Találatok a következő kifejezésre: Mennyit szoktak a (345 db)

Szüzesség elvesztésekor mennyire szoktak a lányok vérezni?

Legjobb válasz: Van aki nem is verzik. De ez valtozo, persze nem vertocsara kell szamitani.

Van aki nem is verzik. De ez valtozo, persze nem vertocsara kell szamitani.
Jól mondják az elõttem szólók.Alig fogsz vérezni, és csak nagyon kis mértékben.Ne félj.Szerintem ez csodálatos dolog. :$ :D
szerintem is egyéntõl függ... én egyáltalán nem véreztem. egy pici fájdalommal járt az elsõ, de vérzéssel nem.. szóval no para.. ha mégis vérezne, az meg beletartozik a normális kategoriába.. :)
Nekem pár csepp élénkprios vér volt, pár percig tartott csak. Ne félj tõle. :)
ez nagyon változó, én nem véreztem, de barátnõm az elsõ pár együttlétkor mindig vérzett egy picit
En sem vereztem egyeltalan.Az elejen ugyan kicsit nehezkesen ment a dolog :) de aztan minden OK volt.
Nekem a szex alatt eléggé vérzett. Egy bekészített törölközõ fogta fel... :) De utána lévõ percekben egyáltalán nem.
Nekem semmi vérzéssel nem járt a szüzességem elveztése.
ez változó, egyéntõl függõ. Mi például több, mint fél órát voltunk együtt, annyira élveztük egymást...:) szóval míg együtt voltunk nem lett véres semmi. Utána kimentem letusolni, egy kevéske vért észleltem. Utána még összebújtunk barátommal, majd aludtunk egy órácskát. Utána kimentem wc-re és szrevettem egy minimális vérfoltot a bugyimon. Raktam be tampont, estére az azért megtelt. Még mánap is volt minimális pecsételõ. Majd miután megint együtt voltunk még akkor is jelentkezett egy kis vér, de minimális menniségben. De hogy ellenpéldát hozzak, barátnõm nem is vérzett egyeltalán!
Én mikor elvesztettem, igaz nem járt fájadolammal, de viszont én négy napig véreztem.De nem nagyon, csak egy kicsit.
Én egyáltalán nem véreztem.
Ezen is túl kell esni egyszer, DE... Csak akkor nem fog fájni, ha tényleg szereted a partnered, és nagyon kívánod vele ezt az egészet. Sajnos nálam nem így volt, így következtetek arra, hogy azért nem ment vele a sex sehogysem, csak a késõbbi párommal. Ne parázz! Gondolj bele, mindenki így van ezzel! Csak lazán!
Van lány, aki az elsõ aktus alatt nem is vérzik, csak késöbb egy picit! :) Vagy ha a kiszakadásnál vérzik is, mindössze egy két csep vérre gondolj, nem vészes! :)

Mennyit szoktak a fogadott orvosnak adni, illetve a szülésznőnek ha nincs megfogadva?

Halottam, hogy vizsgálat 10 szerese, de azt soknak tartom. Pest megyébe helyénvaló, de borsodba?

Legjobb válasz: úgy értem, hogy nem õ volt az ügyeletes, hogy külön hozzám jött be.

úgy értem, hogy nem õ volt az ügyeletes, hogy külön hozzám jött be.
Fejér megyében. Fogadott orvosom volt. Rendelésnél 5000-t kért szülésnél 30000-t adtam. Fogadott szülésznõm volt annak 15000-t adtam.
tolna megyében szültem és 30 ezret adtam az orvosnak, akihez magánrendelésre jártam, nem õ volt az ügyeletes és császár is volt. Ez kb 80-100 ezer lett volna az itteni tarifák szerint, de nem voltam vele megelégedve, mert amíg bent voltam 2x láttam, amikor a csövemet szedte ki meg amikor a varratomat. Pedig bent volt egész hétvégén, láttam a kocsiját. A varratszedéskor még õ pattogott, hogy siessek a szoptatással, mert nem ér rá... szóval csak adtam neki, hogy ha összefutunk valahol ne mondhassa, hogy tartozom neki, de remélem az összegbõl vágta, hogy nem voltam elájulva a szolgáltatástól..
Én Pécsett szültem, a vizsgálat 4000 volt, a szülésért 50000-et adtam, de nagyon meg voltam elégedve az orvossal. Amikor komolyabb fájásaim lettek el sem mozdult mellõlem. Nem volt pedig mûszakban. Ha nem lett volna fogadott orvosom, aki csak velem foglalkozik, lehet, hogy most nem aludna mellettem a kisbabám. A szülésznõnek nem adtam semmit, nem sok hasznát vettem, csak a végén jött be, mikor már jött a baba.
Azért nem kell túlzásokba esni.Pesten fogadott dokihoz jártam alkalmanként 8.500, -ftért, + 12.000 a uh.Nem kért külön a szülésért semmit.De miután meg voltam vele elégedve ezért kapott 30.000, -et a szülésznõ aki szintén a maximumot nyújtotta 20.000, -et kapott.
Fogadott orvosom volt.Rendelések alkalmanként7000ft volt, és 40000 ftadtunk neki.Szülésznõm nem volt fogadott, de egy tündér volt neki 10000ft adtunk.
Pécsett szültem, a fogadott orvosomnak 40ezret adtam, a szülésznõnek (õ nem volt fogadott, de nagyon rendes volt) 10 ezret.

Mennyire szoktak a lányok benedvesedni? Ha rajtuk van még a bugyi akkor átázik?

Legjobb válasz: Elõfordult már attól is, hogy a páromra gondoltam, hogy eléggé átnedvesedett.

Elõfordult már attól is, hogy a páromra gondoltam, hogy eléggé átnedvesedett.
Nekem rendesen átszokott átázni a bugyim..:$
ázni*
Át.
Elõfordul , hogy pornót nézek és akkor is benedvesedik..néha át is ázik 15 L
nekem nem ázik át, sokszor nem is érzem, de ha megtörlöm nagyon nedves
Hihi nálam az is fordult már elõ, h tisztaságin keresztül is átázott.:D De jobb esetben csak a betét szokott. De ha nem használnék tuti mindig átázna.

Mennyire szokták a örömszülőket és a vőlegényt is kisminkelni?

Már voltam pár esküv?n és azt láttam hogy az örömszül?ket és a testvéreket is elvállalják sminkelésre. Nem tudom, hogy divat-e, de a legtöbb sminkes az oldalán olyen ajánlatokat ír, hogy ezt gratisban megcsinálja. V?legényt is szokták? Sokan azt írják, hogy igen.

Legjobb válasz: nemrég voltam egy esküvõn és a võlegény utólag mondta hogy rajta is volt egy kis púder na meg a szempillája elõre be volt festve. nekem nem tûnt fel, de kicsit én is meglepõdtem :)

nemrég voltam egy esküvõn és a võlegény utólag mondta hogy rajta is volt egy kis púder na meg a szempillája elõre be volt festve. nekem nem tûnt fel, de kicsit én is meglepõdtem :)
A család nõi tagjai igen, a võlegényt meg szerintem max. akkor, ha nagyon problémás a bõre. Gondolom, hogy a fotón jobban mutasson. Mondjuk az én férjem nem volt!
Ha a võlegény sminkel, szerintem felesleges az esküvõ... :) Sminkelni nem kötelezõ! A húgom pl. sminket és frizurát is kért, anyukám soha nem festi magát, az esküvõmre se tette. Elvállalni bárkit elvállalnak jó pénzért, nem kell ehhez örömszülõnek vagy testvérnek lenni.
A võlegény sminkjét nem úgy kell érteni, mint mondjuk a menyasszonyét. Szóval nem festik ki, maximum egy kis mattítót vagy alapozót visznek fel a bõrre, és azt is általában azért, hogy az esküvõi képeken ne csillogjon az arca. A mi esküvõnkön tavaly amúgy anyukám sminkjét ingyen csinálta a sminkes.
Örömanya persze sminkel, de hogy a pasik? Nem tudom, nálunk a férfiakon nem volt smink.
65%-ot kaptam, mi volt a baj a válaszommal? Az, hogy humorizálni próbáltam, vagy az, hogy nem azt írtam, hogy mindenki ezerrel teperjen a sminkeshez? Amúgy az én sminkem és frizurám 15 ezer Ft-ba került összesen. Nem tudom, külön mennyi. A húgomé 10 ezer volt. Mindez Pesten és profinál, nekem megérte. Vidéken gondolom alacsonyabbak az árak.
Minden esküvõi fotó retusálva van.A fotós nálunk eltüntette a pattanásokat, az izzadság cseppeket és a csillogó arcot is mattitotta.Tökéletesek a képek és nem került smink a võlegényre.A kozmetikus a koszorúslányokat féláron csinálta az örömanyák sminkjét pedig ingyen.
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerül?
Kedves utolsó! Megírnád nekem privátban, hogy mik voltak a tapasztalataid a sminkessel és a fodrásszal, menyire volt tartós és szép az eredmény, stb? Hamarosan elkezdjük ugyanis szervezni az esküvõt és jó, kipróbált, abszolút profi sminkest keresek :) 20/L

Mennyit szoktak a 6hetes babák fent lenni napközben?

Legjobb válasz: Az én kisfiam mikor 6 hetes volt szinte csak akkor volt fen a mikor szopizót még alszanak egész nap .Szopik alszik ez a dolga neki.

Az én kisfiam mikor 6 hetes volt szinte csak akkor volt fen a mikor szopizót még alszanak egész nap .Szopik alszik ez a dolga neki.
A kérdező hozzászólása: Az én kislányom már szokott nézelõdni nap közben (van hogy éjjel is próbál). Mikor kezdik át aludni az éjszakát?
Az én lányom még 8 hetesin is szinte evett aludt. Persze már nézelõdnek, érdeklõdnek is ilyenkor. Addig örülj, míg alszik. Lesz idõ, mikor imátkozni fogsz neki, hogy aludjon egy kisit. :) ) A babám 2 hónapos kor óta alszik éjjel, de ez változó. Õ most 6 hónapos, a nõvérem fia két héttel fitalabb õ még kétszer kel enni a mai napig. Még annyi, hogy az én babám is nézlõdött éjjel, de én nem hagytam. Gyorsan visszaaltattam, nehogy felcserélje az napszakokat, mert az egy rémálom. Jó babázást
A kérdező hozzászólása: Hogyan tudtad éjjel gyorsan vissza altatni? Elég nyûgös napközben ezért gondolom hogy keveset alszik nappal. De nem tudom elaltatni csak sír.

Melyik szülésznőt ajánljátok a SOTE 2. sz. Klinikáról? Kb. mennyit szoktak a SOTE 2-n hálapénz címén elkérni a szülésznők?

Nincsen fogadott orvosom. Aki éppen ügyeletes lesz annál szülök. Mivel május óta a hasonló kérdésre nem jött érdemleges válasz, ezért merészeltem én is feltenni a kérdést hátha most valaki felfigyel rá.

Legjobb válasz: Nekem Gönczi Katalint ajánlotta az orvosom, ennél többet még sajnos nem tudok, mert szabin van a héten. Jövõ héten találkozom vele. Állítólag kedves, aranyos. 30 e körül gondoltam, h adok, persze attól függ, h mit tapasztalok majd.

Nekem Gönczi Katalint ajánlotta az orvosom, ennél többet még sajnos nem tudok, mert szabin van a héten. Jövõ héten találkozom vele. Állítólag kedves, aranyos. 30 e körül gondoltam, h adok, persze attól függ, h mit tapasztalok majd.
A II. klinikán szültem egy pár hete nem volt szülésznõm, hozzám Gál Emese jött be, nagyon aranyos csak ajánlani tudom! Vagy Dömötör Margit, róla nagyon sok jót hallottam, sokan õt választják!

Ha van fogadott orvosom egy kórházban (nem magánrendelés) , akkor illik a vizsgálatokon borítékot adni? Ha igen mennyit? És a szüléskor mennyit szoktak adni?

Nem tudom mit gondoljak,

Legjobb válasz: Szia, pénzt csak magánrendelésen kell adni, ott mondja is a doki, hogy mennyit. Szerintem akármennyire is fogadott az orvos, ha nem a magánrendelésére mész, akkor nem várhatja el, hogy fizess. A szülés más kérdés, én magándokihoz járok, azt hallottam, hogy a szülés kb 10-szerese a vizsgálati díjnak, így én szerintem 80ezret fogok fizetni. :S Sajna azt nem tudom, hogy ebben az esetben mennyi lesz Neked, de úgy hallottam ha valakinek nincs fogadott dokija sem, akkor 30-40-et szoktak adni...na, sztem nálad a kettõ között.. Remélem azért segítettem valamennyire..

Szia, pénzt csak magánrendelésen kell adni, ott mondja is a doki, hogy mennyit. Szerintem akármennyire is fogadott az orvos, ha nem a magánrendelésére mész, akkor nem várhatja el, hogy fizess. A szülés más kérdés, én magándokihoz járok, azt hallottam, hogy a szülés kb 10-szerese a vizsgálati díjnak, így én szerintem 80ezret fogok fizetni. :S Sajna azt nem tudom, hogy ebben az esetben mennyi lesz Neked, de úgy hallottam ha valakinek nincs fogadott dokija sem, akkor 30-40-et szoktak adni...na, sztem nálad a kettõ között.. Remélem azért segítettem valamennyire..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat! Nagyon nehéz és olyan kínos ez... Nem szeretném túlzásba vinni, (minden fillér számít most nekünk) Viszont annyira rendes a Doki, hogy mindenképp szeretném "meghálálni".
Szia.Ha az sztk-ba jársz hozzá, akkor szerintem nem, de amikor megfogadtad errõl nem volt szó? Ha csak a szülés után szeretnél adni valamit, akkor esetleg vehetnél neki egy üveg márkás italt, vagy ajándékkosarat, vagy ha dohányzik egy doboz finom szivart. Nem csak pénzzel lehet kifejezni a hálánkat. És jól mondtad, hogy most minden pénz számít. Üdv, 39 hetes kismama
Ha nem magánrendelés és felfogadtad az a szülésre vonatkozik inkább. Tehát nem kell fizetned csak a szülésnél majd. Szerintem mivel nem magánrendelésre jársz igy illik többet adnod szüléskor mint 30-40 ezer. De mindenkinek saját szive joga, ha nincs elõre megbeszélve. Attól is függ sokminden hogy szabadnapján megy e be a doki vagy épp munkaidõben lesz e. Ha gonsdolod adj neki 30-40 ezret és ha minden rendben lesz utána akkor még a 6 hetes kontrollon szoktak még vagy csomagot adni vagy pénzt.
ez nagy dilemma! Én is így vagyok magándoki és kórházi rendelés..nem engedte, hogy a maszekra menjek, de úgy gondolom, ha bejön a szülésre, mert ha lejár egy 24 órás ügyelet akkor nem vállalhatnak túlórát miattam sem-akkor 50-et kap , ha pedig nem akkor aki bejön az kap 30-at és a dokinak viszek a tanácsadásért valamit. de még változhat a teóóriám egyenlõre ezt találtam ki. Minden fillér számít így igaz-van mire költeni-ezen is fog mulni a hálás boríték!

Mennyit szoktak ( kell) adni? Mindíg ugyan ahhoz a dokihoz megyek mindennel ( ha baj van, akkor 5e-ret, ha sima vizsgálat, akkor 3-at szoktam neki adni. Mennyit adjak a szüléskor? ( Kisvárdai viszonylatban mennyit szokás? )

Legjobb válasz: Szia!Én mindenhol úgy hallottam és nálunk is ez a szokás,hogy amennyit kér a magánrendelésén,annak a 10szeresét kell adni.Például az én dokim 5ezret kér,ezért a szülés 50ezer lesz.23hetes km Linda Boldog babavárást! :)

Szia!Én mindenhol úgy hallottam és nálunk is ez a szokás, hogy amennyit kér a magánrendelésén, annak a 10szeresét kell adni.Például az én dokim 5ezret kér, ezért a szülés 50ezer lesz.23hetes km Linda Boldog babavárást! :)
16:28-as vagyok!Miért pontoztatok le? Azért mert válaszoltam egy kérdésre? Vagy mert pénzt adok az orvosnak? Tudom nem szép dolog tõlük, de sajnos ilyen világot élünk, nekem meg megér ennyit a megfelelõ bánásmód és az odafigyelés, pedig nem élünk nagyon fényesen!
pont azért nem kellene neki egy forintot sem adni... a kórházban munkaidõben van, majd a szüléskor adsz neki ha úgy döntesz h megfogadod... ezért ilyen pénzéhesek, mert már egy sima kórházi tb-s vizsgálatnál is tömik õket!
Az elsõ válaszoló vagyok!A második válaszolónak üzenem, hogy én azért adok neki pénzt, mert magánrendelésre járok hozzá.Ott muszáj adni.
Te jó ég még vizsgálatért is tömitek a dokik zsebét? MIÉRT???? Én soha egy fillért nem adtam egynek sem és ezen nem is kívánok változtatni. Mégis maximális ellátást kaptam.
Szia! Én tisztában vagyok a Szabolcsi árakkal, Nyiregyen elég drágák a dokik, barátnõm 60000Ft adott és 10eFt alkalom. Szalkán a barátnõ 30 adott, mi Debrecenben nem magánrendelõs dokinál 3000ft/alkalom, szülés 50000Ft.
Én teljesen egyetértek a 2. hozzászólóval. Ez a dolguk, és kapnak fizetést érte.
Szia! Én mátészalkai vagyok. Én a dokimnak alkalmanként 3000 ft-t adok, a szülésnél pedig 45.000 ft-t fogunk adni, de van egy barátnõm aki kisvárdai, nemrég szült az ottani fõorvosnál, õ a vizsgálatoknál 2000 ft-t adott, szülésnél pedig 35.000 forintot és én is meg õ is nem magánrendelõbe jártunk hanem a nõgyógyászati rendelõbe. Jó babavárást!
A kérdezõ a kórházba jár be az orvoshoz.Nem nem az a dolga ügyeletben, hogy a magánbetegeit vizsgálgassa.Tehát én adnék pénzt.Szerintem a végösszeget ne vidd tulzásba.20-30ezer bõven elég, ha adni akarsz.
A kérdező hozzászólása: a kórházba járok be hozzá, mikor ügyeletes, nincs magánrendelõje!!!
sima vizsgálat 3 meg 5ezer? mire fel? elég neki a havi félmilla... minek neki a munkájáért pénzt adni pluszba???? SZÜLÉSÉRT OKÉS.
Ha ügyeletben a magán betegeit látja el, az nemcsakhogy "fizetõs" nem kéne hogy legyen, de egyenesen törvényellenes...csak mondom.Tõlem annyit tömtök, amennyit akartok, de azt tudni kell, hogy a "tarifákat" ti magatok alakítjátok ki. És ugye a doki nem tudhatja elõre, mennyit fog kapni, tehát nem teheti meg hogy a jól tejelõket szívesebben látja el. A "nyíregyi dokik nagyon drágák"... igen?És miért? Megmondják elõre hogy 60 000 alatt nem vezetik le a szülést? VAgy direkt benned hagyják a lepényt, hogy megtanuld, mennyit illik adni? Vagy mi? Nem mondom, 10-20 00 ha tényleg nagyon jó volt az ellátás, meg hát a hála, oké legyen (bár én nem adtam, ügyeleten szültem a második babát, az elsõnél egy csomagot csináltattunk, de ott a doki végig gondozott a terhesség alatt). De ilyen hogy 60 meg 80ezrek? MINEK????
Nagyrészt szoktak kérni logisztikus végzettséget és nyelvtudást.
Képzettség nélkül szinte minden pozíciót el lehet látni (na, talán az orvos kivételével), ugyanis az iskolák jórészt elméleti tudást adnak csak. Nem véletlenül ragaszkodnak mindenhol a tapasztalathoz. Ha megfelelõen betanítanak, akkor meg tudod tanulni. De ezt hiába bizonygatod nekik, szakirányú végzettség és tapasztalat ma már mindenhol kell. Vagy protekció.
Bonyolítani mindenfajta képzettség nélkül is fogsz tudni bármit. (Szerintem nincs még egy ország ezen a bolygón, ahol bonyolítják a dolgokat, nem intézik.) Ha fuvarintézõ akarsz lenni, az elõzõk leírták a lényeget.

Mennyire megbízhatók a Spanair járatai? Szoktak-e sokat késni, van-e kiszolgálás?

Legjobb válasz: nem szoktak sokat késni, fapadoson nincs kiszolgálás (csak pénzért)

nem szoktak sokat késni, fapadoson nincs kiszolgálás (csak pénzért)
Nekünk késett, olyan 2, 5 órát... Kiszolgálás minimális, több csak pénzét lehet...
Késett nekünk kb. 30-45 percet. Kiszolgálás csak pénzért! Máskor 4-5 órát késett. Vagyis mindig késik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!