Találatok a következő kifejezésre: Mennyivel korábban azokat a Nagy (3 db)

Mennyivel korábban forgatták azokat a Nagy fogyás jeleneteket, amik most kerülnek adásba?

Legjobb válasz: A játékosok 2007. szeptember 15-én kezdték el a Nagy fogyást, az elsõ kiszavazás 2007. szeptember 20-án volt, tehát a most, október 9-én bemutatott videók kb. három héttel ezelõtt készültek.

A játékosok 2007. szeptember 15-én kezdték el a Nagy fogyást, az elsõ kiszavazás 2007. szeptember 20-án volt, tehát a most, október 9-én bemutatott videók kb. három héttel ezelõtt készültek.

Mennyire gáz, hogy lefagyok ha az a srác szól hozzám akit az utóbbi időben nagyon is megkedveltem (korábban simán eltudtam beszélgetni vele)?

mit tegyek,hogy ne forduljon el?,hogy lefagyok?? más is van így?

Legjobb válasz: jajj ezt úgy utálom ha vki megkérdez vmit és senki se ad rá norm. választ. hát igen én is így vagyok! de én úgy hogy rá se merek nézni aki tetszik, elég furcsa. kívül belül remegek =lefagyok talán gondolj arra hogy bekel vágódnod és hozz fel témákat és szerintem pár pillanat alatt ha elindul egy téma te is feloldódsz:)

jajj ezt úgy utálom ha vki megkérdez vmit és senki se ad rá norm. választ. hát igen én is így vagyok! de én úgy hogy rá se merek nézni aki tetszik, elég furcsa. kívül belül remegek =lefagyok talán gondolj arra hogy bekel vágódnod és hozz fel témákat és szerintem pár pillanat alatt ha elindul egy téma te is feloldódsz:)
Ez ellen nem sokat tudsz tenni idõvel jobb lesz :D Most tanácsolnám, hogy NE FAGYJ LE nyilván nem mennél vele sokra. Próbálj kötetlen témákról beszélgetni...
nefigyelj arra amit mond, ugorj rá smárold le tépd le a ruháját és sz*pd le... lehetõleg nyilvánosan
Szerintem elég jó dolog így a +40fokba a lefagyás legalább nincs meleged :D

Olyan anyukák írjanak akiknek az első babájuk császárral született! Mennyi idő után jött a következő csöpség? Nagyon fájt a vágás? Korábban be kellett feküdni? Nekem 9 Hónapos a lányom és most újra terhes vagyok!

Legjobb válasz: Szia!Nekem 2 év 1 hónap van a gyerekek között,mindkettõ csaszis volt.Készülünk a 3.-ra kb. ekkora korkülönbséggel!Nekem könnyebb volt a 2, után a gyógyulás.Ne félj,rendben lesz minden!

Szia!Nekem 2 év 1 hónap van a gyerekek között, mindkettõ csaszis volt.Készülünk a 3.-ra kb. ekkora korkülönbséggel!Nekem könnyebb volt a 2, után a gyógyulás.Ne félj, rendben lesz minden!
barátnõm volt így, nem kellett korábban befeküdni, jobban fájt neki vágás mikor gyógyult, de neki majdnem 3 év van gyerekek között.De neki minden vágya volt h természetesen szülje másodikat sajna nem tágult most sem:(
én is kismami vagyok, 3hós, fiam 14.. én is azt hallottam, h a sebgyógyulás kellemtlenebb mint elõször, és a hegvastagságot majd figyelik, persze nem 100% h 2.is császár, ez csak késõbb derül ki. de ha sima szülés, nekem mondták h arra számítani kell h az elõzõ császár miatt sem fájáserõsítés, sem fájdalomcsillapítás nem lehet mert veszélyes, és kevésbé lehet "szabadon" vajúdni, jobban monitoroznak..
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat!
Az én gyerekeim között is 2 év 2 hónap van. Fel voltam készülve hogy milyen vacak lesz másnap meg ilyesmi, és semmi.Persze fájt, de nem görnyedeztem annyit, mire kijöttem a kórházból már nem éreztem semmit, és sokkal gyorsabban regenerálódtam mint elõször. A második vágást pontosan az elsõn végezték és mára 5 hónap elteltével alig látni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!