Találatok a következő kifejezésre: Mennyit van egy 2 hónapos (16 db)

Van egy 2 hónapos Angol bulldog kölyök kutyám, nem tudom mennyit kell neki egyszerre adni a tápból? 6 kiló, és nagyon falánk! Nem lehet 10 percre előtte hagyni az ételt!

Legjobb válasz: Nézd meg a táp adagolását! A kutyád súlya szerinti adagot osztd el 3-4 egyenlõ részre és azt napi 3-4 alkalommal tedd elé. Ne hagyj elõtte kaját egész napra, azt nem szabad. Ilyen korban a holdat megennék az égrõl! És vigyázz hogy ne hízzon el, ezzel ne terhelje feleslegesen az amúgy is fejlõdésben lévõ szervezetét.

Nézd meg a táp adagolását! A kutyád súlya szerinti adagot osztd el 3-4 egyenlõ részre és azt napi 3-4 alkalommal tedd elé. Ne hagyj elõtte kaját egész napra, azt nem szabad. Ilyen korban a holdat megennék az égrõl! És vigyázz hogy ne hízzon el, ezzel ne terhelje feleslegesen az amúgy is fejlõdésben lévõ szervezetét.
Húzd végig a kezed az oldalán, a bordás felett: ha kitapintható akkor nem túlsúlyos...ha nem tapintható vagy kevéssé, akkor van egy kis fölösleg, de ez kölyök korban még nem egy nagy katasztrófa. Mindig tartsd az adagolási útmutatót, és ha ennyire falánk akkor oszd el több részre. És nem árt neki megtanítani hogy csak akkor egyen amikor azt mondod neki. Ezzel is kicsit kordában lehet tartani a falánkságát.

Egy 2 hónapos baba átlagban mennyit van fent napközben illetve mennyit kell aludnia?

Legjobb válasz: Lányom , ha jó napja van, akkor max 3 alkalommal alszik fél-egy órát. REggel 8 körül kel, akkor 1-2 órát fent van, és alszik fél-egy órát, Aztán ugyanez kora délután, és késõ délután mégegyszer. 20 körül fürcsi, 21 körül alszik, és egy hajnali 4-6 közti evés után alszik 8-ig... De minden baba más...

Lányom , ha jó napja van, akkor max 3 alkalommal alszik fél-egy órát. REggel 8 körül kel, akkor 1-2 órát fent van, és alszik fél-egy órát, Aztán ugyanez kora délután, és késõ délután mégegyszer. 20 körül fürcsi, 21 körül alszik, és egy hajnali 4-6 közti evés után alszik 8-ig... De minden baba más...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a gyors választ! És mikor fent van, mivel szórakoztatod, mit csináltok, egyedül van el vagy foglalkozni kell vele végig?

Mennyit van fent nálatok napközben egy 2 hónapos baba? Hogy "kell" kinéznie egy napjának?

Legjobb válasz: Az én kisfiam 24.-én múlt 2hós. Anyatejes és úgymond igny szerint eszik ezáltal csúsznak a napjaink. De vannak biztos pontok ,ilyen pl.a fürdés 8-kor utána mindig kaja van, és kb.fél 9-fél 10 körül alszik el.Éjjel 1-2körül megint cici, majd 4-5 körül.Aztán délelött kisebb alváok vannak, 11után séta, ez is evéstõl függ mikor.Du. 1-2-tõl mindig otthon vagyunk vele, ekkor vannak a nagyobb alvások. Nektek hogy megy?

Az én kisfiam 24.-én múlt 2hós. Anyatejes és úgymond igny szerint eszik ezáltal csúsznak a napjaink. De vannak biztos pontok , ilyen pl.a fürdés 8-kor utána mindig kaja van, és kb.fél 9-fél 10 körül alszik el.Éjjel 1-2körül megint cici, majd 4-5 körül.Aztán délelött kisebb alváok vannak, 11után séta, ez is evéstõl függ mikor.Du. 1-2-tõl mindig otthon vagyunk vele, ekkor vannak a nagyobb alvások. Nektek hogy megy?
mi reggel 4-5 között kelünk, 3 óránként eszünk, egész nap 1 percet sem alszik, akármit csinálok vele. este 7 kor elalszik reggel 4-5 ig, és alva eszik este 3 óránként. fürdés meg reggel a kaki után.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, az elsõ válaszolónak üzenem, hogy a mi babánk is 20-án született :) Együtt ünnepelünk akkor...


Mennyit van ébren egy 2 hónapos baba? Nem a statisztika érdekele hanem a valóság.

Legjobb válasz: Nekem ennyi idõsen volt, hogy egész nap fent volt, nem akarták elhinni. Hál' istennek éjszaka aludt. De általában 3-4 óránál többet nappal nem szundizott. A helyzet 3 hónapos korában változott, azóta szépen alszik nappal is legalább 6-7 órát.

Nekem ennyi idõsen volt, hogy egész nap fent volt, nem akarták elhinni. Hál' istennek éjszaka aludt. De általában 3-4 óránál többet nappal nem szundizott. A helyzet 3 hónapos korában változott, azóta szépen alszik nappal is legalább 6-7 órát.
Szia! A nagyobbik fiam borzasztó rossz alvó volt kicsinek. Õ kb 3-szor aludt és 40 perceket. Éjszaka is egyszer kelt. A kisebbik már többet aludt, de õ sem annyit amennyit a nagykönyvek irnak. A közelébe sem jártak. De ahogy nõttek , ugy változott.
Szia.Az én lányom ma 2 hónapos.Általában napközben 7-10 o´ra´t van fennt, éjszaka 1-2-szer kel.Pl.ma 1/2 2-ig aludt, csak enni kelt.
Az én fiam két hónaposan már elég sokat volt ébren nappal. Visszont ekkora már minden éjszakát át is aludt rendesen. Naponta 5x-6x evett és legalább kétszer aludt kb 2 órákat (délelõtt és ebéd után)

2 hónapos körüli babátoknak hogyan telik egy napja? Mennyit van ébren? Mennyit eszik? Sokáig?

Legjobb válasz: Szia! 2 és fél hónapos a kisfiam. Reggel 6körül kel, 3 óránként eszik 160milit, másfél óra ébrenlét után alszik fél órát, majd 10 körül kezdi a nagy alvást ami 3 óra. 4-5 óra után már nagyon keveset alszik így elég nyûgös estére. :( Este fél 7körül fürdés, evés majd legkésöbb fél8kor már alszik. Éjszaka egyszer kel 1-2 óra körül. Éjszaka magától alszik vissza, ehhez ragaszkodtam már 2-3 hetes kora óta, nappal viszont kell neki az altatás, ringatom, cipelem. Amikor ébren van akkor vagy pihenõ székben vagy játszó szõnyegen van, fél órákat simán el van egyedül is. Sokat dumál és mosolyog, szereti magát nézegetni a tükörben.

Szia! 2 és fél hónapos a kisfiam. Reggel 6körül kel, 3 óránként eszik 160milit, másfél óra ébrenlét után alszik fél órát, majd 10 körül kezdi a nagy alvást ami 3 óra. 4-5 óra után már nagyon keveset alszik így elég nyûgös estére. :( Este fél 7körül fürdés, evés majd legkésöbb fél8kor már alszik. Éjszaka egyszer kel 1-2 óra körül. Éjszaka magától alszik vissza, ehhez ragaszkodtam már 2-3 hetes kora óta, nappal viszont kell neki az altatás, ringatom, cipelem. Amikor ébren van akkor vagy pihenõ székben vagy játszó szõnyegen van, fél órákat simán el van egyedül is. Sokat dumál és mosolyog, szereti magát nézegetni a tükörben.
Nekem is 2, 5 hónapos a kisfiam. Kb 4 óránként eszik az éjszakát átalussza, reggel 10körül eszik, 2elõtt, 5körül és este 8kor kb fürdés után eszik, rorögtön el is alszik és reggel 6ig alszik, nem eszik éjjel, ritkán felébred, de akkor a címû elég neki. 6után még le tudom rakni és alszik 9ig kb. Napközben újabban járókában fekszik és egy órát el van egyedül, este már nyûgösebb. Este és reggel eszik sokat 200 körül, amúgy 140-150 körül. Jókedvû, mozog folyamatosan. Hason már 1hónapos kora óta felnyomja magát és most már percekig tartja magát. :) Nálatok hogy van?
A kérdező hozzászólása: Hú hát nem semmi... nálunk még nem állt be ilyen jól. Bár most hasfájósak vagyunk így az esti elalvás elég változó. De kb így alakul egy napunk: 5-6 körül ébred eszik, nézelõdik, ficánkolás és minden jó, majd visszaalszik 7körül. Utána ébred 10 kor kb, akkor elég sokáig ébren van, "eljátszik" magának a játszószõnyegen és a kiságyban de azért igényli hogy vele legyek vagy legyünk :) Aztán 12 vagy 1 óra körül elalszik, ha jó az idõ kimegyünk és alszik 2-3 ig, aztán kajcsi és megyünk ki délután sétálni akkor elalszik a kocsiban, 7 körül fürdetjük, utána kajcsi. Mivel most fáj a pocija elég változó hogy mikor alszik el, de még elalvás elõtt is eszik kicsit. Éjszaka van mikor kér egy kicsit még éjfél körül de ez ritkább, inkább 1-2 körül ébred. Nagyon szereti ha sétálni megyünk vagy ki az udvarra, olyankor jókat alszik nagyon.

2 hónapos babák anyukái! Nektek mennyi tejetek van egy nap? Összesen mennyi teremlődik, tehát amit a babó szopik, és amit lefejtek?

Remélem nem találjátok provokatívnak a kérdésem, mert nem annak szánom, ?szintén érdekel.

Legjobb válasz: Mi két hónaposak vagyunk, 5ször eszünk napközben, 1szer éjszaka általában. Egy kajálás alkalmával 120-160at eszik. Éjszaka nem szoktam mérni, de kb. egy nap olyan 800 ml körül ehet. Én nem szoktam fejni, mert ha fejnék, akkor mindig csak egyre több termelõdne.

Mi két hónaposak vagyunk, 5ször eszünk napközben, 1szer éjszaka általában. Egy kajálás alkalmával 120-160at eszik. Éjszaka nem szoktam mérni, de kb. egy nap olyan 800 ml körül ehet. Én nem szoktam fejni, mert ha fejnék, akkor mindig csak egyre több termelõdne.
Én sosem mértem le, hogy mennyit eszik a babám. Annyit és annyiszor, amennyiszer megéhezett, s annyit evett, míg jól nem lakott, el nem engedte a mellem. Emellett napi 2-3 deci lefejt tejem lett még. Miért kérdezed? Egyébként egy anyatejes babánál mérleg híján nehéz megállapítani, hogy mennyit evett, mivel a mellbõl egybõl a baba szájába folyik a tej!
A kérdező hozzászólása: ...hát ebbõl nem tudtam meg. :-( Van aki esetleg méri a picijét, és tudja? Igen, tisztában vagyok vele, hogy aki cicbõl szoptat, annak a babának egybõl a szájába megy a tej. De azért köszi.
én csak ugy tudom hogy cicizett és utána még behuzzott 90ml tápot
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! A második válaszolónak írom, hogy akkor kb. egyformán eszik a babónk. NEkem is pont így van. :-)
Elsõ voltam! Köszi a lepontozást, ezért is le lehet majd pontozni! Eleve egy anyatejes babánál nem hiszem, hogy állandóan méregetni kellene, mennyit eszik a baba! Annyit, amennyit kíván! Ha éhes marad, akkor azt egyértelmûen jelzi! Minek állandóan méregetni? Sosem eszik ugyanannyit, mint ahogy a felnõttek sem esznek mindig ugyanannyit! Állandó méregetéssel mit érsz el? Ha egyszer csak 80-t eszik, rögtön aggódsz, hogy mi baja van? Hát ezért nem kell méregetni, csak felesleges aggodalmat okoz az anyáknak, stresszelik magukat. Heti 1x érdemes lemérni, egyébként havonta ellenõrzi a gyermekorvos a baba súlyát, s ha nem találja megfelelõnek, akkor biztosan szólni fog! Egyébként ha akarnám sem tudnám lemérni a babám étkezését, mert kb 9x eszik egy nap, valamikor sokat, valamikor csak nagyon keveset.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Persze, igazad van. Nem úgy szólt a kérdésem, hogy méregetitek-e a babátokat, vagy sem. Hanem azt kérdeztem, hogy aki tudja, hogy mennyi teje van egy nap, az kérem írja meg. Te mivel nem tudod, mivel nem méregetsz, ezért nem kellett volna írnod, hiszen nem hasznos a válaszod. EZért volt a lepontozás. Mellesleg én nem pontoztalak, gondolom mások is nézik a válaszokat, és pontozhatnak õk is.

Van 2 gyerkőcöm egy 2 éves meg egy 5 hónapos! Nektek mennyit segít a párotok? Egyre több a probléma köztünk! Tanácstalan vagyok Bővebben lent!

Pár évvel ezel?tt elment egy új munkahelyre dolgozni...azóta egyre jobban megváltozott!sajnos a munkatársainak nincsen családja,gyereke így valahol gondolom Õ is sokszor elvágyna!Azóta kicsit iszogat is nem mondom hogy alkoholista mert nem de eddig ha nem dolgozott napi két sör ma már van hogy 3-4!sajnos egyre kevesebb nap telik el úgy hogy nem iszik egy sört sem!Hitelünk rengeteg van a házon amin rengeteget dogoztunk mindketten megszakad a szívem, ha arra gondolok hogy eladjuk pedig ha elválna útjaink muszáj eladni!Nem mondom hogy nem szereti a gyerekeit de rengeteget ül a gépnél, nekem abszolult semmit nem segít ha már segít is max megigazítja az ágyat és ezzel kifújt.Én egyre boldogtalanabb vagyok!:-(Sokszor úgy látom...ennek így semmi értelme...másik percben meg...gondolom más is így van....úgy sem lesz mással sem jobb talán még rosszabb!Nekem sajnos apukám ivott és úgy látom itt sem lesz megállás!Már próbáltam vele beszélni minden féle képen....a legfinomabbtól a legdurvábbig!Ne igyál kérlek mert hidd el ennek nem lesz jó vége!Vagy ha nem hagyod abba és nem foglalkozol velünk többet akkor le is út fel is út!Kérlek mondjátok meg mit tegyek!Én is elvált szülök gyerekeke vagyok nem vagyok rosszabb mint az akinek teljese a családba és anyukám tisztességel felnevelt amiért hálás vagyok!Viszont én nem szeretném hogy ne az apukájukkal n?jenek fel!Egy baj van hogy még mindig szeretem!Mit tudnék tenni?Tudom hogy nekem kell eldöntenem nem másnak...csak egy kis támaszra vágyom fel?letek, vagy tanácsokra!

Legjobb válasz: Na, ezt a kérdést mintha én írtam volna ki. Az én szüleim is elváltak, és én pl azért nem is akartam férjhez menni és gyerekeket vállalni, nehogy úgy járjanak mint én és a tesóm. A szitud ismerõs, megspékelve nálunk azzal, hogy nem érti meg, miért nincs kedvem a sörtõl/bortól bûzlõ szájára csókot adni... Pedig egyetemet végzett, mûvelt, intelligens ember, vezetõ beosztásban. Nem tudok tanácsot adni. Én abban reménykedem, hogy ha nagyobbak lesznek a gyerekek, megváltoznak a dolgok.

Na, ezt a kérdést mintha én írtam volna ki. Az én szüleim is elváltak, és én pl azért nem is akartam férjhez menni és gyerekeket vállalni, nehogy úgy járjanak mint én és a tesóm. A szitud ismerõs, megspékelve nálunk azzal, hogy nem érti meg, miért nincs kedvem a sörtõl/bortól bûzlõ szájára csókot adni... Pedig egyetemet végzett, mûvelt, intelligens ember, vezetõ beosztásban. Nem tudok tanácsot adni. Én abban reménykedem, hogy ha nagyobbak lesznek a gyerekek, megváltoznak a dolgok.

Mennyi folyadékra van szüksége egy 7 hónapos babának? A felnőtteknek ugye minimum 1, 5-2 liter/nap. Egy ennyi idős babánál mennyi?

Legjobb válasz: Szia az én kisfiam is hasonló korú (8hós) és a kajákon kívül pluszba egy nap alatt kiissza a 150ml-es "varázsitatót" csõrös pohár magyarul.. :) Ha kér még adok neki, de ez a 150ml. az átlag/nap. Üdv

Szia az én kisfiam is hasonló korú (8hós) és a kajákon kívül pluszba egy nap alatt kiissza a 150ml-es "varázsitatót" csõrös pohár magyarul.. :) Ha kér még adok neki, de ez a 150ml. az átlag/nap. Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A 150 ml-n kívül mennyi tápszert/tejet eszik még? Az én kislányom kétszer eszik 200 ml tápszert, kb. 150 ml teát, gyümölcslét, meg ami a kajában van. (gyümölcs-, zöldségpépek, tápszerrel fõzött tejbegríz) Akkor ennyi elég?
Szia szerencsére nem volt szükségünk tápszerre. Most is szopizik még hajnalban-este, de kb a két alkalom tesz ki egy étkezést, már inkább csak megnyugvásnak cicizik. Napi 5 alkalommal eszünk Reggel cici(kb.1dl.) tízórai 1babajoghurt ebéd:húsos üveges kaja, uzsonna: Gyümölcsös üveges kaja, vacsi:Tejpép (kb250ml.lehet)+ a 150ml. folyadék erre azt mondta a védõnõnk, hogy teljesen jó, mert változatos, és a folyadék is elegendõ. Szépen is fejlõdik. (ezt meg olvastam valahol, hogy ha a baba egy nap 5pisis pelit produkál akkor elegendõ a bevitt folyadékmennyiség) Remélem segítettem!? Üdv:Eszter
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál, persze, hogy segítettél! A mi védõnénink nagyon kedves, de ilyen dolgokban eléggé magamra hagy... Az én kislányom is ötször eszik, nagyon hasonlóan, mint a Te kisfiad, csak õ tápszert kap reggel-este (sajnos nem volt tejem), éjjel nem ébred enni, inni, ezért kérdeztem, hogy napközben mennyit kellene neki adni, de megnyugtattál, hogy így iszik eleget, még egyszer köszi! Minden jót Nektek! :)
A felnõtteknek vízbõl van ennyire szükségük, a babáknak pedig folyadékból. Egyébként valahol megtalálod a pontos adatot, hogy azt hiszem kg-ként 120 ml folyadék vagy valahogy így (nem tudom pontosan), de ebben minden folyadék benne van. (leves, fõzelék, tápszer stb)Úgy olvastam valahol, de ezt is csak 3 év körüli gyerekre, hogy 6 dl vízre van szüksége a többi folyadék mellett. De meglehetõsen nehéz erre pontos vagy akár irányadó adatot találni.
7, 5 hónapos babám átlagosan 1, 5dl folyadékot eszik étkezések között kivéve éjszaka. Ez azt jelenti, hogy 4*1, 5dl, azaz 6dl-t iszik egy nap. 8, 5kg, 75cm.
bocs, nem eszik, iszik :)
Az én kisfiam 6 hónapos. Reggel, este tápszert iszik, 2*160 ml-t. Napközben teát iszik, 250-300 ml-t. Összesen:570-620 ml-t
A Baba magazinban pont van egy cikk errõl a témáról, 1 dl-t írnak, de mint más is, babafüggõ gondolom, mi még kizárólagosan anyatejesek vagyunk, tapasztalatom nincs :)

Van egy 1.3 Suzuki Swift-em új aksi van benne ( 4 hónapos ) h ha a szivargyújtóról megy a zene kb bírja az aksi 13.14 v mellett kb 2-3 órahosszát. De ha csak simán cd-s rádióról üzemelne akkor kb mennyit szólhat? .5-6 órahossza?

Mert volt már egy párszor tologatva ez miatt.. ja és miért nem lehet ~ 13.20tól jobban feltölteni az aksit ? ..Feszültségmérővel már játszadozok rajta :D..

Legjobb válasz: hát azért az elég gyenge teljesítmény. Az ignisünkben 9 órán keresztül hallgattam szivargyújtóról, és még utána is pöccre indult. Van beszerelve erõsítõ, mélyláda, több hangszóró, vagy csak az alap?

hát azért az elég gyenge teljesítmény. Az ignisünkben 9 órán keresztül hallgattam szivargyújtóról, és még utána is pöccre indult. Van beszerelve erõsítõ, mélyláda, több hangszóró, vagy csak az alap?
Nevárj csodákat egy 35 Ah-s akksitól. Talán kibír 5-6 órát is, de ha nem mész a kocsival, legközelebb csak 2-t.
A kérdező hozzászólása: Igen 35-ös volt benne most 40-est vettem bele.. de gondolom ha kapna egy 50-55-öst akkor meg a generátor nem bírna tölteni mivel az már sok lenne neki nem?
Még nagyon kicsi. Mikor hoztátok el? Nagyon édes lehet :)
A kérdező hozzászólása: Vasárnap óta van nálam, iszonyatosan édes ja:) Csak nagyon sajnálom is, mert amikor egyedül van kint az udvaron éjszaka, meg néha napközben is kicsit, nagyon nyüszit, eddig 8 testvérével meg szülökkel volt, most meg egydül...Egy kiscsicát hoztunk mellé, hogy ne legyen egyedül amikor mi nemvagyunk vele, de még a macsek nem szokta meg, a kutya már játszana vele:DD
Ilyenkor szokták azt, hogy még mielõtt elhozzák a kutyust, visznek a tenyésztõhöz egy ruhadarabot, amit majd elhoznak a kutyussal együtt, és így van valami régi, ismerõs dolog mellette. Adjatok neki egy nagyobb plüss állatot.
Valószínûleg korán hoztátok el a kiskutyát! Ha tisztességes lett volna a tenyésztõ, és tételezzük fel, olyantól veszed a kiskutyát, aki ismeri a fajta jellegét, oda sem adja 8-9 hetes kora elõtt. Sõt, felhívja a figyelmed rá, hogy a kiskutyát, amíg nem szokja meg az új helyét, éjszakára nem szabad kirakni az udvarra, hanem a gazda mellett kell lenni a LAKÁSBAN!!!Ha késõbb félõs lesz a kutyád, majd gondolj az elsõ sírós napjaira, és meg lesz a magyarázata is. Neki nem állat társ kell, hanem az EMBER! Ha esetleg segítségre lenne szükséged a berni tartásával kapcsolatban, írj privát e-mailt, szívesen segítek!
ez tényleg fura hogy éjszaka kinn van. ilyenkor szerintem a ketrec-tréning keretében a szobában kellene lennie a ketrecében.
A kérdező hozzászólása: Erröl a ketrec -tréninges dologrol kaphatnék egy gyors felvilágositást, hogy ezt miként is kell alkalmazni, meddig stb...?
http://www.nordicasiberians.hu/mainhu.htm Itt a bal oldali oszlopban kikeresed a "ketrec használata" részt.
a lényeg, õ nyüszít -te reagálsz rá ??? ne reagálj !!! ez most elválási , azaz szeparációs stressz . a gazdának megfelelõ módon ( vezérként 9 kell viselkednie, és akkor a kutya is megfelelõen viselkedik majd. ez most a tanulási folyamat! A KUTYÁNK ÉLETÜK 12-18 HETE KÖZÖTT SZOCIALIZÁLÓDIK, EZ A NEVELÉSÉNEK LEGKÉNYESEBB ÉS LEGNEHEZEBBEN ( HIBA ESETÉN ) HELYREHOZHATÓ idõszaka. most kell jól-megfelelõen nevelni , hogy késõbb ne kelljen éveket pazarolni a helytelen nevelés kijavítására !!!! tehát most !!!
A kérdező hozzászólása: Nem reagálok rá, pedig nagyon sajnálom szegénykémet, az elözö kutyával azt csináltam, hogy bejött a lakásba, és nagykorára is mindig bepofátlankodott, nemtudtuk kitessékelni csak ha kapott kaját, ami ugye jutalomfalatnak is megfelelhet, ami plussz tetézte a dolgot, de elég nagy volt és nemigazán birtam vele sajnos, iszonyatosan akaratos volt, nem akarok ezzel is igy járni, azért is van kint mindig


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!