Találatok a következő kifejezésre: Mennyit keres egy kommandós, (2 db)

Mennyit keres egy átlag kommandós úgy dúrván?

Legjobb válasz: Melyik fajta kommandósra gondolsz,itthoni,vagy külföldi.Mert az itthoniaknak,ugyanolyan átlagkeresete van,mint sokmás embernek,viszont a külföldiek,eléggé széepn kényelmesen megélnek belõle.De ha már ilyenbe gondolkodsz,jelentkezz zsoldosnak.iszonyat pénzt keresnek,persze megvan a maga hátránya is,meleg helyzetbe,persze ne magyarországba gondolkodj,hanem inkább az arab területeken,az elsõ sorokban lépkedsz.mint a normandiai partraszállás.

Melyik fajta kommandósra gondolsz, itthoni, vagy külföldi.Mert az itthoniaknak, ugyanolyan átlagkeresete van, mint sokmás embernek, viszont a külföldiek, eléggé széepn kényelmesen megélnek belõle.De ha már ilyenbe gondolkodsz, jelentkezz zsoldosnak.iszonyat pénzt keresnek, persze megvan a maga hátránya is, meleg helyzetbe, persze ne magyarországba gondolkodj, hanem inkább az arab területeken, az elsõ sorokban lépkedsz.mint a normandiai partraszállás.
Nem túl sokat.néztem 1x egy riportot a kommandósokról és ott mondta az egyik h kevesebb a fizetése mint egy járõrnek.
Ne az itthoniakra gondolj.Hanem európai vagy amerikai átlagot nézzél.Szívesen elfogadnám a fizetésüket.

Mennyit keres Magyarországon egy kommandós, illetve mit kell hozzá elvégezni?

Legjobb válasz: Nos, elõször bizonyos személyi feltételeknek kell megfeleni. Ezt részletesen megtalálod a 1996. évi XLIII. törvényben. Ha a személyi feltételek rendben vannak, akkor jelentkezni kell, érettségi után, a Rendészeti Szakiskolát kell elvégezni majd pár év szakmai gyakorlatot követõen lehet jelentkezni a Terrorelhárító Szolgálathoz (ez most az aktuális neve). Ott részletes szûrést végeznek, egészségügyileg, pszichológiailag és fizikai-erõnlétileg. Ha az eü és a pszicho. ok. mehet az illetõ egy (most) 6 hónapos alap kiképzésre. Annak eredményes elvégzése után kerülhet kinevezésre pl. rohamcsoportosi beosztásba. A kereset kb. 150ezer ft netto/hó de erre még rájöhet x túlóra is. Hirtelen ennyi.

Nos, elõször bizonyos személyi feltételeknek kell megfeleni. Ezt részletesen megtalálod a 1996. évi XLIII. törvényben. Ha a személyi feltételek rendben vannak, akkor jelentkezni kell, érettségi után, a Rendészeti Szakiskolát kell elvégezni majd pár év szakmai gyakorlatot követõen lehet jelentkezni a Terrorelhárító Szolgálathoz (ez most az aktuális neve). Ott részletes szûrést végeznek, egészségügyileg, pszichológiailag és fizikai-erõnlétileg. Ha az eü és a pszicho. ok. mehet az illetõ egy (most) 6 hónapos alap kiképzésre. Annak eredményes elvégzése után kerülhet kinevezésre pl. rohamcsoportosi beosztásba. A kereset kb. 150ezer ft netto/hó de erre még rájöhet x túlóra is. Hirtelen ennyi.
És plusz jutalékokat nem kapnak (diploma, nyelvtudás, rendfokoat, stb.)?
Mennyit keresnek a kommandósok? – Schmitt… 2012/03/21 A legmagasabb havi bruttó bér 966 000, az átlagbér 451 000 forint a Terrorelhárítási Központ (TEK) állományában – derül ki a belügyminiszternek egy képviselõ írásbeli kérdésére adott válaszából
Nem úgyvan hogy elsõnek szakkõzép és útána fõ iskola?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!