Találatok a következő kifejezésre: Mennyit keres parlamenti képviselő (1 db)

Mennyit keres egy parlamenti képviselő?

Legjobb válasz: Amennyit nem szégyenl.

Amennyit nem szégyenl.
Abszolut részletesen megtekinthetõ a http://www.mkogy.hu/pairhelp/alap_potdij.htm címen.
Annyit, amennyit földi halandó sosem fog.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha bevezetnék Magyarországon a halálbüntetést és lehetne jelentkezni hóhérnak, mennyiért vállalnád havonta ha éves szinten mondjuk 20 embert kellene eltenni láb alól?

Tegyük fel a gyengébbek kedvéért, h 100%, h bűnös, mert már többszörös és különös* visszaeső(mielőtt elkezdődne a szokásos hiszti), sőt meg is mondja, h ő volt és büszke rá.

33

Melyik pártra szavazol 2014-ben? Miért?

Kíváncsi vagyok, hogy az emberek mi alapján adják oda 1-1 pártnak a szavazatukat.

Válaszokat előre is köszönöm!
Volna még egy kérésem, mindenki csak a kérdés megválaszolásával törődjön, ne reagáljon a korábbi válaszokra, ugyanis ezzel a kérdéssel a véleményetekre vagyok kíváncsi és nem politikai vitát akarok indítani/gerjeszteni.

36

A magyar futballtörténeti kudarc után jogos a megállapítás hogy nem építettünk elég stadiont ezért vesztettünk?

17

Miért nem tudják elfogadni hogy Orbán Viktor jó ember? Rendbe hozza az országot gyorsan, már a tv-ben is mondják hogy magyarország jobban teljesít. Magyarország tartozása 0ft, rezsicsökkentés. Stb sorolhatnám

25

Most átlátod, hogy a focistadionok építése azegyetlen út, hogy EB-n legyünk?

Ezzel a játékkal, kapus mellényúlásokkal, öngóllal, rosszúl helyezett dzsuzsák lövésekkel esélyünk sincsen kijutni sehova. Később sem lesz ez másképpen.

Viszont, ha EB-t rendeznénk, akkor ott lennénk mi is és mivel nagy focitett kint lenni, ha ott hapnánk ki 8-1-re senki sem szipogna, hisz az már elit EB meccs lenne!

Mindenki szeretné, hogy 27 év után kijussunk valahova és az EB rendezés az egyetlen esélyünk, ahhoz meg stadionokat kell építeni. Egyetértesz vagy van más meglátásod? Igazam van?

17

Mi az MSZP álláspontja a melegjogokkal kapcsolatban? Támogatja pl. az azonos neműek házasságát?

6

Szerintetek is azt kéne hogy az összes magyar embert kényszeríteni kéne hogy hidjen Istenben? És akkor segíteni fog nekünk és rendbe jön az ország végre.

17

Göncz Kinga és Tabajdi Csaba ellen megállna a hazaárulás vádja?

Szóval ők az Európai parlamentben elvileg Magyarországot képviselik, erre esküdtek föl, erre választották meg őket a választók.
Ezzel ellentétben már bevallottan aktívan részt vettek a Tavares jelentés létrehozásában, ami Magyarországról valótlanságokat állít, sőt lehet hogy az EU-ban akik bevették azt amit ott tulajdonképpen ők leírtak, erre még valamiféle büntetést is ki fognak szabni Magyarországra.
Tehát ergo Gönc Kinga és Tabajdi Csaba szánt szándékkal önös politikai érdekből kárt okoztak Magyarországnak, miközben lepaktáltak idegen hatalmakkal.
Ha jól emlékszem valami ilyesmi a hazaárulás törvényi definíciója.
Megállna ez bíróság előtt is szerintetek?
(Most hagyjuk hogy ki milyen párthoz tartozik, vagy mi az érdeke, ki van épp hatalmon. A fő kérdés hogy ha megválasztott politikus szándékosan kárt okoz a megválasztóinak, tök mindegy mi volt ezzel a célja, az elítélhető -e jogilag is! Erkölcsileg bizonyosan elítélendő cselekedet!)

9

A fidesz ismét választási csalást követett el? Vélemények?

http://hvg.hu/itthon/20131011_Ujra_megsertette_a_Fidesz_a_va..

8

Vigyen ki valaki Németországba! Nagyon megutáltam a szülőhazámat. Kösz orbán és kösz azoknak akik rá szavaztak! Baj?

39

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!