Találatok a következő kifejezésre: Mennyit szabad nap inni (3 db)

Meddig szabad inni a csalánteát? Mennyit szabad egy nap és mennyi szünetet kell tartani (itt arra gondolok hogy ha pl.2 hétig szabad akk mennyit kell várni a következő "kuráig").

Pattanásokat szeretném vele elt?ntetni.

Legjobb válasz: Inkább cickafarktea kúraszerûen,ha 2 hétig iszod utánna majd akkor,ha kezd újra zsírosodni.Lemosónak is kiváló.

Inkább cickafarktea kúraszerûen, ha 2 hétig iszod utánna majd akkor, ha kezd újra zsírosodni.Lemosónak is kiváló.

Mennyit szabad innia egy 3 hónapos, tápis babának? Napi 3-4 dl sok?

Kislányom eddig nagy zabás volt, napi 6-szor 160-170-eket evett. Egy ideje alig akar enni, viszont inni annál inkább, szinte csak a babateát (Mecsek Baby) és a vizet gy?ri, de azt piszkosul. A tápit (meg azt a kicsi anyatejet, ami van) pár korty után ordítva kiköpi, kilöki a cumisüveget. Minden étkezés harc. Ja, és mindezt napi 8-9-szer!!!

Legjobb válasz: Szerintem itasd annyit, amennyit igényel, legfeljebb arra figyelj, hogy ne kaja elõtt igyon, nehogy még az is elvegye a kis kedvét az evéstõl.

Szerintem itasd annyit, amennyit igényel, legfeljebb arra figyelj, hogy ne kaja elõtt igyon, nehogy még az is elvegye a kis kedvét az evéstõl.
Nem lehet, hogy nem jó neki az a fajta tápszer? Ráunt vagy valami ilyesmi? Mi kb 2 hónaposan váltottunk, mert egyszerûen nem kellett neki. Viszont a pocakja üres, és ezért iszik ennyit. Ez egy ötlet, de azért kérdez inkább rá a dokinál. Egyébként pedig ihat nyugodtan, csak -mintahogy elõttem irták- ne a teával "lakjon" jól.
Szia.Lehet, hogy az a gond, hogy túleteted a babádat.Én is így jártam.Egy ideig falt lényegesen többet mint ami a súlyának és a korának megfelelõ lett volna elvileg.Mivel túl ette magát így egy idõ után õ maga nem igényelte a rengeteg kaját.Most õ 3, 5h-s és 6kg.Napi 6x150et eszik.Mi dokink nem javasolja a + folyadékot mivel a tápszer nagy része víz.

Mennyit szabad egy nap inni a kínai mézes gyömbér teából?

Terhességi hányingerre iszom, de olvastam a papírján, hogy már vetélésen átesett n?knek nem ajánlott. Ezért keztem filózni, hogy mennyit szabad max. inni bel?le, mert ez nincs feltüntetve a papírján.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!