feljogosító okmányt?

17

Bérlet villamoson?

Van bérletem villamosra. Hogy kell használni? Felszállok, és csak leülök valahova, és max akkor veszem elő ha ellenőr jön? Vagy meg kell mutatni a sofőrnek, mint a buszon?
Tudom, hogy hülye kérdés, se sose utaztam villamoson, haveroktól meg ciki megkérdezni. Illene tudnom 20 éves létemre. Légyszi valaki írja le :(

9

Debrecenben milyen a vonaljegy?

Az lenne a kérdésem, hogy Debrecenben milyen a vonaljegy? A nyíregyházi vonaljegyek hátulján fel van tüntetve a nyíl és számok, ahova lyukasztani kell. A miskolci jegyeken viszont nincs.

1

Debrecen-Nyíregyháza útvonal, mennyibe kerül egy havi diákbérlet vonatra?

3

Hogyan juthatok el Szegeden az autóbuszállomásról a Rerrich Béla tér 1 Béke épületbe?

előre köszönöm a válaszokat:)

2

Budapesten hogy tudok eljutni a Flórián térre?

A Földalatti, 2-es,3-as metró, illetve a 4-es 6-os villamos vonaláról. Köszönöm előre is!

3

Hogyan tudok eljutni Kisvárdára és mennyibe kerűl?

Pl. Itt állok Kőbánya Kispesti Metrómegállónál. Az lenne a kérdésem, hogyan tudok eljutni Kisvárdára? Vonat, Busz, Átszálásokkal mindennel együtt? És mennyibe kerűl oda-vissza az út Kőbánya-Kispestig ha még metrójegyem sincs és nem jàr semmilyen kedvezmény mert 21 éves vagyok? Előre is köszi a válaszokat!

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!