Találatok a következő kifejezésre: Mennyit lehet előtt (98 db)

Mennyi lehet az esélye a teherbeesésnek ha menzesz előtt kb 1-1, 5 héttel voltunk együtt, és a megszakításos módszert alkalmaztuk?

Leszólást nem kérek, tudatosan "védekeztünk" így, ugyanis nem probléma, ha jönne a kistesó. Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: 50%. Bár az elõváladékban lehetnek életképes spermák,de ez nem minden férfinál fordul elõ- pl. Nálunk sem :-) Attól függ,milyen az életvitele a Párodnak (mennyit és mit dolgozik,mennyire stresszesek a mindennapok...) Ha az idõzítés rossz volt,akkor minimum 90 % az esélye annak,hogy babás lehetsz. Üdv: 3 lányos,18hkm

50%. Bár az elõváladékban lehetnek életképes spermák, de ez nem minden férfinál fordul elõ- pl. Nálunk sem :-) Attól függ, milyen az életvitele a Párodnak (mennyit és mit dolgozik, mennyire stresszesek a mindennapok...) Ha az idõzítés rossz volt, akkor minimum 90 % az esélye annak, hogy babás lehetsz. Üdv: 3 lányos, 18hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Villanyszerelõ-daru karbantartó a férjem. Pár nap, és kiderül, hogy lesz e tesó vagy sem. Végül is bármikor összejöhet egy baba, én pl menzesz alatt lettem terhes.

Még hét napom van a szülésig. Tegnap este elég erős fájásaim voltak, azt hittem reggel indulhatunk a kórházba. De reggelre megszűnt minden. Mennyi lehet még hátra? Nektek mennyivel a szülés előtt jelentkeztek erős esti, akár jósló fájások?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ babámnál már a 36. héttõl voltak fájások, de csak a 41. hétre lett ebbõl baba. Igazából sajnos ez alapján nem lehet következtetni a szülés várható idõpontjára. Barátnõm 3 gyereket szült, "tünetmentesen" indult mindig szülni és pár óra alatt meg is szült. 36 hetes

Nekem az elsõ babámnál már a 36. héttõl voltak fájások, de csak a 41. hétre lett ebbõl baba. Igazából sajnos ez alapján nem lehet következtetni a szülés várható idõpontjára. Barátnõm 3 gyereket szült, "tünetmentesen" indult mindig szülni és pár óra alatt meg is szült. 36 hetes

A nem várt mensi előtt mennyivel lehet érezni esetleg terhességi tüneteket?

Legjobb válasz: Sztem a nem várt mensi környékén lehet tüneteket tapasztalni. (ami természetesen ugyanolyan tünet, mint a mensi), szóval, nehéz biztosat mondani a tünetekkel kapcsolatosan. Én ugyan még nem voltam terhes, de körülöttem szinte már mindenki babázik, innen az infó:) Azt nem írtad, mennyit késik a mensid.

Sztem a nem várt mensi környékén lehet tüneteket tapasztalni. (ami természetesen ugyanolyan tünet, mint a mensi), szóval, nehéz biztosat mondani a tünetekkel kapcsolatosan. Én ugyan még nem voltam terhes, de körülöttem szinte már mindenki babázik, innen az infó:) Azt nem írtad, mennyit késik a mensid.
A kérdező hozzászólása: még nem késik, ezért kérdeztem, hogy mennyi idõvel elõtte lehet tapasztalni dolgokat?
Akkor nem várt mensi elõtt érezhetsz tüneteket, elõbb, ahogy írtam is, nem valószínû. Ha balagondolsz, a megemelkedett hcg hormon okozza a tüneteket, de az csak a mensi környékén mutatható ki a szerevezetben, szóval, amíg jelen sincs, vagy csak nagyon kis mennyiségben, nem csinálhat galibát:) Sztem.
Inkább csak a menses kimaradás után lehetnek tünetek.
Én már elõtte több mint egy héttel éreztem, de szerintem egyénfüggõ. 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: és mit éreztél utolsó válaszoló??


Néhány vitamin rendszeres szedése a tervezett terhesség előtt valóban hasznos, nőnél-férfinél? Van "határ" hogy mennyit lehet szedni?

Én ezeket szedem: C-vitamin, B-vitamin-komplex, E-vitamin (100 mg-os) folsav (3 mg-os) és cink. Magnézium és calcium pezsgőtabi felváltva naponta 1. Úgy hallottam mindegyik fontos a szervezetnek. ezen kívül mondjuk sok zöldséget és sok gyümölcsöt is fogyasztok, barna kenyeret, tejtermékeket. Segítenétek?

Legjobb válasz: A vitaminok szedése mindig fontos, határ nem nagyon van, hogy mennyit szabad belõle fogyasztani, azt csak a gyógyszergyártók szeretik hangoztatni, nehogy egészséges legyél, mert akkor nem veszed a sz*rjaikat.

A vitaminok szedése mindig fontos, határ nem nagyon van, hogy mennyit szabad belõle fogyasztani, azt csak a gyógyszergyártók szeretik hangoztatni, nehogy egészséges legyél, mert akkor nem veszed a sz*rjaikat.
Igyatok napi 2-3 dl gyümilevet lecentrizve, az VALÓBANjót fog tenni.
A 37 -es érték jó :) reméljük nem csap be!!! Sok sikert!
http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml#4 "A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni." Nekem sose ment fel 36, 8 fölé a hõm ovu után, amíg teherbe nem estem. Azóta meg rendszeresen 36, 9-et vagy 37-et mérek.
A kérdező hozzászólása: A terhességed amikor kiderült mennyi volt a hõd mensi elõtt? Akkor sem volt magas?
Nekem ált. 36, 5 36, 8 szokott lenni a hõm, terhesen 37, 2 alá még nem ment. ( Közben még most is megnézem :) )
Elsõ vagyok. A görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4db9b40a0a65808bfd0ab9.. Léátható rajta az elõzõ ciklus vége is. Mensi elõtt nekem általában 36, 7 volt, majd a mensi alatt csökkent szép lassan.

Mennyire biztonságos a Pharmatex krém? Ha peteérés előtt 2 nappal elis ment bennem a barátom, mennyire lehet nyugodt? :S

Legjobb válasz: én sose biztam benne annyira h engedjem h a párom belém élvezen és persze ö sem bizott benne annyira így elõtte kihúzta :( nem volt valami kényelmes megoldás de így kisebb az esélye annak h teherbe esek :) a te esetedbe sem biztos h terhes lettél mert volt olyan ismerösöm aki éveken át ezt használta és nem lett tõle terhes :) remélem nem leszel terhes minden jót neked !!

én sose biztam benne annyira h engedjem h a párom belém élvezen és persze ö sem bizott benne annyira így elõtte kihúzta :( nem volt valami kényelmes megoldás de így kisebb az esélye annak h teherbe esek :) a te esetedbe sem biztos h terhes lettél mert volt olyan ismerösöm aki éveken át ezt használta és nem lett tõle terhes :) remélem nem leszel terhes minden jót neked !!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)
Hát én bizony igzulnék a te helyedben, addig amíg meg nem jön! Sose lehet tudni, hogy mikor érik épp a petéd, lehet pár nabbal elõbb vagy késõbb is, és akkor már mindjárt megvan a baj!

Műtét-vérvétel előtt mennyivel lehet (kevés! ) alkoholt fogyasztani?

Csütörtökön térdműtétem lesz.Szombaton lehet-e innom egy-két felest anélkül,hogy bármilyen negatív következménye lenne?Szerdán ugyanis még vesznek tőlem vért. (Ritkán alkoholizálok,ennél többet nem szoktam,és ez nem is árt meg)

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet :) Elõtte 1 nappal nem lehet inni.

Persze, hogy lehet :) Elõtte 1 nappal nem lehet inni.
Nyugodtan ihatsz, 12 óra múlva teljesen felszívódik az alkohol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Azért egy kicsit mégis félek, volt olyan kórházhonlap ahol azt írták, hogy mûtét elõtt már 2 héttel nem ajánlatos, mert szövõdmények lehetnek, máshol meg azt, hogy elég ha 4-5 nappal elõtte már nem iszik az ember...

Ti azért tanuljátok amit tanultok mert szeretitek vagy mert az lebeg a szemetek előtt hogy ezzel majd mennyit lehet keresni?

Fejtsétek ki és legyetek ?szinték!

Legjobb válasz: Amit én tanulok, azzal nem hogy sokat keresni nem lehet, de örülök, ha egyáltalán találok majd munkát a szakmámban. Csak épp mást nem nagyon tudok magamnak elképzelni, ezt szeretem csinálni, ehhez értek, máshoz nem nagyon.

Amit én tanulok, azzal nem hogy sokat keresni nem lehet, de örülök, ha egyáltalán találok majd munkát a szakmámban. Csak épp mást nem nagyon tudok magamnak elképzelni, ezt szeretem csinálni, ehhez értek, máshoz nem nagyon.

Programozott császár előtt, mennyivel lehet utoljára enni meg inni?

Legjobb válasz: Éjféltõl nem lehet enni, inni.

Éjféltõl nem lehet enni, inni.
Így van, éjféltõl nem ehetsz, nem ihatsz.
Csatlakozom, éjféltõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Reggel 7-re kell mennem jövõ héten, de még azért lehet a dokit is megkérdezem, csodálom hogy elfelejtette mondani!Sajnos nekem is csak itthon jutott ezsembe!Bár valószínû elõtte nem vágyom majd sok kajára, viszont az ivással gondban leszek!
Reggel fél 5-kor ettem, 11-kor mentünk császárra.Akkor lett hely a mûtõben.6 órával elõtte már nem lehet enni.
Nekem du 3-kor volt a császár, egy könnyû reggelit még engedélyeztek... :) Ha Neked reggel lesz, akkor szerintem is éjfél után már ne egyél semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Minél több idõvel szülés elõtt eszel, annál jobban jársz a beöntés után. Szóval én már vacsorára is nagyin keveset ettem.

Szülés előtt közvetlenül megborulhat a hormonháztartásom és okozhatja az, hogy teljesen "kirügyezett" az arcom? Ezen kívül 2 hete folyamatosan ürül a nyákom kisebb nagyobb mennyiségben. Mennyi lehet még hátra?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges, ilyenkor folyamatosan dolgoznak a hormonok. Nekem inkább az elsõ trimeszterben voltak ilyen "rügyezõs" problémáim, habár az is lehet, hogy csak a napsütéses nyár miatt. Nekem az elsõ babánál a nyákdugó egyszerre távozott, utána valamivel több mint egy hét telt el a szülésig. 37 hetes

Igen, lehetséges, ilyenkor folyamatosan dolgoznak a hormonok. Nekem inkább az elsõ trimeszterben voltak ilyen "rügyezõs" problémáim, habár az is lehet, hogy csak a napsütéses nyár miatt. Nekem az elsõ babánál a nyákdugó egyszerre távozott, utána valamivel több mint egy hét telt el a szülésig. 37 hetes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!