Találatok a következő kifejezésre: Mennyivel képes egy (141 db)

Teljesen másféle hivatásban dolgozó emberek mennyire képesek egy párt alkotni?

Ha ez mindkét fél esetében személyiség- és életstílus-formáló dolog?

Legjobb válasz: Az a személyiségtõl függ, hogy a munkád mennyire formálja a személyiségedet. Milyen hivatásokra gondolsz például?

Az a személyiségtõl függ, hogy a munkád mennyire formálja a személyiségedet. Milyen hivatásokra gondolsz például?
Pont így egészítik ki egymást.
A kérdező hozzászólása: pl. egy orvos és egy természettel/környezettel foglalkozó ember. oké, 1 közös van: a biológia. :D
Nagyon személyiség- és munkafüggõ. Van, aki ha hazamegy, szereti kibeszélni a napját és jó ha a partnere érti is, amirõl beszél. De van olyan ember is, aki ha hazaér, hallani se akar a munkájáról és szívesen hallgatja a másik problémáit. A kulturális elõképzettség pedig nem feltétlenül függ a diplomák számától és fajtájától.

Mennyire képes egy eddig kertes házban nevelt ( de szobakutya is) 1éves palotapincsi megszokni egy garzonlakást?

Legjobb válasz: Szia!! Nekünk is pincsink van kertesben. Szerintem hamar meg tudják szokni a panel/garzonlakásokat. Ha már ismered a kutyust akkor nem lesz neki probléma, hogy beilleszkedjen mert veled a gazdival lehet továbbra is. (persze rendszeres séta mellett)

Szia!! Nekünk is pincsink van kertesben. Szerintem hamar meg tudják szokni a panel/garzonlakásokat. Ha már ismered a kutyust akkor nem lesz neki probléma, hogy beilleszkedjen mert veled a gazdival lehet továbbra is. (persze rendszeres séta mellett)
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert nem tudom, hogy melyik lenne neki a jobb: - ha otthon marad, ahol eddig is, de nem velem és nincs annyit foglalkozva vele, de szaladgálhat kedvére vagy - felhozom magamhoz Pestre, de lesz, hogy egyedül lesz itthon 8-9 órákat, de legalább velem lesz...hiányzik nagyon, de nem tudok dönteni :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mennyi idõs volt a kutyusod, mikor beköltöztetek panelba? Szerintetek is az a jobb, ha elhozom magamhoz?
szerintem mindenképpen vidd magaddal, a kutya nem helyfüggõ, hanem falkafüggõ, és te vagy a falkája. egyébként azt hiszem nem volt több 2 évesnél az ebem akkor.
Szerintem egy kölyök kutya, aki még könnyebben nevelhetõ, sokkal inkább tudna alkalmazkodni ehhez, mint egy már kialakult szmélyiségû kutya, aki büntetésnek fogja venni a bezártságot, és a gazdaváltást. (ezt csak gondolom, ha 1 éves). Míg egy kölyköt saját igényeidhez nevelhetsz, vagyis megszoktathatod vele.

Szerintetek az Iphone 3gs-en mennyire lehet játszani? Mennyire lassú egy 4-hez képest? Főleg 3gs tulajdonosoktól kérnék tapasztalatokat, de bárki mástól is szívesen elfogadok választ.

Legjobb válasz: A fruit ninja és a doodle jump szerû játékokat simán vinni fogja gond nélkül. De egy infinity blade szerû játéktól már nem várhatod el ,hogy akadás nélkül mennyen a telefonodon.

A fruit ninja és a doodle jump szerû játékokat simán vinni fogja gond nélkül. De egy infinity blade szerû játéktól már nem várhatod el , hogy akadás nélkül mennyen a telefonodon.
A kérdező hozzászólása: köszi

Mennyit keres egy Reklám szervező szakmanadzser és annak mi a dolga mit kell elvégezni, mit dolgozik? A másik hogy ahhez képest kb. :mennyit keres egy hiradóban szereplő ember?

Akik nem tudják a választ,vagy nem a kérdésre válaszolnak KÍMÉLJENEK!

Legjobb válasz: TV, rádió, sajtó, vagy köztéri reklámra gondolsz?

TV, rádió, sajtó, vagy köztéri reklámra gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Hát úgy mindegyikre...Igazából csak láttam hogy egy lány az szeretne lenni de azt nem tudom hogy azon belül mi akar lenni...Csak az hogy jól keres és hogy milyen munka ez mert lehet hogy én is ez leszek...

A csincsilla, degu, és patkány mennyire inteligensek egy nyuszihoz képest?

Nem tartottam még sose ezeket az állatokat, igazából nem is gondolkoztam el a tartásukon, szóval csak elméletben érdekel, hogy uygyanúgy taníthatóak, játékosak? Ki lehet őket engedni? Megtanulják s nevüket, és bizonyos parancsszavakat? Esetleg trükköket? A patkányról hallottam hogy okos, de a többiről fogalmam sincs. Régebben azt hittem olyanok mint egy nagy hörcsög, de mióta nyuszim van, kezdenek érdekelni a kisemlősök. A válaszokat előre is köszi:)

Legjobb válasz: Összemérhetõ mind a 4 állat inteligenciája. A pati és a nyuszi haspók, tehát könnyû motiválni. A degu és a csincsilla ugyan olyan inteligens, de jóllakik a 2. szem jutifalattal, kevesebbért meg nem fogja strapánki magát, tehát fel kell kötnöd a gatyát, ha motiválni akarod õket. Azaz ki kell találnod, hogy õ mit szeretne tõled, és utána azzal már nem lesz gondod, hogy megértesd vele, hogy te mit akarsz. (A kíváncsiságukra, játékosságukra, féltékenységükre építheszt.) A degunál, csincsillánál inkább az a kérdés, hogy te mennyire vagy inteligens... :D Viccet félretéve, a degut, csinit, azok élvezik, akik szeretik a kihívást és a kalandot. Az emberiség többi része bolond állatnak tartja õket. :D

Összemérhetõ mind a 4 állat inteligenciája. A pati és a nyuszi haspók, tehát könnyû motiválni. A degu és a csincsilla ugyan olyan inteligens, de jóllakik a 2. szem jutifalattal, kevesebbért meg nem fogja strapánki magát, tehát fel kell kötnöd a gatyát, ha motiválni akarod õket. Azaz ki kell találnod, hogy õ mit szeretne tõled, és utána azzal már nem lesz gondod, hogy megértesd vele, hogy te mit akarsz. (A kíváncsiságukra, játékosságukra, féltékenységükre építheszt.) A degunál, csincsillánál inkább az a kérdés, hogy te mennyire vagy inteligens... :D Viccet félretéve, a degut, csinit, azok élvezik, akik szeretik a kihívást és a kalandot. Az emberiség többi része bolond állatnak tartja õket. :D
nekem volt hörcsögöm tengerimalacom és csincsillám is, de mégis csak a csincsillámhoz álltam legközelebb a nevüket biztos megtanulják mert egy idõ után már megszoknak egyfajta hangot(ami a nevük)és tudják hogy az õket hívja trükkre talán ha nagyon kitartó vagy és nagyon jól is értesz hozzájuk
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Hát ha veszek akkor foglalkozni is fogok vele.
nekem is volt mind , most csincsilla van épp, tapasztalatom szerint legalábbis ez a legokosabb.hallgat a nevére, hogy ne mennyen ide-oda, és át is basz sokszor xd.viszont ha van már valamid csincsillát ne vegyél ( v csincsiket) mert foglalkozni kell velük nem keveset. a 15 év alatt amig élnek
A kérdező hozzászólása: Köszi:D
A kérdező hozzászólása: Kös6zönöm:) Ha valakinek még van tapasztalata kíváncsian várom:)
Hörcsögeim és patkányaim is voltak. A hörcsögök nem mutattak tanulási készséget, élték a mindennapi életüket. A patkányokon viszont meglepõdtem, elsõ patijaim óta lehorgonyoztam ennél a fajnál :) Nagyon okosak, klikker módszerrel nagyon sok, akár összetettebb feladatokra is simán betaníthatók. Lehet õket agilityztetni is, mint a kutyákat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
Csincsim még nem volt, csak degum meg patkányom. Õk hallgatnak a nevükre, odajönnek hozzád, és szerintem nagyon sok mindent megértenek még ezen kívül. Például ha rákiabáltam a másik szobából a deguimra, hogy mostmár ne zajongjanak ennyit, nagyon jól tudták hogy nekik szólok. :D Az egyik degumat séta után vissza tudtam küldeni a ketrecébe, és lehetett vele "papucshúzogatást" játszani, mint amikor a kutyával kötélhúzást játszol. :)
A kérdező hozzászólása: köszi:) Jöhetnek még válaszok, örülnék:)
A csincsillák eléggé intelligensek. Megtudod tanítani neki a nevét, de ehhez nem árt egy kis "jutalomkaja". Nyugodtan ki is engedheted, nem csinálnak bajt. A degukkal vigyázz. Tapasztalataim szerint nem nagyon lehet kiengedni õket, mert nagyon nehéz elkapni utána. Sünije van unokanõvéremnek, azokkal annyira nem szokott gond lenni.
A kérdező hozzászólása: Ja és a sünik?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) És ki lehet engedni õket? Visszajönnek ha a nevüket mondjuk? Odajönnek ha szeretgetésre vágynak? Egyáltalán vágynak szeretgetésre?:D
A kérdező hozzászólása: Nekem is nyuszikám van:) Köszi a választ:D Csak érdekel a többi kisállat hozzá viszonyítva. Egyszer a távoli jövõben veszek csincsillákat:)

Nemrég jöttem össze a barátommal. Érdekelne hogy egy tartósnak ígérkező kapcsolatban egy fiú mennyit képes várni a lányra szexuális téren?

1 hónapja járunk. A barátom már utalgat rá, hogy aludjak ott nála esetleg majd fesztivál után, de mondom hogy ez szerintem még korai. 17 éves vagyok ő pedig 20. Korainak tartom a szexet, mivel még nem is ismerjük egymást annyira, a másik pedig, hogy felelősséggel tartozom a szüleimre nézve is, el szeretném mondani anyukámnak, mielőt lefeküdnénk, hogy együtt tudjuk megbeszélni a fogamzásgátlási módszereket, mivel nem szeretnék teherbe esni. anyukám nagyon prűd, és nem szeretném, ha mondjuk később szerezne róla csak tudomást, hogy már nem vagyok szűz. Ti hogy álltok ezzel a dologgal? Elmondtátok a szüleiteknek, illetve a barátotokat meddig várattátok?

Legjobb válasz: Én srác vagyok, de ha igazán szeretem a lányt, egy fél év nem pálya, a legtöbb eddig 4 hónap volt és akkor is inkább õ akarta nagyon, egyébként a szülõknek én sem mondtam el és a nõvérem sem számolt be a szüzesség elvesztésérõl. F/19

Én srác vagyok, de ha igazán szeretem a lányt, egy fél év nem pálya, a legtöbb eddig 4 hónap volt és akkor is inkább õ akarta nagyon, egyébként a szülõknek én sem mondtam el és a nõvérem sem számolt be a szüzesség elvesztésérõl. F/19
Ha szûz vagy még minimum 2hónapot várj.
Ha tényleg szeret, akkor kibír néhány hónapot. Viszont ismerõsi körömben volt olyan pár, akik egy kerek évig nem szeretkeztek és a srác, mivel nem bírt magával, keresett más k**ócimborákat közben. Késõbb ez kiderült és oltári seggfájás lett belõle mindkét fél részérõl.
nem kell anyukádtól ilyen tanácsokat kérni, ha nem tudod inkább nézz utána ha anyukáddal szeretnéd megbeszélni és nem csak mert azt érzed úgy kell, az más persze azt hogy meddig képes rád várni, nem tudhatom ha szeret, egy ideig még biztos ameddig nem állsz készen rá, ne menj bele
A kérdező hozzászólása: igazából a teherbeeséstõl félek nagyon, és mielõtt azt mondanátok, minden védekezési módszernek utánanéztem, de a fogamzásgátlóhoz azért mégiscsak jó lenne anyukám ha ott lenne, mert õ fizetné, meg nekem is jobb lenne ha tudna azért róla.
Tablettát ne szedj, nem tesz jót, anyukád helyében meg nem engedném 1 hónapos kapcsolatban az együtt alvást ha a barátod szeret vár rá fél évet is, vagy amennyit szeretnél
Egyetértek, ha szeret akkor tud várni rád. De egy húsz éves fejével gondolkodva 3-4 hónapot bír ki.
nekem vannak olyan ismeroseim akik vartak 3 evet is mig elnem vette a csajt mert vallasi szempontok miatt nem szexelhettek hazassag elott.es nagyon boldog hazassagban elnek mar 10 eve

Szakközépsuliban mennyire nehéz egy felsőfokú képzés mondjuk egy középfokú képzéshez vagy egy fősulihoz képest? Úgyértem itt milyen a számonkérés, oktatás stb?

Köszi El?re is.

Legjobb válasz: A felsõfokú képzés megegyezik a fõiskolával és az egyetemmel. Együttesen nevezzük õket felsõoktatásnak. Középfokú képzés nincs, csak közpiskola van meg középszintû érettségei, de középfokú képzésrõl még nem hallottam. Felsõfokú képzést tehát egyetemi vagy fõiskolai képzést meg nem csinálnak középiskolában még levelezõ vagy esti tagozaton se, azok is mind az egyetemenken fõiskolákon vannak.

A felsõfokú képzés megegyezik a fõiskolával és az egyetemmel. Együttesen nevezzük õket felsõoktatásnak. Középfokú képzés nincs, csak közpiskola van meg középszintû érettségei, de középfokú képzésrõl még nem hallottam. Felsõfokú képzést tehát egyetemi vagy fõiskolai képzést meg nem csinálnak középiskolában még levelezõ vagy esti tagozaton se, azok is mind az egyetemenken fõiskolákon vannak.
Nem egészen értem, hogy az elsõ mirõl beszél.... Mert van középiskolában felsõfokú szakképzés. Mint ahogy középfokú is van. Nekem az egyik szakmám is középfokú ügyintézõ titkár, de van felsõfokú ügyintézõ titkár is, és az nem fõiskolai szint. Húgom járt felsõfokú szakképzésre, szerinte nem volt nehéz. A fõsulihoz képest nem nehéz.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat.És mondjuk, mennyiben nehezebb egy középfokú szakmától vagy a számonkérésben mennyiben különbözik attól?

Mennyibe kerül egy külső, dupla rétegü dvd-t is megirni képes iró (laptophoz kell), milyen márkát érdemes venni? Én pioneer-ra gondoltam.

Legjobb válasz: Kb. ~12.000 Ft --> csillagos ég (...mint minden a világban)! Nincsenek bõvebb tapasztalataim a külsõ DVD írókkal kapcsolatban sajnos (vagy szerencsére). Nekem egy Samsung T-084M típusú íróm van. Eddig nem volt vele gondom. Megbízható, halk, vékony, viszonylag gyors és praktikus...szerintem laptop mellé kiválló. Az ára úgy 20.000 Ft körül van napjainban... Persze rengeteg más típus létezik a piacon. Egy kis kiindulópont: http://href.hu/x/7zzz Jó szemezgetést! Patesz

Kb. ~12.000 Ft --> csillagos ég (...mint minden a világban)! Nincsenek bõvebb tapasztalataim a külsõ DVD írókkal kapcsolatban sajnos (vagy szerencsére). Nekem egy Samsung T-084M típusú íróm van. Eddig nem volt vele gondom. Megbízható, halk, vékony, viszonylag gyors és praktikus...szerintem laptop mellé kiválló. Az ára úgy 20.000 Ft körül van napjainban... Persze rengeteg más típus létezik a piacon. Egy kis kiindulópont: http://href.hu/x/7zzz Jó szemezgetést! Patesz
Samsung SE-S204 Nekem bevált. Az árra nem emlékszem, kb 15 és 20 ezer között.

(Hülye k. ) Szerintetek mennyire jobb egy mai gép egy 2008-as laptophoz képest?

komolyan:DD

Legjobb válasz: te tudod mi nem mert hüly,,ék vagyonk

te tudod mi nem mert hüly, , ék vagyonk
Már elmondtuk neked .Sokkal.
Szerinted mennyivel jobb egy 1999-es szedán egy mai kombihoz képest? G.
Mármint egy asztali számítógép egy 2008-as notebookhoz képest? Aztán milyen notebookról van szó? 300 ezres, munkára szánt masina, vagy 100 ezres fogyasztóknak szánt Acer? Egy átlagfelhasználónak egy jobban felszerelt 2008-as gép elegendõ lehet, de természetesen sokkal erõsebb egy mai számítógép, mint egy akkori. SSD sem volt akkor, így ha ezt is belevesszük a képbe, bámulatos a változás. Persze pötyögni, macskás videót nézegetni, levelezni egy jobb 2008-as gépen is lehet.
Hd pornót mindegyik elbírja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!