Találatok a következő kifejezésre: Mennyit keres egy 20 éve a (2 db)

Magánpatikában mennyit keres egy 20 éve a szakmájában dolgozó gyógyszertári szakasszisztens?

Legjobb válasz: Úgy 150-170 ezer Ft bruttót, ami 100-110 nettót jelent.

Úgy 150-170 ezer Ft bruttót, ami 100-110 nettót jelent.

Mennyit keres Budapesten egy 20 éve a szakmájában dolgozó gyógyszertári szakasszisztens?

Legjobb válasz: Attól függ, hol dolgozik, egészségügyi intézményben, magánpatikában, gyógyszeriparban,gyógyszerkereskedelemben? Én 22 éve vagyok asszisztens, és dolgoztam kórházi patikában kb. netto 80 ezerért, gyógyszergyárban ennél jóval többért, és jelenleg gyógyszerkereskedelemben brutto 190 ezerért. Magánpatikában forgalomtól függõen lehet ennél több is.

Attól függ, hol dolgozik, egészségügyi intézményben, magánpatikában, gyógyszeriparban, gyógyszerkereskedelemben? Én 22 éve vagyok asszisztens, és dolgoztam kórházi patikában kb. netto 80 ezerért, gyógyszergyárban ennél jóval többért, és jelenleg gyógyszerkereskedelemben brutto 190 ezerért. Magánpatikában forgalomtól függõen lehet ennél több is.
Na én nem is errõl a kérdésrõl szerettem volna irni.Mi voltunk nagyon szegények és bldogok anno.Azóta mindig takarékoskodtunk, és minig elég volt mindenre.Aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli.Vannak ma is olyan emberek akik a másik ember fizetése töbszörösét keresik, és mégsem tudják beosztani, ez a beosztás tudomány amit a családból magaddal hozol.Én minig elégedett voltam mikor kevés volt akkor is, ha több akkor sem költekeztem ész nélkül.Nem csak megkeresni kel de beosztani kellene az embereknek megtanulni.És ha nics elég akkor megelégedni azzal ami van.tudom ma ez a legnehezebb.Ennyit szerettem volna irni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!