Találatok a következő kifejezésre: Mennyivel drágább vasbeton lemezalap, mint (1 db)

Mennyivel drágább egy vasbeton lemezalap, mint a sima sávalap? Kb. mennyi a vasbeton lemezalap nm ára?

Legjobb válasz: Nem is az a kérdés, hogy ilyen vagy olyan alapot használjunk-e. Azzal tisztában vagyok, hogy ez nem a mi döntésünkön mûlik. A kérdést azért vetettem fel, mert szeretnénk venni egy telket, ahol vb lemezalap kell majd, ezért szeretném tudni, hogy milyen költségekre számíthatunk.

A kérdező hozzászólása: Nem is az a kérdés, hogy ilyen vagy olyan alapot használjunk-e. Azzal tisztában vagyok, hogy ez nem a mi döntésünkön mûlik. A kérdést azért vetettem fel, mert szeretnénk venni egy telket, ahol vb lemezalap kell majd, ezért szeretném tudni, hogy milyen költségekre számíthatunk.
Szia.Mindenképp drágább a lemezalap hiszen vasalás kerül bele.1m2 lemezalapba legalább 3 db 6 m-es átm 10-es periodikus betonvas szükséges kell kengyelnek 5 ös vagy 6-os sima betonvas 2 6 m-es szál.Ezen felül a beton.Ha 20 cm vastag akkor kell 0, 2 m3 beton.Ha a vasak és a beton árát valamint a munkadíjat megkérdezed tüzépen valamint szakembertõl akkor már ki tudod számítani hogy kb mennyibe fog kerülni.A munkadíj kb 5-6000 ft /m3 de ez szakemberen múlik.
A VB nyilván drágább, de ennek szerintem nincs jelentõsége. Ahova beton sávalap kell, oda azt kell készíteni, ahova meg VB lemezalap, oda meg azt. Ezt szerintem a tervezõ dolga eldönteni, hogy milyen kell.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen Co hegesztőt ajánlotok?

Leginkább kasznizásra,vékony lemezek hegesztésére használnám!

8

Vízvezeték rendszer hogyan légtelenítsem?

a mosógép csapjánál és egy olyan wc nél is kell légteleníteni ahol nem használjuk kicseréltem egy csapot de alig van nyomás

4

üdv hogyan tudnám megoldani hogy egy 16 A biztosítékot ne csapjon le egy 1500W motor? (230V)

11

Zárt rendszerű központi fűtéshez Lemez avagy öntöttvas kazánt vegyek? ÉS MIÉRT!

3

Mennyi a lenolaj, és olajfesték szükséglete nagyjából 10 darab 50x50x70x cm-es új borovi fenyő dobozoknak? Mennyit vegyek?

festékszükséglet,doboz,kaptár,lenolaj,

7

Akkus fúrógépek Ni-Cd, Ni-Mh akkuval mennyi ideig bírják? Kb. mikor kell újakat beszerezni? Otthoni barkácsoláshoz.

Megéri ilyen gépet venni ? Li-ion tudom,hogy jobb,de látványos különbségek vannak az árakban.

5

Valami praktika?

Kötök most egy sálat,aminek az egyik széle nagyon csúnya.A legelső szemet sosem kötöm el,mindig csak leemelem,és szép is az egyik széle.De a másik széle nagyon csúnya.Valami praktika arra hogy a sálam mindkét széle szép legyen mint mondjuk a legelső sor (a felszedett szemek/sál alja)?

0

A szilikonos ragasztó mennyire bírja a hőt?

Egy akváriumi vízmelegítőt állítottam át úgy, hogy folyamatos 42 fokon tartsa a folyadékot amibe beleteszem, hogy joghurtot tenyészthessek. (eddig mindig a sütőben csináltam, de megelégeltem) viszont a gumiszigetelésében nem vagyok biztos, ezért a biztonság kedvéért szilikonnal tömíteném a végét. (ahol befolyhatna a víz)

Alkalmas erre a célra?

3

Mini búbos kemence ötletek?

5

Hogy lehet önteni fémet házilag?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!