Találatok a következő kifejezésre: Mennyit van egy 2 (240 db)

Ha van egy 2 literes tartályom, amiben a levegő 50 bar nyomáson van, akkor mennyi ideig tud 8 bar nyomást produkálni 6 mm-es kimenő nyíláson?

Legjobb válasz: Vagyis mennyi ideig tud nekem áramlani a levegõ egy 6mm-es lyukon a palackból?

A kérdező hozzászólása: Vagyis mennyi ideig tud nekem áramlani a levegõ egy 6mm-es lyukon a palackból?
A kérdező hozzászólása: Másik dolog, hogy 6mm-es lyukon max. milyen nyomást tud kifejteni?
Hujuj nekem is ilyen telom van:D
12-15-ig az elfogatható!
új ára 26 000-27 000 ft .függetlenül.viszonyítás képpen szerintem a te esetedben mivel 2-éves úgy 12 000 ft körül van. ami igen kevés!én beszámoltatnám és ráfizetnék, szerintem úgy jobban jársz!
mennyiért adnád?
A kérdező hozzászólása: Én is 12-14.000-re gondoltam.
mennyi ki fát vágni inkább.
Hat jah, inkabb fat vagj, de ha meg se birsz magaddal akkor hajintsd el a sulyzot es csinalj inkabb tobb 100 fekvot, hasprest, huzodzkodast stb.
12 évesen nem ezen kéne gondolkodni...
A 2kg-os súlyzók jók lesznek baltanyélnek és megkönnyítik majd a favágást és élvezetesebbé teszik. :) 12 évesen nincs szüksége a testednek a gyári izmaid megnövelésére és a lányoknak sem 12 évesen kell tetszelegni még elég fejletlen kor fõleg a mai generáció.. Én most 3.-os vagyok és az 1.-sök = 5-6 osztályos szint a 10.-es évfolyam pedig 12-13 korosztálynak néz ki agyilag kicsit gyengébbek.
Még nem fog meglátszani hogy súlyzózól meg ilyen fiatalon pláne szétcseszi a tested fekvõ meg ilyen addig aztán 14-15 évesen elkezdhetsz .

Ha közös megegyezéssel válunk, de van egy 2 éves gyermekünk, akkor mennyi idővel hosszabbodik az eljárás? És egyébként mennyi idő?

Legjobb válasz: Ha a gyermek elhelyezésében is meg tudtok egyezni peren kívül akkor viszonylag hamar fog menni, ha nem akkor nagyon sokáig is elhúzódhat. Hogy pontosan meddig azt nem tudom megmondani.

Ha a gyermek elhelyezésében is meg tudtok egyezni peren kívül akkor viszonylag hamar fog menni, ha nem akkor nagyon sokáig is elhúzódhat. Hogy pontosan meddig azt nem tudom megmondani.

Van itt asztalos? Mennyibe kerülne egy 2, 6 méter hosszú kb.70-75 cm magas térelválasztó kerítés, babarács amiben egy nyitható kapu is van? (belsõ tér leválasztására)

Azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy olcsóbban kijönnénk vele, mint ha boltban vásárolunk készen... webáruházban kb. 35-40 ezerért találtam.

Legjobb válasz: Nem vagyok asztalos,de ez szerintem függ a fa fajtájától. Összeszerelt kerítés elem vagy lécekre bontott? Egyébként szerintem olcsóbb ha te magadnak veszel fa anyagot és otthon te rakod össze meg minden.

Nem vagyok asztalos, de ez szerintem függ a fa fajtájától. Összeszerelt kerítés elem vagy lécekre bontott? Egyébként szerintem olcsóbb ha te magadnak veszel fa anyagot és otthon te rakod össze meg minden.

Ha férjem börtönben van, és szeretnék elválni, akkor ez mennyi időt vesz igénybe? És akár már egy tárgyalás után is elválasztanak. Van egy 2 éves közös gyerekünk, de közös vagyon nincs.

Legjobb válasz: Én is váltam bár nem volt börtönben az exem. 3 tárgyalás után ha elmegy ha nem akkor is mindenképp szétválasztanak titeket. Nálunk mind a 3 tárgyaláson NEM-et mondott az ex a válásra de törvényben megvan határozva hogy 3 alkalmonél nem húzódhat tovább. Szerintem ne aggódj,elválasztanak fõleg a helyzetre való tekintettel...!

Én is váltam bár nem volt börtönben az exem. 3 tárgyalás után ha elmegy ha nem akkor is mindenképp szétválasztanak titeket. Nálunk mind a 3 tárgyaláson NEM-et mondott az ex a válásra de törvényben megvan határozva hogy 3 alkalmonél nem húzódhat tovább. Szerintem ne aggódj, elválasztanak fõleg a helyzetre való tekintettel...!
A körülményektõl függ: a férjeddel közös megegyezéssel váltok? Megegyeztetek a gyermekfelügyeletben, -láthatásban? Ha igen, akkor viszonylag simán megy.
Én is váltam, bár nem volt börtönben az exem. 3
Az egyik ismerõsöm is úgy vált, hogy a férje börtönben volt könnyû testi sértés miatt. A nõ beadta a válópert, 2 héten belül megvolt a tárgyalás. A pasinak maccsa sem volt, elválasztották õket. Ja, és persze kihozták a börtönbõl a tárgyalásra, bilincsben.

Mennyiben befolyásolná egy 2.1-es AUTÓHIFI esetében az, hogy a két első hangszóró rá van-e kötve az erősítőre, vagy csak szimplán a fejegységről szól?

Lehet, hogy értelmetlen dolgot kérdezek, még nagyon kezdő vagyok a témában :)

Legjobb válasz: Egy jó fajta elsõ szettet, nem képes rendesen meghajtani egy fejegység ezért érdemes erõsítõre kötni.

Egy jó fajta elsõ szettet, nem képes rendesen meghajtani egy fejegység ezért érdemes erõsítõre kötni.

Van egy 2 éve újított gépem, elszeretném adni csak nem tudom mennyiért vinniék és mennyit ér egyáltalán?

Tartalma:

Legjobb válasz: A VGA miatt talán 30, de lehet sokat mondtam. Az Asrock alaplap sokat ront az összképen... Memóriának újonnan is alig van értéke, a maradékot a proc és az apróságok teszik ki.

A VGA miatt talán 30, de lehet sokat mondtam. Az Asrock alaplap sokat ront az összképen... Memóriának újonnan is alig van értéke, a maradékot a proc és az apróságok teszik ki.
A kérdező hozzászólása: És mennyibõl lehetne felújítani?
5000-ért megveszem.
Nekem ien procim van, tehát ASUS M2n alaplap, 2X1gb KINGSTON memória, Geforce 8400 vga250gb Samsung hdd, táp, ház...Egyébként:PCX.hu Sokba kerül, de hasít mint állat. Most rakattam egy ismerõsnek össze egy ilyen gépet, 79.000. Ebbõl lejön a proci 18 000. Gondold meg, de amit leirtál egy nagy kalap... Kivéve a procit.
hát 30ért sztem is reális, annyiért meg is venném. /off am mi a rossz ebben az alaplapban? off/
As asrockok nem éppen a megbízhatóságukról híresek.
A videókártya miatt kb ér 25-30-at... Az alaplap, a proci, és a kevés ram miatt többért már nem lehet értékesíteni... Fõleg az alaplap a lehúzós része, és számomra a kingmax memóriák sem épp szívüdítõ jelenségek.

Szeretnék érdeklődni gyerekkedvezményről! Van egy 2 éves kisfiam egyedül nevelem kaphatok-e gyerekkedvezményt és mennyit?

gyerekkedvezmény?

Legjobb válasz: Annyit kaphatsz,amennyi személyi jövedelemadót fizetsz.

Annyit kaphatsz, amennyi személyi jövedelemadót fizetsz.
Gondolom, gyerekkedvezményen a személyi jövedelemadó családi kedvezményét érted. Ha van adóköteles jövedelmed, akkor tudsz élni a családi kedvezménnyel is. Egyedülállónak is jár, hiszen attól, hogy csak egyik szülõ neveli, tartja el a kisfiút, még családnak számítanak. A családi kedvezmény összege 1 gyermek után 62.500 Ft adóalapot csökkentõ összeg havonta. Ez adóra levetítve 10 ezer forint plusz nettót jelent az adózónak. Ha van munkáltatód, akkor ott kell kérni egy formanyomtatvány kitöltésével. Így év közben is kaphatod ezt a kedvezményt. De ha év közben nem kérnéd, akkor év végén az adóbevallásban utólag is érvényesíthetõ teljes egészében. Ha semmilyen adóköteles jövedelmed nincs, akkor sajnos errõl a kedvezményrõl lemaradsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Eddig gyeden most pedig gyesen vagyok!Akkor igénybe vehetem!Ugye?
A gyedbõl vonnak személyi jövedelemadót, azon összeg erejéig igénybe veheted. A gyesbõl nem vonnak, így arra nem tudod érvényesíteni.
A GYED adóköteles jövedelem, a GYES adómentes. Tehát ha egész évben GYES-en lennél, akkor nem lenne adóalapod (mivel adómentes), így hiába vagy jogosult családi kedvezményre, ha nincs mivel szemben ezt érvényesítened. De mondtad, hogy GYED is volt, tehát arra nézve tudod érvényesíteni ezt a kedvezményt. Egyébként ha gyermeked van, és Te neveled, valamint jogosult vagy utána családi pótlékra, akkor családi kedvezményre is, csak hát ahhoz adóalapnak is kell lennie.
A kérdező hozzászólása: Mióta él ez a törvény?(gyerekkedvezmény)Mért nem tudtam eddig róla?
2011. évben már volt. Ha nem tudtál róla, akkor sem vagy lemaradva semmirõl. A 2011. évre szóló adóbevallásodban érvényesítheted visszamenõleg is, ha jogosult vagy rá. Ha már beadtad volna a bevallásod, akkor önellenõrzéssel módosíthatod 5 éven belül bármikor.
Mindennap 4-5? Jesszus, ti mást nem is csináltatok?
dehogy nem, de hát fiatalok vagyunk, moziztunk, sétáltunk, buliztunk, barátokkal lógtunk, stb így is belefért :D
A napi egy az teljesen jó. Nálunk sajnos csak 2-3 naponta jön össze, nagyon túl van pörgetve az életünk. Nálunk 3 éves a gyerkõc, fõállásban dolgozunk, vállalkozunk is mellette, sõt én még egyetemre is járok (már csak egy év hála Istennek). Általában teljesen ki vagyok purcanva estére. Lenne igényünk többre is, de ennyit tudunk összehozni. :-) Egy-két év múlva lesz ez jobb is.
Jééé pont úgy néz ki mintha mindegyik hozzászólást egy ember írta volna! :D
2 hónapos a kisfiunk, mivel volt gátvarrásom ezért nehezebben megy, kb 2-3 naponta szoktunk, újra bele kell jönni, de szülés elõtt volt napi 1-2, terhesség elõtt mindennap 4-5 volt, :D
4 hónapos mellett napi 1-2 alkalommal szexelünk.
oszt tényleg :D
lehet h egy ember írta :D csak váltogatják egymást a személyiségei :P de amúgy megkérdezhetem hogyan megy a napi 1-2 4 hónapos kisgyerek mellett? te vagy inkább a csábító vagy a férj? nem fájt eleinte szülés után az intim területeken? :P
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Mi heti 1*, napi 1*szer még a kapcsolatunk elején sem volt.nekünk az sok.17hós anyukája.
Bocs de én ezt olyan hihetetlennek tartom. Nekem ennyire nincs energiám (napi 4-5), de olyan heti 2 szokott lenni. Az ismerõseim között akik szültek azok meg terhesség alatt és szülés után sem nyúltak egymáshoz... Azóta gondolom változott... "1 és 3 éves gyerekek anyukája"
mondja már meg valami mi a baj azzal ha valaki 4-5 ször csinálja, terhesség alatt napi 1-2szer és szülés után 8héttel kb 2 naponta, kinek szúrja a szemét most komolyan ez az igazság.fõsulisok voltunk, amúgy energiánk lenne rá és kedvünk is csak idõnk nincs 1. válaszoló aki nem érti mi a baj a válaszával
ne vedd magadra, úgy látom a legtöbb le lett pontozva. csak irigykednek, lehet mert nekik egyáltalán nincs is vagy nem volt nemi életük szülés után :P
Érthetetlen, hogy van akinek ebbõl áll az élet, ekörül forog minden, és még büszke is rá. Szerintem napi 1-nél több betegség, olyasmi, mint az alkoholizmus, játékszenvedély. Ezzel pótol valamit. Az elhanyagolt kisgyerekek szokták állandóan magukat ingerelni, ez van felnõtt korban is, olyasmi lehet nekik, mint elszívni egy cigit a láncdohányosnak. De ma ez divat, méág büszkélkednek is vele. Igaz, ártani nem árt, de ne pozitívumként írjanak már ilyeneket.
hetente? havonta kb 2-3 alkalommal...ennyi az igényünk. nekünk a napi 1 soknak számítana...és dög unalmasnak... de sokaknak nem, úgyhogy nincs vele probléma. 26/nõ 28/f
A kérdező hozzászólása: szülés elött napi 2-3 , hüvelyi szülés volt, de már a 4ik héten csináltuk , nem fájt sehol akkor miért ne?most probáljuk a napi (vagy kétnapi) egyet minimum betartani.férjm31, én 26
Nekünk sok lenne napi 1 (hát még 4-5 naponta, páromnak az nem megy, hála:) ), heti 1-2 szokott lenni. 21/L ( és 27/F, 5 év)
hmmm jó hallani :) csak mert olyan sok kérdés volt itt ami avval kapcsolatos h gyerek után megromlik a viszony. de ezek tényleg jó hírek :P sztem a az is ha 3-4 naponta az meg pláne ha napi 1-2 de ez nekem már-már hihetetlen :D sztem ritka h kisgyerek mellett ilyen gyakori, de örülök ha van ilyen is, még van remény xD jó volt olvasni
az a 74%os vagyok akinél terhesség elõtt napi 4-5 volt, és most 2hónapos a kisfiam, ja nem én válaszolgattam magamnak:P fele fele arányban kezdeményezünk de legtöbbször én:) én vagyok a nõ
Én vagyok a 4 hó-s baba anyukája. Császárral szültem, és szerencsés módon nagyon hamar regenerálódtam, már a negyedik héten egymásnak estünk a párommal.Eleinte féltem, hogy felszakad a varrat de ahogy telt az idõ és semmi bajom nem volt, egyre jobban belejöttünk.Szerintem egyformán kívánjuk egymást, van hogy én csábítom el, van hogy õ engem.Mivel a babóka este 9tõl reggel 8ig alszik így reggel és este is belefér egy-egy hancúrozás, ha férjem itthon van és nem kell dolgoznia menni akkor a délutáni alvást is van, hogy kihasználjuk.
de amúgy többieknél is érdekelne h munka/gyerek mellett ki szokott inkább csábítani/kezdeményezni? csak mert szülés után a nõnek még regenerálódnia is kell vmennyire..
18:18 Névkirakással ez könnyen kiderül... :D
Pont délután volt egy ugyan ilyen kérdés más megfogalmazással. Egyébként nálam is a 4-5 az átlag, mellette dolgozok és egyéb.
Hihetetlen mennyire irigyek, rosszindulatúak az emberek.Képzeld nem ebbõl áll az életem, és szerintem igenis pozitívum, miközben mindenki arról panaszkodik, hogy nincs már a kapcsolatában szex, meg elhidegülnek egymástól.Megkeseredett ember lehetsz, hogy az a legnagyobb problémád, hogy válaszoltam a kérdésre, és hogy nem csak napi egyszer volt, minden ember más, nem kell ítélkezni, és ettõl függetlenül, számtalan más dolgot csinálunk, rengeteg dolog érdekel, na de mindegy, itt már csak ilyenek az emberek, folyton lehurrogják a másikat. 1. voltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!