Találatok a következő kifejezésre: Mennyit keres banki (58 db)

Mennyit keres egy könyvelő? és mennyit egy banki alkalmazott?

Legjobb válasz: Banki alkalmazott - attól függ, milyen munkakör, milyen bank. kb nettó 140ezret kap egy barátnõm irodában úgy, hogy már 5 éve bankban dolgozik.

Banki alkalmazott - attól függ, milyen munkakör, milyen bank. kb nettó 140ezret kap egy barátnõm irodában úgy, hogy már 5 éve bankban dolgozik.
Könyvelõ-ha sima, akkor min. bruttó 94ezer ez a szakmai minimálbér, ettõl feljebb mehet csak.
A banki alkalmazottak bére nyilván függ a beosztásuktól. Pl. egy marketinges ismerõs, nem vezetõ beosztásban 240 nettót keres. Gondolom az ügyfélszolgálatos/pénztáros stb. jóval kevesebbet, a vezetõk jóval többet.
Én könyvelõ (is) vagyok. "Magyarul" gazdasági ügyintézõ. Ebbe sok minden belefér a könyvelés kívül. Komárom-Esztergom megye, bruttó 125.000 Ft. 25 éve a szakmában!
Na én pont ezért fogok elhúzni innen minnél elõbb.

Mennyit keres egy dolgozó és mennyit egy üzletvezető a DIEGO-ban?

Leginkább a dolgozó érdekelne, a másik csak viszonyítási alap. Milyen ott dolgozni?

Legjobb válasz: Szia! Párom nagyon sokáig dolgozott a Diego-ban,mint eladó. Fizetés az alap+ jutalék,minden hónapban más volt, de a 120-at átlagban hazahozta. Üzletvezetõt nem tudom,majd megkérdezem Neked. Nagyon sok függ attól,hogy melyik áruházban dolgozol,mert Franchise rendszerben vannak, mindenhol más a fõnökség.Melyikbe mennél?Hátha tudunk bõvebbet.

Szia! Párom nagyon sokáig dolgozott a Diego-ban, mint eladó. Fizetés az alap+ jutalék, minden hónapban más volt, de a 120-at átlagban hazahozta. Üzletvezetõt nem tudom, majd megkérdezem Neked. Nagyon sok függ attól, hogy melyik áruházban dolgozol, mert Franchise rendszerben vannak, mindenhol más a fõnökség.Melyikbe mennél?Hátha tudunk bõvebbet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Egyenlõre csak tájékozódom hogy egyáltalán gondolkodjak-e komolyabban rajta, de olyan aug. környékén már kéne valami meló. Azért az nem rossz pénz. És a jutalék az adott üzlet összeladása után /fõre lebontva, vagy valami saját teljesítményen alapuló rendszer van? Azt tudom hogy mystery shoppingolják õket rendszeresen. A franchise rosszabb mint a központi? És nincs valami olyan központja a Diegonak ami logisztikai, inkább adminisztratív szervezõs, irányítós részleg? Annyit tudok hogy a központ állítólag Dabason van de hogy ott csak üzlet van vagy valami logiszitkai központ is azt nem.
Szia, minden eladásod után kapsz "x" százalékot, Dabasra nem tudom, hogy mûködik a felvétel, régebben a központi boltjuk a Nyári pál utcai bolt volt...most..nem tudom. Igen sajnos vannak shopperek, meg is keserítették az eladókat rendesen...
A kérdező hozzászólása: lehet h most nem leszek túl népszerû, de a shopperek nem csinálnak semmi különöset, hiszen az is meg van adva hogy mit kérdezhetnek, passzívnak kell lenniük. viszont sok eladó nem tud értékesíteni normálisan, pedig annyi minden infót lehet elmondani minden termékrõl. kivételek azért persze jócskán vannak. A kispesti bolt is jó lenne nekem meg a keresztúri is.
ebben igazad van különben, némelyik eladó azt sem tudja mit árul..persze ez nemcsak a Diegora vonatkozik..meg a stílus..na mindegy :)
A kérdező hozzászólása: ha valaki rossz minõsítést kap a shoppertõl akkor azért nem rúgják ki vagy igen? (a mekibe 3 rossz riport után repül az ember)
Azonnali kirúgás, ha nullás shoppert csinálsz
A kérdező hozzászólása: Hm..sejtettem. A shoppereknek pedig azt mondják hogy nincs kirúgás, csak továbbképzés..De úgy látszik csak azért mondják hogy ne legyen lelkiismeret furdalásuk. Pedig ettõl nem lenne a teszt kevésbé objektív. Az értékelésekre nincs rálátásom, de azért gondolom a 0-áshoz eléggé alul kell teljesíteni. Mennyire tudják az eladók kiszúrni a shoppereket a boltban? Visszahallgatják a dolgozók az adott boltban a felvételt (ahol kamera van ott vissza is nézik?)? Köszi az infókat, ha van még valami extra belsõ infó, szívesen olvasom (vagy akár sztorikat is). :)

Az Auchan-ban, valamint a Spar-ban mennyit keres egy árufeltöltõ? Többet, mint a Tesco-ban?

Legjobb válasz: Hozzánk (Tesco) jöttek át a Sparból többen, azt mondták rosszabb a fizetés és sokkal rosszabbak a munkakörülmények.

Hozzánk (Tesco) jöttek át a Sparból többen, azt mondták rosszabb a fizetés és sokkal rosszabbak a munkakörülmények.


Mennyit keres jelenleg IKEA-ban egy pénztáros és/vagy eladó? Valamint mennyit keres árufeltöltő és a vevőszolgálati munkatárs?

Remélem olyan (is) írnak akik ott dolgoznak/dolgoztak, ha igen akkor írják meg, hogy miért jó vagy nem jó IKEA-ban dolgozni. Köszönöm!

Newbury ban mennyit keresnék mint számítógép szerelő-és karbantartó?

Font/Forint mindegy, nagyon szeretek számítógépekkel foglalkozni mind szoftveresen, mind hardveresen, és ha jól fizetnek akkor leteszem a szakmát rá és kimegyek.

Legjobb válasz: Nem tudom hogy ott mennyit kereshetnél mint "computer technician" , azt hiszem így hívják azt amire te gondolsz, de én Londonban dolgozom mint "C# / ASP.Net Web Developer" és nagyon jól keresek. Nincsen diplomám csak egy OKJ-m, de ezt eddig senki nem kérte tõlem, csak próbamunka volt, azon megfeleltem és felvettek. Ami fontos, ha a saját szakmádban akarsz dolgozni, hogy legyen jó angol nyelvtudásod.

Nem tudom hogy ott mennyit kereshetnél mint "computer technician" , azt hiszem így hívják azt amire te gondolsz, de én Londonban dolgozom mint "C# / ASP.Net Web Developer" és nagyon jól keresek. Nincsen diplomám csak egy OKJ-m, de ezt eddig senki nem kérte tõlem, csak próbamunka volt, azon megfeleltem és felvettek. Ami fontos, ha a saját szakmádban akarsz dolgozni, hogy legyen jó angol nyelvtudásod.
A kérdező hozzászólása: Értem, és mennyi a nettó fizud?:)

Banki alkalmazottak mennyit keresnek? Tanári diplomával van esélyem bekerülni?

Magyar-történelem szakos tanári diplomám van, de nagyon foglalkoztat a kérdés....:)) Úgy hallottam a tanárokat szeretik átképezni erre a területre, aki tudna erről nagyon szívesen venném! Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: én olyat ismerek aki 5 éve dolgozik bankban, õ 180-200 ezret keres. más információt nem hallottam errõl sajnos.

én olyat ismerek aki 5 éve dolgozik bankban, õ 180-200 ezret keres. más információt nem hallottam errõl sajnos.
Szerintem inkább valami gazdasággal kapcsolatos tanárok kellenének egy banknak, mint pl. matektanárok.

Mennyit keres egy könyvelő vagy egy banki ügyintéző?

Legjobb válasz: Könyvelõ: nagyon változó. Banki ügyintõzõ (vagyis személyes ügyfélszolgálati munkatárs): nettó 130 ezer Ft körül.

Könyvelõ: nagyon változó. Banki ügyintõzõ (vagyis személyes ügyfélszolgálati munkatárs): nettó 130 ezer Ft körül.
Könyvelõ: 80.000- több millió, banki ügyintézõ: kb.80.000-200.000

Mennyit keres egy banki alkalmazott, aki az ügyfelekkel foglalkozik?

Legjobb válasz: Itt az a kérdés, hogy milyen ügyfelekkel. Amúgy a banki ügyintézõk esetében (akik ott ülnek a pult túloldalán) a számított bérük a 150-200e Ft-os kategóriába esik (nettóban!). Ebben a juttatások is benne vannak, tehát ez nem feltétlen jelenti azt, hogy ennyit kap kézhez "kp-ben", de a juttatásokkal együtt szinte mindenhol megkapnak ekkora bért.

Itt az a kérdés, hogy milyen ügyfelekkel. Amúgy a banki ügyintézõk esetében (akik ott ülnek a pult túloldalán) a számított bérük a 150-200e Ft-os kategóriába esik (nettóban!). Ebben a juttatások is benne vannak, tehát ez nem feltétlen jelenti azt, hogy ennyit kap kézhez "kp-ben", de a juttatásokkal együtt szinte mindenhol megkapnak ekkora bért.

Svédországban banki alkamazottak mennyi keresnek?

Van lehetõségem egy hazai bankhoz menni dolgozni, ahol néhány (2-3) év lehúzása után lehetõség lenne a nyelvtudásom miatt Svédországba menni dolgozni. Részletesebben nem tudnám még rákérdezni, mert nem dolgozom még ennél a banknál, de tudja valaki,hogy ott kb. mennyit lehet keresni?

Legjobb válasz: *mennyit

A kérdező hozzászólása: *mennyit
Szia! Egy átlag banki alkalmazott 37000 koronát keres. Ezt kb.35-tel megszorozva megkapod forintban. Ha tudsz svédül, akkor simán rákereshetsz a neten.
A kérdező hozzászólása: Épp ezért kérdeztem, mert nem tudok svédül :D Angol nyelvvel lehetne rá lehetõségem. Köszi a választ, közben keresgéltem és én is azt találtam, h közgazdasági végzettségûek ilyen pályán 37ezer koronát keresnek.
Bruttóban! Biztos, hogy svéd tudás nélkül is lehetséges Svédországban dolgozni?
A kérdező hozzászólása: Azt mondták, hha nagyon jó az angolod akkor igen. De persze, ha kikerülsz elõbb-utóbb megkell tanulni svédül.
Szia, elsõ vagyok. Persze, mindig ezel kezdik, hogy ha jó az angolod, akkor oké. Itt mindenki beszéli, elég jól ráadásul. A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy le*arják, hogy mennyire tudsz angolul, ha a svéd nem megy. Nagyon önérzetesek és semmibe nézik, ha valaki nem beszéli a nyelvet. Mondjuk attól is függ, hogy a bankszakmáb belül mi lenne a feladatod, mennyire kellene ügyfelekkel kapcsolatba kerülni. A számítógépes programok szerintem svédül futnak, de nem akarok hülyeséget írni. De gondolom nyelvi képzést fognak biztosítani. Bár nem tudom, hogy az alapokról indulni, plusz még a szaknyelvet is elsajátítani mennyi idõ lesz neked, de nem pár hetes az tuti. Esetleg nem tudsz már otthon is beiratkozni egy tanfolyamra? A CV-ben is sokat nyomna a latban :D.
A kérdező hozzászólása: Back office munka, szal nem kell ügyfelekkel beszélni, csak a kollégákkal, akik között sok az olyan nem svéd, aki nem is beszél svédül. Egy ismerõsöm ajánlotta fel ezt a lehetõséget, 2-3 év után van lehetõség kimenni, ha nagyon jó az angol és a munkádhoz is értesz, lényegében kimondottan olyat keresnek, akit majd kilehet küldeni a bankcsoport ottani kirendeltségéhez. És majd ott lenne lehetõség svédül tanulni ingyenesen.
Szia! Megint az elsõ vagyok. Így viszont annyit mondok, hogy hajrá! Nagyon jól hangzik, kár lenne egy ilyen lehetõséget elszalasztani.Sok sikert hozzá :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!