Találatok a következő kifejezésre: Mennyit keres egy 20 (7 db)

Magánpatikában mennyit keres egy 20 éve a szakmájában dolgozó gyógyszertári szakasszisztens?

Legjobb válasz: Úgy 150-170 ezer Ft bruttót, ami 100-110 nettót jelent.

Úgy 150-170 ezer Ft bruttót, ami 100-110 nettót jelent.

Mennyit keres egy részmunkaidős (heti 20 órás) kezdő iskolapszichológus?

Ha valaki tudna konkrét fizetést írni,nagyon megörülnék neki....

Legjobb válasz: szerintem közalkalmazotti. http://www.kozszolga.hu/illetmenyalap ha fõiskolai végzettsége van F, ha egyetemi H kategória. a kezdõ az 1-es fokozatban van. tehát F1 122e, H1 129500 ft-ot kap bruttóban. a részmunkaidõsé ennek arányában csökken. a 20órásé azért nem sokkal csökken.

szerintem közalkalmazotti. http://www.kozszolga.hu/illetmenyalap ha fõiskolai végzettsége van F, ha egyetemi H kategória. a kezdõ az 1-es fokozatban van. tehát F1 122e, H1 129500 ft-ot kap bruttóban. a részmunkaidõsé ennek arányában csökken. a 20órásé azért nem sokkal csökken.
A kérdező hozzászólása: köszi!

Csajok, 20 felettiek! Tényleg nem elég nektek annyit tudnotok egy srácról, akivel ismerkedtek, hogy mit dolgozik, hanem agyaltok, hogy mennyit keres? Ha nem látszik rajta, hogy jól keres, akkor otthagyjátok, ha tetszik nektek akkor is?

Tehát pl van munkája, rendes és céltudatos. De nem mutatja ki mennyit keres, nem öltözködik igényesen, nem költ semmire. Hanem a pénze nagy része elmegy adományokra (annyira rendes, hogy osztogat), vagy beteg szülõk támogatására stb. Akkor már nem jó parti? Csak magatokat nézitek, hogy nektek jó legyen?

Legjobb válasz: Ez nem igaz. Fontos, hogy mivel foglalkozik, vannak-e céljai, mik a hosszútávú tervei. Soha a büdös életben nem kérdeztem meg egy páromtól sem-csak ha együtt éltünk-, hogy mennyit keres. Én sem reklámozom, ha vélhetõen többet ill. kevesebbet keresek akkor sem. Nemes dolog adományozni és beteg szülõket támogatni is. Ha volt rá példa, hogy ezért hagytak ott akkor az nem is veszteség szerintem. Bár ahogy elnézem a mai huszon-harmincas férfiak az ilyen nõk távozását tartja a legnagyobb veszteségnek. Azok meg is érdemlik.

Ez nem igaz. Fontos, hogy mivel foglalkozik, vannak-e céljai, mik a hosszútávú tervei. Soha a büdös életben nem kérdeztem meg egy páromtól sem-csak ha együtt éltünk-, hogy mennyit keres. Én sem reklámozom, ha vélhetõen többet ill. kevesebbet keresek akkor sem. Nemes dolog adományozni és beteg szülõket támogatni is. Ha volt rá példa, hogy ezért hagytak ott akkor az nem is veszteség szerintem. Bár ahogy elnézem a mai huszon-harmincas férfiak az ilyen nõk távozását tartja a legnagyobb veszteségnek. Azok meg is érdemlik.
Szerintem a pénzéhes nõk és férfiak száma arányosan eloszlik, szóval nem értem, mik ezek a kérdések állandóan, amiknek az a lényegük, hogy a nõk a pénz után mennek. Az a nõ, amelyik a pénz után megy, általában olyan is, valami olcsó lotyó, de legalább jól néz ki. Ha ilyenre vágysz, kölcsönösen kihasználjátok egymást: õ a pénzedet költi, Te meg szénné gyûröd a testét az ágyban.
Ez csak a felszínes p.icsákra igazak.Õk nem a szerelmet keresik csak a jólétet.


Mennyit keresnek azoknak a gyerekeknek a szülei, akik lazán bemennek egy üzletbe, és 10-20-30 ezret elköltenek pár pólóra, vagy egy cipőre?

Leginkább a Garage-ban, meg ilyen helyeken, ahol a póló 7000-nél, a pulcsi 17000-nél kezd?dik.

Legjobb válasz: Néha mi is kirúgunk a hámból és elköltünk ennyit, pedig átlagos a keresetünk. Kb évente 3x csinálunk ilyen ruhás shoppingolást. Viszont tudni kell, hogy a családból senki nem jár fodrászhoz, szoliba, kozmetikushoz, otthon fõzünk és nem eszünk mindennap húst. Szóval máshol megspóroljuk a márkásabb tuhák árát. És mondjuk nincs tele rongyokkal a szekrény, van két jobb nadrág, két jobb cipõ, stb, szóval kevesebb de jobbak. És a ruhákat általában még ünnephez kötjük, tehát a gyerek is a ruhát szülinapra kapja, mamáktól is általában pénzt kapnak minden ünnepre.

Szerintem teljesen normális válaszok érkeztek. Valóban, nagyon jól megvilágította (megvilágították) a lényeget az(ok) a hozzászóló(k), aki(k) a gyerek pénzbeosztását, és ehhez kapcsolódóan például a dohányzást, vagy éppen annak mellõzését vetették fel. Nem értem, miért menõbb dolog bagózni, mint mondjuk 1-1 márkásabb dolgot megvenni (már itt arra gondolok, hogy a gyerek beosztja a pénzt, és inkább no bagó, de vesz egy akármit - deirekt nem mondok márkát). Egyébként azzal én sem értek egyet, mikor agyatlanul tömik a gyereket pénzzel (vagy elsõ szóra mindent megvesznek neki). A Garage Store is egy jó példa volt, de ott is ki lehet fogni nagyobb akciókat (mint ahogy máshol is).
Néha mi is kirúgunk a hámból és elköltünk ennyit, pedig átlagos a keresetünk. Kb évente 3x csinálunk ilyen ruhás shoppingolást. Viszont tudni kell, hogy a családból senki nem jár fodrászhoz, szoliba, kozmetikushoz, otthon fõzünk és nem eszünk mindennap húst. Szóval máshol megspóroljuk a márkásabb tuhák árát. És mondjuk nincs tele rongyokkal a szekrény, van két jobb nadrág, két jobb cipõ, stb, szóval kevesebb de jobbak. És a ruhákat általában még ünnephez kötjük, tehát a gyerek is a ruhát szülinapra kapja, mamáktól is általában pénzt kapnak minden ünnepre.
Ugyan azt akartam írni mint a második válaszoló:) )
Én is szoktam ennyit költeni. Normál keresete van szüleimnek 120/100ezer ft. Én sem cigizek és nem eszem mindennap 1300ft-os menüket mekibe, nem járok ásványvizeket inni Leroyba (most ez nagy divat) és nem szórom el a pénzem mindenre. Naponta kb 1-2 forintot kapok amit nem szoktam elkölteni hanem felét mindig félreteszem így belefér 2havonta egy 20-30 ezres vásárlás (persze nem mindig költöm el)
Kérdezõ, a fõvárosiak többet keresnek ugyanazért a munkáért, mint a "parasztok". Én is döbbenve olvasgatom, hogy "anyukámnak szólok, hogy megkláttamvalamit és megveszi, havonta 20-30 ezer között költök ruhára". Anyukám veszi a nõk lapját és amikor a barátnõmnek szeretnék nézni valai divatosabb ruhát, megnézek a Nõk Lapjában található ruházati katalógust. Hát öcsém, ma már nem nézegetem, hanem inkább meglepetés helyett vagy elmegyek vele egy normális boltba vagy varratok egy ruhát.
mi is spórolósok vagyunk, nem iszunk nem dohányzunk, anyu világ életében úgy nevelt, hogy a pénzt be kell osztani. sosem járunk mekibe, stb, de évente egyszer vagy kétszer, általában sulikezdés elõtt beszabadulunk és veszünk pár göncöt. kifejezetten cipõre költünk inkább úgymond sokat, mert elég sokat jövünk megyünk, a 5-6 ezres cipõink mind mind 2-3 hónapig tartanak, inkább veszünk egy 18 ezres nike-t, de az kibír akár 2 évet is:) amúgy voltam alkalmi munkás drága ruhaboltban, voltak törzsvárárlóink, akik 2-3 hetente jöttek és mindig hagytak ott hagytak nálunk 40-50 ezret rendszeresen de a kocsijukon is látni lehetett, hogy nem épp árufeltöltõk a tescoban napi 12 órában...
" Mennyit keresnek azoknak a gyerekeknek a szülei, ...." Miért kérdezel ilyent, hát erre mi sem tudhatjuk a választ . De valszeg jóval a minimálbér fölött visznek haza.
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam hogy ekkora felháborodást kelt ez a kérdés sokakban. Én is megveszem a márkás cuccokat, és szintén azért tehetem meg, meg nem bulizom el az ösztöndíjamat, meg mert gyûjtögetem a 10-20 forintosokat. Egyáltalán nem sértésnek vagy ilyesminek szántam a kérdést, csupán kíváncsi vagyok arra, hogy azoknak a 12 éveseknek akik 17000-ért pulcsit vesznek, mennyit keresnek otthon, mivel ennyi idõs koromban nekem anyukám minimálbért keresett, és én hónapokig gyûjtöttem az aprópénzt, hogy 6000-ért Sims kiegészítõt vehessek, tehát sosem éltünk úgy hogy "anya adj egy 10-est mert ezt meg azt kell vennem", mellesleg a környezetemben se voltak olyanok, akik ennyi idõs korukban márkás cuccokat hordtak.
ja és mellesleg budapesti vagyok(10/10 voltam)
Ezt nem lehet igy megmondani. Sokat, vannak azért nagyon jó módban élõ emberek még ha több is a szegény, fõleg az utobbi idõben. Vannak Magyarországon is emberek akik simán millió fölött keresnek. Nem is egy. Na az Ö gyerekük veszi meg.
Én képes vagyok többet is költeni. És a szüleim átlagos keresteûek. Én vagyok diákmunkán, a saját pénzemet költöm, amiért én dolgoztam meg. 16l
Egy jó pont ha megkeresed a pénzt. De pl a zsebpénz is saját, hisz a szülô adja. Nem tudom mekkora szégyen, de én pulóvert, kabátot, 1-1 pólót, nadrágot használtan veszek. Haverok elunt ruhái, vatera stb sok jó állapotú, márkás ruhát vettem már. Zoknit, alsót és cipôt viszont csak boltban, mert ezekbôl a legjobb minôséget veszem és a higiénia ugye.
Hát kérdezõ ez tényleg jó kérdés. Egyetemsre járok és a csoporttársaim többsége gazdag. Egyre rosszabb hogy én nem tehetem meg azt amit õk nem bulizhatok minden héten, nem minden ruha márkás. Nem tudom mihez kezdjék meló kellene de a suli mellett nem mindegy mit vállal az ember. Gáz
30 ezer egy pólóért? Jó isten, ez nem az én világom. Aztán kéthavonta vesznek ilyen drága pólót? Vagy egyet egy évben, aztán abban is alszanak?
neem a kérdésben 7000ftos pólóról volt, szó csak egyik válaszadónak a véleményére reagáltam.

Egy magánfogorvos kb. mennyit keres itthon, úgy heti 20-25 órában?

Nem arra gondolok, hogy mennyit vall be.

Legjobb válasz: az én fogszabályzó szakorvosom, 10 percért elkér 4000Ft-ot.

az én fogszabályzó szakorvosom, 10 percért elkér 4000Ft-ot.
Sokat.Nagyon sokat.Fõleg amelyik "menõ".Sose fogja neked egyik se megmondani mennyit.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Tudom, hogy nem, csak úgy mégis...próbáltam számolgatni, de bizonytalan vagyok, hogy mennyi lehet az adott összegbõl az anyagár, a rendelõ fenntartása, stb. A havi fél millió azért megvan, nem?
Simán.Ez egy átlagosnak meg van.Miénk egy közepes város, van jó pár magán fogorvos, és vannak köztük ugye a népszerûek.Másfél milliós kategóriások...
Simán megvan a havi 500 000 sõõõt ennél csak több. Attól függ hol van a rendelõ, kik járnak oda stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, amúgy egy megyeszékhely, egyetemi város, stb. :)

Mennyit keres Budapesten egy 20 éve a szakmájában dolgozó gyógyszertári szakasszisztens?

Legjobb válasz: Attól függ, hol dolgozik, egészségügyi intézményben, magánpatikában, gyógyszeriparban,gyógyszerkereskedelemben? Én 22 éve vagyok asszisztens, és dolgoztam kórházi patikában kb. netto 80 ezerért, gyógyszergyárban ennél jóval többért, és jelenleg gyógyszerkereskedelemben brutto 190 ezerért. Magánpatikában forgalomtól függõen lehet ennél több is.

Attól függ, hol dolgozik, egészségügyi intézményben, magánpatikában, gyógyszeriparban, gyógyszerkereskedelemben? Én 22 éve vagyok asszisztens, és dolgoztam kórházi patikában kb. netto 80 ezerért, gyógyszergyárban ennél jóval többért, és jelenleg gyógyszerkereskedelemben brutto 190 ezerért. Magánpatikában forgalomtól függõen lehet ennél több is.
Na én nem is errõl a kérdésrõl szerettem volna irni.Mi voltunk nagyon szegények és bldogok anno.Azóta mindig takarékoskodtunk, és minig elég volt mindenre.Aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli.Vannak ma is olyan emberek akik a másik ember fizetése töbszörösét keresik, és mégsem tudják beosztani, ez a beosztás tudomány amit a családból magaddal hozol.Én minig elégedett voltam mikor kevés volt akkor is, ha több akkor sem költekeztem ész nélkül.Nem csak megkeresni kel de beosztani kellene az embereknek megtanulni.És ha nics elég akkor megelégedni azzal ami van.tudom ma ez a legnehezebb.Ennyit szerettem volna irni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!