Találatok a következő kifejezésre: Mennyivel korábban azokat (23 db)

Általában mennyivel korábban nyitják ki az egyébként bezárt római katolikus templomokat a vasárnapi mise elõtt?

Mise kezdete elõtt mennyivel korábban lehet már bemenni?

Legjobb válasz: Nagyobbnak mondható templomok szerintem fél órával korábban már simán nyitva szoktak lenni.

Nagyobbnak mondható templomok szerintem fél órával korábban már simán nyitva szoktak lenni.
Változó, van, ami egész nap nyitva van, de általában fél-egy órával elõbb kb. Húsvétkor és ünnepekkor lehet ez kicsit több is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Mennyire fontos a gyerekek életében az általános iskolás tanító néni, esetleg korábban az óvónéni? Kinek milyen rossz/jó tapasztalatai vannak? Tényleg egy életen át emlékszünk rá?

Legjobb válasz: Nagyon-nagyon fontos. Tényleg emlékszünk, én a mai napig tartom a kapcsolatot az alsós tanárnénimmel, imádtuk!

Nagyon-nagyon fontos. Tényleg emlékszünk, én a mai napig tartom a kapcsolatot az alsós tanárnénimmel, imádtuk!
Az alsos tanitoim (tobb is volt) nem hagytak bennem mely nyomokat. A felsos altalanos iskolai osztalyfonokommel tartom a kapcsolatot, nemsokara megyek hozza vendegsegbe is. :) (o egyebkent bacsi volt, nem neni, nekem amolyan pot nagypapa) Ovis nenire emlekszem, a fiatalabbik aranyos volt, az idosebbet utaltam. O is engem, mindig mondta, hogy budos vagyok, ami igaz is volt (anyam ugy gondolta jo otlet egy pici lakasba 8 macskat es 2 kutyat tartani), de akkor se hiszem, hogy ezt kozolni kellett volna egy 4 evessel. Emiatt allandoan szimulaltam, es joreszt otthon maradtam a nagyimmal.
nos én 19 vagyok, és a mai napig emlékszem még az alsós, felsõs osztályfõnökeimre, meg a napközis tanárokra, nagyon rendesek voltak, bírtam õket nagyon, és szerintem igen, egy életen át emlékszel rájuk.
én a mai napig emlékszek a beszédére meg a poénkodásaira, imádtuk :D szerintem nagyon fontos, a párhuzamos osztályban egy szigorú tanárnõ volt, akit nem szerettek, szerencsésnek éreztem magam hogy oda járok, nem pedig a másikba, tuti hogy nagyon fontos egy kis gyerek számára, hogy milyen bizalommal fordul a tanárhoz stb
Igen, nagyon fontos. Minket anno az elsõ héten végigvert, mert valaki barálta a tv-t és erre az egész osztály körmeit vonalzóval véresre verte. Bevérzett az összes körmöm. Visszahúzódó nagyon félõs és szorgalmas, kitûnõ tanuló lettem, féltem a tanároktól, a felnõttektõl, de nem biztos, hogy ez baj, hiszen most is jól boldogulok felnõttként, tudok tisztelni másokat.
Egyáltalán nem, középiskolás osztályfõnököm annál inkább.
Én csak a jóra. Két nagyonkedves ovónõ és egy napközis tanítónõ van akire mai napig emlékszem. állitólag volt olyan ovónõ, akit anniyra nem szerettem, hogy ha megláttam is sirtam, menekültem mindig a két kedvenc ovónõhöz, de én erre nem emlékszem. 30/N
ez aranyos kérdés! :) Nekem két óvónénim volt, Julika és Erika néni :) Julika nénit nagyon szerettem, de Erika néninek nagy bodros haja volt, nagyon világos kék szeme, és azt hittem, hogy boszorkány :) minden reggel a kulcslyukon leskelõdtem, hogy ki van most, és amint megláttam a banyát, elsírtam magam, és hisztiztem, hogy nem maradok ott. Ha õ volt, reggeltõl délután 4-ig egy sarokban ültem és a nagy macimat szorongattam és sírtam :D nyilván ez változott egy idõ után, és jóban lettünk, rájöttem, hogy nem akar megenni, de akkor nagyon féltem. Különösen nagy hatással nem volt késõbbi életemre, de emlékezetes. Ugyanúgy, ahogy az alsós ofõm nevét csak 4.-ben tudtam kimondani. Klárinak hívták, és a K-t és L-t nem tudtam kimondani egymás mellett :D a Michael is májköl volt :D Amikor rájött, hogy ezért hívom három éve tanárnéninek.... :)
A húgom 26 éves.Az én nagyobbik fiam most ovis és a húgom annyisazor, de anniszor elmondja, hogy õ mennyire utálta az ovit, mert milyen rosz és gonosz, igazságtalan ovonénije volt.A mai napig rossz emlékei vannak.
Én is emlékszem rá, 12 éves koromtól minden nap kivertem rá, de nem csak én, hanem a fél osztály.
Számomra az általános iskolás tanárnõk voltak azok, akik igen nagy hatással voltak az életemre. Nagyon szeretem, tisztelem, és becsülöm õket a mai napig. Valamelyikkel még most is tartom a kapcsolatot, és sokat beszélgetünk! Szóval a válaszom igen! :) 18/L
En gyuloltem az ovodat. Ket ovoneni volt, az idosebbel nem volt semmi bajom, de a fiatalabbik folyton kivetelezett a szep gyerekekkel, es szerintem hasonlo huzasai voltak a delutani alvassal, mint az utolso valaszolonak, bar errol csak halvany emlekkepeim vannak. Sirtam es szimulaltam en is, ha oviba kellett menni. Majusi vagyok, es az ovono szerint szocialisan fejletlen voltam es meg egy evet ott akart tartani. Nagyon regota vartam pedig az iskolat, es anyam beiratott. Lass csodat, kituno tanulo voltam egesz altalanosban, es kesobb is megvolt a 4-es atlag. Szerintem az altalanos iskola alapozza meg a gyerek kesobbi hozzaallasat a tanulashoz. Nekem nagyon jo tanito nenim volt, szerettem tanulni es iskolaba jarni. Raadasul amit altalanos iskola 4.osztalyaig tanultam nemetbol, azzal boven kihuztam a nyelvvizsgaig, amit az erettsegi elott tettem le. Arra azert kellett kulon keszulnom, de addig boven elvoltam az akkor tanultakkal.
tökéletesen emlékszem rá az óvónõ egy szemét, gonosz, undorító nõ volt, aki abban lelte élvezetét, hogy szívatta a gyerekeket (persze csak annyira, hogy azt ne lehessen a fejére olvasni), vagy megszégyenített, és a szülõknek beolvasott pl: egyszer vmi nemzeti ünnep volt, és ki volt mondva, hogy fehér felsõt adjanak ránk a szülõk kaptam keresztanyámtól Németországból nagyon jó minõségû fehér garbót(nekünk alig volt pénzünk jobb cuccokra), tényleg tök jól nézett ki, és amikor bementem, leültette körbe a gyerekeket, engem meg kiültetett jó messzire, és többször elmondta, hogy szégyellhetném magamat, amiért [email protected] az egészre(3 éves voltam, azt se tudtam mi van), és nézem meg az XY-t akinek milyen szép fehér inge van (az egy olcsó kínai semmilyen ing volt, semmivel se volt jobb, mint az enyém) persze az egész csoport engem nézett, meg sugdolóztak, és láttam a vén szemétládán, hogy nagyon élvezi.. ezek után délután anyámnak is nekitámadt, hogy milyen pofátlan, hogy ilyet mert rám adni (talán ez a része még jobban bántott) másik eset, hogy nem engedett ki wc-re délutáni alvás alatt, mert szerinte egy 4 éves gyereknek ki kell bírni ebéd után 3 órát, ha meg bepisáltam, kirakta az óvoda közepére az ágyamat, és egyszer a fülem hallatára (!) megkért pár másik gyereket, hogy menjenek oda és nézzék meg, õk meg birka módjára körbeállták és nézték és lesajnálóan néztek na ezek azért megmaradtak, és nem is szívesen gondolok vissza az ovira, de most már nem érdekel, és a vén kanári is megkapta méltó büntetését
Én a másik oldal képviseletében írok, felsõ tagozatos tanárként. Az elsõ osztályom örökre elmékezetes marad nekem. Velük nõttem fel :-) Mármint velük sikerült igazi tanárrá válnom. Gondolom vagy legalább is nagyon bízom benne, hogy ez kölcsönös. Még most is gyakran visszajárnak, írnak, keresnek. Pedig már van akinek saját családja is van.
Nekem nagyon rossz emlékeim voltak az óvónõimmel, egyébként mindenkire emlékszem. Amikor kiscsoportos voltam, másik településre jártam óvodába, szerintem nem véletlenül. Ott szerettem mindenkit, az óvónõk és a gyerekek is kedvesek voltak. Aztán átkerültem a helyi oviba, egy büdös porfészekbe. Na, onnantól kezdõdött a pokol. Agyon szívattak az óvónõk és a gyerekek is, õk persze az óvónõk unszolására. Úgy akarták megjavítani a magatartásomat, hogy kiközösíttettek. A gyerekek befogadtak volna, de akárhányszor ezt megtették és bevettek a játékokba, le lettek szidva, vagy néha sarokba lettek állítva. De a legdurvább az volt, amikor az óvónõ fia összerugdosott, de nagyon csúnyán és amikor mentem oda panaszkodni az óvónénikhez, még én lettem büntetésbe állítva. Igen, ez megtörtént és elég abszurd. Nagyon sok rossz emlékem van onnan, ami szerintem kihatott az életemre. Ha hatalmam lenne, az ilyen pedagógusnak nevezett barbárokat teljesen ellehetetleníteném és nem engedném õket gyerekek közelébe, hanem helyette kiküldeném õket közmunkára, utcaseprõnek. Utána átkerültem általánosba és mi történt? Befogadtak ugyanazok, akik elõtte kiközösítettek.

Mennyire jó az avokádós-tojásos-olivaolajos kombinációs hajpakolás? Korábban csak tojás-olivaolajos pakolást használtam, de már teszek bele avokádót is. Azt hallodtam, hogy az avokádó serkentu a haj növekedését is. Ez valóban így van?

Legjobb válasz: Ha már csinálod csak látsz valami különbséget,nem? Én az avókádót az arcomra kentem és nagyon jó hûsítõ maszk,nem beszélve arról,hogy milyen puha és szép sima lett tõle az arcom.

Ha már csinálod csak látsz valami különbséget, nem? Én az avókádót az arcomra kentem és nagyon jó hûsítõ maszk, nem beszélve arról, hogy milyen puha és szép sima lett tõle az arcom.
Mindenki mindenféle hajpakolásokat mondd, amikbe persze sok sok káros anyag is van. Csak azt persze nem hírdetik.:) Én az olivaolajra szavazok. A DM-be vettem Bio olivaolajat (extra szûz) és szemmellátható a külömbség.:) Inkább te is természetes dolgokat vegyél, mint ezeket az agyonvegyszerezett pakolásokat.:)


Hogyan kell használni az ovu tesztet? Mennyivel korábban mutatja a pét? Csak aznap, vagy előbb is?

Azt írja, hogy nem jó reggeli els? vizeletb?l. Ezért megcsináltam ma délben.

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elszomorítani, de szerintem nem megbízhatóak ezek a tesztek. Mi a párommal három hónap sikertelen próbálkozás után vettünk ovutesztet. 5 db-os volt, sajnos már nem tudom mi volt a neve és 3000 Ft körül volt az ára. A megfelelõ idõben mindig minden nap csináltam délután. Minden nap negatívot mutatott. Nagyon elszomorottam, hogy eddig se sikerült és most se volt peteérésem, pedig szabályos 28 napos ciklusaim vannak. Szeptemberben már nem jött meg. Azóta 11 hetes terhes vagyok. Szóval ne bízz bennük. De sok szerencsét kívánok.

Szia! Nem akarlak elszomorítani, de szerintem nem megbízhatóak ezek a tesztek. Mi a párommal három hónap sikertelen próbálkozás után vettünk ovutesztet. 5 db-os volt, sajnos már nem tudom mi volt a neve és 3000 Ft körül volt az ára. A megfelelõ idõben mindig minden nap csináltam délután. Minden nap negatívot mutatott. Nagyon elszomorottam, hogy eddig se sikerült és most se volt peteérésem, pedig szabályos 28 napos ciklusaim vannak. Szeptemberben már nem jött meg. Azóta 11 hetes terhes vagyok. Szóval ne bízz bennük. De sok szerencsét kívánok.
Én nem is foglak elszomorítani! Jók ezek nekem is az segített..figyelni kell és kész ..esti pisibõl csináltam..a számolást ilyenkor el kell felejteni és nem azon aggódni, hogy nem stimmel valami... Ha még nem poz akkor elég 2 naponta tesztelni. Nem törvényszeû, hogy pont félidõban legyen a pé, ezért is 5 db-osak a tesztek, mert kb elég hogy eltaláld a napot..tesztelj tovább és ha pozitív akkor pár napig rá kell gyúrni a témára! Mi 5 napig és most 33 hetesek vagyunk! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Akkor sztem ugyanazt vehettem én is. Még elhasználom azeket, hátha mutat vmit. És persze együtt leszünk amilyen gyakran csak lehet. Köszönöm a gyors választ. Boldog babavárást kívánok!
Szia ! Szerintem is jók ezek a tesztek! Föleg ahhoz, hogy megtudd mikor is van peteérés. Szóval egy 28 napos ciklusnál már a 11. napon el lehet kezdeni a tesztelést! Ez ciklustól függ, hogy mikor. S tesztelni csak a délutáni, s esti órákban érdemes, mert ekkorra termelödik elegendö LH Hormon, hogy kimutassa az ovulációt. Együtt lenni minden második nap érdemes. De különösen fontos az utolsó pozitiv napon, s a rákövetkezö negativon együtt lenni. Ha szeretnél még errö többet tudni, ajánlom a http://www.babatervezok.otthona.net -et Sok sikert!!!!
Nem tudom, milyen tesztet vettél, de azt hallottam már valakinek a Gabriel-vel sosem sikerült pozitívat tesztelnie, pedig volt peteérése. De dícsérik a Corax-ot, a Clearblue-t, és a teszkósat is! Próbálkozz esetleg másikkal is! És ha már csinálod, úgy érdemes, hogy reggelente pedig a hõdet méred felkelés elõtt, és a kettõ összevetésébõl csak kijön valami kézzel fogható... :-)

Mennyivel korábban forgatták azokat a Nagy fogyás jeleneteket, amik most kerülnek adásba?

Legjobb válasz: A játékosok 2007. szeptember 15-én kezdték el a Nagy fogyást, az elsõ kiszavazás 2007. szeptember 20-án volt, tehát a most, október 9-én bemutatott videók kb. három héttel ezelõtt készültek.

A játékosok 2007. szeptember 15-én kezdték el a Nagy fogyást, az elsõ kiszavazás 2007. szeptember 20-án volt, tehát a most, október 9-én bemutatott videók kb. három héttel ezelõtt készültek.

Hány órával van korábban az USA keleti partjainál (egészen pontosan New Yorkban)? És mennyivel Los Angelesben?

Legjobb válasz: http://www.1blueplanet.com/world_time_zones/hu/north_america..

6 New York és 9 Los Angeles.
New York: 6 Los Angeles: 9 (Magyarországhoz képest.)
nem korábban van hanem késõbb.

Ha reptéri minibuszt rendelek, az jellemzően a járatindulás előtt jellemzően mennyivel korábban szed fel?

Tudom, hogy helyfügg?, ezért inkább úgy fogalmaznék, hogy mikor ér ki a reptérre indulás el?tt?

Legjobb válasz: Amennyire kell.Indulás elõtt másfél-2 órára ér ki a busz.

Amennyire kell.Indulás elõtt másfél-2 órára ér ki a busz.
Megkérdezik, milyen járattal mész, olyan idõpontot mondanak, hogy kb. másfél órával elõbb ott legyél. A reptéri minibusznál olcsóbb a Volántaxi reptéri járata. Az ár helytõl függõ, de Bp. legtávolabbi részérõl is olcsóbb. Ott neked kell megmondanod, mikorra akarsz kiérni, abból megmondják, mikorra jönnek érted az adott címre. Egy hete próbáltam ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A volántaxinál erre gondolsz, vagy van ennél valami még olcsóbb? http://volantaxi.eu/
Kb ekkor nyíltam ki egy ujjnyira és túlhordtam. Semmit nem jelent.
Szia! Nekem is nyitva van a külsõ méhszáj, sõt 2cm rövidült és most vagyok 26+3hetes. Ez van írva a kiskönyvembe 2100 a vizsgálat 2hete volt, remélm mi is kibírjuk még lagalább a 37hétig.
Elsõ babával vagyok 30 hetes és 3100 a méhszájam 22. hét óta. sokat görcsölgetek, keményedek, bogyót kaptam rá, nem nyíltam tovább, de persze azt még elõre nem látom, hogy meddig fogom húzni :-) remélem, minél tovább. orvos nem pánikol. igyekszem sokat pihenni vízszintesen.
A 2. terhessegnel nekem is hamar 2100as lett a mehszaj, majd 2110 a 28. hetre. Emelte a doki a magneziumadagot, de mas dolgom nem volt, a kemenyedeseket ez visszafogta. Pihenni en egyaltalan nem tudyam, nem volt ra lehetosegem. A 40. heten szultem, az utolso heten fajas nelkul 1333as mehszajam lett, a doki inditotta meg a szulest, mert mar nem volt ertelme tovabb varni.

Mennyire "valóban" demokratikus az ahogy az elmúlt 4 évben (és mostmár fokozottabban igaz) a törvényeket elfogadták? Korábban legalább nem ennyire sz*rták le a többieket mint most. Mint valami egypártrendszer.

Ha a kormány valamit kitalál akkor azt annak ellenére is bevezeti ha mindenki tiltakozik ellene(persze õket és a támogatóikat leszámítva, mert bármit támogatottak amit kitalálnak). A viták a parlamentben mára olyanná, hogy az a kötelezõ, de semmi értelme sincs. Ha valaki néz parlamenti adást néha, látják, hogy a fidesz a kérdésre sokszor 1-2 percet válaszol. Majd Mikor el kell fogadni, hogy megfelelõ válasz volt e, a fidesz igennel szavaz így el is van tudva. Egyre többször van, hogy valamit kitalálnak és 1-2 nap alatt megvitatják és elfogadják.

Legjobb válasz: [link] Ez mennyire demokrata? Az mennyire demokrata hogy 97% megszavazta kelet ukrajnában a függetlenséget de irtják a népet? Mennyire demokrata hogy Edward Snowden megmondta hogy mindenkit lehallgatnak. Hogy mindenkit megtámadnak aki nem térdel le. Hogy a korrupció a nemzet alappillére. Hogy a cégek irányítják az országokat a bankokkal együtt. Demokrácia... rég nincs olyan hogy demokrácia. Utoljára a törzseknél volt. Régen sem volt. Mszp nél is azt rúgták ki aki jobboldali. Hírtvt beakarták tiltani. Bilderbeg Gordon meg nemzetbiztonsági fontosságú dolgokat vitatott meg zárt ajtóknál amirõl nem beszél nem is kérik rá.

[link] Ez mennyire demokrata? Az mennyire demokrata hogy 97% megszavazta kelet ukrajnában a függetlenséget de irtják a népet? Mennyire demokrata hogy Edward Snowden megmondta hogy mindenkit lehallgatnak. Hogy mindenkit megtámadnak aki nem térdel le. Hogy a korrupció a nemzet alappillére. Hogy a cégek irányítják az országokat a bankokkal együtt. Demokrácia... rég nincs olyan hogy demokrácia. Utoljára a törzseknél volt. Régen sem volt. Mszp nél is azt rúgták ki aki jobboldali. Hírtvt beakarták tiltani. Bilderbeg Gordon meg nemzetbiztonsági fontosságú dolgokat vitatott meg zárt ajtóknál amirõl nem beszél nem is kérik rá.
A lényeg hogy valódi demokrata nem létezik. Nincs. egyszerûen nincs a világban olyan ország ami demokrata. Erre akartam utalni. Mindenki érdekcsoport által irányított korrupt rendszer tagjai. Ez alól nem kivétel senki ma.
A kérdező hozzászólása: ma 15:25 Mi itt élünk Magyarországon és látjuk mi megy. Most nekünk nem mindegy, hogy pl az USA-ban mi megy? Akkor az már indok, hogy Orbán miért kezd hasonlítani egy diktatórikus vezérre mint egy demokratára?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ez ugyan az a birodalom mint 25 éve volt. Csak éppen még nem mondják ki amíg minden kontinenst meg nem hódítanak. Már akarnak afrikai uniót is. Az afrikaiak persze tiltakoznak és harcolnak, annyira demokratikusak hogy agyon lövik aki nem akar. Aki ellenáll vagy karambolozik mint [link] vagy politikai ellehetetlenítés áldozata. A netet szintén korlátozni fogják [link] [link] Ennyi elõjel közös bankok közös fizetõeszköz közös törvények. Mi kell még hogy észrevedd ki az igazi diktátor. Egyet csettintenek ha megvan mindenki és akkor mehet vissza mindenki a panelokba. Átmeneti állapot ez a jólét. Ráadásul omlik össze a tervezett elavulás miatt amit amerika indított mivel eddig ott szólásszabadság volt. Ezért is gyengítették.
14:57 Pont hogy a nyugatnak az a célja ami most kínában megy.Pont hogy én mint hááát nevezzünk jobboldalinak vagyok sokkal jobban demokrata mint azok akik állítólagosan azok közben meg kommunisták. Szóval csak pár példa: Edward Snowden, Amerikai hazafias törvény: akárkit papír nélkül ellehet ítélni ha terrorista gyanús. Bush: "mindenkinek el kell döntenie velünk van vagy a terroristákkal" Aki nincs velünk ellenünk van kicsit felújítva. Ráadásul a nyugat támogatja a kelet ukrán népirtást és provokálja oroszországot a harcokra. http://www.youtube.com/watch?v=Byc4hGCpI-U
Úgyis mindig szidjátok a libsiket, nyugatot, demokráciát. Most itt van egy jobbos diktátor aki megvalósítja a kelet mániátokat, leépít minden emberi jogot, demokráciát. Ezt akarjátok mindig nem? Legyetek vele boldogok. Van nagymagyarkodás, szenteskedés, igaz, hogy közben szétrohad minden, tönkremegy a társadalom, de a lényeg, hogy jobber kormány van.
Mint az hogy nem az usa pénzeli az ukránokat. Mint az hogy nem tudnak a tömegbelövésekrõl. Mint az hogy nem egyértelmû hogy a kelet ukránok Oroszországhoz akarnak tartozni. Mint az hogy te sem vagy ám egyoldalú. Csak én legalább látom mi folyik itt. Az hogy a nyugati média mindent úgy állít be még ha gyerekgyilkosokról is van szó hogy az tök jogos te meg bólogatsz mint a hüegyerek.
A kérdező hozzászólása: ma 12:08 Az már kész röhej, hogy az már egybõl nem jó ami nem a te igazadat támassza alá. Amúgy ha beleolvasol kiderül, hogy máshonnan emelték át a tartalmat. Tehát õk csak átvették és lefordították. És persze távolt áll az oroszoktól ami benne volt. Teljesen hihetõ. Kb annyira mint, hogy nem voltak Ukrajnában orosz katonák és nem õk segítettek nekik.
HVG????? Ez olyan szavahihetõ mint a kuruc. Hvg botrány rémlik? Ja inexet is mutathatsz hasonlóan hihetõ kategória annyira független mint az RTL.[link] Persze az ukrán elnök egybõl demokratikus. Meg addig az egyiptomi diktátor is az volt amíg kiszolgálta az usát. Amint nem utána diktátor. Ukrajnai népírtásokról gondolom se retekklubb se HVG se index nem írt. De persze a lelõtt helikopter egybõl a címlapon. De az hogy menekülnek a népek hogy tömegbe dobják a phosphort az mindegy.
A kérdező hozzászólása: ma 11:51 Na ez nem ehhez a témához kellet. Ami az ukrán népszavazást illeti az egy vicc volt. Késõbb kiderült, hogy nem is az volt az eredmény amit az oroszok állítottak. Persze az Oroszoktól ez kicsit se áll távol. [link]
A gyorsan változó világban fontos, hogy az emberek a kormányok is gyorsan alkalmazkodjanak a kiskapukhoz. Lehet itt beszélni évekig, tervezgetni, de mire el is fogadják a törvényt, addig már mindenki megtalálja a saját kiskapuját. A a kormánynak, pedig a kormányzás a feladata. a megválasztott képviselõk pedig döntenek, hogy milyen törvényeket fogadnak el. Ezt lehet vitatni, hogy jó-e vagy sem, de az hogy valami túl gyors az nevetséges kifogás!

Mennyire hat ki egy párkapcsolatra az, ha valakit korábban zaklattak/megerőszakoltak?

Legjobb válasz: Emberfüggõ... Volt olyan barátnõm, akit elõtte évekkel... És teljesen normális kapcsolat volt. Ez azon múlik, ki mennyire tudja feldolgozni.

Emberfüggõ... Volt olyan barátnõm, akit elõtte évekkel... És teljesen normális kapcsolat volt. Ez azon múlik, ki mennyire tudja feldolgozni.
engem "csak megkergettek", de lelkileg totál összezuhantam, ez volt másfél éve annyi a lényeg, hogy nehezebben bízok meg a fiúkban, de van barátom, és mondta, hogy az elején tényleg lassan indult be a dolog köztünk, de már 100%- osan megbízok benne meg kívülröl is hallom visszaz hogy milyen jó kis párt alkotunk :) viszont az egyik barátnöm hugát 15 évesen le akarták sz.patni az utcán novemberben, azóta pszichiátrián kezelik, mert eddig egyszer öngyilkos akart lenni van egy "barátja", tipikusan olyan srác, akinek nem mennék a 10 méteres körzetébe, és ö szoktatta rá a csajt a cigire is szóval ez emberfüggö, és szomorú, hogy van ilyen... :(
Nem tudok normális kapcsolatokat kialakítani, vagy az olyanokat vonzom be akik két perc alatt meg akarnak d..., vagy aki igazán tetszene gyakran még a beszélgetés elõtt elmenekülök, nehogy esetleg bármi is történhessen. Mindig olyat választok, akit nem érhetek el


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!