Találatok a következő kifejezésre: Mennyit szoktak manapság (2 db)

Mennyit szoktak manapság adni az orvosnak, mandulaműtét után?

Legjobb válasz: Amennyit, mint pl. egy patikusnak adnál, aki kiadja a gyógyszert. Semmit, mert (ahogy a patikus is) csak a munkáját végezte!

Amennyit, mint pl. egy patikusnak adnál, aki kiadja a gyógyszert. Semmit, mert (ahogy a patikus is) csak a munkáját végezte!
20.000 Ft-ot adtak ismerõsömék
20000et??:OBocsi csak kicsit meglepõdtem...Most lehet hogy bunkóságnak fog tûnni de mi nem adtunk apum lábmûtétje után csak kávét a nõvéreknek és ennyi...Miért anyagiasodott el ennyire ez a mai világ??Nem értem, igaza van az 1. válaszolónak, az orvos csak a munkáját végzi...Hányszor mutatják a híradóba is ezeket...
Mi is 20.000 HUF ot adtunk az orvosnak, borítékban, mûtét után.
Nekem most volt, én 10000 Ft-ot adtam de az én dokim tényleg nagyon segítõkész volt végig, többször feljött hozzám érdeklõdni még mielõtt odaadtam volna...szóval... én nem sajnáltam rá mert tényleg korrekt volt :)

Mennyit szoktak adni manapság a fogadott szülésznőnek? Akkor is kell neki adni, ha a végén császár lesz? A császáros szülés "drágább" vagy "olcsóbb" mint a hüvelyi szülés?

Legjobb válasz: Szia, Bár én még nem szültem de már mondtam a páromnak, hogy inkább a maradék 3 hónapomat azzal töltögetem, hogy veszek egy szép kis fonott kosárkát és veszek bele egy csomó cuccot, csinálok neki egy ajándékcsomagot.Tuti nem adok neki pénzt.Remélem nem fogja húzni a száját.

Szia, Bár én még nem szültem de már mondtam a páromnak, hogy inkább a maradék 3 hónapomat azzal töltögetem, hogy veszek egy szép kis fonott kosárkát és veszek bele egy csomó cuccot, csinálok neki egy ajándékcsomagot.Tuti nem adok neki pénzt.Remélem nem fogja húzni a száját.
Én 20ezret adtam neki..A dokinak 50 ezret és a vége a szülésemnek császár lett.Azt mondják, hogy a császár drágább, de adj azt amit gondolsz egy ajándék kosár is megteszi a szülésznõnek.
Szerintem meg fizessetek minden szembe jövõ orvosnak, nõvérnek, szülésznõnek, beteghordónak, védõnõnek....stb... szóval mindenkinek akivel csak összefuttok a kórházban. Nem tudom, még hová fajulhat az egészségügy, de nagyon undorító hogy minden csak a pénz körül forog itt. Titeket is mindennap jutalmaznak a munkátokért még a fizetéseteken felül???Kaptok egy csomó hálapénzt? Mert nekik miért kéne fizetni, mikor csak a kötelességüket végzik, azt is sokszor kifogásolható módon. Szerintem fizetünk elég tb-t. De aki mindenképp fizetni akar, miért nem szül magánklinikán??Legalább nem a közkórházban rontaná tovább a személyzet hozzáállását, akikhez már amúgyis csak borítékot lobogtatva lehet közelíteni. Nagyon mélyre süllyedt ez az ország e téren is:(((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!