Találatok a következő kifejezésre: Mennyit szopizik hányszor (21 db)

8 hónapos babátok mennyit, ill. hányszor szopizik egy nap? Főzelékekből, gyümölcsökből mennyit eszik?

6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, de olyan nehezen megy minden... 100 ml-nél többet nem akar enni, és szopizni is keveset szopizik szerintem. napi 4-szer, de 5 perc alatt végez... kevesebb lehet a tejem?

Legjobb válasz: Ha nyugodt és tûr a napi 4szer 5 perccel akkor semmi baja. Az én fiam 8.5 hónapos úgy egy hónappal ezelõttig szinte alig evett, csak szopott. Mondjuk azt napi 6-7szer (éjjel is szopik) de 5-8 perc alatt simán végzett! És 3-4 órát elvolt így simán és az étel se érdekelte pedig 5 hónapos korától kóstoltattam vele. Most egy hónapja belehúzott az evésbe, tízóraira olyan 200 grammot eszik, ebédre vagy 220-230 at uzsira is olyan 200 gramm körül (vagy ha kimarad az uzsi akkor korai vacsira) este és reggel szopik 8ezt nem tudom mérni nem is mértem sose) és éjjel 1-2 szer ébred, ebbõl egyszer visszaaltatható csak úgy, egyszer szopik. Én nem aggódnék a helyedben:) Én is szeretném ha még gyakrabban lenne szopi de nem tudom erõltetni bele, ha egyszer nem kéri napközben.

Ha nyugodt és tûr a napi 4szer 5 perccel akkor semmi baja. Az én fiam 8.5 hónapos úgy egy hónappal ezelõttig szinte alig evett, csak szopott. Mondjuk azt napi 6-7szer (éjjel is szopik) de 5-8 perc alatt simán végzett! És 3-4 órát elvolt így simán és az étel se érdekelte pedig 5 hónapos korától kóstoltattam vele. Most egy hónapja belehúzott az evésbe, tízóraira olyan 200 grammot eszik, ebédre vagy 220-230 at uzsira is olyan 200 gramm körül (vagy ha kimarad az uzsi akkor korai vacsira) este és reggel szopik 8ezt nem tudom mérni nem is mértem sose) és éjjel 1-2 szer ébred, ebbõl egyszer visszaaltatható csak úgy, egyszer szopik. Én nem aggódnék a helyedben:) Én is szeretném ha még gyakrabban lenne szopi de nem tudom erõltetni bele, ha egyszer nem kéri napközben.
2 szer szopzik reggel és este tízóraira gyümit eszik , vagy joghurot-gyümivel 200 grot délben fõzeléket 220 -ot uzsi gyümi 190 gr vacsi 150 gr tejpép alvás szopi reggel 6-7kor szopi... ennyi, 11 kilós kiffiú amúgy :) ilyenkorban napi 500 ml tejet kell ennie-innia, és elég a napi 2 is, ne izgulj éhes tuti nem marad :)
Mi is 6 hónaposan kezdtük, szopik között kóstoltatok, halovány sikerrel. Napi ötször szopizik, normál adagot (nem mérem). A gyümölcsöket eszi, a zöldségeket nemigen. Tegnap döbbentem rá, hogy utálja a pépet. A kölesgolyót elrágja 1.5 foggal, ma banán darabokat evett, tegnap pici paradocsomos tonhalfalatokat nyammogott a tésztánkból. Délután megpróbálok neki fõtt répakockákat adni, kíváncsi vagyok... ja, majdnem 9 hónapos. Az asztmája miatt tejtermékeket nem ehet, pedig biztos elmajszolna 1-1 sajtkockát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak azért aggódom, mert 200g-ot hízott 2 hónap alatt...jön a foga az is nagyon bezavar. Emiatt sokszor kakil is. Ma pl. 5-ször, de hasmenése nincs.Szerintem az étvágya is emiatt olyan amilyen...
Ebben a korban a sok mozgás miatt kevesebbet híznak a babák. Ha jó a kedve (fogzást leszámítva), ha látod, hogy van elég pisi, akkor szerintem ne aggódj. Mi is hasonlóan állunk a hízással.
A kérdező hozzászólása: Rengeteget kakil, pisil. Gondolom a fogzás miatt most pláne. Tegnap 5x kakilt...mozog is sokat, forog, de még nem kúszik, mászik. Jókedvû. Csak a doktornõnk szerint a 600g-ot kellene havonta hízni és õ 2 hó alatt hízott 200-at...
Édes Istenem, ha minden hónapban fél kilót hízna, mekkora lenne mire oviba megy??? Tökéletesen hízik a babûád, szépen fejlõdik, semmit nem kell másként csinálnod!

Kinek mennyit szopizik 2 hónapos babája egy nap és hányszor?

Legjobb válasz: A kislányom nyolc hetes és napi nyolcszor eszik. Változó, hogy mennyit, meg már nem is mérem, csak idõnként. 80 gramm a legkevesebb, inkább 120-160-at eszik. Amíg kánikula volt,addig többször is evet,de kevesebbet, mert szomjas volt.

A kislányom nyolc hetes és napi nyolcszor eszik. Változó, hogy mennyit, meg már nem is mérem, csak idõnként. 80 gramm a legkevesebb, inkább 120-160-at eszik. Amíg kánikula volt, addig többször is evet, de kevesebbet, mert szomjas volt.
Holnapután lesz 2 hónapos. Hetek óta ötször szopik egy nap, kb. 4 óránként, éjjel alszik. Az elsõ 2 alkalommal 200-at szopik, utána már kevesebbet, 130-150 g-ot. A nap végére összesen 800-830 g jön ki általában. Az elmúlt napokban a kánikula miatt volt, hogy hatszor-hétszer szopott ugyanennyit. 3700-zal született, 3440-nel hoztuk haza, most 5500. Te babád?
A kérdező hozzászólása: A kérdés feltevõje vagyok.Én el vagyok keseredve mert 6*szopizik 21-3ig alszik de akkor én keltem és alkalmanként 40-50-et ha éhesebb max.90-et , soha nem szopizott még többet , csak az elsõ 3 hétben.most10 hetes és 5700 gr.heti 60-80 gr-ot gyarapszik pedig tej lenne bõven.(4350-el született)
Nyugi ha éhes lenne szólni hidd el. A te babád ilyen típusú. Bár nem mérem/mértem hogy mennyit szopizik az én babám, de biztos vagyok benne hogy méltatlankodna ha nem lenne neki elég. "2 éves és 2 hónapos lányok anyukája"
De miért kelted fel éjszaka? Neki ez így jó.
Szia! Kislányom moyt 8 hetes. 150eket eszik/evés, 7szer és 9tõ 3ig alszik éjjel. én nem keltem fel, mert magától is jelzi ha éhes, ez ált 3kor van. Most hogy ilyen idõ van (nem túl meleg)kevesebbszer eszik, és van hogy 6órát is alszik délután hogy nem kér enni. Amúgy 4450gr-al született, 4150el jöttünk haza, 1hósan 5150gr volt, most voltunk mérésen és 8hetesen 6050gr. Szerintem se keltsd fel éjjel, ha éhes úgyis nyüszög, jelzi magától, örülj neki hogy te is tudsz kicsit pihenni, ne szoktatsd rá a rosszra, mert soha nem fogja átaludni majd az éjszakát, ha tudja hami lesz..(nekem is furi hogy 6órát is alszik mostanában napközben, és azon görcsöltem felkeltsem e, nem e éhes, de rájöttem még az ilyen kis emberke, sem felejt el enni, mert ha korog a poci úgyis szóváteszi):-)))
Szia. Az én babám ugyan 3 és fél hós, de még mindig elõfordul, hogy 50-60 ml-t eszik egyszerre. Ja, és 110-120 a max. de ez nem minden nap fordul elõ. Ezt csak azért írom le, hogy azon ne aggódj mennyit eszik, a súlya a lényeg.Ha a doktornénitek/bácsitok és a védõnõ meg van vele elégedve, akkor minden rendben van! Az én babám a mai napig nem eszi meg a testsúlykilónként 150grammot. Egy darabig aggódtam rajta, már nem foglalkozok vele. Tudja õ, hogy mennyi kell neki.

8 hós babátok mit, mikor és mennyit eszik-iszik naponta, ha szopizik, hányszor és mennyit?

Ha van id?tök, napirendet is írjatok! Köszönöm

Legjobb válasz: Cunások vagyunk, 8 hósak, 9200 g és 73 cm. Reggel 7 cicke, tisztába rakom, alszik vissza. 8-9 között ébred, cici tisztábarakom, megy játszani kiságyba, mert csak ilyenkor van el és ilyenkor csinálom a dolgom. 9 körül még reggelizik velem, kenyeret, nagyon imádja, aztán 1 kis cici, majd lelépek a konyhába, õ játszik. Kb. délben cici, ha olyan az ebéd eszik velem, majd cici és alvás. Délután játék közösen, torna, cici kettõkor, négykor, hatkor. Hétkor fürdés, cici, majd egy kis levezetõ játék ,de már az ágyban. 21 körül alszik, végigalussza az éjszakát, reggel 7 kelés. Nálatok, hogy megy a nap?

Cunások vagyunk, 8 hósak, 9200 g és 73 cm. Reggel 7 cicke, tisztába rakom, alszik vissza. 8-9 között ébred, cici tisztábarakom, megy játszani kiságyba, mert csak ilyenkor van el és ilyenkor csinálom a dolgom. 9 körül még reggelizik velem, kenyeret, nagyon imádja, aztán 1 kis cici, majd lelépek a konyhába, õ játszik. Kb. délben cici, ha olyan az ebéd eszik velem, majd cici és alvás. Délután játék közösen, torna, cici kettõkor, négykor, hatkor. Hétkor fürdés, cici, majd egy kis levezetõ játék , de már az ágyban. 21 körül alszik, végigalussza az éjszakát, reggel 7 kelés. Nálatok, hogy megy a nap?
Bocsi ez lemaradt, délután a nasik: gyümölcs ált. banán , egy két falat túrórúdi, babapiskóta, ezeket szereti.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Nálunk is vannak "gondok", de azért nem olyan nagy a baj... Naponta még 2x alszik, de van, hogy 3x. Nem alussza át az éjszakát, hajnalban kel szopizni. Nagyon kevés már a tejem, így adok neki tápit is pótlásnak. Reggel 7-kor szopi, majd 10-kor szopi, alvás, délben fõzelék, vagy üveges bébiétel egy egész adag, 2-kor szopi, 4-kor gyümölcs, vagy tejpép, alvás, 6-kor szopi, 8-kor szopi+tápszer. Ezek az idõpontok csak körülbelüliek, attól függ, hogy mikor kel fel, aznap megyünk-e valahová, stb... Én a nappaliban teszem le játszani, de mindenhová elmászkál, még utánap jön a konyhába is. Nem sokmindent tudok tõle egyedül... Imád a földön játszani, de nekem is ott kell lenni vele. Teát nem iszik, és még pékárut sem kapott, bár szerintem szívesen enné. Nagyon gáz, ha már nem tudom tovább szpotatni?
Pontosan miért lettem leszavazva, mi zavart kicsodát?


2 hónapos babátok mennyit szopizik egy alkalommal, és napi hányszor van cicin?

Legjobb válasz: Én igyekszem betartani a 3 óránkénti szoptatást. És legtöbbször beváli, mert igyekszik annyit enni, amennyi elég a következõ etetésig. Nekem mondjuk szerintem nem is bírna ki több idõt két etetés között. Szóval reggel kel, 7 fele, 9-10 között, 12-13 között, 15-16 között van cicin. Amikor aggódom, akkor ráteszem még 17-18 között majd a fürdeéts után 20:30 között is.

Én igyekszem betartani a 3 óránkénti szoptatást. És legtöbbször beváli, mert igyekszik annyit enni, amennyi elég a következõ etetésig. Nekem mondjuk szerintem nem is bírna ki több idõt két etetés között. Szóval reggel kel, 7 fele, 9-10 között, 12-13 között, 15-16 között van cicin. Amikor aggódom, akkor ráteszem még 17-18 között majd a fürdeéts után 20:30 között is.
Nem számoltam az alkalmakat és addig volt rajta, amíg el nem fordult róla, bele nem aludt.
6-8szor, attól függ hogy mennyit igényelt. A mennyiségeket egyszer mértem 24 óráig, hát volt ott minden az 50-tõl a 190-ig. Abba is hagytam a mérlegelést... :)
12x. Napkozben 2 orankent. Ritka, amikor kibirja tovabb. Este neha 3 nagy ritkan 4 orankent. Remelem idovel csokken, mert nonstop etetek. De igeny szerint etetek es ha neki ez kell, akkor igy. nem merem, csak a sulyat hogy novekszik e. Rohamosan no mint a bolond gomba :) .
a kisfiam igény szerint szopik, de általában tartja a 3-3, 5 órát., ritka hogy hamarabb éhezik meg, bár eléggé mohó. az estével kezdtem írni így érthetõbb: fürdetés 19 órakor aztán alvás hajnal 1-ig. majd ezektõl a idõpontoktól eszik, ez nála óramû pontos, pedig nem én szokattam így ez beállt nála, de meg is éhezik: 1:30 körül 4-5 körül. 8-9 körül 12 körül 16-17 körül majd fürdetés 19 órakor utána eszik amint fentébb írtam. már 6300 gramm, de nem kövér baba úgy eloszlik rajta a kis zabagép :) 3620 grammal született. egyébként lezavarja hamar 15 perc max az evés! nem nyammog rajta, nem azon alszik el, szerencsére.
A fiam (2, 5hónapos)általában 2óránként kéri a cicit. Este van egy nagyobb kihagyás, fürdés után eszik, büfizik, majd 21:00-01:00ig alszik. Az változó hogy mennyit eszik, de kb a 100-120ml bemegy neki egy alkalommal.
Sziasztoik lányok! Úgy látom akkor nekem nem lehet egy szavam sem a kicsi fiamra. Napközben 4-4, 5 óránként eszik, este pedig fürcsi után ha nem fáj a poci és nincs semmi baj legközelebb csak hajnali 4-5 között kel enni. mondjuk nálunk azért a 140-180 gramm simán lecsúszik a pocakba. :)
A kérdező hozzászólása: sziasztok! az én kisfiam 20-án lesz 2 hós. Én is igény szerint etetem, ált. 2-5 óránként eszik, attól függ, mikor alszik. este fürdés után eszik, 8 körül, hajnal 4-5 fele kel, akkpr jó sokat eszik, aztán reggel 8-9 fele eszik, majd 11-12 fele, akkor alszik egy nagyot, délután 2-3-4 feleeszik, attól függ, mikor kel, majd, ha kéri megetetem még fürcsi elõtt, akkor várok 1 órát, hogy fürdésnél ne bukja vissza, majd megint eszik. alkalmanként 100-170 között eszik, de volt, amikor 200-at kiszívott. egy nap 800-1000 ml eszik. 3300-al hoztam haza, most 5300 körül van.

5-6 hetes, anyatejes kisbabád mennyit és hányszor szopizik egy nap?

mennyivel született? kislányom 3900 g-os volt. 2,5-3 (ritkán bírja eddig) óránként kér. Este/éjjel:kb 9-9.30 utána 1-2 között, majd ismét 3 óránként. Mikor fog több id?t is kibírni éjjel?

Legjobb válasz: Kisfiam 6 hós koráig 2,5-3 óránként kérte a cicit éjjel-nappal. Volt hogy 1,5-2 óránként is, ha kevesebbet evett elõtte, vagy fejlõdési ugrása volt.

Kisfiam 6 hós koráig 2, 5-3 óránként kérte a cicit éjjel-nappal. Volt hogy 1, 5-2 óránként is, ha kevesebbet evett elõtte, vagy fejlõdési ugrása volt.
Enyém 4-5 hetes. 3, 5 óránként eszik - nappal 6 alkalommal. Éjjel nem kér enni, így tulképp este 10-tõl reggel fél 6-ig alszik. Született kereken 3 kg-val.

Mennyit szopizik és hányszor egy 4 hónapos baba? Ehet már szilárd tápálékkal megkinálni? Mi legyen az? Evések után előtt v közben adjam neki?

Legjobb válasz: Ha nem szükséges,akkor hagyd a szilárd kaját 6. hónap utánra.Addig a legmegfelelõbb neki a tej. Ha nincs elég tejed,akkor krumpli,vagy alma legyen az elsõ,amivel próbálkozol. www.lll.hu oldalon pontosan leírják,hogy mit mikor hogyan kell kezdeni a hozzátáplállásnál. A szopizások száma meg teljesen babafüggõ.Vannak olyan babák,akik többször kevesebbet,és vannak olyanok,akik kevesebbszer,de egyszerre többet esznek.Ha éhes szólni fog,és enni is addig fog,amíg kell neki.

Ha nem szükséges, akkor hagyd a szilárd kaját 6. hónap utánra.Addig a legmegfelelõbb neki a tej. Ha nincs elég tejed, akkor krumpli, vagy alma legyen az elsõ, amivel próbálkozol. http://www.lll.hu oldalon pontosan leírják, hogy mit mikor hogyan kell kezdeni a hozzátáplállásnál. A szopizások száma meg teljesen babafüggõ.Vannak olyan babák, akik többször kevesebbet, és vannak olyanok, akik kevesebbszer, de egyszerre többet esznek.Ha éhes szólni fog, és enni is addig fog, amíg kell neki.
Ha van tejed, én kizárólag szoptatnám féléves koráig. Ez a legegészségesebb, legolcsóbb és legkényelmesebb az összes táplási mód közül. Mi 3, 5 hónaposak vagyunk, szopizik felkelés után, délelõtt, délben, délután, fürdetés után és éjszaka 1x-2x. A mennyiség persze eltérõ. Igazi nagy "kajálás" ebbõl jó, ha 3 alkalom. A többi inkább szomjoltás, komfort-szopi. Ha mégis a hozzátáplálás mellett döntesz, kezdheted almával, krumplival, körtével, kis banánnal /vigyázat! székletfogó!/. Belecseppenthetsz pár csepp anyatejet, akkor fog neki tetszeni. Semmit ne sózz, ne cukrozz, hadd szokja a természetes ízeket. Pár kanál elég neki, a szopi után kínáld meg, inkább délelõtt, vagy dél körül, hogy ha valami nem jó a pocakjának, ne az éjszakát bömbizze végig!
szia. E`n meg azt mondom, hogy nyugodtan kezdhettek kóstolgatni.Mi a la´nyommal már 3, 5 hónaposan elkezdtünk kóstolni, és mára ott tartunk, hogy reggel szopi, 10órai gyümis tejpép, de´lben szopizik, du.alma körtével van mikor barackkal, banánnal.(mikor mit)este szopizik, +tejpép, mert kevés neki a tej, éjjel pedig még 2x szopizik.Most 17 hetes.U`gy hogy nyugodtan.Elözször adj neki egy ke´t kiskanál gyümit, majd szopi.Ha nem fáj a pocija, akkor lehet neki többet, majd lassan kiváltani egy du.szopit.Adhatsz neki répa´t, vagy régi krumplit is.(Az én lányom nem szereti me´g.Kiköpi) Sok sikert.

3 hónapos baba hány óránként szopizik, mennyi időt van fent és mennyit alszik egyszerre és hányszor napközben?

Legjobb válasz: Szia, az én kislányom 2 óránként szopizik, éjszaka meg esetleg délelõtt eszik csak 3 óránként, bár éjszaka 4-5 órát is kibír (nem mindig). Van hogy két szopi között nem is alszik, de ha alszik akkor is fél óra-órácskát. Általában ha sétálunk akkor 1 órát alszik. Változó hogy hányszor alszik.

Szia, az én kislányom 2 óránként szopizik, éjszaka meg esetleg délelõtt eszik csak 3 óránként, bár éjszaka 4-5 órát is kibír (nem mindig). Van hogy két szopi között nem is alszik, de ha alszik akkor is fél óra-órácskát. Általában ha sétálunk akkor 1 órát alszik. Változó hogy hányszor alszik.
Szia! Az én kisfiam, szinte mindig a cicin csüngene :-) De általában 2-3 óránként eszik. Többet van cicin, de sokszor csak nyugtatólag :-) Ébren 1-1, 5 órát van. Utánna szunya. Ez fél óra. Levegõn, vagy autóban többet alszik. Éjszaka 4-5 óránként kel.

4 hónapos babátok mennyit alszik napközben és éjszaka? Hányszor szopizik/eszik egy nap és mennyit tölt ébren, mit játszotok vele?

Legjobb válasz: este 8tól reggel 6ig alszik, aztán szundít még egy órát.Délután meg 2-3 órát szokott aludni. 5ször eszik 4szer szopizik, 2x tápszert kap (az esti szopi után jön még tápszer,így jön ki), illetve a délelõtti és délután evés elõtt kap pár kanál gyümölcsöt. Délelõtt 1,5 órát sétálunk, délután,mikor ébren van,akkor is vagy kimegyünk csatos hordozóval, vagy pedig a játszószõnyegén játszik,játszunk vele.Illetve az esti fürdetés elõtt/alatt is játék van

este 8tól reggel 6ig alszik, aztán szundít még egy órát.Délután meg 2-3 órát szokott aludni. 5ször eszik 4szer szopizik, 2x tápszert kap (az esti szopi után jön még tápszer, így jön ki), illetve a délelõtti és délután evés elõtt kap pár kanál gyümölcsöt. Délelõtt 1, 5 órát sétálunk, délután, mikor ébren van, akkor is vagy kimegyünk csatos hordozóval, vagy pedig a játszószõnyegén játszik, játszunk vele.Illetve az esti fürdetés elõtt/alatt is játék van
Fiam vasárnap lesz négy hónapos: Éjjel-nappal 2-3 óránként eszik (szopik). Éjjel kb. 7-tõl reggel 5-ig alszik. Napközben pedig kb. 3x-4x fél órát. Ha babakocsival elmegyünk valahova, akkor alszik 1-2 órát egyhuzamban, de amúgy nem viszi túlzásba. :) Egyébként ébren van, már forgolódik, szereti a bébijátékait, szeret nézelõdni, hintázni. Ha beszélek hozzá, állandóan mosolyog, azt nagyon szereti.
hat, az elöttem szoloknak minta babajuk van!en sajnos nem vagyok ilyen szerencses.az kisfiam este 9-10-töl alszik kb.ejfelig, 1-ig utanna pedig 2 orankent ebred.reggel fel 7, 7 utan pedig vege az alvasnak.delelött alszik 1 orat del körül 1, 5-2-t.delutan pedeg meg 1-et.szopizik ejszaka 2-szer.reggel tejpep, delben tejpep gyümölcsel, aztan csak cici, es este megint tejpep.persze minden eves utan megkinalom cicivel, van amikor ker, van amikor nem.nem akar cumisüvegböl inni, ugyhogy kicsit aggogom hogy eleget iszik e?de ez a vedönö mindenre azt mondja, hogy normalis! :-(

6-8 hetes babátok hányszor szopizik egy nap? Egyszerre mennyit eszik (esetleg ha méritek)? Két szopizás kezdete közt hány óra telik el? Mekkora súlyú a babátok? Éjszakával hogy álltok?

Legjobb válasz: 8-10 alkalommal szopizik nem mérjük 1-3 óra telik el, attól függ, mennyit evett elõtte tegnap mérték, 5460g, 3450g-al született éjszaka egyszer kel, 1 és 3 óra között, eszik, aztán alszik tovább (max fél óra) szombaton lesz 8 hetes

8-10 alkalommal szopizik nem mérjük 1-3 óra telik el, attól függ, mennyit evett elõtte tegnap mérték, 5460g, 3450g-al született éjszaka egyszer kel, 1 és 3 óra között, eszik, aztán alszik tovább (max fél óra) szombaton lesz 8 hetes
Szia!Ma 2 hónapos a lányom!Nem mérem mennyit eszik!Csak anyatejes!3 óránként eszik!Éjszaka is!:(((Bár mostanába elõfordult, hogy este 10 körül leteszem és csak fél 3-kor kel , utána meg fél 7-kor!3630grammal született, 3190-nel jöttünk haza(sokat esett vissza), most 5660gramm!
Szia! Nekem ma 8hetes a kislányom és múlthéten volt vasárnap 5020g és 3140-el született. Csak néha mérem és akkor van úgy hogy 120g-ot is megeszik. általába 2-3óránként eszikvagy többször. Éjjelente éjfél és kettõ között szokott felkelni meg 4és 6óra között aztán 8óra körül , de akkor már én is kelek. Nálatok mi a helyzet?
A fiam a lefejt tejemet kapja üvegbõl, igény szerint etetem. 8 hetes korában kb 3 óránként kérte nappal, és 4 óránként éjszaka, átlagosan 80 milit evett meg egyszerre. 3000-rel született, 8 hetesen 5210 gr volt.
A kérdező hozzászólása: Napközben 3-4 óránként eszik, átlag 120g-ot(én mindig mérem. Van hogy extrém sokat betermel, mint pl most is 170-et 10 perc alatt.:( Ettõl meg fáj a poci is. Éjjel 1x ébred 1-2 körül.utána a következõ reggel 5-6 körül van. Így naponta 6x eszik. (ez 1 hete van így csak) Most leszünk 7 hetesek, és 4200g, 2520grammal született.
nekem 6 hetes a lányom pontosan betartja a 3 óránkénti evést.éjjel is:(eszik este 11, 1 éa 4kor.70-130gr között eszik, mindig mérem.3530al született 3170el jöttünk haza.most 4200 gr
Mi most voltunk 2 hónaposak, 4200-al született most 6150.120 körül evett úgy 6 hetes koráig utána maga emelte az adagját, mostmár simán megeszik 180-at vagy többet.Sajnos tápszert is kap de abból is kb annyit eszik mintha szopizna.De egyébként van, hogy 90-el is jól lakik, attól függ mennyit evett elõzõ kajcsinál és, hogy mennyi idõ tellik el a kettõ között.

Anyatejes 9 hónapos babátok hányszor eszik szilárd ételt és hányszor szopizik még? Egy étkezésnél mennyit, hány ml-t eszik a babátok?

Legjobb válasz: Szilárdat kap tízóraira, ebédre és uzsonnára, szopik reggel és este, meg még éjjel is egyszer. A szilárd ételeknél kb 180ml elkészítésére törekszem, ennyit meg is eszik. Tejet nem tudom, hogy mennyit eszik. Nálatok hogy van?

Szilárdat kap tízóraira, ebédre és uzsonnára, szopik reggel és este, meg még éjjel is egyszer. A szilárd ételeknél kb 180ml elkészítésére törekszem, ennyit meg is eszik. Tejet nem tudom, hogy mennyit eszik. Nálatok hogy van?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a válaszod. Az én babám is így szopizik és kapja a szilárdat csak a tízórai után is kér cicit mielött elalszik még általában délig. Egy étkezés 180-200 ml körül mozog. Azért is kérdeztem mert a védõnõm szerint vacsira is kellene már szilárdat ennie de még nem kér 4x enni. Minden jót nektek!
Szerintem én sem váltom ki még a vacsit egy darabig. Amíg van tejcsi, miért tenném?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!