Találatok a következő kifejezésre: Mennyit keres kezdő középiskolai (2 db)

Mennyire keres jól egy középiskolai töri-föci szakos kezdő tanár (nő)?

Egyáltalán megéri ez az állás? van jöv?je?

Legjobb válasz: halálra keresi magát...

halálra keresi magát...
A kérdező hozzászólása: tudom h nem...:/ de talán nem változhat a helyzet? és maga az h taníthatsz nem kárpótol valamilyen szinten....?
Állása van, mivel tanárhiány van. A kereset? 100-at ha megkeres egy hónapban...
Ez engem is érdekelne, mert én is töri-föci szakos tanár szeretnék lenni. Szerintem van jövõje, mert tanárok mindig kellenek, olyanok, mint az orvosok és a rendõrök. A társadalom alappillérei. Ha kezdõ vagy, szerintem 100 körül fogsz keresni, de reméljük, hogy ha lesz ez az életpálya modell, akkor egy kicsit is jobban járnak a pedagógusok.
Netto 90
A kérdező hozzászólása: ugy latom a kereset siralmas.....:( es is gondoltam h rossz de h ennyire :/ talan majd karpotol az h azt csinalom amire regota vagyom....
A történelem-földrajz szakos tanárok pont a legkevésbé keresettek, ezért keresnek nagyon rosszul. Ugyanez érvényesül a biológia-irodalom-nyelvtan tanárokra is. Viszont egy matek-fizika-kémia hármasból bármelyik párossal lehet "jól" keresni: elérheti a 150-et.

Mennyit keres egy kezdő középiskolai tanár?

Legjobb válasz: Én ugyan középsuliban tanítok, pedig csak fõiskolai diplomám van. Bruttó 122.000 Ft az alapfizetés. Ehhez jön 13. fizetés és kajacsek, valamint túlórapénz a helyettesítésért (ha vállalsz), ill. egyéb pótlékok (pl. osztályfõnöki, ilyen-olyan tag, stb..., de ezek pár ezer Ft-nyiak bruttóban). Ill. az iskola szokott még adni (persze ha futja) pl. karácsonyra külön pénzt, vagy utalványt. Szóval a havi nettó úgy kb. 80-90e Ft körül van KP-ben. De akinek egyetemi diplomája van, hát az is csak kb. 10-20e Ft-tal keres többet (bruttóban).

Én ugyan középsuliban tanítok, pedig csak fõiskolai diplomám van. Bruttó 122.000 Ft az alapfizetés. Ehhez jön 13. fizetés és kajacsek, valamint túlórapénz a helyettesítésért (ha vállalsz), ill. egyéb pótlékok (pl. osztályfõnöki, ilyen-olyan tag, stb..., de ezek pár ezer Ft-nyiak bruttóban). Ill. az iskola szokott még adni (persze ha futja) pl. karácsonyra külön pénzt, vagy utalványt. Szóval a havi nettó úgy kb. 80-90e Ft körül van KP-ben. De akinek egyetemi diplomája van, hát az is csak kb. 10-20e Ft-tal keres többet (bruttóban).
Hát az nem valami sok.Én is tanár szeretnék lenni (Töri-magyar szakos)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!