Találatok a következő kifejezésre: Mennyit keres kezdő (62 db)

Egy nagy élelmiszer lánc pl: tescoba egy kezdő eladó Ausztriába vagy Németbe mennyit keres?

Legjobb válasz: NémetORSZÁGBAN (és nem Németbe!!!) egy ilyen kezdö havi 400 Eurót kap összesen.

NémetORSZÁGBAN (és nem Németbe!!!) egy ilyen kezdö havi 400 Eurót kap összesen.
A cég országában jobban keresnek mint a leányvállalatokban. Például az amerikai mekiben az USA-ban jobban keresnek mint Magyarországon a mekiben. Németországban az Audi gyárban jobban keresnek az emberek mint a magyar Audi gyárban.
A kérdező hozzászólása: Ausztriába Salzburg környéke vagy Németországba Stuttgart.. itt van ismerõsöm úgyhogy szállás ingyen lenne de más nem.
Ami ott elég rossz, de azért jobban meg lehet belõle élni, mint 90 ezerbõl.
Tesco nincs egyik helyen sem, Németországban eladóként 1000 euró a fizetés egy szupermarketben.
Ez több dologtól is függ. Ingáznál, vagy ott kellene élned? Melyik városról van szó? Azt válaszd, amelyik esetében a hónap végén többet félre tudsz tenni. Nagy valószínûséggel Ausztria lesz a jó választás.
Németországban Tescoban? Szerintem ott egy forintot (eurót) nem fogsz keresni, mert ilyen nincs Németországban...
A kérdező hozzászólása: pékként szeretnék dolgozni olyan 1000eurot kínáltak. itthon meg 90et. kérdés melyikkel megyek többre?
Tescoban, Ausztriában, Németországban Egyébként nyilván függ attól is, hogy hány órában dolgozik az ember, az elsõ válaszoló 400 eurója a Minijobra vonatkozik, az nem teljes munkaidõ. Teljes munkaidõben szerintem 1000 euró körül lehet mindkét országban. Persze német nyelvtudás szükséges.
Itt Ausztriában nincs tesco, de egy eladó min 1000 eurot keres teljes munkaidõben, mind Ausztriában, mind Németországban. keress munkát itt; http://jobroom.ams.or.at/jobsuche/FreieSuche.jsp

Mennyit keres egy kezdő vegyészmérnök és egy kezdő biomérnök?

Engem az érdekelne hogy Mennyit keres egy kezd? vegyészmérnök és egy kezd? biomérnök. Az egyik ismer?döm Bsc Vegyészmérnöki diplomával 180at keres Pesten havonta. Most kezdte. Egyéb tapasztalatok, vélemények? Köszi!

Legjobb válasz: Pályakezdõként 270, 3 év alatt emelkedik átlagosan 300E fölé, de a legtöbb tapasztalt bõven 400-500E fölött van.

Pályakezdõként 270, 3 év alatt emelkedik átlagosan 300E fölé, de a legtöbb tapasztalt bõven 400-500E fölött van.
Hát ezt így nem lehet megválaszolni. Egyrész amiket leírtál azok végzettségek és nem pozíciók. Másrészt pedig a versenyszférában mindenki annyit kap, amennyit képes kialkudni magának. Soktényezõs játék ez, fontossági sorrendben: ismeretség, tapasztalat, gyakorlatiasság (hiszen mérnökökrõl van szó), elméleti tudás, megjelenés. Ha nincs a cégnél ismerõsöd, pályakezdõként bruttó 200 fölé ne lõjj.
Mo-on szerintem se szamits sokkal tobbre..

Aki a zrínyin végez, az milyen katonai rendfokozattal kezdi meg a munkáját? És ezzel a rendfokozattal kb. mennyit keres havonta?

Legjobb válasz: Hadnagyként kezdi. Századosként elég érdekes lenne. A fizetést a Hjt. IX. fejezete szabályozza: http://www.hm.gov.hu/files/9/112/hjt_2009.02.28.pdf (konkrétan az utolsó oldalon vannak azok a szorzók, melyek a jelenlegi illetményalappal szorzandók - ez ma 38650 Ft) Ebbõl számítva, ami függ pl. az alakulattól / intézménytõl, egy kezdõtiszt (kötelezõ középfokú nyelvvizsgával) fizetése egy csapatnál bruttó 190-195, nettó 130-135.

Hadnagyként kezdi. Századosként elég érdekes lenne. A fizetést a Hjt. IX. fejezete szabályozza: http://www.hm.gov.hu/files/9/112/hjt_2009.02.28.pdf (konkrétan az utolsó oldalon vannak azok a szorzók, melyek a jelenlegi illetményalappal szorzandók - ez ma 38650 Ft) Ebbõl számítva, ami függ pl. az alakulattól / intézménytõl, egy kezdõtiszt (kötelezõ középfokú nyelvvizsgával) fizetése egy csapatnál bruttó 190-195, nettó 130-135.
Mindenki hadnagy lesz, aki elvégzi. Régebben, akik kiválóan végezték el a Zrínyit, fõhadnagyként kezdtek.De ezt már eltörölték.
átlagos tanulmányi eredménnyel: hadnagyi rangal kiemelkedõ tanulmányi eredménnyel: századosi rangal a jövedelem függ, a leendõ állomáshelyétõl, beosztásától stb. (általában nem tér el a civil, friss diplomásokétól)


PHP programozók mennyit keresnek? Mondjuk a kezdők?

Legjobb válasz: Mivel a piac telített, egy kezdõ PHP programozó (webfejlesztõnek hívjuk) semmit sem keres. Egy tapasztalt pedig örül ha van munkája, és kap minimálbért. Egy profi - sok munkával, tapasztalattal, kapcsolattal, aki már mondhatja egy munkáról azt, hogy ezt nem csinálom - már szabhat meg árat, kereshet többszázezret, de az minimum 15éves tapasztalat, legalább 5 nagyprojektes és többszáz kisprojektes referencia, és több referáló cég (köztük külföldiek is) ajánlásával.

Mivel a piac telített, egy kezdõ PHP programozó (webfejlesztõnek hívjuk) semmit sem keres. Egy tapasztalt pedig örül ha van munkája, és kap minimálbért. Egy profi - sok munkával, tapasztalattal, kapcsolattal, aki már mondhatja egy munkáról azt, hogy ezt nem csinálom - már szabhat meg árat, kereshet többszázezret, de az minimum 15éves tapasztalat, legalább 5 nagyprojektes és többszáz kisprojektes referencia, és több referáló cég (köztük külföldiek is) ajánlásával.
Elõzõnek: Ez azért nem így van :) Azt mondod, hogy, egy kezdõ webfejlesztõ semmit sem keres. Ez baromság, senki sem dolgozik ingyen. Kezdõként (pl. friss diplomásként) 0 munkatapasztalattal ha bekerülsz egy céghez, biztos fizetésed van. Ha pedig saját vállalkozást indítasz, magyarul hirdeted magad, hogy weboldalak PHP fejlesztését vállalod akkor TE mondod meg hogy mennyit keresel. Illetve, tapasztalatból mondom, inkább megegyeztek egy viszonylag elõnyös árban. Ingyen senki nem dolgozik. Ami viszont igaz, hogy kezdõként ne várj csodát, se azt, hogy majd az öledbe pottyan a kincsesláda :D Sok cég ajánl munkát friss diplomásoknak mint junior coder :) Ilyen állások után kell érdeklõdni. Szóval, készülj arra, hogy juniorként a seniorok fizetésének töredékét fogod kapni, de ha látják benned a fantáziát, és a tudásod is megvan hozzá, biztosan eljutsz majd arra a szintre, hogy a fizetésed akár több százezer forintra is rúghat :)
A kérdező hozzászólása: Én megelégednék egy nettó 120-130 ezer forinttal, ez reális kezdõként?
#2 igazad lehet, kicsit sötét képet festettem, de én az ország keleti felében élek, és itt ez a tapasztalatom. Kezdõ fejlesztõként ne nagyon várj minimálbérnél többet. Olyat is hallottam, hogy cég úgy vett fel kezdõ fejlesztõt, hogy papíron részmunkaidõben (egyébként 8-20ig), kvázi a tanulás ára a fél fizuja volt. Egy kezdõnek egyébként még így is megéri, mert sokat lehet tanulni jó csapatban tapasztalt öregektõl.
"igazad lehet, kicsit sötét képet festettem, de én az ország keleti felében élek, és itt ez a tapasztalatom." Az alapvetõ, hogy aki ebben a szakmában akar dolgozni, annak csak Budapesten van lehetõsége. Az EGÉSZ vidék ki van halva sajnos. Ez van. Költözni kell. Annyiban mondjuk igazad van, hogy pont a PHP-val nem lehet túl jól keresni..
#2. vagyok. Igen, ha boldogulni szeretnél mindenképpen nagyvárosokra kell gondolni. Nem feltétlen csak Budapest, de mondjuk megyeszékhelyek :) Húzó ha van a közelben egyetem, az is informatikai/esetleg mérnök infó szakkal. Ott nagyobb eséllyel fogsz webfejlesztõi állásra bukkanni. Szerintem egy junior webfejlesztõnek 90-130e a reális árbesorolás. De ha hozzáveszed a csapatot, a tudást amit (jobb esetben) átadnak majd, szerintem még így is megéri. Kezdõként mindenképpen érdemes mellékállásban weboldalakat készíteni magányszemélyeknek. Azzal már kellemes összegeket tehetsz zsebre. De az internet számos lehetõséget nyújt a pénzszerzésre webfejlesztõként. érdemes szétnézni.

Mennyire keres jól egy középiskolai töri-föci szakos kezdő tanár (nő)?

Egyáltalán megéri ez az állás? van jöv?je?

Legjobb válasz: halálra keresi magát...

halálra keresi magát...
A kérdező hozzászólása: tudom h nem...:/ de talán nem változhat a helyzet? és maga az h taníthatsz nem kárpótol valamilyen szinten....?
Állása van, mivel tanárhiány van. A kereset? 100-at ha megkeres egy hónapban...
Ez engem is érdekelne, mert én is töri-föci szakos tanár szeretnék lenni. Szerintem van jövõje, mert tanárok mindig kellenek, olyanok, mint az orvosok és a rendõrök. A társadalom alappillérei. Ha kezdõ vagy, szerintem 100 körül fogsz keresni, de reméljük, hogy ha lesz ez az életpálya modell, akkor egy kicsit is jobban járnak a pedagógusok.
Netto 90
A kérdező hozzászólása: ugy latom a kereset siralmas.....:( es is gondoltam h rossz de h ennyire :/ talan majd karpotol az h azt csinalom amire regota vagyom....
A történelem-földrajz szakos tanárok pont a legkevésbé keresettek, ezért keresnek nagyon rosszul. Ugyanez érvényesül a biológia-irodalom-nyelvtan tanárokra is. Viszont egy matek-fizika-kémia hármasból bármelyik párossal lehet "jól" keresni: elérheti a 150-et.

Mennyit keres (bruttó) most jelen pillanatban egy kezdő beosztott tűzoltó?

Mennyit keresnek a f?városban, és mennyit az ország többi részén? Vagy ugyan annyi mindenhol?

Legjobb válasz: Szia. Párom tûzoltó. Abban nem vagyok biztos, hogy a fõvárosban többet keresnek e, mint vidéken, de szerintem hasonlóan kapnak mindenhol. Havi kb. 100000 Ft a fizetés, nincs különbség aközött fizetés téren, hogy hány éve vagy ott. Ugyanannyit kapsz 10 év után, mint 2 év után, persze akkor, ha ugyanabban a pozícióban vagy. A rangra nem fizetnek, talán ha 200 Ft-ot, szóval nem az számít, hanem a beosztás. Ha sima vonuló tûzoltó õrmester vagy, akkor kb. 100000 Ft, ha szolgálat parancsnok vagy, akkor jóval több. Ezt a munkát nem a fizetésért csinálják, hiszen látod, hogy nem fizet nagy pénzeket. Ezt hivatástudatból csinálják.

Szia. Párom tûzoltó. Abban nem vagyok biztos, hogy a fõvárosban többet keresnek e, mint vidéken, de szerintem hasonlóan kapnak mindenhol. Havi kb. 100000 Ft a fizetés, nincs különbség aközött fizetés téren, hogy hány éve vagy ott. Ugyanannyit kapsz 10 év után, mint 2 év után, persze akkor, ha ugyanabban a pozícióban vagy. A rangra nem fizetnek, talán ha 200 Ft-ot, szóval nem az számít, hanem a beosztás. Ha sima vonuló tûzoltó õrmester vagy, akkor kb. 100000 Ft, ha szolgálat parancsnok vagy, akkor jóval több. Ezt a munkát nem a fizetésért csinálják, hiszen látod, hogy nem fizet nagy pénzeket. Ezt hivatástudatból csinálják.
At elsõ vagyok. Bocsi, nettó fizetést írtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Olvastam, egy oldalon, hogy a fõvárosi tûzoltók bruttó 159, 000 Ft-ot keresnek. Kiszámoltattam bérkalkulátorral (2010-es) ez nettó 112, 000 Ft-ra jött ki. Kíváncsi voltam igaz-e.

Mennyit keres egy kezdő beosztott tűzoltó országszerte?

Az érdekelne, hogy mindenhol ugyanannyit keresnek vagy ez régiónként változhat? Én egy létesítményi t?zoltóságon dolgozom öt éve, és szívem szerint hivatásos lennék. Biztos kevesebbet keresnek mint én, de a szakma szeretete és a hivatástudat jobban érdekel.

Legjobb válasz: azt hiszem közalkalmazotti bértábla szerint keresnek, úgyhogy nem túl sokat. viszont elõnye, hogy 24 - 48 órában dolgoznak, így lehet mellé másodállást vállalni. nálunk legalábbis így dolgoznak, és legtöbbjüknek van is másik állása.

azt hiszem közalkalmazotti bértábla szerint keresnek, úgyhogy nem túl sokat. viszont elõnye, hogy 24 - 48 órában dolgoznak, így lehet mellé másodállást vállalni. nálunk legalábbis így dolgoznak, és legtöbbjüknek van is másik állása.
A kérdező hozzászólása: ezekkel én is tisztában vagyok, én a fizetésre vagyok kíváncsi
A tûzoltó nem közalkalmazott és nem köztisztviselõ. Hanem egy speciális jogviszony, melynek neve: Hivatásos állományú. Amúgy nekem sincs másodállásom, tehát sajnos az albérlet és a rezsi mellett 20.ára már sosincs pénzem. Van a sok kölcsönkérés, kuncsorgás, stb. 5év munkaviszonnyal a fizetésem: 90-95 ezer forint.

Mennyit keres most vidéken egy kezdő gyógyszertári asszisztens?

Legjobb válasz: szia!Kérdésedre válaszolva, az asszisztensek nem keresnek túl jól, pláne vidéken, de tudok egy oldalt ajánlani, ahol utána tudsz nézni a külömbözõ szakmák átlagfizetésének, így a tiédnek is! www.jobpilot.hu

szia!Kérdésedre válaszolva, az asszisztensek nem keresnek túl jól, pláne vidéken, de tudok egy oldalt ajánlani, ahol utána tudsz nézni a külömbözõ szakmák átlagfizetésének, így a tiédnek is! http://www.jobpilot.hu

Mennyit keres egy kezdő középiskolai tanár?

Legjobb válasz: Én ugyan középsuliban tanítok, pedig csak fõiskolai diplomám van. Bruttó 122.000 Ft az alapfizetés. Ehhez jön 13. fizetés és kajacsek, valamint túlórapénz a helyettesítésért (ha vállalsz), ill. egyéb pótlékok (pl. osztályfõnöki, ilyen-olyan tag, stb..., de ezek pár ezer Ft-nyiak bruttóban). Ill. az iskola szokott még adni (persze ha futja) pl. karácsonyra külön pénzt, vagy utalványt. Szóval a havi nettó úgy kb. 80-90e Ft körül van KP-ben. De akinek egyetemi diplomája van, hát az is csak kb. 10-20e Ft-tal keres többet (bruttóban).

Én ugyan középsuliban tanítok, pedig csak fõiskolai diplomám van. Bruttó 122.000 Ft az alapfizetés. Ehhez jön 13. fizetés és kajacsek, valamint túlórapénz a helyettesítésért (ha vállalsz), ill. egyéb pótlékok (pl. osztályfõnöki, ilyen-olyan tag, stb..., de ezek pár ezer Ft-nyiak bruttóban). Ill. az iskola szokott még adni (persze ha futja) pl. karácsonyra külön pénzt, vagy utalványt. Szóval a havi nettó úgy kb. 80-90e Ft körül van KP-ben. De akinek egyetemi diplomája van, hát az is csak kb. 10-20e Ft-tal keres többet (bruttóban).
Hát az nem valami sok.Én is tanár szeretnék lenni (Töri-magyar szakos)

Mennyit keres egy pénzügyes egy bankban? Mennyi a reális kezdőnek angol, német középpel?

Legjobb válasz: Kezdõnek? A dehogy, egy százast vonj le belõle nyugodtan.

Kezdõnek? A dehogy, egy százast vonj le belõle nyugodtan.
Budapesten kb. Br. 300-350e.
Nálunk 300 ezret kapnak a kezdõ pénzügyes gyakornokok, pedig nem is a banki szektorban dolgozom, ahol még magasabbak a bérek.
A "nálunk" pontosan mit takar?
Cégnevet nem írok, de egy multiról van szó.
Egy cégbõl azért még ne általánosíts. Én Székesfehérváron dolgoztam 5 évig, igaz nem bankban, de pénzügyi szektorban. Itt diplomával, 2 aktív nyelvvel 250.000 bruttót kaptam, és olyan híre van a cégnek, hogy milyen jól fizet. Kirúgtak, ennyi bérigénnyel egyszerûen helyben sehol máshol nem kaptam állást. Nem mondok cégnevet, de 2 mûszakban keresett multi könyvelõt, és bruttó 150.000-ret adnak az embereknek. Na, õk persze tárt karokkal várják a kezdõket!!! 40 km-rel arrébb bruttó 150.000-rel többet keresek, és az összes kollégám ki van akadva, hogy mennyire alulfizetnek minket. Pest megye azért az más, de kezdõként szerintem elég nehéz elhelyezkedni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!