Találatok a következő kifejezésre: Mennyit szabad nap (47 db)

A Tescoban pl. az árufeltöltői munkakörben dolgozóknak mennyi a havi jövedelmük? és mennyi szabad napot lehet kivenni havonta?

Úgy halottam, hogy minden héten 2 szabi napot lehet kivenni, de ezt soknak tartom. Ha így van itt lehet csúsztatni? Pl hogy 1szere veszi ki a szabadnapját a dolgozó minden hónapban

Legjobb válasz: a multik között a madars tesco fizet, és ott a legjobb a munkakörülmény!Szinte Mindent Betertanak!!!Tesco nem tom pontosan de kb minimálbér

a multik között a madars tesco fizet, és ott a legjobb a munkakörülmény!Szinte Mindent Betertanak!!!Tesco nem tom pontosan de kb minimálbér
Nem tudom de biztos kevés a fizetésük, hisz ez nem egy nagy dolog nem kell hozzá diploma se...szóval természetesen ebbõl biztos nem lehet megélni...
Éjszakás árufeltöltõ nettó 90e, és a szabadnap korodtól, gyerek számtól stb függ. Nappalosok nem tudom mennyit keresnek.
nekem van 1 rokonom aki ott dolgozik és asziszem 89-et keres :D õ elvan ott 5-6 napot dolgoik szüleinél él és már bank számláján 1millát gyüjtött össze:)

Meddig szabad inni a csalánteát? Mennyit szabad egy nap és mennyi szünetet kell tartani (itt arra gondolok hogy ha pl.2 hétig szabad akk mennyit kell várni a következő "kuráig").

Pattanásokat szeretném vele elt?ntetni.

Legjobb válasz: Inkább cickafarktea kúraszerûen,ha 2 hétig iszod utánna majd akkor,ha kezd újra zsírosodni.Lemosónak is kiváló.

Inkább cickafarktea kúraszerûen, ha 2 hétig iszod utánna majd akkor, ha kezd újra zsírosodni.Lemosónak is kiváló.

Mennyi szabim lesz, ha veszélyeztetett terhes voltam es emiatt 2007-ről maradt 20 nap szabim?

Ehhez még hozzájön +1 év-re járó szabadság? 20+1év-re járó szabinapok száma?

Legjobb válasz: A szülés évében ki nem vett szabadság (ha táppénz miatt nem tudtad kivenni) akkor az is, továbbá a babus elsõ évére jár még egy évnyi szabadság. azt hiszem a 20+1 évre 21 nap szabadság jár, + ha a apuja nem vette ki akkor a gyerek után járó pótszabi. Kriszta

A szülés évében ki nem vett szabadság (ha táppénz miatt nem tudtad kivenni) akkor az is, továbbá a babus elsõ évére jár még egy évnyi szabadság. azt hiszem a 20+1 évre 21 nap szabadság jár, + ha a apuja nem vette ki akkor a gyerek után járó pótszabi. Kriszta


Mennyit szabad a Laktoherb teából egy nap alatt meginni? Számít az, hogy mennyit iszok, vagy inkább a másfél litert napi szinten egyenletesen osszam be?

Ha el?re elkészítem a teát, akkor több csúszik le, mint 6 filternyi.

Legjobb válasz: Én eleinte kikészítettem 6 filtert és tudtam ezt meg kell innom4 Mindig egy csészébe egy filter! Mostár csak 3 filterbõl fõzök másfél liter azt iszom meg!

Én eleinte kikészítettem 6 filtert és tudtam ezt meg kell innom4 Mindig egy csészébe egy filter! Mostár csak 3 filterbõl fõzök másfél liter azt iszom meg!
1, 5 literbe én 3 filtert raktam, és egész nap ittam. Azért írják hogy 2dl-be 1 db-ot, hogy több fogyjon és hamarabb vedd meg az újabb adagot. Szerintem...

Magnézium+B6 vitamint vettem! Ebből mennyit szabad bevenni egy nap? 250 mg magnéziumot tartalmaz és rávan írva, hogy napi 1et lehet belőle bevenni! Amikor orvosnál voltam ő napi 2 őt írt fel! Most akkor?

10 darabos kiszerelésben vab!

Legjobb válasz: Nyugodtan vegyél be annyit, amennyit az orvos mond. Én menses alatt napi 4-et is szedek belõle. Semmi bajod nem lesz.

Nyugodtan vegyél be annyit, amennyit az orvos mond. Én menses alatt napi 4-et is szedek belõle. Semmi bajod nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Jha és 17 éves vagyok!
Nekem is úgy írták, egyet reggel, egyet meg ebédkor, ha valami kisebb egészégügyi gondod van, akkor kell ennyi hogy hasson

Hársfateát mennyit szabad adni a 20 hónapos babának egy nap alatt és szabad használni a lándzsás útifű sziruppal?

Legjobb válasz: Nem tudok róla, hogy ne lehetne, így én is adtam mindkettõt az 1 éves kisfiamnak, sõt még Sinupret cseppet is kapott. De azért kérdezd meg a dokitokat vagy esetleg a gyógyszertárban.

Nem tudok róla, hogy ne lehetne, így én is adtam mindkettõt az 1 éves kisfiamnak, sõt még Sinupret cseppet is kapott. De azért kérdezd meg a dokitokat vagy esetleg a gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!

A hostesskedésbe mi tartozik bele? A szépség fontos? Nekem megvan a külsőm hozzá. Lehet pl. úgy, hogy csak akkor dolgozom, ha van egy szabad napom, vagy pár szabad órám, esetleg hétvégén van csak időm rá? Mennyit fizetnek?

:) Minden infó érdekel!!

Legjobb válasz: Ez tényleg attól függ, hogy melyik céghez mész. ahány cég, annyi féle feltétel. Én voltam hostess,a zt vettem észre, hogy inkább a mosolygósabb lányokat alkalmazzák szívesen. Ebbõl a szempontból meg ugye a tökéletes fogsor az, ami fontos.

Ez tényleg attól függ, hogy melyik céghez mész. ahány cég, annyi féle feltétel. Én voltam hostess, a zt vettem észre, hogy inkább a mosolygósabb lányokat alkalmazzák szívesen. Ebbõl a szempontból meg ugye a tökéletes fogsor az, ami fontos.
A kérdező hozzászólása: Az meg van. :) Mennyit lehet keresni? Köszi, hogy válaszoltál!!

Tengerimalacot mennyire szabad pár napig kint tartani? Azt olvastam, egész évben tarthatóak kint. Ketrecben lenne, és csak pár napot "kellene" így átvészelnie. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Hát nekem nincs tengeri malacom.De egy ismerõsömnek van és mesélte hogy õ is kitette õket pár napra.De egy kóbor kutya beszökött és széttépte õket. Persze ez attól is függ mibe,milyen magasan tartod õket. Az ismerõsöm nem volt eléggé elõvigyázatos :D

Hát nekem nincs tengeri malacom.De egy ismerõsömnek van és mesélte hogy õ is kitette õket pár napra.De egy kóbor kutya beszökött és széttépte õket. Persze ez attól is függ mibe, milyen magasan tartod õket. Az ismerõsöm nem volt eléggé elõvigyázatos :D
hát lévén hogy november van és éjjel majdnem (?) fagy, a helyedben nem tenném meg..nyáron lehet de ilyenkor szerintem megfázna.
A kérdező hozzászólása: :( És kamrában? Persze, nincs fûtve, de az nem olyan hideg és huzatos. Mondom, csak pár napig kellene kint lennie szegénykémnek.
Nyáron lehet, télen semmiképpen. De figyelembe kell venni, hogy a szabadban többféle fertõzést is összeszedhet, biztonságosabb neki izoláltan lakásban.
A kérdező hozzászólása: Köszi :(
Ha a fûtött szobából hirtelen kiteszed hidegbe, akkor nem sok jövõt jósolok neki.
A kérdező hozzászólása: Megoldódott a probléma, egyenesen a lakásba jöhet. :D
Örömmel hallom, hogy sikerült megoldani. De hátha más elolvassa a témát: A tengerimalacok hajlamosak megfázásra mi halálhoz is vezethet, TILOS KINT TARTANI õsszel és télen. Nyáron meg a túl meleg miatt nem ajánlott. Szóval nem lehet kint tartani, akárki terjeszti ezt a butaságot ne higgyetek neki.
A kérdező hozzászólása: Rendben! :) Levegõzni ki lehet vinni párpercre, vagy inkább azt is hagyjuk ilyenkor?

Heti 44órás munkaidő mellett mennyi szabi jár egy héten? Hogy van szabályozva? H-P: napi 8 óra, Szo. :4óra.

Legjobb válasz: 44 órás munkahét nincs, 40 órás van, az a teljes munkaidõs. A szabadság kor szerint jár, 22 talán az alap. Ha a heti pihenõnapra gondoltál, az 2 nap hetente.

44 órás munkahét nincs, 40 órás van, az a teljes munkaidõs. A szabadság kor szerint jár, 22 talán az alap. Ha a heti pihenõnapra gondoltál, az 2 nap hetente.

Ha valaki félállásban (napi 4 óra) dolgozik, annak mennyi szabi jár évente?

Legjobb válasz: Szia! ugyanannyi mint 8 órásan járna, a különbség csak az összegében van, mivel mindkét esetben átlag kereset jár arra a napra, tehát nyilván a négyórásnak kevesebb a bére, de számra pontosan ugyanannyi nap jár.

Szia! ugyanannyi mint 8 órásan járna, a különbség csak az összegében van, mivel mindkét esetben átlag kereset jár arra a napra, tehát nyilván a négyórásnak kevesebb a bére, de számra pontosan ugyanannyi nap jár.
Csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz!
Igaz, hogy az értékelõ masina alulértékel, de azért én tudom, hogy jók a válaszaim. A foglalkoztatásod részmunkaidõs. A szabadság napok száma az általános szabályok szerint jár, vagyis az életkor és az egyéb okok, helyzetek szerint. Az eltérés abban lesz, hogy a személyi alapbéred valószínûleg alacsonyabb, mint a teljes munkaidõben foglalkoztatottaké. Ez azért fontos, mert ebbõl számolják a távolléti díjat, ami a szabadságra jár. (Nem átlagkereset! A távolléti díjtól el lehet térni az átlagkereset felé, de annak kötöttek a szabályai.) Az arányos szolgálati idõt pedig nem napok arányában, hanem a nyugdíjjárulék alapját képezõ jövedelem arányában állapítják meg. tgyl
Én meg úgy tudom mivel fél állás pontosan a fele, mint ha 8 órában dolgoznál. Legalábbis mikor én 4 órás voltam így volt. S a szolgálati idõbe is csak felében számolják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!