Találatok a következő kifejezésre: Mennyit keres mobil (5 db)

Mennyit keresnek a T-mobile-nál, T-partner-nél?

T-mobile, T-partner, fizetés

Legjobb válasz: Ha csak nem egy kutya eltartásán gondolkodsz, és ahhoz érdekel hogy mennyi a fizetés a T-mobil-nál; akkor gyanús hogy rossz helyre írtad a kérdést. :)

Ha csak nem egy kutya eltartásán gondolkodsz, és ahhoz érdekel hogy mennyi a fizetés a T-mobil-nál; akkor gyanús hogy rossz helyre írtad a kérdést. :)
Bocsi, rossz helyre ment a válasz, félrekattintottam. Elnézést.
Mégis ki keres mennyit? A takarító vagy a vezérigazgató?
Ott is annyi munkakör van hogy millió választ adhatnánk erre. Nem tudom mit értesz ez alatt, milyen munkakörre gondolsz, mert vannak az ügyintézõk, vannak az üzletben az eladók, vannak takarítók, vannak ügyvezetõ igazgatók, vannak értékesítõk, és még sorolhatnám. Nyilván hogy egy takarító ott is keres 70-80 ezret maximum, egy eladó, aki ilyen üzletbe dolgozik maximum 120 ezret kap. A futárok akik az interneten rendelt készülékeket szállítják ki, õk egy külön cég, ha csak nem úgy rendelsz hogy új szerzõdés stb... Arra külön emberük van, õ is maximum 150 körül keres. Én dolgoztam már eladónak egy ilyen üzletbe, maximális fizetésem 100-110ezer körül mozgott.
150.000ft nettót kapok + cafeteriat + olcsóbban vehettem meg a telefonokat mint a bolti áron.
A kérdező hozzászólása: Köszi az utolsó két választ. Igazából még én se tudom, mi a munkakör, mert annyi volt csak megadva, hogy munkatársat keresnek. Csak érdekelt, hogy kb mire lehet számítani. Az utolsó válaszolótól megkérdezhetem, hogy mi a beosztásod, feladatod és hogy hol dolgozol(központban, Bp., vidék)?
Budapesten a Mammutban dolgozom és telefon értékesítõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: És fix nettó 150-et kapsz, az nagyon jó! Azt hittem valami vezetõféleség vagy :) Gondolom vidéken kicsit nyomottabbak a fizuk, hát kíváncsi leszek... Köszönöm még egyszer a válaszokat!


Mennyit keres egy mobil applikáciòs emberke? Bővebben lent

Mennyit keres egy okostelefon alkalmazàsfejleztö? Vagy ez hogyan van? A bevèteltöl függ? Programozòkènt akarok elhelyezkedni csak mèg. Nem tudom milyen àgàn? Sok minden èrdekel es ez a mobilos. Most elèg felfutòban van. Legfökèpp a fizetès èrdekel. 16/F

Legjobb válasz: 1.542.658.4567.758. román leit havonta

1.542.658.4567.758. román leit havonta

Mennyit keres egy mobil bankár?

Legjobb válasz: Alapból keveset, de ha sok ügyfeled van sok embert szervezel be akkor sokat is lehet, ugyanis jutalékos rendszerben mûködnek a dolgok. Szóval ez olyan nyomulós dolog.

Alapból keveset, de ha sok ügyfeled van sok embert szervezel be akkor sokat is lehet, ugyanis jutalékos rendszerben mûködnek a dolgok. Szóval ez olyan nyomulós dolog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!