Találatok a következő kifejezésre: Mennyivel korábban azokat a Nagy fogyás (1 db)

Mennyivel korábban forgatták azokat a Nagy fogyás jeleneteket, amik most kerülnek adásba?

Legjobb válasz: A játékosok 2007. szeptember 15-én kezdték el a Nagy fogyást, az elsõ kiszavazás 2007. szeptember 20-án volt, tehát a most, október 9-én bemutatott videók kb. három héttel ezelõtt készültek.

A játékosok 2007. szeptember 15-én kezdték el a Nagy fogyást, az elsõ kiszavazás 2007. szeptember 20-án volt, tehát a most, október 9-én bemutatott videók kb. három héttel ezelõtt készültek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vodafone reklámban miért van egy idegesítő éles sípoló hang?

Mostanában - 2013 szeptember - adnak egy Voda reklámot és iszonyat idegesítő sípolás van alatta. Azonnal el kell kapcsolni. Ennek van valami reklámpszichológiai (magyarul sunyi) jelentősége?
(Mint régen a mozifilmekben, mikor képkockákba belerejtették a vegyél pop cornt, kólát.)

0

Mitöl lehet az lcd tv képernyő foltos?

1

A Hupikék Törpikékben hogy hívják azt a rózsaszín nadrágos, vörös copfos törp kislányt?

Előre is köszi a válaszokat :o)

7

Ez fenn van vhol?

Fokusz,amelyben istvan a kiraly volt.meg 2013. szeptember elejen.asszem tegnapelott.nekem az icsak az istvan a kiralyosvreszs jo sot inkabb ugy kene h bennecsak az istvan a kiralyos resz vanc

2

Üdv! A kábel tv nél pár csatorna pöttyözik én egy ijen erősítőt néztem ki : muholdvetel.hu/jelerositok/84-antenna-kabel-tv-erosito-4-es- elosztoval-catv-discern. Html szerintetek megoldja a problémát?

2

Miért oltja le mindenki szinte mindenhol Kasza Tibi új talkshowját?

A sok fikázó ennyire nem képes esélyt adni egy új tehetségnek? Nem csak az egyébként unalmas, állandóan ugyanazokkal a lejárt poénokkal fellépő ripacs Fábry Sándor létezik a szakmában!

3

Mi az oka annak hogy a tv csatornák csak egy bizonyos behatárolt területen érhetők el? Techinkai okai vannak annak hogy nem lehet RTl Klubot nézni mondjuk Angliában, vagy csak Magyarországra szánják az RTL-t?

6

Mennyire rontja a szemet a 3D-s szemüveg használata?

Az aktív,vagy a passzív ront jobban,vagy mindkettő egyformán. Esetleg egyiknek sincs káros hatása?

2

Szerintetek hány évados lesz a Vámpírnaplok?

én úgy halottam ,hogy 8 ,de ha továbbra is ilyen népszerű lesz ,akkor lesz egy pár évad nem?

2

Milyen zenék szóltak a Pokemon 2. évadának végén?

Ha jól emlékszem 4 különböző szám szólt felváltva az epizódok végén. Nem találom sehol. Ha tudtok konkrét linket, vagy csak címeket, annak nagyon is örülnék.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!