Találatok a következő kifejezésre: Mennyit lehet az (2941 db)

Egy régi traktor mennyit eszik? összesen 90km.45 oda (üres póttal), 45 vissza (teli 2-3 méteres fa rönkel) 10E FT ért gázolaj elég? Idõbe mennyi lehet az út?

Legjobb válasz: A traktoros nem mond semmit? És milyen régi az a traktor? És mennyi fát raktok rá? Ha 30-cal tud menni folyamatosan, az 3 óra + a pakolás. De a menetidõ inkább 4 óra és szerintem simán megeszik 30 liter azalatt. 30*300 = 9000, 10e elég lehet, attól függ hogyan és mennyire kell hajtani, mennyire nehéz a vontatmány.

A traktoros nem mond semmit? És milyen régi az a traktor? És mennyi fát raktok rá? Ha 30-cal tud menni folyamatosan, az 3 óra + a pakolás. De a menetidõ inkább 4 óra és szerintem simán megeszik 30 liter azalatt. 30*300 = 9000, 10e elég lehet, attól függ hogyan és mennyire kell hajtani, mennyire nehéz a vontatmány.
Hát mondjuk ha egy MTZ-rõl van szó, akkor elég kell legyen a 30 liter gázolaj, de ez egy régi traktornak nagyon hosszú út, most nem azt akarom mondani, hogy ne indulj el, hanem hogy ne csak 30 liter gázolajjal indulj el.
A traktoroknál üzem óra van megadva ez egy MTZ, Belarus esetében 8-10 liter óránként. 3 órás oda vissza út esetén 24-30 liter gázolajra lesz szükséged egy ilyen út során ahol meg van rakva!
Eredetigazolásod lesz-e a fához? Mert megbüntetnek nélküle
Típus?
És tankolj bele min. 40 litykót, nehogy váratlanul meglepõdj!

Hogyan lehet valaki moderátor a Gyakorikérdések.hu -n? És mennyit lehet azzal keresni?

Legjobb válasz: Kb. 2 évvel ezelõtt, alighogy ide regisztráltam, pár nappal késõbb olvastam egy hirdetést, hogy modit felveszünk. Persze akkor még azt sem tudtam, mi fán terem. No azóta sem olvastam ilyet. Gondolom, bement az e-mail címre vagy 50-60 jelentkezés, volt nekik mibõl válogatni. Hogy mennyit keresnek? Nem hiszem, hogy ezt bármikor is elárulják. Figyeld az oldalt, ha esetleg ismét üresedés lesz, akkor talán majd újra megjelenik a hirdetés.

Kb. 2 évvel ezelõtt, alighogy ide regisztráltam, pár nappal késõbb olvastam egy hirdetést, hogy modit felveszünk. Persze akkor még azt sem tudtam, mi fán terem. No azóta sem olvastam ilyet. Gondolom, bement az e-mail címre vagy 50-60 jelentkezés, volt nekik mibõl válogatni. Hogy mennyit keresnek? Nem hiszem, hogy ezt bármikor is elárulják. Figyeld az oldalt, ha esetleg ismét üresedés lesz, akkor talán majd újra megjelenik a hirdetés.
Nem gondolom, hogy hobbyból csinálják, mert abban a hirdetésben írták azt is, hogy milyen mûszaki-technikai feltételek megléte szükséges, ill. hogy milyen számítástechnikai ismeretek szükségesek. Én ezen a téren analfabéta vagyok, tehát még azt sem értettem, hogy mirõl volt szó benne. Másrészt, ha belegondolsz, hogy modi még éjszaka is van, ezt hobbyból, fizetés nélkül szerinted bárki is vállalná?
Szerintem egy petákat sem keresnek ezzel. Gondolom csak hobbi.

Mennyi lehet az esélye a teherbeesésnek ha menzesz előtt kb 1-1, 5 héttel voltunk együtt, és a megszakításos módszert alkalmaztuk?

Leszólást nem kérek, tudatosan "védekeztünk" így, ugyanis nem probléma, ha jönne a kistesó. Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: 50%. Bár az elõváladékban lehetnek életképes spermák,de ez nem minden férfinál fordul elõ- pl. Nálunk sem :-) Attól függ,milyen az életvitele a Párodnak (mennyit és mit dolgozik,mennyire stresszesek a mindennapok...) Ha az idõzítés rossz volt,akkor minimum 90 % az esélye annak,hogy babás lehetsz. Üdv: 3 lányos,18hkm

50%. Bár az elõváladékban lehetnek életképes spermák, de ez nem minden férfinál fordul elõ- pl. Nálunk sem :-) Attól függ, milyen az életvitele a Párodnak (mennyit és mit dolgozik, mennyire stresszesek a mindennapok...) Ha az idõzítés rossz volt, akkor minimum 90 % az esélye annak, hogy babás lehetsz. Üdv: 3 lányos, 18hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Villanyszerelõ-daru karbantartó a férjem. Pár nap, és kiderül, hogy lesz e tesó vagy sem. Végül is bármikor összejöhet egy baba, én pl menzesz alatt lettem terhes.


Mennyi lehet az egyismétléses maxom?

Felhúzás:70x10 80x8 85x6 90x5 95x3

Legjobb válasz: mi ez találós kérdés, vagy valószínûségszámítás, hogy vajon mennyi lehet? ezt neked kell tudnod, mi rejlik benned, erõ gyanánt.

mi ez találós kérdés, vagy valószínûségszámítás, hogy vajon mennyi lehet? ezt neked kell tudnod, mi rejlik benned, erõ gyanánt.
Tudja a rák, talán menne 120. De miért nem próbálod ki, mi mondjuk meg innen ?:-)
Vannak erre kalkulatorok amik viszonylag jol megtippelik Felhuzasod a szamok alapjan: 101 kg Guggolasod pedig: 93 kg Viszont mivel a piramissal lefarasztod magad mielott a nagy sulyhoz ernel ez kb a 90%-a lehet. Szoval felhuzas: 112 kg A guggolas 103 kg. De ez csak tipp kalkulatorok alapjan

Mennyire lehet azt elhinni ha egy pasi azt mondja hogy ráér és mégis lemondja a talit de megígéri hogy majd máskor?

Legjobb válasz: Ezt,ha lehet fejtsd ki,mert így elég nehéz megmondani,hogy hihetsz-e neki.Milyen indokkal mondta le,mennyi idõvel a randi elött?Mikor beszéltétek meg,hogy találkoztok.Még a másik randi végén személyesen vagy utána?

Ezt, ha lehet fejtsd ki, mert így elég nehéz megmondani, hogy hihetsz-e neki.Milyen indokkal mondta le, mennyi idõvel a randi elött?Mikor beszéltétek meg, hogy találkoztok.Még a másik randi végén személyesen vagy utána?
A kérdező hozzászólása: Egy nappal az elõzõ randi elött és 1 órával az aznapi randi elött
A kérdező hozzászólása: sms-ben írta hogy bocsi meg hogy majd bepótóljuk
Lehet elrontotta a gyomrát.. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni..
Nem indokolta semmivel?Mióta ismered, ez hányadik randi lett volna? Ne pánikolj, szerintem nincs baj, mindenkivel elõfordulhatom, hogy közbe jön valami.Nagyon remélem, hogy hamarosan jelentkezni fog!

1. Névváltoztatás után mennyibe kerül az okmányok (személyi-lakcím, taj, adókártya) cseréje? 2. A szerzõdéseket (tulajdon, bérleti, egyéb) teljesen kell módosítani vagy elég egy kiegészítõ melléklet? Ennek mennyi lehet az anyagi vonzata kb?

A teljes nevemhez szeretném felvenni édesanyám vezetéknevét,úgy hogy az eredeti vezetéknévhez lesz hozzárakva. Nálam azért macerásabb a dolog, mert sok szerzõdésben (bérleti, tulajdoni, egyéb) szerepel a nevem.

Legjobb válasz: Nekem házasság miatt változott a nevem, nem tudom ugyanazok e az árak, de szerintem igen. Személyi 1500 Ft Jogosítvány 4000 Ft A többi ingyenes volt Szerzõdést nem kellett módosítani

Nekem házasság miatt változott a nevem, nem tudom ugyanazok e az árak, de szerintem igen. Személyi 1500 Ft Jogosítvány 4000 Ft A többi ingyenes volt Szerzõdést nem kellett módosítani
forgalmi: 6000 Ft lakcím kártya: 500 Ft
Tulajdoni lap: ingyenes, bank, szolgáltatók: szintén:-) Ügyvédet kérdeztem, azt mondta, új végrendelet se kell, csak a régi mellé tûzni a névváltozási okirat másolatot...
Ja és a törzskönyvet is ki kell cserélni ami szintén 6000 Ft, tehát 12000 Ft/autó.....
Ügyvédnél a szerzõdések (végrendeleti, vagy másra vonatkozó megállapodások, stb.) mellé csatolni kell a névváltoztatási okirat (amit a Közig.- és Igazságügyi Min. küld ki neked postán) ott helyben az ügyvéd által hitelesített másolatát.
Á, pont most ment el!
Ahány kölyök kisírja magának a plusz egy jégkrémet a nagyanyjától.

Mennyit lehet az avonozással keresni?

Legjobb válasz: Szia! Én tanácsadónõ vok. :) A "kereslet" azon múlik,hogy mennyi rendelésed jön össze. Én pl. múlt hónapban 45e-körül adtam le rendelést, 10e körül maradt belõle,és az úgy kb. fedezi a sajátomat,szóval szerintem megéri. :D Meg amúgy is csomó más kedvezménnyel jár.Kapsz külön tanácsadónõt katalógust,amibõl megrendelheted tök olcsón a következõ kampány újságának néhány termékét. Meg 75%-os szórólapot. Arról is rendelhetsz bármit, óriási kedvezménnyel! :) Ha esetleg tanácsadónõ szeretnél lenni,csak ajánlani tudom,hátránya nincs,legalábbis Én még nem találkoztam Vele,és költségmentes ( 0ft-al lépsz be.) , egyedül a katalógusokat kell Neked megvenni kampányonként,de pl. 10 db újság 650 ft... nem egy nagy összeg. :)

Ciki??? Nekem nem ciki, hogy minõségi termékeket árulok. Sõt az sem ciki, hogy a vásárlóim fizetik ki a saját magamnak rendelt termékeket. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vágjon bele, mert veszteni valója nincs. Ha valaki Békéscsaba vagy környéki akkor írjon privit. Szívesen segítek! ;)
Szia! Én tanácsadónõ vok. :) A "kereslet" azon múlik, hogy mennyi rendelésed jön össze. Én pl. múlt hónapban 45e-körül adtam le rendelést, 10e körül maradt belõle, és az úgy kb. fedezi a sajátomat, szóval szerintem megéri. :D Meg amúgy is csomó más kedvezménnyel jár.Kapsz külön tanácsadónõt katalógust, amibõl megrendelheted tök olcsón a következõ kampány újságának néhány termékét. Meg 75%-os szórólapot. Arról is rendelhetsz bármit, óriási kedvezménnyel! :) Ha esetleg tanácsadónõ szeretnél lenni, csak ajánlani tudom, hátránya nincs, legalábbis Én még nem találkoztam Vele, és költségmentes ( 0ft-al lépsz be.) , egyedül a katalógusokat kell Neked megvenni kampányonként, de pl. 10 db újság 650 ft... nem egy nagy összeg. :)
Nem értem, miért gondolod cikinek. Ez nem arról szól, hogy ráerõszakold a termékeket vkire... Van katalógusod, odaadod az ismerõseidnek, rokonoknak, aztán õk majd elterjesztik hogy ezzel foglalkozol, és bõvül a vendégköröd. :) De mint már említettem ( elõzõ elötti vok :P ), lesz egy segítséged, a tanácsadónõi katalógus, abban vannak tippek, hogy hogyan add el a terméket. :) Ne aggódj, elõször Én is izgultam, de az elsõ kampányod után tök egyszerûnek találod az egészet. :)
A kérdező hozzászólása: melyikek a legjobb termékeik hi?Tudja valaki?
A kérdező hozzászólása: azért kérdem, hogy nem ciki?
A kérdező hozzászólása: BP-vok, de szeretnék avonozni
A kérdező hozzászólása: vannak itt avonosos tanácsadók?
A kérdező hozzászólása: kuponok is vannak?
A kérdező hozzászólása: és nem ciki ilyennel foglalkozni?
Amúgy eladástól függ... Hová valósi vagy? Üdv.: Az elsõ
Szia! Én az vagyok, illetve Koordinátor. Kérdezz nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: hihi köszike biztos belevágok)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!