Találatok a következő kifejezésre: Mennyit keres banki alkalmazott, (4 db)

Mennyit keres egy könyvelő? és mennyit egy banki alkalmazott?

Legjobb válasz: Banki alkalmazott - attól függ, milyen munkakör, milyen bank. kb nettó 140ezret kap egy barátnõm irodában úgy, hogy már 5 éve bankban dolgozik.

Banki alkalmazott - attól függ, milyen munkakör, milyen bank. kb nettó 140ezret kap egy barátnõm irodában úgy, hogy már 5 éve bankban dolgozik.
Könyvelõ-ha sima, akkor min. bruttó 94ezer ez a szakmai minimálbér, ettõl feljebb mehet csak.
A banki alkalmazottak bére nyilván függ a beosztásuktól. Pl. egy marketinges ismerõs, nem vezetõ beosztásban 240 nettót keres. Gondolom az ügyfélszolgálatos/pénztáros stb. jóval kevesebbet, a vezetõk jóval többet.
Én könyvelõ (is) vagyok. "Magyarul" gazdasági ügyintézõ. Ebbe sok minden belefér a könyvelés kívül. Komárom-Esztergom megye, bruttó 125.000 Ft. 25 éve a szakmában!
Na én pont ezért fogok elhúzni innen minnél elõbb.

Mennyit keres egy banki alkalmazott, aki az ügyfelekkel foglalkozik?

Legjobb válasz: Itt az a kérdés, hogy milyen ügyfelekkel. Amúgy a banki ügyintézõk esetében (akik ott ülnek a pult túloldalán) a számított bérük a 150-200e Ft-os kategóriába esik (nettóban!). Ebben a juttatások is benne vannak, tehát ez nem feltétlen jelenti azt, hogy ennyit kap kézhez "kp-ben", de a juttatásokkal együtt szinte mindenhol megkapnak ekkora bért.

Itt az a kérdés, hogy milyen ügyfelekkel. Amúgy a banki ügyintézõk esetében (akik ott ülnek a pult túloldalán) a számított bérük a 150-200e Ft-os kategóriába esik (nettóban!). Ebben a juttatások is benne vannak, tehát ez nem feltétlen jelenti azt, hogy ennyit kap kézhez "kp-ben", de a juttatásokkal együtt szinte mindenhol megkapnak ekkora bért.

Mennyit keres egy Erste banki alkalmazott lakossági /kisvállalati ügyintézõ?

Nettó és Bruttó mennyi pénzt keres egy banki alkalmazott?


Mennyit keres (het) egy banki alkalmazott az alábbi feltételekkel?

- MKB Bank - Középiskolai és f?iskolai pénzügy végzettséggel - Nyelvvizsga hiányában - Nem ügyfélszolgálatis (hanem a háttérben mondjuk pl.: a vállalati részlegnél) Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A gyakorlatot kihagytad, ami fontos szempont lehet, illetve vidék vagy Budapest. Pályakezdõ esetében Bp-en én olyan br. 250e-t, tapasztalt munkatárs esetén olyan br. 350-400e-t mondanék. Vidéken 100e-rel kevesebbet.

A gyakorlatot kihagytad, ami fontos szempont lehet, illetve vidék vagy Budapest. Pályakezdõ esetében Bp-en én olyan br. 250e-t, tapasztalt munkatárs esetén olyan br. 350-400e-t mondanék. Vidéken 100e-rel kevesebbet.
Gyakorlattól és beosztástól függ. Kezdõnél úgy 180-ról indul, pár év alatt 250-300 ezerig mehet fel. Ha alsó szintû vezetõ az illetõ, 400-500 ezer a plafon. Bruttõban, Budapesten, vidéken jóval alacsonyabb. (-30%)
A kérdező hozzászólása: Gyakorlati hely is itt volt, tehát "visszahívás" az egész. Vidéki megyeszékhely, mint pl.: Nyíregyháza, Szolnok, Szeged stb. De a nyelvvizsga hiányában is ezeket az összegeket mondjátok?! Ennek tudatában? Ergo, diploma nélkül. Köszönöm az eddigi válaszokat! Ment a zöld.
Én ezt diplomásra értettem, mivel fõiskolai végzettséget írtál.
A kérdező hozzászólása: Igen, igen, lehet egy kicsit félreérthetõen fogalmaztam. A "nyelvvizsga hiányában"-t úgy értettem a kérdésemben, hogy bár a fõiskola el lett végezve, de nyelvvizsga hiányában a papírok nincsenek kiadva, "csak" az igazolás.
elméletben nem biztos, hogy befolyásolja a nyelvvizsga, de akivel a bérrõl tárgyalsz, õ mondhatja, hogy majd ha meglesz a nyelvvizsga, akkor x forinttal több. Barátnõm 2 éve ment adott bankhoz, neki akkor folyamatban volt a fõiskolája és akkor megbeszélték, ha megvan a diploma, nõ a fizu. Viszont errõl nem beszéltek, hogy nyelvvizsga hiányában mi történik. 5 évvel ezelõtt én is voltam náluk állásinterjún és nem is foglalkoztak azzal, hogy van-e diploma vagy nincs. A szakmai tapasztalat sokkal fontosabb volt számukra akkoriban, de ez is a fiókvezetõ megítélésén múlt.
Ha privátbankos, nagyvállalati ügyintézõi, esetleg tõzsdei mûveleteket is végzõ munkahelyre mész, elõfeltétel a biztos nyelvtudás. Más esetben talán egy kicsit elõny, de nem fizetik meg.
Nem is gondolnád, hogy egy bankfiókban sokszor egy ügyintézõnek magasabb iskolai végzettsége van, mint a fiókvezetõnek. Sok vezetõnek még diplomája sincs, se nem beszél nyelveket. Mûkörmösbõl lett banki ügyintézõ, Tesco pénztáros fiókvezetõ akinek bankárlépzõje van.Sok múlik a kapcsolatokon és szerencsén. Tapasztalatból írtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki hozzászólását!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!