Találatok a következő kifejezésre: Mennyit szopizik hányszor egy 4 hónapos (2 db)

Mennyit szopizik és hányszor egy 4 hónapos baba? Ehet már szilárd tápálékkal megkinálni? Mi legyen az? Evések után előtt v közben adjam neki?

Legjobb válasz: Ha nem szükséges,akkor hagyd a szilárd kaját 6. hónap utánra.Addig a legmegfelelõbb neki a tej. Ha nincs elég tejed,akkor krumpli,vagy alma legyen az elsõ,amivel próbálkozol. www.lll.hu oldalon pontosan leírják,hogy mit mikor hogyan kell kezdeni a hozzátáplállásnál. A szopizások száma meg teljesen babafüggõ.Vannak olyan babák,akik többször kevesebbet,és vannak olyanok,akik kevesebbszer,de egyszerre többet esznek.Ha éhes szólni fog,és enni is addig fog,amíg kell neki.

Ha nem szükséges, akkor hagyd a szilárd kaját 6. hónap utánra.Addig a legmegfelelõbb neki a tej. Ha nincs elég tejed, akkor krumpli, vagy alma legyen az elsõ, amivel próbálkozol. http://www.lll.hu oldalon pontosan leírják, hogy mit mikor hogyan kell kezdeni a hozzátáplállásnál. A szopizások száma meg teljesen babafüggõ.Vannak olyan babák, akik többször kevesebbet, és vannak olyanok, akik kevesebbszer, de egyszerre többet esznek.Ha éhes szólni fog, és enni is addig fog, amíg kell neki.
Ha van tejed, én kizárólag szoptatnám féléves koráig. Ez a legegészségesebb, legolcsóbb és legkényelmesebb az összes táplási mód közül. Mi 3, 5 hónaposak vagyunk, szopizik felkelés után, délelõtt, délben, délután, fürdetés után és éjszaka 1x-2x. A mennyiség persze eltérõ. Igazi nagy "kajálás" ebbõl jó, ha 3 alkalom. A többi inkább szomjoltás, komfort-szopi. Ha mégis a hozzátáplálás mellett döntesz, kezdheted almával, krumplival, körtével, kis banánnal /vigyázat! székletfogó!/. Belecseppenthetsz pár csepp anyatejet, akkor fog neki tetszeni. Semmit ne sózz, ne cukrozz, hadd szokja a természetes ízeket. Pár kanál elég neki, a szopi után kínáld meg, inkább délelõtt, vagy dél körül, hogy ha valami nem jó a pocakjának, ne az éjszakát bömbizze végig!
szia. E`n meg azt mondom, hogy nyugodtan kezdhettek kóstolgatni.Mi a la´nyommal már 3, 5 hónaposan elkezdtünk kóstolni, és mára ott tartunk, hogy reggel szopi, 10órai gyümis tejpép, de´lben szopizik, du.alma körtével van mikor barackkal, banánnal.(mikor mit)este szopizik, +tejpép, mert kevés neki a tej, éjjel pedig még 2x szopizik.Most 17 hetes.U`gy hogy nyugodtan.Elözször adj neki egy ke´t kiskanál gyümit, majd szopi.Ha nem fáj a pocija, akkor lehet neki többet, majd lassan kiváltani egy du.szopit.Adhatsz neki répa´t, vagy régi krumplit is.(Az én lányom nem szereti me´g.Kiköpi) Sok sikert.

4 hónapos babátok mennyit alszik napközben és éjszaka? Hányszor szopizik/eszik egy nap és mennyit tölt ébren, mit játszotok vele?

Legjobb válasz: este 8tól reggel 6ig alszik, aztán szundít még egy órát.Délután meg 2-3 órát szokott aludni. 5ször eszik 4szer szopizik, 2x tápszert kap (az esti szopi után jön még tápszer,így jön ki), illetve a délelõtti és délután evés elõtt kap pár kanál gyümölcsöt. Délelõtt 1,5 órát sétálunk, délután,mikor ébren van,akkor is vagy kimegyünk csatos hordozóval, vagy pedig a játszószõnyegén játszik,játszunk vele.Illetve az esti fürdetés elõtt/alatt is játék van

este 8tól reggel 6ig alszik, aztán szundít még egy órát.Délután meg 2-3 órát szokott aludni. 5ször eszik 4szer szopizik, 2x tápszert kap (az esti szopi után jön még tápszer, így jön ki), illetve a délelõtti és délután evés elõtt kap pár kanál gyümölcsöt. Délelõtt 1, 5 órát sétálunk, délután, mikor ébren van, akkor is vagy kimegyünk csatos hordozóval, vagy pedig a játszószõnyegén játszik, játszunk vele.Illetve az esti fürdetés elõtt/alatt is játék van
Fiam vasárnap lesz négy hónapos: Éjjel-nappal 2-3 óránként eszik (szopik). Éjjel kb. 7-tõl reggel 5-ig alszik. Napközben pedig kb. 3x-4x fél órát. Ha babakocsival elmegyünk valahova, akkor alszik 1-2 órát egyhuzamban, de amúgy nem viszi túlzásba. :) Egyébként ébren van, már forgolódik, szereti a bébijátékait, szeret nézelõdni, hintázni. Ha beszélek hozzá, állandóan mosolyog, azt nagyon szereti.
hat, az elöttem szoloknak minta babajuk van!en sajnos nem vagyok ilyen szerencses.az kisfiam este 9-10-töl alszik kb.ejfelig, 1-ig utanna pedig 2 orankent ebred.reggel fel 7, 7 utan pedig vege az alvasnak.delelött alszik 1 orat del körül 1, 5-2-t.delutan pedeg meg 1-et.szopizik ejszaka 2-szer.reggel tejpep, delben tejpep gyümölcsel, aztan csak cici, es este megint tejpep.persze minden eves utan megkinalom cicivel, van amikor ker, van amikor nem.nem akar cumisüvegböl inni, ugyhogy kicsit aggogom hogy eleget iszik e?de ez a vedönö mindenre azt mondja, hogy normalis! :-(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!