Találatok a következő kifejezésre: Mennyit van egy (3771 db)

7 hónapos babátokkal mennyit foglalkoztok egy nap és mennyit van egyedül?

Leteszem sír.Szeret az ölembe ülni és nézel?dni mindenért nyúl mindent megfogna.De ha leteszem nem forog csak az oldalára fordult eddig.Lusta.Mit csináljak ami motiválná a forgásba?

Legjobb válasz: Szia! Hát, kicsit akkor kellene hagynod sírni, mert nagyon hozzászokott, hogy az öledben ül. De el tudom képzelni, mennyire fárasztó és hogy semmire sincs idõd. Minden nap egy kicsit többet tedd le játszószõnyegre. Tegyél köré érdekes dolgokat, olyasmit, amit tudod, hogy nagyon felkelti az érdeklõdését. Ne az unalomig ismert játékait, hanem a te holmidat (természetesen olyat, amit biztonságosan birtokba vehet), mert az elég jó motiváció. Az én kislányom 7 és fél hónapos.3/4 órát biztosan elvan egyedül. Aztán szól, ha elunta, de délelõtt is, délután is hayg nekem némi szabadidõt a házimunkára. gyakran nézek rá, de nyugodtan egyedül hagyom, ha mondjuk wc-re megyek vayg ilyesmi. A játszószõnyeg pl egy földig érõ könyvespolc elõtt van és nagyon szereti nézegetni a könyvek gerincét is.

Szia! Hát, kicsit akkor kellene hagynod sírni, mert nagyon hozzászokott, hogy az öledben ül. De el tudom képzelni, mennyire fárasztó és hogy semmire sincs idõd. Minden nap egy kicsit többet tedd le játszószõnyegre. Tegyél köré érdekes dolgokat, olyasmit, amit tudod, hogy nagyon felkelti az érdeklõdését. Ne az unalomig ismert játékait, hanem a te holmidat (természetesen olyat, amit biztonságosan birtokba vehet), mert az elég jó motiváció. Az én kislányom 7 és fél hónapos.3/4 órát biztosan elvan egyedül. Aztán szól, ha elunta, de délelõtt is, délután is hayg nekem némi szabadidõt a házimunkára. gyakran nézek rá, de nyugodtan egyedül hagyom, ha mondjuk wc-re megyek vayg ilyesmi. A játszószõnyeg pl egy földig érõ könyvespolc elõtt van és nagyon szereti nézegetni a könyvek gerincét is.
az én fiam egyedül is szuperjól elvan elég hosszú ideig. ha pl fõzök. de elég sokat foglalkozunk vele ha apa itthon van , akkor v én v apa mindíg a kis popóját dajkáljuk, v fõzünk. ha apa dolgozik, akkor egyedül is el kell lennie, amíg én ellátom a házban a teendõket, de van h követ és jön utánnam és a lábamat "eszi" :) 7hós múlt
Jövõ héten lesz 7 hónapos, csak jobbra hasra fordul , de semmi mást nem tud.És egyetlen percet sincs el egyedül.Ugyan nem kell ölben tartanom, de ott kell legyek vele!Semmit nem tudok csinálni mellette, és nem is vihetem magammal mondjuk a konyhába és ott letenném, mert sehol nem szeret lenni csak szobában, máshol ordít.:((((((

Körülbelül mennyibe kerül egy válóper, ha vagyonmegosztást is akarok! Manapság mennyibe van egy vállás?

Kérem aki mostanában vált segítsen nekem. Tudni szeretném mennyibe kerül egy válás, és ha vagyon megosztást szeretnék az milyen és mennyi költséggel jár?

Legjobb válasz: Elvileg egy tizes az illetéke a válóper beadásának. Ezen kívül nem igazán van költség, ami kötelezõ. Viszont ehhez hozzájön az ügyvédi költség is, ami teljesen egyedi. A vagyonmegosztás pedig attól függ, hogy közös megegyezéssel megy-e. Ha igen, akkor a tárgyalásra már úgy mentek, hogy leírtok mindent az utolsó bögréig, hogy melyik kihez kerül. Leírjátok, hogy a bankszámlán ennyi, készpénzben, ebben abban ennyi, és felezitek. Ha ingatlan van, azt csak úgy tudjátok felezni, ha eladjátok, vagy ha a egyikõtök kifizeti a másikat.

Elvileg egy tizes az illetéke a válóper beadásának. Ezen kívül nem igazán van költség, ami kötelezõ. Viszont ehhez hozzájön az ügyvédi költség is, ami teljesen egyedi. A vagyonmegosztás pedig attól függ, hogy közös megegyezéssel megy-e. Ha igen, akkor a tárgyalásra már úgy mentek, hogy leírtok mindent az utolsó bögréig, hogy melyik kihez kerül. Leírjátok, hogy a bankszámlán ennyi, készpénzben, ebben abban ennyi, és felezitek. Ha ingatlan van, azt csak úgy tudjátok felezni, ha eladjátok, vagy ha a egyikõtök kifizeti a másikat.
Szia! Én a helyedben megegyeznék otthon a férjemmel/feleségemmel a járulékos kérdésekben. Kinek mi mennyi a házból/lakásból/autóból, az összes cuccot osszátok el, de mindent! Egyezzetek meg a gyerekrõl ha van. Kinél marad, láthatás, tartásdíj. Na ha ez mind megvan akkor menjetek szépen bíróságra 2 ügyvéddel és akkor 1 tárgyalással túl vagytok, nem húzzátok hónapokig (évekig?). Így az ügyvédnek sem kell sokat fizetned.
szia.12000Ft illeték.Plusz ügyvédi díj.Ha ingatlan van ami közös, akkor annak kb a 6%-át is elkérheti a bíróság ha perre viszitek.jobb megegyezni.
Én úgy tudom a hírekbõl, hogy januártól az illeték 30 ezer, plusz perköltség ha nincs megegyezés.

Szerintetek érdemes kimenni az USA-ba dolgozni megéri? Esetleg szakmát elfogadnak kint? Mennyivel érdemes kimenni és mennyibe van egy hónapba kint az élet lakással együtt?

Ha van valaki aki kint van, illetve van tapasztalata kérem olyanok irjanak. Köszönöm !

Legjobb válasz: Látom régi a kérdés, de hátha aktuális a téma. Ismerõsöm kint van New Yorkba, (Az USA, ha jól tudom). Kint van 3 éve és kb egy hónapban 6-7 százezret tud félretenni. Idõs nénire vigyáz hétköznap napi 10-14 órában, míg a rokonok dolgoznak. Simán jelentkezett a hirdetésre, beszélgettek a hölggyel (Õ nyugdíjas), és kiment és azóta ott van. Én nem lennék ilyen bátor az tuti!

Látom régi a kérdés, de hátha aktuális a téma. Ismerõsöm kint van New Yorkba, (Az USA, ha jól tudom). Kint van 3 éve és kb egy hónapban 6-7 százezret tud félretenni. Idõs nénire vigyáz hétköznap napi 10-14 órában, míg a rokonok dolgoznak. Simán jelentkezett a hirdetésre, beszélgettek a hölggyel (Õ nyugdíjas), és kiment és azóta ott van. Én nem lennék ilyen bátor az tuti!
[link]
A kérdező hozzászólása: az az?? (kössz :) amúgy)

Tena lady extra vagy szuper ajánlatos a kórházba? 1 doboz elég? Mennyi van egy dobozban, és mennyibe kerül?

Minenképpen ezt szeretnék vinni, mert azt azt mondták ez jó puha és biztonságos.

Legjobb válasz: Szia! Én két hete szültem és én extrát vittem bõven elég volt!30 van egy dobozban nekem még maradt is! Viszont sajnos az árára már nem emlékszem!!!Tényleg nagyon jó puha a korházban is ilyet adtak és valóban biztonságos mert sokat fel tud szívni!! Könnyû szülést kívánok!

Szia! Én két hete szültem és én extrát vittem bõven elég volt!30 van egy dobozban nekem még maradt is! Viszont sajnos az árára már nem emlékszem!!!Tényleg nagyon jó puha a korházban is ilyet adtak és valóban biztonságos mert sokat fel tud szívni!! Könnyû szülést kívánok!
szia!! én is extrát vittem, 1 csomag elég, hiszen kapsz a kórházban is. nagyon meg voltam vele elégeve, az elején is jól szuperált, amikor még elég erõs vérzés volt!! könnyû szülést!! 5 hetes kisfiú anyukája
Ha elsõ babád, akkor még igazán nem tudod, hogy mekkora vérzésre számíthatsz, mert ez egyénileg változó. Én amikor az elsõt szültem, fel voltam készülve minden hiper-szuper méretû betéttel, ehhez képest elég volt a normál szárnyas betét is, a kórházból meg már tisztasági betéttel jöttem haza. Kérdeztem is a dokimat, hogy ez mennyire normális dolog, azt mondta, minden nõ más, ez teljesen normális.Szóval nálad is majd ott fog minden kiderülni szerintem, hogy mi az elég, és mi válik be, készülj ilyennel is, meg olyannal is, akkor nem érhet meglepetés. Könnyû szülést.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek, minden jót kívánok én is!
Én tegnap vettem extrát, 1500 ft-ba került! Könnyû szülést! 38 hetes kismama

Mennyibe kerül a Dm-be a Babylove-s pelusból az 5-ös méret? Mennyi van egy csomagban?

Legjobb válasz: Szia! 1 csomagban 36 db van, én a dobozosat szoktam venni abban 2 csomag vagyis 72 db van. Ez április végén 4599.- volt.

Szia! 1 csomagban 36 db van, én a dobozosat szoktam venni abban 2 csomag vagyis 72 db van. Ez április végén 4599.- volt.
Én is ugyanúgy vettem mint az elsõ, kb. 2 hete, csak a 25 %-os kuponnal.

Mennyibe kerül egy sisakos kaméleon? Mibõl áll a gondozása, mennyibe van egy hónapba?

Legjobb válasz: Felnõtt kaméleon, havi 8 ezret simán megkajál.

Felnõtt kaméleon, havi 8 ezret simán megkajál.
maga a kis jószág nem drága a kajája ami hùzósabb.. De a legjobb ha tartasz otthon csótányokat, liszt kukacokat (amiknek a fentartása elhanyagolható, pl almacsuma, zöldsékeg, megmaradt kenyér hasonlók) és az 1éves kaméleon mellett 3 pók sem gyõzi megenni annyi eleség állatod lesz.. de ha venni akarod meg fogsz lepõdni mennyi elmegy bogarakra, naponta egyszer de van h kétszer 15 lisztkukacot megeszik, de csak kukacot nem tarthatsz mert nem hajlanó minig ugyan azt enni, kell neki a változatosság (nekünk szerencsénk volt, a miénk ette a gyümölcsöket is narancs, banán, alma) Sajnos pár hónapja elpusztult, valami tüdõbetegségben, de nem is kérdés biztos lesz másik, csak most lehet h nem sisakos.. nagyon aranyos állatok.. sajnos nem sokáig maradnak kicsik, nagyon gyorsan megnõl..

Kb mennyibe kerülhet egy nagy kiszerelésű Oxigenta a fodrászkellékesben? És mennyi van egy flakonban?

Nem a leggagyibbra és nem is a legdrágábbra gondolok. 9-es kéne hajfestésre, lehet hogy úgy jobban megérné, mint ha egyenként veszem a kis tételt. Rájöttem, hogy ruhából folttisztításra is jó, és erre is szeretném használni.

Legjobb válasz: http://www.fodrilla.hu/webshop/1633-londa-oxigenta-6-

A kérdező hozzászólása: Köszi

Hol lehet kapni, mennyi van egy dobozban és mennyibe kerül az adipex retard?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen. Nem is akartam szedni csak kiváncsi voltam.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Nem is akartam szedni csak kiváncsi voltam.
Pár dolog az Adipexrõl:(mindenki olvassa el mielõtt belevágna a szedésébe).Legfontosabb leszögeznem hogy az Adipex egy nagyon erõs GYÓGYSZER.Nem gyógynövény, nem táplálék kiegészítõ, gyógyszer!Az Adipex több Uniós országban törzskönyvezve van, és sikeresen alkalmazzák jelentõs túlsúly leküzdésére.Az Adipex az étvágyközpontra ható gyógyszer(hatóanyaga a phentermine)drasztikusan csökkenti az éhségérzetet, gyorsítja az anyagcserét.Az orvosok a szer rövid ideig való alkalmazását javasolják(max8hét).Ennyi idõ után a szer hatása csökkenhet, igy érdemes szünetet tartani(6-8)hét, mielõtt a 2.kúrába kezdenénk ha szükséges.Napi adagja 1kapszula.Egyes esetekben emelhetõ napi 2re(én ezt kirívó esetekben ajánlom).A szedés tartama alatt nagyon fontos az emelt folyadékbevitel! elõfordulható mellékhatások az elsõ pár napban:szájszárazság, elalvási nehézségek, a pulzus csekélyebb mértékü emelkedése. MIKOR KELL ELKERÜLNI!!! 18év alatt, és 65év felett! Táplálkozási betegségek esetén(bulimia, anorexia), pxihiátriai betegségek, gyógyszer, ill.alkoholfüggõség esetén.Magas vérnyomás, szív és érrendszeri betegségek esetén.Súlyos vese ill.májbetegség esetén.Terhesség és szoptatás alatt! TÉVHITEK! Magyarországon nem betiltva van csupán nincs törzskönyvezve, de bármelyik háziorvos felirja itthon receptre, csak éppen ki kell menni külföldre kiváltani.
Az Adipex nem kapható Magyarországon legálisan, úgyhogy bárki ír is ide be bármit utánam, az csak büntetendõ dolog lehet.
A kérdező hozzászólása: Mert olvastam róla a neten, hogy nincsen betilva, csak nem ismerik el.
Tévedés, nem büntetendõ. Azért mert nincs törzskönyvezve még nem lesz kábítószernek minõsítve. Sajnos. Mert nagyon szar cucc, akiket ismerek és szedték nagyon.... hogy is mondjam, az agyukra ment. Tiszta idióták lettek tõle. Ráadásul nem is fogyaszt, csak éhséget csillapít. Fogyni nem ezzel kell. Ára 15-20 ezer 1 havi adag és már tudtommal hamisítják is. Ha a diétád és az edzéseid mellett szeretnél szedni valami kiegészítõt akkor ezek a hasznosak: Proteinkészítmények, multivitamin/ásványianyag, C-vitamin nagy dózisban, halolajkapszula, lenmagolaj, CLA, L-karnitin (2-3 g/nap!), koffein tabletta, zöld tea kivonat, BCAA aminosavak. Ez mind engedélyezett, biztonságos készítmény.
Szia!En szedtem az adipexet és eszméletlenül becsavarodtam tõle.Csak éhséget csillapít, fogyni nem nagyon fogytam viszont aludni nem tudtam csak napi 4 órát és olyan idegbeteg lettem tõle, hogy mindenki elfordult tõlem.NE PRÓBÁLD KI!
Én is szedem az adipexet és nincs semmi hatása rám, de pl barátnõm kissé megõrül tõle folyton ideges stb... de nálam semmi..ez is változó...egyébként hatásos... és nem 15-20ezer egy hónapra hanem kb 6-8ezer...

Milyen kellékek kellenek egy teknős akvaterráriumába? Mit ajánlotok milyen aljzat /kavics/ legyen benne amit dúrhat? Milyen árban vannak a kavicsok, belső vízszűrők kb 40-50 literes akváriumhoz? Mennyiben van egy 50 W-os vízmelegítő?

Most szeretnénk nagyobb akvaterráriumot venni az egy éves tekn?sünknek, de eddig csak m?növények, napozók?, vízmelegít? volt benne. Mik a vélemények az Aquaszut márkákról?

Legjobb válasz: kavics,mûnövény,fûtõtest,napozókõ elengedhetetlen.

kavics, mûnövény, fûtõtest, napozókõ elengedhetetlen.
Nekem egy féléves tekim van és nálam ugy néz ki a dolog hogy van egy fûtõ benne, egy vízmozgató (ilyen mini szökõkut motorja) kövek amig éppen kiemelkednek a vízbõl és aljzatnak kb olyan fél cm átmérõjû fehér kavics. Én élõ növényt szoktam venni (hínárt) és azt meg is eszi, kell is.
aljzatnak még a homokot szokták ajánlani, bár én azt biztos nem tenném be, mert az én teknõsöm annyira pörög, hogy nagy "port" keverne:) Nálunk az 50 W-os vízmelegítõ 3790 Ft volt, falun. A vízszûrõ 3000 Ft-volt nekem, bár nagyobb. Ezen kívül kell neki napozókõ, UV B lámpa [vagy sok-sok napfény]. Esetleg még élõ vízinövényt rakhatsz be, mert azt szeretik rágcsálni; egy hõmérõ is jól jöhet, szerintem azt nem kell magyarázni, hogy miért:) :) :)
elsõ: minek mûnövény? hogy ne férjen el a teknõs vagy hogy faszán mutasson a terráriuma? :/ ez baromság. full felesleges ilyen gazokat belevágni csak útban van vízmelegítõ, kimászós napozós kõ. lámpa fölé és vízforgató kavicsok alulra. ennyi
Olyan aranyosak az ékszertekik, nekem is vannak:)
Utolsó elõtti hozzászóló: AZért is kell az ilyen mûnövény, mert nekem pl oda bújik, mert nagyon picike még és félénk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!