Találatok a következő kifejezésre: Mennyit lehet a 90 napossal (17 db)

Lehet a 90 napos diétától fogyni? És ha igen akkor mennyi idő alatt tudok leadni mondjuk 10 kilót?

Rokonom ezzel fogyott elég sokat.Szóval kb mennyi id? alatt fogyhatok én is le 9-10 kilót ha rendesen betartom?

Legjobb válasz: A fogyás (zsírból) és a fogyás (a test általános tömegcsökkenése, izomzatból, megkötött vízbõl, glikogénbõl) két teljesen különbözõ folyamat. Egyik eredményes, szép, jó eséllyel egészséges, míg a másik betegségekkel, löttyedt testtel jár és visszajön a leadott 'súly'. Na most a 90 napos az nem diéta, de még csak nem is táplálkozási rendszer, ez egy DIVATdiéta, amit kár volt ennyire komolyan venned. Egyél húst és zöldségeket mindenféle édességek, kenyerek, tejtermékek helyett és meglásd heti 0,5-1 kiló fogyás kényelmesen menni fog.

A fogyás (zsírból) és a fogyás (a test általános tömegcsökkenése, izomzatból, megkötött vízbõl, glikogénbõl) két teljesen különbözõ folyamat. Egyik eredményes, szép, jó eséllyel egészséges, míg a másik betegségekkel, löttyedt testtel jár és visszajön a leadott 'súly'. Na most a 90 napos az nem diéta, de még csak nem is táplálkozási rendszer, ez egy DIVATdiéta, amit kár volt ennyire komolyan venned. Egyél húst és zöldségeket mindenféle édességek, kenyerek, tejtermékek helyett és meglásd heti 0, 5-1 kiló fogyás kényelmesen menni fog.
ne 90 napozz, inkább válts életmódot.. ha a 90 naposra van pénzed, életmódváltásra is.. azért ne 90 napozz, meg ne mittudom én milyen diétázz, mert azzal az alap életmódod, az alap étrended nem változik. a diéta alatt eszel valamit, ami beleillik, utána meg visszatérsz a régi étrendedhez. ennek következménye pedig, hogy mivel azzal az étrenddel meghíztál, és visszatérsz hozzá, megint megfogsz. keresztanyum annó végigcsinálta, fogott olyan 11 kilót, vagy 13mat, nem tudom, nem emlékszem már pontosan, de fél év alatt visszajött.. mert alapból semmi nem változott csak addig még diétázott... válts életmódot és minden meg van oldva.. az egészséges kaják is lehetnek finomak..
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!
szivesen. :)

Mennyire Eredményes a 90 napos diéta és kb hány kilót lehet fogyni? Nagyon nehéz végig csinálni?

Legjobb válasz: Egy ismerõsöm végigcsinálta, neki használt! :) Ha engedsz a csábításnak, nem fog sikerülni :) Az meg, hogy hány kilót fogysz, a súlyodtól függ :)

Egy ismerõsöm végigcsinálta, neki használt! :) Ha engedsz a csábításnak, nem fog sikerülni :) Az meg, hogy hány kilót fogysz, a súlyodtól függ :)
sport
Én csináltam már...mondjuk ez ember függõ. Én 50napnál meguntam.
az elözõ válaszoló vagyok, ez idõ alatt az 50 nap alatt sikerült 7kg-tól megszabadulnom...amibõl 1-2kg jött csak vissza. A legrosszabb nap számomra a szénhidrát nap volt, megutáltam a spagettit:D Üdv és sok sikert!:)
én most tartok a 80.napnál és -16kg. szerintem kilehet bírni, bár szerintem én szerencsés vagyok mert szeretem a gyümiket, és igy a gyümölcsnap se olyan rossz:)
Szió:D Én már a 2.kört csinálom a 90napossal, mert túl sok a feleslegem, még mindig!99kg ról indultam, s most a második kúra 30. napjánál tartok 69.20kg nál!Egyáltalán nem nehéz!!!Van rengeteg receptes oldal, s van könyv is, amit meglehet vásárolni(rengeteg jó recepttel):D
Szia. Szerintem is csináld nyugodtan:) Az elsõ 1-2 hét nehéz, de aztán jó. Tapasztalat ;)

Mennyit lehet fogyni a 90 napossal?

Legjobb válasz: Az átlageredmény 90 nap alatt 15-20 kg

Az átlageredmény 90 nap alatt 15-20 kg
Az elején akár 4 naponta 1 kilót, de aztán ez általában lelassul. Sajnos.
én 45 napja csinálom és 13 kilónál járok..Bár én 90rõl indultam!


Mennyi idő múlva lehet újra elkezdeni a 90 napos diétát? Van egyáltalán erre korlátozás?

Legjobb válasz: 3 hónap pihenõt javasolnak a két kúra között. VAgyis 90 nap múlva kezdheted újra :)

3 hónap pihenõt javasolnak a két kúra között. VAgyis 90 nap múlva kezdheted újra :)

Mennyit lehet egy nap enni a 90 napos fogyokura alatt?

Legjobb válasz: Én azért próbálom magam kordában tartani, lehetõség szerint csak reggeli, ebéd,vacsora, de ha mégis megéhezek,mert szerintem éhezni nem szabad, akkor azt eszem, amit éppen az adott nap lehet,de csak, hogy éppen elvegye az éhségemet!

Én azért próbálom magam kordában tartani, lehetõség szerint csak reggeli, ebéd, vacsora, de ha mégis megéhezek, mert szerintem éhezni nem szabad, akkor azt eszem, amit éppen az adott nap lehet, de csak, hogy éppen elvegye az éhségemet!
Mindenbõl annyit amennyi jól esik de azért csak mértékkel. A 90 naposban az a jó hogy az ember maga választja meg mibõl mennyit és hogy mikor eszik. A fõ hogy jól érezd magad miközben a kilók olvadnak le rólad. János
János: Ugye ezt a hülyeséget te sem hiszed el? Ha egy diétában eszel amennyit jól esik akkor igen csak kamugynús az egész, és még nevetséges is...
Hivatalosan 12, 5 dkg-ot lehetne:) de én is annyit eszek amennyi jól esik:)

Hányszor lehet enni a 90 napos diétában? Van uzsonna is? Azt hittem napi 3 étkezés, valaki segíthetne és mennyit tudok hetente fogyni? 10 kiló mennyi idő alatt megy le kb?

Legjobb válasz: Napi 3 étkezésrõl írnak,és beszélnek,de oda teszik azt is hogy gyümit annyit eszel amennyit akarsz.Én nemtudtam csinálni mertén utálom a húst köretnélkül,nemszeretem a felvágottat,nem ihatok tejet,stb.

Napi 3 étkezésrõl írnak, és beszélnek, de oda teszik azt is hogy gyümit annyit eszel amennyit akarsz.Én nemtudtam csinálni mertén utálom a húst köretnélkül, nemszeretem a felvágottat, nem ihatok tejet, stb.
Azt elfelejtettem:három hét utan kb.két kiló
Szerintem elég ha 3szor eszel!a fogyás szervezettõl függ és hogy mennyi felesleg van rajtad!Pl. a barátnomon van 20 kilo plusz ratam van 8kilo, õ egy hét alatt leadott 2kilot, mozgás nélkul, és leadtam 1et mozgással:) de minimum 1kilo biztos:)
Ebédelj 1-2 óra körül jó sokat és vacsorázz fél 6-kor, és meglátod, hogy már nem fogod annyira kívánni este a vacsorát, ha délben sokat ettél. Igyál sok folyadékot akár teát is. De nem válogass ennyire, mert akkor nem fogod bírni a diétát, nem azt keresd amit nem szeretsz, hanem amit szeretsz. Kitartást, sikerülni fog!

A 90 napos diétakor lehet enni valamit ebéd és vacsora között? Ha igen, melyik napon mit és mennyit?

Ebéd és vacsora között nagyon kínoz az éhség, miket lehet enni a köztes id?ben fehérje, keményít? és szénhidrátnapon? Ja és mennyi az a t?rhet? mennyiség az adott ételb?l ami nem számít b?nnek? : )

Legjobb válasz: Értelmetlen amit csinálsz. Légyszives egyél, és nézz utána egy normális, egészséges étrendnek. Biztos találsz fitness és testépítõ honlapokon. Fogyásnál nem szabad éhezni. Ez alapszabály!

Értelmetlen amit csinálsz. Légyszives egyél, és nézz utána egy normális, egészséges étrendnek. Biztos találsz fitness és testépítõ honlapokon. Fogyásnál nem szabad éhezni. Ez alapszabály!
Ha normálisan ennél, nem lennél éhes. Ha egészséges ételekbõl ennél normálisan, nem híznál.

Aki már csinálta a 90 napos diétát attól kérdezem, hogy tényleg hatásos? Mennyit lehet tőle fogyni?

Holnapa akarom elkezdeni és vmi biztatást szeretnék h érdemes e elkezdeni.köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Eddig 8 kiló fogyás, és még majd két hónap hátra van. Ezenkívül nagyon szépen kipucolt. Ja és önbizalmam a topon, még pár kiló és már madarat lehet majd velem fogatni:))

Eddig 8 kiló fogyás, és még majd két hónap hátra van. Ezenkívül nagyon szépen kipucolt. Ja és önbizalmam a topon, még pár kiló és már madarat lehet majd velem fogatni:) )
Szia! Nekem ez az 5.-ik napom és 2, 1kg ment le.Sok sikert.
Én nem mindig bírtam szigorúan betartani, csak kb. 90%-ban, de 2 hónap alatt 9 kg-t fogytam.
9-hét 15kg ennyi!
2 hét és mínusz 4 kiló.
Rajtam kb 6 kiló felesleg volt.Én a 3 hét körül vettem észre, hogy kezdek fogyni.Minél kevesebb a felesleg, annál késõb indul be a fogyás.2 hónapig bírtam és lement róllam 5 kiló, látványosan inkább a derekamról és a hasamról fogytam igazán.Valóban nagy kitartás és akaraterõ kell a diétához, de mikor már láttam az eredményt egyre elszántabb voltam és egyre nagyobb volt az akaraterõm.:-)
2 honap alatt16 kg, aztan megalltam mert nagyon el kezdett hullani a hajam.

Mit lehet inni a 90 napos alatt? Teát? Mézzel? Üdítőt? Kalóriaszegényt? Mennyit?

Legjobb válasz: Legjobb a víz, ásványvizet,esetleg kis tea, lehetõleg édesítõszer és cukor nélkül (a méz se túl jó, de ha feltétlen kell, akkor tegyél bele) Üdítõbõl 0 litert, se cukrosat, se kalóraiszegényt stb. Azt jobb is ha elfelejted.

Legjobb a víz, ásványvizet, esetleg kis tea, lehetõleg édesítõszer és cukor nélkül (a méz se túl jó, de ha feltétlen kell, akkor tegyél bele) Üdítõbõl 0 litert, se cukrosat, se kalóraiszegényt stb. Azt jobb is ha elfelejted.
Szia! Teát mézzel csak szénhidrát napon ajánlott, mert sok szénhidrátot tartalmaz:) gyümölcslevet 100%-osat amit te facsarsz, szóval nincs benne se cukor se tartósítószer nyugodtan ihatod:)

A 90 napos diétával mennyit lehet fogyni?

Legjobb válasz: végigcsináltam 10kg-t fogytam összesen ebbõl 2-t visszahíztam szval 8 lett a vége :D hozzáteszem nehezen tudok fogyni de ez a 8kg is jó volt :D

végigcsináltam 10kg-t fogytam összesen ebbõl 2-t visszahíztam szval 8 lett a vége :D hozzáteszem nehezen tudok fogyni de ez a 8kg is jó volt :D
Én 20 kg fogytam. 90 nap után a szervezeted beáll az ideális testsúlyra. Utána már csak vigyázni kell, én visszahíztam 5 kg, de egy ismételt 30 napos kúrával rendbe tettem.
Nem tudom:D Én mikor rááltam a fogyókúrára, 2hét alatt leadtam 10kg-ot:) Reggelire ettem egy joghurtot, ebédet ettem rendesen, délutánonként meg csak salátát, 4 óra elõtt. Emellett rendesen toránztam, meg konditerembe jártam.:) Hatásos volt:)
12 kiló két gyermek után most újra jól érzem magam a bõrömben mint elõtte:) Egy deka sem jött vissza, azóta rendesen eszem de odafigyelek nagyon.Megéri:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!