Találatok a következő kifejezésre: Mennyit lehet a 90 (26 db)

Lehet a 90 napos diétától fogyni? És ha igen akkor mennyi idő alatt tudok leadni mondjuk 10 kilót?

Rokonom ezzel fogyott elég sokat.Szóval kb mennyi id? alatt fogyhatok én is le 9-10 kilót ha rendesen betartom?

Legjobb válasz: A fogyás (zsírból) és a fogyás (a test általános tömegcsökkenése, izomzatból, megkötött vízbõl, glikogénbõl) két teljesen különbözõ folyamat. Egyik eredményes, szép, jó eséllyel egészséges, míg a másik betegségekkel, löttyedt testtel jár és visszajön a leadott 'súly'. Na most a 90 napos az nem diéta, de még csak nem is táplálkozási rendszer, ez egy DIVATdiéta, amit kár volt ennyire komolyan venned. Egyél húst és zöldségeket mindenféle édességek, kenyerek, tejtermékek helyett és meglásd heti 0,5-1 kiló fogyás kényelmesen menni fog.

A fogyás (zsírból) és a fogyás (a test általános tömegcsökkenése, izomzatból, megkötött vízbõl, glikogénbõl) két teljesen különbözõ folyamat. Egyik eredményes, szép, jó eséllyel egészséges, míg a másik betegségekkel, löttyedt testtel jár és visszajön a leadott 'súly'. Na most a 90 napos az nem diéta, de még csak nem is táplálkozási rendszer, ez egy DIVATdiéta, amit kár volt ennyire komolyan venned. Egyél húst és zöldségeket mindenféle édességek, kenyerek, tejtermékek helyett és meglásd heti 0, 5-1 kiló fogyás kényelmesen menni fog.
ne 90 napozz, inkább válts életmódot.. ha a 90 naposra van pénzed, életmódváltásra is.. azért ne 90 napozz, meg ne mittudom én milyen diétázz, mert azzal az alap életmódod, az alap étrended nem változik. a diéta alatt eszel valamit, ami beleillik, utána meg visszatérsz a régi étrendedhez. ennek következménye pedig, hogy mivel azzal az étrenddel meghíztál, és visszatérsz hozzá, megint megfogsz. keresztanyum annó végigcsinálta, fogott olyan 11 kilót, vagy 13mat, nem tudom, nem emlékszem már pontosan, de fél év alatt visszajött.. mert alapból semmi nem változott csak addig még diétázott... válts életmódot és minden meg van oldva.. az egészséges kaják is lehetnek finomak..
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!
szivesen. :)

Mennyire Eredményes a 90 napos diéta és kb hány kilót lehet fogyni? Nagyon nehéz végig csinálni?

Legjobb válasz: Egy ismerõsöm végigcsinálta, neki használt! :) Ha engedsz a csábításnak, nem fog sikerülni :) Az meg, hogy hány kilót fogysz, a súlyodtól függ :)

Egy ismerõsöm végigcsinálta, neki használt! :) Ha engedsz a csábításnak, nem fog sikerülni :) Az meg, hogy hány kilót fogysz, a súlyodtól függ :)
sport
Én csináltam már...mondjuk ez ember függõ. Én 50napnál meguntam.
az elözõ válaszoló vagyok, ez idõ alatt az 50 nap alatt sikerült 7kg-tól megszabadulnom...amibõl 1-2kg jött csak vissza. A legrosszabb nap számomra a szénhidrát nap volt, megutáltam a spagettit:D Üdv és sok sikert!:)
én most tartok a 80.napnál és -16kg. szerintem kilehet bírni, bár szerintem én szerencsés vagyok mert szeretem a gyümiket, és igy a gyümölcsnap se olyan rossz:)
Szió:D Én már a 2.kört csinálom a 90napossal, mert túl sok a feleslegem, még mindig!99kg ról indultam, s most a második kúra 30. napjánál tartok 69.20kg nál!Egyáltalán nem nehéz!!!Van rengeteg receptes oldal, s van könyv is, amit meglehet vásárolni(rengeteg jó recepttel):D
Szia. Szerintem is csináld nyugodtan:) Az elsõ 1-2 hét nehéz, de aztán jó. Tapasztalat ;)

Mennyi lehet a napi folyadékbevitel a 90 napos fogyókúra alatt?

Legjobb válasz: vízbõl és teából akármennyi. a kávéban (tej, cukor stb nélkül) sincs kalória de ha abból sokat iszol akár meg is halhatsz.

vízbõl és teából akármennyi. a kávéban (tej, cukor stb nélkül) sincs kalória de ha abból sokat iszol akár meg is halhatsz.
minél több annál jobb persze csak ásványvíz
Attól függ mit szeretnél inni. Ha kólát kívánsz vagy ilyesmit ami nem megengedett max egy pohárkával. Teából szerintem lehet bár én a fogyikúra elõtt nyáron beszereztem egy kisebb fajta víztisztítót azóta nem érzem klórosnak a vizet sõt annyira rászoktam, hogy csak azt iszok. Nem is tudom mikor ittam utoljára kólát pedig azelõtt hajjajj...:) éjjel-nappal. Na szerintem vizbõl, vagy teából annyit igyál amennyit akarsz kell a folyadék és ha már éhezel ne szomjazz:) KITARTÁS:) Jó fogyást.


90 napos dieta allatt mennyire lehet alkoholt fogyasztani? Nem reg fogtam neki a dietanak, es hetvegen nagy buli lesz.

Legjobb válasz: Igyál csak nyugodtan, a 90 napos baromság úgy sem mûködik, a pia nem rontja el,<--am meg komoly diétázónak lehet azt tekinteni aki tolja magába a kib*szott sok fölös kalóriát piából????? könyörgöm van egy transzzsír nap is ebben az idióta rendszerben, hogy akartok fogyni így? lelassul az anyagcserétek, és miután vége a 90 nap szenvedésnek utána vissza is jön

Igyál csak nyugodtan, a 90 napos baromság úgy sem mûködik, a pia nem rontja el, <--am meg komoly diétázónak lehet azt tekinteni aki tolja magába a kib*szott sok fölös kalóriát piából????? könyörgöm van egy transzzsír nap is ebben az idióta rendszerben, hogy akartok fogyni így? lelassul az anyagcserétek, és miután vége a 90 nap szenvedésnek utána vissza is jön

Mennyit lehet fogyni a 90napos diétával és télleg 90 napos?

Én 14 éves vgyok 156 cm és 49 kiló.Az érdekelne hogy így mennyit tudnék fogyni és mennyi id? alatt látható az eredménye és beválik -e egyáltalán

Legjobb válasz: 90 napos mivel igy ia hívják. kb 5-10 kiló testömegtöl függ hogy menyit add le de te nem fogynál szerintem semmit mert nincs rajtad felesleg ezért max pár dekát ha fogynál. Nem hinném hogy kellene fogyoznod én is azt hittem enyi idösen mint te hogy fogyoznom kell kb én is ilyen alaku voltam. de ne fogy mert az egészséged is rámehet. hidd el.

Sport mellett is simán lehet valaki hájas. A mozgásnak kb 20% jelentõsége van a lényeg a táplálkozás. Ha nincs megfelelõ fehérje/szénhidrát/zsír arány és megfelelõ minõség, bármi elõfordulhat akkor is ha halálra edzi magát. Kérdezõ: Képet feltötlhetsz például ide http://www.kepfeltoltes.hu/
A kérdező hozzászólása: mutatnék caj fogalmam sincs h hagyan kell ide felrakni, amúgy azért lehet mert vékonyak a csontjaim csak sok rajta a háj
mutass már egy képet, képtelenség, hogy sport mellett és 156 cm/49 kg-mal rajtad túlsúly legyen...
A kérdező hozzászólása: sportolok én(focizok) dehát nem megy le , akkor milyen más egészséges diétát javasolnátok
A 90 napossal, kb 4-5 kiló izmot, és max 1 kiló zsírt, mérlegelj, h megéri-e, és cukorbeteg is lehetsz.
17:01 mármint te hány kg vagy és milyen magas ?
Rakj fel képet és ugy meglátjuk menyire avgy te "kövér" takard el az arcod ha nem akarod hogy megismerjenek
utolsó te hány kg vagy és milyen magas?
Szerintem 90 napos diétával te belefogynál a koporsóba..
De jó lenne, ha én lennék 49 kiló... 11/L
hol vagy te kövér????? :-o Ha meg formátlannak érzed magad, sportolj!!! ne hülye diétákat csinálj....
90 napos mivel igy ia hívják. kb 5-10 kiló testömegtöl függ hogy menyit add le de te nem fogynál szerintem semmit mert nincs rajtad felesleg ezért max pár dekát ha fogynál. Nem hinném hogy kellene fogyoznod én is azt hittem enyi idösen mint te hogy fogyoznom kell kb én is ilyen alaku voltam. de ne fogy mert az egészséged is rámehet. hidd el.
nem, 103 napos :S mellesleg te mi a szarból szeretnél fogyni, meg minek???
Rohadt szép leszel becsoffadva, kopaszon, talán a cirkuszba felvesznek.... Ugyanis ennek a kedves diétának hála rengeteg izmot veszíthetsz, mellékhatása lehet késõbb hajhullás, emésztési zavar, vitaminhiányból adódó bármilyen betegség, és a legszebb a jojo effektus, amikor a diéta utána leadott izom helyére finom puha zsír kerül.
A kérdező hozzászólása: mondjuk azért mert kövér vagyok , szerinted úgy mégis...?

Mennyit lehet fogyni a 90 napossal?

Legjobb válasz: Az átlageredmény 90 nap alatt 15-20 kg

Az átlageredmény 90 nap alatt 15-20 kg
Az elején akár 4 naponta 1 kilót, de aztán ez általában lelassul. Sajnos.
én 45 napja csinálom és 13 kilónál járok..Bár én 90rõl indultam!

Mennyi idő múlva lehet újra elkezdeni a 90 napos diétát? Van egyáltalán erre korlátozás?

Legjobb válasz: 3 hónap pihenõt javasolnak a két kúra között. VAgyis 90 nap múlva kezdheted újra :)

3 hónap pihenõt javasolnak a két kúra között. VAgyis 90 nap múlva kezdheted újra :)

Hogyan lehet több mint 90 évig elélni? Mennyire befolyásolja a genetika ezt?

Sajnos 1 évet dohányoztam, dédnagymamámnak volt méhrákja, és áttét volt a belén, gondolom erre nem vagyok hajlamos, egyik papám szívbeteg, a másik pedig cukorbeteg. Dédnagypapám prosztatarákban hunyt el.

Legjobb válasz: Nézd, kedves kérdezõ, azt te tudod, hogy miért szeretnél 90 éves korodig élni, de hidd el, nem mindig áldás a hosszú élet. Az összlakosságot tekintve a világon Japánban él a legtöbb 100 év fölötti ember, de ott adják el a legtöbb felnõtteknek való pelenkát is. Remélem, érted mire akarok ezzel célozni. A magatehetetlen, önmaga testi szükségleteit önállóan ellátni nem tudó öreg terhére van a környezetének. És, aki ezt tagadja, az vagy nem volt ilyen helyzetben, vagy hazudik. A legszomorúbb az, hogy épelméjû öreg ezt pontosan tudja is. Én látom, hogy hogyan épül le egy ember fizikailag és mentálisan a hosszú élet során. Ha nekem valaki most felajánlaná a hosszú élet lehetõségét köszönettel elutasítanám. Éljek addig, míg valakinek hasznára lehetek, vagy ha nem, akkor addig, hogy ne legyek teher.

Nézd, kedves kérdezõ, azt te tudod, hogy miért szeretnél 90 éves korodig élni, de hidd el, nem mindig áldás a hosszú élet. Az összlakosságot tekintve a világon Japánban él a legtöbb 100 év fölötti ember, de ott adják el a legtöbb felnõtteknek való pelenkát is. Remélem, érted mire akarok ezzel célozni. A magatehetetlen, önmaga testi szükségleteit önállóan ellátni nem tudó öreg terhére van a környezetének. És, aki ezt tagadja, az vagy nem volt ilyen helyzetben, vagy hazudik. A legszomorúbb az, hogy épelméjû öreg ezt pontosan tudja is. Én látom, hogy hogyan épül le egy ember fizikailag és mentálisan a hosszú élet során. Ha nekem valaki most felajánlaná a hosszú élet lehetõségét köszönettel elutasítanám. Éljek addig, míg valakinek hasznára lehetek, vagy ha nem, akkor addig, hogy ne legyek teher.
az emberi génekben 120 év van kódolva , tehát elvileg eddig kéne élnünk , de befolyással van ránk a sok szinezõanyag stb , sajnos ez visszahúzza , de ha bio életmódot folytatsz akkor talán megélheted a 100 at (de max ez a legjobb eset , mivel mindennel bekerül a szervezetedbe a méreg , mivel az ahonnan a bio gyümölcs van a szomszéd permetezett és rászállt tehát nemvagy sokkal elõrébb)
Nagymamám 96 éves, a dédnagymamám 97 volt amikor meghalt. Nem sportoltak, nem folytattak bio életmódot, mamám imádja a húsokat, és a teavajat, ami állítólag nagyon nem egészséges. Szóval szerintem 90 %-ban genetika. A maradék 10 az életmód.

Paradicsomlevet lehet inni a 90 nqpos alatt? 100%-os gyümölcslevet? És ha igen mennyit? Holnap gyümölcsnapom lesz. Mennyit ehetek gyümölcsből egész nap, összesen?

Olvastem, hogy lehet magvakat is enni. Mit? Mennyit?

Legjobb válasz: Nekem is holnap lesz gyümölcsnapom, én úgy olvastam, hogy gyümölcsöt annyit amennyit akarsz de természetesen nem banánból meg szõlõböl, inkább narancsból, alma stb. És 1-2 maréknyit lehet enni azt hiszem az apróbb gyümölcsökból!!! Hány éves vagy?

Nekem is holnap lesz gyümölcsnapom, én úgy olvastam, hogy gyümölcsöt annyit amennyit akarsz de természetesen nem banánból meg szõlõböl, inkább narancsból, alma stb. És 1-2 maréknyit lehet enni azt hiszem az apróbb gyümölcsökból!!! Hány éves vagy?
Igen, a paradicsomlé is gyümölcsnek számít. Nekem ez a megmentõm, ugyanis felforralom, teszek bele egy csipet sót és ízlés szerint édesítõszert és gyümölcs napon forró paradicsomlevest eszek. Így egy kicsit becsapom magam és nem olyan nehéz a nap. 100%-os gyümölcslé hozzáadott cukor nélkül és paradicsomlé korlátlan mennyiségben fogyasztható, csak vigyázni kell az arra hajlamosoknak, ugyanis a narancslé is és a paradicsomlé is gyomorsavtúltengést okozhat.
A kérdező hozzászólása: 27. Eddig jól bírom a mai gyüminapot. Csináltam gyümölcssalátát, így ne olyan unalmas. Te mennyi vagy?Hogy bírod?

Mennyit lehet egy nap enni a 90 napos fogyokura alatt?

Legjobb válasz: Én azért próbálom magam kordában tartani, lehetõség szerint csak reggeli, ebéd,vacsora, de ha mégis megéhezek,mert szerintem éhezni nem szabad, akkor azt eszem, amit éppen az adott nap lehet,de csak, hogy éppen elvegye az éhségemet!

Én azért próbálom magam kordában tartani, lehetõség szerint csak reggeli, ebéd, vacsora, de ha mégis megéhezek, mert szerintem éhezni nem szabad, akkor azt eszem, amit éppen az adott nap lehet, de csak, hogy éppen elvegye az éhségemet!
Mindenbõl annyit amennyi jól esik de azért csak mértékkel. A 90 naposban az a jó hogy az ember maga választja meg mibõl mennyit és hogy mikor eszik. A fõ hogy jól érezd magad miközben a kilók olvadnak le rólad. János
János: Ugye ezt a hülyeséget te sem hiszed el? Ha egy diétában eszel amennyit jól esik akkor igen csak kamugynús az egész, és még nevetséges is...
Hivatalosan 12, 5 dkg-ot lehetne:) de én is annyit eszek amennyi jól esik:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!