Találatok a következő kifejezésre: Mennyit van egy 1 (216 db)

Mondjuk van egy 1.2%os nikotin tartalmú cigi. Az mennyi milligrammba? én most 0, 6milligrammos cigit szívok. Akkor hány %os elektromos cigit kéne vennem kb?

Legjobb válasz: Szia! Legjobb tudomásom szerint ezt nem %-ban adják meg, hanem a cigin lévõ nikotintartalommal kell számolni. Aki gyengét szív (0,1 mg), annak a 0-s folyadékot ajánlják, aki gyengét (0,3-0,5), annak a közepeset 6-os folyadék, aki pedig közepeset (0,5-0,7), annak közepes folyadékot, ami általában a 12-es, aki erõset szív (0,7-1), annak erõset, az 18-as folyadék. Aki pedig töltöttet, vagy szûrõ nélkülit, annak van a 24-es extra erõs folyadék. Legalábbis a legtöbb weboldalon így van írva, hogy melyik nikotintartalom mit jelent. Remélem, tudtam segíteni.

Szia! Legjobb tudomásom szerint ezt nem %-ban adják meg, hanem a cigin lévõ nikotintartalommal kell számolni. Aki gyengét szív (0, 1 mg), annak a 0-s folyadékot ajánlják, aki gyengét (0, 3-0, 5), annak a közepeset 6-os folyadék, aki pedig közepeset (0, 5-0, 7), annak közepes folyadékot, ami általában a 12-es, aki erõset szív (0, 7-1), annak erõset, az 18-as folyadék. Aki pedig töltöttet, vagy szûrõ nélkülit, annak van a 24-es extra erõs folyadék. Legalábbis a legtöbb weboldalon így van írva, hogy melyik nikotintartalom mit jelent. Remélem, tudtam segíteni.
és még annyit, hogy akkor neked a közepes (12-es folyadék) lenne megfelelõ, esetleg rendelhetsz egy ugyanolyan ízesítésût egy 6-os és 12-es erõsségûbõl és maximum összeöntöd... De ez már próbálgatás kérdése.

Tena lady extra vagy szuper ajánlatos a kórházba? 1 doboz elég? Mennyi van egy dobozban, és mennyibe kerül?

Minenképpen ezt szeretnék vinni, mert azt azt mondták ez jó puha és biztonságos.

Legjobb válasz: Szia! Én két hete szültem és én extrát vittem bõven elég volt!30 van egy dobozban nekem még maradt is! Viszont sajnos az árára már nem emlékszem!!!Tényleg nagyon jó puha a korházban is ilyet adtak és valóban biztonságos mert sokat fel tud szívni!! Könnyû szülést kívánok!

Szia! Én két hete szültem és én extrát vittem bõven elég volt!30 van egy dobozban nekem még maradt is! Viszont sajnos az árára már nem emlékszem!!!Tényleg nagyon jó puha a korházban is ilyet adtak és valóban biztonságos mert sokat fel tud szívni!! Könnyû szülést kívánok!
szia!! én is extrát vittem, 1 csomag elég, hiszen kapsz a kórházban is. nagyon meg voltam vele elégeve, az elején is jól szuperált, amikor még elég erõs vérzés volt!! könnyû szülést!! 5 hetes kisfiú anyukája
Ha elsõ babád, akkor még igazán nem tudod, hogy mekkora vérzésre számíthatsz, mert ez egyénileg változó. Én amikor az elsõt szültem, fel voltam készülve minden hiper-szuper méretû betéttel, ehhez képest elég volt a normál szárnyas betét is, a kórházból meg már tisztasági betéttel jöttem haza. Kérdeztem is a dokimat, hogy ez mennyire normális dolog, azt mondta, minden nõ más, ez teljesen normális.Szóval nálad is majd ott fog minden kiderülni szerintem, hogy mi az elég, és mi válik be, készülj ilyennel is, meg olyannal is, akkor nem érhet meglepetés. Könnyû szülést.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek, minden jót kívánok én is!
Én tegnap vettem extrát, 1500 ft-ba került! Könnyû szülést! 38 hetes kismama

Van egy 1.3 Suzuki Swift-em új aksi van benne ( 4 hónapos ) h ha a szivargyújtóról megy a zene kb bírja az aksi 13.14 v mellett kb 2-3 órahosszát. De ha csak simán cd-s rádióról üzemelne akkor kb mennyit szólhat? .5-6 órahossza?

Mert volt már egy párszor tologatva ez miatt.. ja és miért nem lehet ~ 13.20tól jobban feltölteni az aksit ? ..Feszültségmérővel már játszadozok rajta :D..

Legjobb válasz: hát azért az elég gyenge teljesítmény. Az ignisünkben 9 órán keresztül hallgattam szivargyújtóról, és még utána is pöccre indult. Van beszerelve erõsítõ, mélyláda, több hangszóró, vagy csak az alap?

hát azért az elég gyenge teljesítmény. Az ignisünkben 9 órán keresztül hallgattam szivargyújtóról, és még utána is pöccre indult. Van beszerelve erõsítõ, mélyláda, több hangszóró, vagy csak az alap?
Nevárj csodákat egy 35 Ah-s akksitól. Talán kibír 5-6 órát is, de ha nem mész a kocsival, legközelebb csak 2-t.
A kérdező hozzászólása: Igen 35-ös volt benne most 40-est vettem bele.. de gondolom ha kapna egy 50-55-öst akkor meg a generátor nem bírna tölteni mivel az már sok lenne neki nem?

Mit kell tudnia egy 6 hetes babának? A ti babátok miket csinál 6 hetesen? Mennyit van fent 1 nap?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos a mienk keveset aludt, olyan 12 órát, jóval az átlag alatt (könyvek szerint 15-16 órát is alszanak, s ez a jó). A fejlödés üteme is eltérö. A kisfiúnk hason aludt, így már korán emelgette a fejét. Letettem a játszószönyegre elöször hason (csak pár percre) aztán háton. Sokat volt pihenöszékben illetve egy szoptatós párnára fektettem. Órákig el tudta nézni a plafonon levö léggömböket (a piros volt a kedvence). Én tartottam neki csörgöt is (igaz nem nyúlt utána), énekeltem, a karomban sétálgattam vele. Volt ilyen zenélö-forgó valami az ágya felett. De az ültetés (illetve felhúzni a kezénél fogva) szerintem még egy kicsit korai.

Szia! Sajnos a mienk keveset aludt, olyan 12 órát, jóval az átlag alatt (könyvek szerint 15-16 órát is alszanak, s ez a jó). A fejlödés üteme is eltérö. A kisfiúnk hason aludt, így már korán emelgette a fejét. Letettem a játszószönyegre elöször hason (csak pár percre) aztán háton. Sokat volt pihenöszékben illetve egy szoptatós párnára fektettem. Órákig el tudta nézni a plafonon levö léggömböket (a piros volt a kedvence). Én tartottam neki csörgöt is (igaz nem nyúlt utána), énekeltem, a karomban sétálgattam vele. Volt ilyen zenélö-forgó valami az ágya felett. De az ültetés (illetve felhúzni a kezénél fogva) szerintem még egy kicsit korai.
Szia. Mi hazajövetel óta naponta 6x2 alkalommal ültetjük fel a kisfiamat orvosi utasításra. Faros volt és hosszú, nem fért el rendesen, ez meglátszott a tartásán is. A felültetéstõl erõsödnek a nyakizmai.
A kérdező hozzászólása: még azt is irjátok le ha fönt van mivel lehet lekötni a figyelmét, mit lehet vele"játszani"?Köszi
Az én babám emelgeti már a fejét hason fekve. Összerezzen a zajokra, megismeri a hangod.3 óránklént etetem, van olyan, hogy a két eteés közti idõt az ágyaban fekve nézelõdéssel tölti. A többit átalussza
elsõ válaszsadó vagyok! van a kiságyán zenélõ körforgó, azt nagyon szereti. Ill. vettünk neki pihenõszéket, abba is bele szoktam tenni, kihozom közénk egy fél órára ha nagyon nem akar aludni.
A kérdező hozzászólása: A kezénél fogva felhuzni még korai, ülö helyzetbe?Játszoszönyegre mikortol érdemes kirakni, és a csörgökéjit mikortol tudja megfogni, nyulni értük?
Szia! Máshol is írtam már, én bizony ültetem a gyereket, az ölemben, a felhúzott térdeimen fekszik a háta.Nekünk bejött, nagyon élvezi, ha fáradt egyértelmûen közli.Olyanor leteszem pihizni.6 hetesen már utánozni fog, ha mgh-kat ismételgeted, kinyújtod a nyelved. Az eltúlzott vad mosolyt is utánozni fogja:)

Mennyit kakál egy 1 hónapos (kizárólag anyatejes) baba? Hány kakás pelenka van egy nap?

Legjobb válasz: Volt olyan nap hogy 5-6 kakis pelus is volt,aztán késõbb ez majd elmúlik.

A kérdező hozzászólása: büfi van, puki is, hasa sem fáj. akkor nem kell aggódni? :D miért csódálkozol? nem pisilhet?
Volt olyan nap hogy 5-6 kakis pelus is volt, aztán késõbb ez majd elmúlik.
A kérdező hozzászólása: 1 az nagyon kevés? pár napja csak 1szer kakálik. mi okozhatja? viszont - szerintem - sokat pisilik. hig a tej?vagy mitõl lehet?
Kakálik meg pisilik, ilyet se hallottam még :) van új a nap alatt :) Anyatejes babánál minden normális, az is, ha heti 1-et kakil, az is, ha napi többet. A lényeg, hogy ne fájjon a hasa, és a kaki is, büfi is könnyen kijöjjön.
Kizárólag szoptatott babánál a napi 6x is normális, és a ha naponta egyszer is. Ez attól függ, mennyire és mit hasznosít a baba a tejbõl. A tejed jó!! Pont az õ szükségleteihez igazodik! Tehát emiatt ne aggódj.
Elnézést, tényleg a ragozáson mosolyogtam. Felénk még ilyet nem hallottam. Ha 1 hónap alatt 1 kilót hízott, és tényleg nem fáj semmije, akkor mindegy, mennyit kakil. Gratulálok a babádhoz, ne aggódj miatta :)
A válaszoló a kifejezésen csodálkozott, nem azon, hogy pisil. Biztos nyugat-mo-i vagy. Ott ikesítenek.
A kérdező hozzászólása: 1 hónap alatt 1 kilót nõtt. ez gondolom jó...
Szinte mind az, ez ilyenkor természetes, 3 hós kor körül kezd ritkulni ezek száma, akkor van már olyan pelus ami nem kakis.
A kérdező hozzászólása: ja most látom mit irtam, nem ik-es igék a kakál és pisil...elnézést, Erdélybõl irok. próbálok vigyázni, szépen beszélni magyarul, de nem mindig jön össze.

Van egy 1.5 GHZ-s 2 magos processzorral, 8000mAH, Li-ion akkuval rendelkező tabletem, ami 5-7 órán át üzemképes teljes használat mellett. Ha tennék hozzá még 2x0.16 GHZ-et akkor mennyivel változna az üzemideje?

Sokkal kevesebb lenne, vagy csak pár perc lenne a kül?

Legjobb válasz: Talán fél órával bírná kevesebb ideig, hisz amikor nem valami hardverigényes feladatot csinálsz úgy sem megy max órajelen a proci. Viszont semmit sem változtatna ez a +160 MHz.

Talán fél órával bírná kevesebb ideig, hisz amikor nem valami hardverigényes feladatot csinálsz úgy sem megy max órajelen a proci. Viszont semmit sem változtatna ez a +160 MHz.
A kérdező hozzászólása: értem.. :/ amúgy 320 Mhz lenne, mert 2x160, de hát mindegy.. inkább nem kinlódok vele, jó ez így, ahogy van :D azért köszi a segítséget ! :)
Amúgy nem, mert az, hogy 2 magos nem jelenti azt, hogy 2x olyan "erõs" vagy "gyors" a proci, az órajel sem lesz kétszer akkora. Két különálló mag lesz 160 MHz-vel gyorsabb, de ennek semmi köze ahhoz, hogy pl.egy mag lenne 320 MHz-el nagyobb frekvenciájú

Van egy 1 éves Down-szindromás kisfiam! Hány éves koráig maradhatok itthon vele? És mennyi pénzt kapok? A kiemelt családin kívül!

Legjobb válasz: Gyest 10 éves koráig kaphatsz, utána szerintem ápolásin lehetsz majd.

Gyest 10 éves koráig kaphatsz, utána szerintem ápolásin lehetsz majd.
A kérdező hozzászólása: Más nem is jár csak ennyi?Mert ez elég kevés!40 egy néhány ezer forintból felnevelni egy beteg gyereket meg mellette éljél is meg!Ez elég gáz!Ha valaki tudna valami otthon végezhetõ munkát azt nagyon megköszönném ha leírná!

Mennyit eszik egy 8 hetes baba (anyatejes) 1 evésre, és mennyit hizik hetente? Mekkora alvásigénye van egy ekkora babának és napközben az evésen kivül is ébre n kell lennie?

Legjobb válasz: Hogy mennyit eszik a testsúlytól függ. testkilogramm x 120 (ez a minimum heti átlag hízás) vagy 150 (ez az ideális heti átlag hízás) és ezt elosztod annyival ahányszor eszik a babád egy nap = így kapod meg, hogy mennyit kéne ennie egyszeri szopira. Az alvásigénye még olyan 15óra körül van de minden baba más és más! Az evésen kívül szinte a büfi ideig van ébren illetve azért nézegethet õ már sok mindent, felfedezheti a formákat, csíkokat - pöttyöket :) nem kell ébren lennie de nem baj ha fent van kicsit! Jó babázást!

Hogy mennyit eszik a testsúlytól függ. testkilogramm x 120 (ez a minimum heti átlag hízás) vagy 150 (ez az ideális heti átlag hízás) és ezt elosztod annyival ahányszor eszik a babád egy nap = így kapod meg, hogy mennyit kéne ennie egyszeri szopira. Az alvásigénye még olyan 15óra körül van de minden baba más és más! Az evésen kívül szinte a büfi ideig van ébren illetve azért nézegethet õ már sok mindent, felfedezheti a formákat, csíkokat - pöttyöket :) nem kell ébren lennie de nem baj ha fent van kicsit! Jó babázást!
Szia! Az én kislányom 8 hetes, és õvan hogy 90 grammot szopik, van hogy 170-et. Mikor mennyit. A mult héten 20 dkg-ot hízott, azelõtt héten 12-t. Õ két evés közt kb 1-2 órát van fent, utána nyûgös, el kell altatni, bár van hogy 30 percet alszik, van hogy 4-5 órát. Nem lehet elõre kiszámolni. Nálunk nagyon ritka, ha két evés közt nincs fent, hanem egybõl bealszik.

Anyatejes 1 hónapos babátok mennyit eszik egy nap? És azt olvastam nem sok változás van miliben az 1 hónapos és 6 hónapos baba étkezésében. Ez komoly?

Eddig néztem 80-90 miliket evett de tegnaptól hirtelen eszik 110-135-t is. Kicsit meglep?dtünk.

Legjobb válasz: A fejlõdés ugrások alkalmával fontos, hogy mindig tedd mellre, mert különben nem követi a tejtermelés az igényt. Mi is bimbóvédõvel kezdtük a szopizást, de 2-3 hét után csak a kezdéshez kellett, pár korty erejéig, amíg "kiszívta" és utána simán be tudta kapni, aztán már olyan ügyes lett, hogy az sem kellett. Nem tudjátok így megoldani? Amit nekem még javasoltak, hogy mellszívóval "húzzam ki" a mellbimbómat, hogy be tudja kapni, ez is jó volt...Az a cumisüveg nem kellene, pláne, hogy a fejés, sterilizálás elég sok idõbe telik és hát a cumisüveg mégsem az anyamell....Nem tudom, mennyiket eszik, mert nem mérem, de a tápszeres doboz alapján (ki kellene már dobnom, mert csak 1x kapott a hazajövetel napján :)...az áll, hogy 1-2 hetes 90ml, 3-4 hetes 120ml, 2 hónapostól 150 ml, 3-4 hónapos 180 ml és 5-6 hónapos 210 ml. Amit leírsz az normális, de szerintem meg kellene próbálnotok szopizni....nekünk az Espumisan sokat segített a levegõn.

A fejlõdés ugrások alkalmával fontos, hogy mindig tedd mellre, mert különben nem követi a tejtermelés az igényt. Mi is bimbóvédõvel kezdtük a szopizást, de 2-3 hét után csak a kezdéshez kellett, pár korty erejéig, amíg "kiszívta" és utána simán be tudta kapni, aztán már olyan ügyes lett, hogy az sem kellett. Nem tudjátok így megoldani? Amit nekem még javasoltak, hogy mellszívóval "húzzam ki" a mellbimbómat, hogy be tudja kapni, ez is jó volt...Az a cumisüveg nem kellene, pláne, hogy a fejés, sterilizálás elég sok idõbe telik és hát a cumisüveg mégsem az anyamell....Nem tudom, mennyiket eszik, mert nem mérem, de a tápszeres doboz alapján (ki kellene már dobnom, mert csak 1x kapott a hazajövetel napján :) ...az áll, hogy 1-2 hetes 90ml, 3-4 hetes 120ml, 2 hónapostól 150 ml, 3-4 hónapos 180 ml és 5-6 hónapos 210 ml. Amit leírsz az normális, de szerintem meg kellene próbálnotok szopizni....nekünk az Espumisan sokat segített a levegõn.
Szoptatás közben is büfiztesd meg, és utána kicsit tornásztasd meg (lábait a pocihoz) persze nem vadul :) VAgy behajlítod a lábait és kicsit körzöl vele, mint csípõszûrésen. Cumisüveget ne adj Neki, mert elõbb- utóbb összezavarodik szegény (máshogy kell szívni és gyorsabban is jön üvegbõl). Én így jártam anno :( Tedd cicire ha sír, ha éhes, enni fog. Ha szépen fejlõdik akkor nincs semmi gond. Különben ennyi idõsen még azért is sírhat, mert kicsit szorong a külvilág miatt, nemrég még éjjel-nappal meleg pociban volt :) Tegyél a teste köré kis takarót, ami minden oldalról hozzáér.
A kérdező hozzászólása: Ma is megpróbáltam. Bimbóvédõ aztán ki a szájból. Még most ügyes is volt szopizott. Igaz 45 percen át, végül belealudt. Már a tej folyt ki a száján. Aztán felébredt. Szerintem rájött, hogy éhes és ment a sírás. És ez így menne egész nap. Míg mikor a lefejt tejet megkapta, utána békésen nézelõdött. :( és én is képben voltam mennyit evett. Hát nem tudom. Egyébként 10-15 perc alatt mellbõl ki kellene szívnia a megfelelõ adagot nem?
Ez sok mindentõl függhet. Én speciel 30 percig szoptattam, 15 egyik, 15 másik mell. Annál tovább ha tart, már nem eszik, hanem "játszik", cumizik. EZ egy olyan fárasztó munka, amit eredményesen ennél tovább nem bír végezni.De ha még kicsi, akkor bealhat közte persze, mert elfárad, de ez nem azt jelenti, hogy jól lakott. Most még légy türelmes a határidõkkel, ha éhes, tedd cicire, (persze min. 10 perc teljen el 2 szoptatás között), és akkor magától beáll, ahogy nõ, egyre erõsebb lesz, és tovább bírja, és a gyakori mellre tételtõl több tejed lesz. Pont annyi, amennyi Neki kell :)
Az anyamellbõl szopizásnak pont az a lényege, hogy nem csak a táplálkozásról szól, mint a cumisüveg, ezért van tovább a melleden és így lesz több a tejed is. Ha bealszik ébresztgesd: büfiztesd, pelusozd át és kínáld meg újra. Igény szerinti szoptatásnál 2 dolgot felejts el: a mérleget és az órát. Tapasztalatból mondom, nem okoskodok én majdnem megjártam, de idõben jött a segítség. Ha bizonytalan vagy inkább keress egy szoptatási tanácsadót és hívd fel! Ha evett és megnyugszik, jól lakott, ilyenkor még nem csak a kaja miatt sírnak, másképp nem tudnak kommunikálni. Abból, hogy cicire teszed nem lehet baj, ha 1, 5-2 órán belül kér újra enni, tedd arra, amelyikbõl utoljára szopizott, ha 2 óra eltelt, akkor kapjon új cicit, így a tejtõl nem fog fájni a pocakja és igen, szopi közben is meg lehet büfiztetni és ha fél órával utána hasra teszed, jön még ki levegõ, ha büfizéssel nem távozott! Hidd el jelezni fogja, ha nem elég a tej! 5 hónapos Manó anyukája
Elõzõ vagyok: az lején nálunk is 3/4 órát cicizett, most már 10 perc alatt végez, ritkán szuszizik be rajta! Ne aggódj emiatt. Az elsõ 8-10 percben jön gyorsabban a hígabb cukros tej, utána kb 5 percenként kortyol 2-3-at. Ez nem jelenti azt, hogy õ alszik vagy pihen, hanem a hátsó zsíros tej (is )szopizás közben termelõdik, nem a két szoptatás között!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :) Az elsõ 3 hetet úgy csináltam ahogy írtátok. Nem néztem órát, állandóan rajtam lógott de 1, 5 órát sem bírt ki két szopi között. Ekkor tértem át arra, hogy lefejem és látom mennyit evett. Így már kibírt 2, 5-3 órát is. El lehetett menni sétálni és tudtam hogy nem fog ordítani az éhségtõl. Most folytatom a cicire tevést. Mert egyébként imádom mikor rajtam lóg :) Jó babázást!

Lányok, mennyi orgazmusotok van átlagban 1 órás szeretkezésnél? Mennyi volt a legtöbb akár több mint egy órás szeretkezésnél?

+ Kérdés: esetleg mennyire szoktatok rájátszani, és itt most nem orgazmus színlelésr?l kérdek. 24/F

Legjobb válasz: Most azért néztem nagyokat, ezek szerint jól le vagyok maradva. :D Szóval, én egy alkalom alatt, 1-szer, max kétszer élvezek el, valószínû utóbbinál is az egyik csikló orgazmus. Lehetetlennek tartom hogy valaki 25-ször menjen el egy óra alatt.

Most azért néztem nagyokat, ezek szerint jól le vagyok maradva. :D Szóval, én egy alkalom alatt, 1-szer, max kétszer élvezek el, valószínû utóbbinál is az egyik csikló orgazmus. Lehetetlennek tartom hogy valaki 25-ször menjen el egy óra alatt.
Rájátszani soha nem szoktam, nem is tudnám és feleslegesnek is tartom. Hüvelyi orgazmusom még nem volt sajnos, de vagy aktus elõtt vagy után kielégít a barátom. De attól még nagyon jó a szex vele. 20/L
Ez a 15-20 kamu, ill. nem orgazmus.:D Egy sokat tapasztalt 44/F ismerõsöm szerint a nagy többség ált. 2-vel beéri, nem kíván többet, utána "lehet alukálni". Kevés nõ igényel és képes ennél több VALÓDI orgazmusra, a szám akkor is max. 10 körül lehet. (Én nem tudom pontosan a saját számom, mert nem szoktam közben a strigulákat húzogatni, de 5 körül saccolom.) 26/L Persze a pornó az más, meg serkentõszerekkel, drogokkal is más.:)
Én sem hiszem, hogy lehet valakinek 20-25..kizárt. Szerintem összekeverik az orgazmust valamivel..lehet nekik az orgazmus az, ami még csak nagyon jó..ezt csak azért gondolom, mert kb. már 50 olyan kérdést olvastam, hogy "ez vajon orgazmus volt?" meg hogy zsibbadt a testem, ez az volt?"...na már most, ha el sem tudják dönteni, hogy az volt-e, akkor az nem az volt. Az orgazmus annyira egyértelmû, hogy nem lehet nem tudni, mikor megy el az ember. Vagy van, vagy nincs.
Nekem eddig a maximum egy 30 perc hosszú aktusban (petting nélkül) ez alatt nekem 3 hüvelyi orgazmusom volt. Ez volt életem egyik legjobb estéje. 18/L
Nekem is 1x, max. 2x ha sikerül! 95%-ban hüvelyi orgazmusom van :) Számomra is hihetetlen, hogy 1 óra alatt 20-25x elmenjen vki.... de biztos létezik ilyen! /pornófilmekben XD/
Kérdést feltevõ! Csiklói, vagy G pont orgazmusról van szó? Mert azt nem kérdezted meg, a kettõ pedig nagyban különbözik! :) 22/F
A kérdező hozzászólása: Márpedig lehetséges.
Lányok, lányok, egyikõtöknek sem volt G pont orgazmusa még soha ugye? :) Már csak azért, mert gondolom, hogy ez mind klitoriális orgazmus, mert a G-vel ezt nem tudjátok megcsinálni... A G-ponttal egy óra alatt ez a szám jóval kevesebb, bár Én személy szerint azért kétlem azokat a számokat, amiket megadtatok egy óra alatt a klitoriális orgazmusnál...
1 óra hosszú idõ.. Én 5 perc alatt elmegyek 1-2x, szóval ezt szorozd meg 12-vel (: De olyan 15-20 átlagban.
Én mikor szeretkezek a párommal 20, 25ször fix, hogy eltudok menni.És nem szoktam rájátszani, mert csak a valós élvezet a jó. 24/L
Nekem 3 de az hüvelyi, és nagyon jó volt:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!