Találatok a következő kifejezésre: Mennyit van egy 2 hónapos baba (4 db)

Egy 2 hónapos baba átlagban mennyit van fent napközben illetve mennyit kell aludnia?

Legjobb válasz: Lányom , ha jó napja van, akkor max 3 alkalommal alszik fél-egy órát. REggel 8 körül kel, akkor 1-2 órát fent van, és alszik fél-egy órát, Aztán ugyanez kora délután, és késõ délután mégegyszer. 20 körül fürcsi, 21 körül alszik, és egy hajnali 4-6 közti evés után alszik 8-ig... De minden baba más...

Lányom , ha jó napja van, akkor max 3 alkalommal alszik fél-egy órát. REggel 8 körül kel, akkor 1-2 órát fent van, és alszik fél-egy órát, Aztán ugyanez kora délután, és késõ délután mégegyszer. 20 körül fürcsi, 21 körül alszik, és egy hajnali 4-6 közti evés után alszik 8-ig... De minden baba más...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a gyors választ! És mikor fent van, mivel szórakoztatod, mit csináltok, egyedül van el vagy foglalkozni kell vele végig?

Mennyit van fent nálatok napközben egy 2 hónapos baba? Hogy "kell" kinéznie egy napjának?

Legjobb válasz: Az én kisfiam 24.-én múlt 2hós. Anyatejes és úgymond igny szerint eszik ezáltal csúsznak a napjaink. De vannak biztos pontok ,ilyen pl.a fürdés 8-kor utána mindig kaja van, és kb.fél 9-fél 10 körül alszik el.Éjjel 1-2körül megint cici, majd 4-5 körül.Aztán délelött kisebb alváok vannak, 11után séta, ez is evéstõl függ mikor.Du. 1-2-tõl mindig otthon vagyunk vele, ekkor vannak a nagyobb alvások. Nektek hogy megy?

Az én kisfiam 24.-én múlt 2hós. Anyatejes és úgymond igny szerint eszik ezáltal csúsznak a napjaink. De vannak biztos pontok , ilyen pl.a fürdés 8-kor utána mindig kaja van, és kb.fél 9-fél 10 körül alszik el.Éjjel 1-2körül megint cici, majd 4-5 körül.Aztán délelött kisebb alváok vannak, 11után séta, ez is evéstõl függ mikor.Du. 1-2-tõl mindig otthon vagyunk vele, ekkor vannak a nagyobb alvások. Nektek hogy megy?
mi reggel 4-5 között kelünk, 3 óránként eszünk, egész nap 1 percet sem alszik, akármit csinálok vele. este 7 kor elalszik reggel 4-5 ig, és alva eszik este 3 óránként. fürdés meg reggel a kaki után.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, az elsõ válaszolónak üzenem, hogy a mi babánk is 20-án született :) Együtt ünnepelünk akkor...

Mennyit van ébren egy 2 hónapos baba? Nem a statisztika érdekele hanem a valóság.

Legjobb válasz: Nekem ennyi idõsen volt, hogy egész nap fent volt, nem akarták elhinni. Hál' istennek éjszaka aludt. De általában 3-4 óránál többet nappal nem szundizott. A helyzet 3 hónapos korában változott, azóta szépen alszik nappal is legalább 6-7 órát.

Nekem ennyi idõsen volt, hogy egész nap fent volt, nem akarták elhinni. Hál' istennek éjszaka aludt. De általában 3-4 óránál többet nappal nem szundizott. A helyzet 3 hónapos korában változott, azóta szépen alszik nappal is legalább 6-7 órát.
Szia! A nagyobbik fiam borzasztó rossz alvó volt kicsinek. Õ kb 3-szor aludt és 40 perceket. Éjszaka is egyszer kelt. A kisebbik már többet aludt, de õ sem annyit amennyit a nagykönyvek irnak. A közelébe sem jártak. De ahogy nõttek , ugy változott.
Szia.Az én lányom ma 2 hónapos.Általában napközben 7-10 o´ra´t van fennt, éjszaka 1-2-szer kel.Pl.ma 1/2 2-ig aludt, csak enni kelt.
Az én fiam két hónaposan már elég sokat volt ébren nappal. Visszont ekkora már minden éjszakát át is aludt rendesen. Naponta 5x-6x evett és legalább kétszer aludt kb 2 órákat (délelõtt és ebéd után)


loptad?
A kérdező hozzászólása: Óde.. egybõl.. xD amugy beesett a vizbe a telom és elromlott.. de a hátlapnál nem ázott be jól szigetelt.. csak az érintõképernyõje ment fuccsba.. és hátha a telo nemjó minek legyen benne az aksi.. ami viszont jó.. mert kiprobáltam más teloba..
Ki kell cserélni a touch panelt és megint jó lesz a telefonod. Én is miskolci vagyok, írj privátba ha segíthetek (megrendelés, beszerelés).
Használt akksit senki nem fog venni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!