Találatok a következő kifejezésre: Mennyit keres egy szociális (6 db)

Mennyit keres egy szociális gondozó házi betegápolóként?

Legjobb válasz: Nem tudok pontos számot mondani, de meglehetõsen keveset

Nem tudok pontos számot mondani, de meglehetõsen keveset
Azt hozzá teszem hogy az a kevés nettó 100 alatt van bõõõven
Nagyon keveset, fõleg, ha állami alkalmazásban áll. Én anyám hasonló munkát végzett, 66 vizit, vizitenként 800 Ft. Ez 52 800 Ft, és minden vizit kb 1, 5-2 órás. Napi 4-5 betege volt., hetente egyszer max kétszer járt egyhez. És ez hivatalosan ment, de még így is többet keres, mint egy ismerõse (régi munkatársa a kórházból) aki állami alkalmazott és 20 000 Ft-ot kap havonta arra, hogy x beteget végig járjon minden nap. A mamám mellett lévõ ápoló 60 000 Ft-ot kap, de csak felügyelnie kell mamám, mert Alzheimeres.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Azt hittem, hogy többet keresnek ezek a gondozók :(
A mi a gyönyörû országunkban ez az egyik szépség a sok közül, hogy a szociális vagy egészségügyben dolgozók fizetése nevetséges, nem mintha más területeken nem lenne az...de csodálkoznak, hogy egyre több fiatal menne el innen a p*csába...fújj de utálom mkor újra meg újra szembesülök vele mekkora sz*r hely az ahol élünk.

Mennyit keres egy kezdő szociális gyermek-és ifjúságvédelmi ügyintéző?

Legjobb válasz: Közép- vagy felsõfokú a végzettséged? Közalkalmazottként vagy köztisztviselõként alkalmaznak? (Iskolában, szociális intézményben, esetleg polgármesteri hivatalban helyezkedsz el?)

Közép- vagy felsõfokú a végzettséged? Közalkalmazottként vagy köztisztviselõként alkalmaznak? (Iskolában, szociális intézményben, esetleg polgármesteri hivatalban helyezkedsz el?)
A kérdező hozzászólása: igazából, még nem tudom, hogy hova érdemes mennem.Melyiket fizetik meg a legjobban.Okj-s képzésen vagyok még egy évig tanulok.Azt hiszem az felsõfok.
Ha van választási lehetõséged, akkor köztisztviselõként érdemes elhelyezkedned (vagyis polgármesteri hivatalban pl.), mert magasabb a fizetés és több a juttatás is. A béredet a "köztisztviselõi bértábla 2010" kikeresésével tudod megnézni, amit nem csak a végzettséged, hanem az éveid száma is befolyásol.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:)
Szia! Én is ilyen tanfolyamra szeretnék járni. Milyen tapasztalataid vannak vele kapcsolatba?


Mennyit keres kb. egy szociális munkás?

Legjobb válasz: Szociális munkás diplomám van. Közalkalmazottként kb. brutto 110eFt-ot lehet kapni pl: családsegítõben. kisvárosi Polgármesteri Hivatalban dolgoztam 8 évig legutolsó bérem brutto 156eFt volt, melybõl kb. 110eFtot kaptam készhez (nincs gyermekem, adókedvezményre nem vagyok jogosult). Jelenleg szintén köztisztviselõ vagyok, de már regionális államigazgatási szervnél. Jelenleg 206eFt a bruttóm, melybõl kb.: 125eFt-ot remélek megkapni... :( (imádok adózni!)

Szociális munkás diplomám van. Közalkalmazottként kb. brutto 110eFt-ot lehet kapni pl: családsegítõben. kisvárosi Polgármesteri Hivatalban dolgoztam 8 évig legutolsó bérem brutto 156eFt volt, melybõl kb. 110eFtot kaptam készhez (nincs gyermekem, adókedvezményre nem vagyok jogosult). Jelenleg szintén köztisztviselõ vagyok, de már regionális államigazgatási szervnél. Jelenleg 206eFt a bruttóm, melybõl kb.: 125eFt-ot remélek megkapni... :( (imádok adózni!)
Volt egy ismerõsöm, aki szociális munkás volt pesten, és szinte éhezett, meg szakadt ruhákban járt. Szóval nem kaphatott túl sokat. De gondolom ez függ attól is hogy ki milyen pozícióban van, meg hogy hol dolgozik.
Non profit szervezetnél még a közalkalmazotti minimálbért sem kapja meg (tényleg az éhezés közeli szintje) bruttó 105 ezer Ft.

Mit csinál egy szociális gondozó? Mennyire keres jól?

Legjobb válasz: Pl. idõseket gondoz. Nem keresnek túl jól kis hazánkban.

Pl. idõseket gondoz. Nem keresnek túl jól kis hazánkban.
71000 Ft. Nem valami jó állás, hiszen van hogy az idõsek kihasználják az embert!! De ha megértõek a gondozottaid akkor nincs baj.
A haver most ment el rá mert ingyenes a képzés és még keresetpótlót is kap. De az ördög a részletekben rejlik. Isten látja lelkem én nem törölgetném az idõs emberek szaros valagát vagy fürdetném õket stb... Tiszteletem azoknak akik ezt elvégzik de én nem tenném.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!