Találatok a következő kifejezésre: Mennyit keres beosztott tűzoltó (3 db)

Mennyit keres (bruttó) most jelen pillanatban egy kezdő beosztott tűzoltó?

Mennyit keresnek a f?városban, és mennyit az ország többi részén? Vagy ugyan annyi mindenhol?

Legjobb válasz: Szia. Párom tûzoltó. Abban nem vagyok biztos, hogy a fõvárosban többet keresnek e, mint vidéken, de szerintem hasonlóan kapnak mindenhol. Havi kb. 100000 Ft a fizetés, nincs különbség aközött fizetés téren, hogy hány éve vagy ott. Ugyanannyit kapsz 10 év után, mint 2 év után, persze akkor, ha ugyanabban a pozícióban vagy. A rangra nem fizetnek, talán ha 200 Ft-ot, szóval nem az számít, hanem a beosztás. Ha sima vonuló tûzoltó õrmester vagy, akkor kb. 100000 Ft, ha szolgálat parancsnok vagy, akkor jóval több. Ezt a munkát nem a fizetésért csinálják, hiszen látod, hogy nem fizet nagy pénzeket. Ezt hivatástudatból csinálják.

Szia. Párom tûzoltó. Abban nem vagyok biztos, hogy a fõvárosban többet keresnek e, mint vidéken, de szerintem hasonlóan kapnak mindenhol. Havi kb. 100000 Ft a fizetés, nincs különbség aközött fizetés téren, hogy hány éve vagy ott. Ugyanannyit kapsz 10 év után, mint 2 év után, persze akkor, ha ugyanabban a pozícióban vagy. A rangra nem fizetnek, talán ha 200 Ft-ot, szóval nem az számít, hanem a beosztás. Ha sima vonuló tûzoltó õrmester vagy, akkor kb. 100000 Ft, ha szolgálat parancsnok vagy, akkor jóval több. Ezt a munkát nem a fizetésért csinálják, hiszen látod, hogy nem fizet nagy pénzeket. Ezt hivatástudatból csinálják.
At elsõ vagyok. Bocsi, nettó fizetést írtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Olvastam, egy oldalon, hogy a fõvárosi tûzoltók bruttó 159, 000 Ft-ot keresnek. Kiszámoltattam bérkalkulátorral (2010-es) ez nettó 112, 000 Ft-ra jött ki. Kíváncsi voltam igaz-e.

Mennyit keres egy kezdő beosztott tűzoltó országszerte?

Az érdekelne, hogy mindenhol ugyanannyit keresnek vagy ez régiónként változhat? Én egy létesítményi t?zoltóságon dolgozom öt éve, és szívem szerint hivatásos lennék. Biztos kevesebbet keresnek mint én, de a szakma szeretete és a hivatástudat jobban érdekel.

Legjobb válasz: azt hiszem közalkalmazotti bértábla szerint keresnek, úgyhogy nem túl sokat. viszont elõnye, hogy 24 - 48 órában dolgoznak, így lehet mellé másodállást vállalni. nálunk legalábbis így dolgoznak, és legtöbbjüknek van is másik állása.

azt hiszem közalkalmazotti bértábla szerint keresnek, úgyhogy nem túl sokat. viszont elõnye, hogy 24 - 48 órában dolgoznak, így lehet mellé másodállást vállalni. nálunk legalábbis így dolgoznak, és legtöbbjüknek van is másik állása.
A kérdező hozzászólása: ezekkel én is tisztában vagyok, én a fizetésre vagyok kíváncsi
A tûzoltó nem közalkalmazott és nem köztisztviselõ. Hanem egy speciális jogviszony, melynek neve: Hivatásos állományú. Amúgy nekem sincs másodállásom, tehát sajnos az albérlet és a rezsi mellett 20.ára már sosincs pénzem. Van a sok kölcsönkérés, kuncsorgás, stb. 5év munkaviszonnyal a fizetésem: 90-95 ezer forint.

Mennyit keres egy beosztott tűzoltó magyarországon?

Legjobb válasz: Hát nem olyan sokat!kb.nettó 100ezer.Ahhoz képest,hogy milyen a munkájuk nincsenek agyon fizetve.

Hát nem olyan sokat!kb.nettó 100ezer.Ahhoz képest, hogy milyen a munkájuk nincsenek agyon fizetve.
A legveszélyesebb munka, és alig kapnak valamit.
Kétfajta beosztott tûzoltó van (szerintem). Az egyiknél a nagyon erõs belsõ késztetés pótolja az anyagiakat, azaz még civilként egyfolytában arra húzza a szíve, a másikat az motiválja, hogy a 24 órai szoli után ott a 48, amikor megkeresheti amire csak képes. Érzed, ugye a különbséget ?
A kezdõ beosztott fizetés jelenleg 135-145ezer bruttó forint körül van havonta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!