Találatok a következő kifejezésre: Mennyit keres a (751 db)

Mennyit keresnek a kozmetikusok átlagban havonta nettó bérben, úgy hogy már levonva van belőle a helybérlés meg adó meg miegymás?

Érdemes szted annak kitanulni? Te mennyire vagy elégedett a kozmetikusoddal?

Legjobb válasz: Attól függ, kinek mennyi vendége van. Van olyan, hogy valaki alig bírja kitermelni a fizetnivalókat (fõállású vállalkozóként kb. 80 000 + bérleti díj + anyagok), és semmit nem tud félretenni, sõt, van, aki még ezeket sem tudja kitermelni. De vannak olyanok, akik egész jól keresnek vele. Ezt elõre nem lehet megmondani, hogy érdemes-e ezzel foglalkoznod. Rengeteg mindentõl függ: mikor kezdenél el tanulni, mikor végeznél, hol szeretnél dolgozni, lenne-e konkurenciád, stb.

Attól függ, kinek mennyi vendége van. Van olyan, hogy valaki alig bírja kitermelni a fizetnivalókat (fõállású vállalkozóként kb. 80 000 + bérleti díj + anyagok), és semmit nem tud félretenni, sõt, van, aki még ezeket sem tudja kitermelni. De vannak olyanok, akik egész jól keresnek vele. Ezt elõre nem lehet megmondani, hogy érdemes-e ezzel foglalkoznod. Rengeteg mindentõl függ: mikor kezdenél el tanulni, mikor végeznél, hol szeretnél dolgozni, lenne-e konkurenciád, stb.
Én kozmetikusként tanulok és elmondhatom:pocsék! A bevétel mindig változó, a téli hónapokba kevesebben járnak, a kozmetikus mesteremet majdnem a sírás kapta el, de most tavasszal azért van vendégkör. Nekem nem tetszik a szakma, nem vagyok ez a nyalizós, mindenkinek bókolós típus, hogy vendégeket tartsak, miközben, ha távozik a vendég, utána kibeszélik bent. Undorom van az ilyentõl, és akkor vajon engem nem beszélnek ki?Persze, ez nyilván nem minden helyen van. Arra készülj, hogy tanulóként többet takarítasz, mint nyúlsz vendéghez.

Mennyit keresnek a kőművesek? Pontosabban, napi bérbe mennyit adjak?

Egy emberre lenne szükségem,de nem írnak árakat sehol.Napi 5000ezer az nagyon kevés?

Legjobb válasz: 5-7 ezernél én többet nem adnék, munka nagyságától függ, hogy mennyit

5-7 ezernél én többet nem adnék, munka nagyságától függ, hogy mennyit
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi.Akkor az reális ár, amit írtam.
5-7? akkor sok sikert annyiért senkit nem fogsz találni. Kiszállás sem ingyen van meg a kipakolás, felmérés. És még nem is csinált semmit.
Szerintem max kõmûves segédet találsz 5000-ért.
8000-ret fizetett haverom a culágereknek amikor épült a háza. A kõmûvesnek a többszörösét.
A kérdező hozzászólása: Igen, igen segédmunkás kell.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem házépítéshez kell, csak egy falat akarok kijjebb rakni.
A párom segédmunkásként 10 órára kapott 6 ezret, szerintem ez reális. Azért lássuk be, ez nem könnyû munka. A kõmûvesmesternek ennél nyilván lényegesen több jár, hiszen neki a szakértelmét is megfizeted. Egyébként segédmunkásnak nyugodtan beállhat a család egy-két férfitagja is, mert azt a munkát simán lehet tapasztalat nélkül végezni.

Mennyit keresnek a magyar focisták?

Legjobb válasz: ez valtozo. 150 000 is akar.. De van az, hogy valaki 7-800-at keres. Utobbit pl egy kiemelt jatekos..

ez valtozo. 150 000 is akar.. De van az, hogy valaki 7-800-at keres. Utobbit pl egy kiemelt jatekos..
Amíg ilyen szinten van a Magyar foci nem adnék 50000 FT nál többet egy hónapra.
attól függ hogy melyik csapatban játszik?hogy a debrecenbe vagy a gödöllõben!!!!!!Amúgy a légiósok egy olyan idény után ahol sok gólt lõtt, sokat tett a csapatért ott 2000000 is összeszedhet.


Mennyi idő után jött szóba h ki mennyit keres a kapcsolatban?

Mi fél éve vagyunk együtt, aztán szóba jött az összeköltözés, aztán ha már így állunk akkor jó lenne tudni h mennyit is keres a párom:S

Legjobb válasz: Bizony bizony, azért azt tudni kell ha össze akartok költözni hogy mennyit is engedhettek meg magatoknak. Egyszerüen üljetek le és számoljátok ki mennyi a közös bevételetek és mennyi egy lakás bérlet stb...

Bizony bizony, azért azt tudni kell ha össze akartok költözni hogy mennyit is engedhettek meg magatoknak. Egyszerüen üljetek le és számoljátok ki mennyi a közös bevételetek és mennyi egy lakás bérlet stb...
Nálunk úgy 1 hónap után került szóba. Ezt feltétlenül tisztázni kell összeköltözés elõtt!!!!!
1 hét után elmondta mennyit keres. Na addig dolgoztam. :)
Na akkor kell szakitani.
A kérdező hozzászólása: De gondolom utána engedtél neki mindent ha már eltart, mehetett az anál meg az arcraélvezés mi???XDXD
azonnal

Kb. mennyit keresnek a kórboncnokok?

Szeretnék kórboncnok lenni de állítólag nem keres sokat...nézegettem a neten ilyesmiket, de nem derült ki h mennyi lehet!!

Legjobb válasz: Baromi jól keresnek! Persze nem a bejelentett, hivatalos összegre gondolok. Hanem amit mellé keres az elkeseredett hozzátartozóktól, ugyanis õ öltözteti temetésre a hullát, és õ is sminkeli ki õket kép alapján - ha szép a termék, hálásak a rokonok!

Baromi jól keresnek! Persze nem a bejelentett, hivatalos összegre gondolok. Hanem amit mellé keres az elkeseredett hozzátartozóktól, ugyanis õ öltözteti temetésre a hullát, és õ is sminkeli ki õket kép alapján - ha szép a termék, hálásak a rokonok!
"Baromi jól keresnek! Persze nem a bejelentett, hivatalos összegre gondolok. Hanem amit mellé keres az elkeseredett hozzátartozóktól, ugyanis õ öltözteti temetésre a hullát, és õ is sminkeli ki õket kép alapján - ha szép a termék, hálásak a rokonok!" Ezt az oltári nagy baromságot...:D Kórboncnok= patológus A patológus pedig olyan ORVOS, aki patológia szakvizsgát tett. Nem öltöztetgeti meg sminkelgeti a halottakat. Inkább a mikroszkóppal babrál. A fizetést pedig megtalálod a közalkalmazotti bértáblán.
Kedves 2. válaszoló! Bocsánat, teljesen igazad van! Kevertem a boncmesterrel :(. Késõ volt már, mikor írtam.
A kérdező hozzászólása: köszi!!

Mennyit keresnek a TEK-esek?

Legjobb válasz: Engem elég sokat keresnek, de a legutóbbi balhé óta nem találnak:P Luke Skywalker

Engem elég sokat keresnek, de a legutóbbi balhé óta nem találnak:P Luke Skywalker
Akár 5 évig is, amig el nem avul a bûncselekményed.
A kérdező hozzászólása: Ja kösz de én arra gondoltam hogy mennyi pénzt keresnek a TEK-esek

Magyarországon mennyit keresnek a színészek? Meg tudnak élni belőle?

Legjobb válasz: Ha felkapott, akkor halálra keresi magát, ld. a Barátok közt sztárjait. Luxuskocsik, luxusházak, luxuskapcsolatok. Vannak közepes, nem közismert színészek, volt egy osztálytársam is, aki színész lett, de névtelen. Vannak elfeledett színészek, õk régebben futottak, de szegények lettek, hallottam olyanról, aki szó szerint éhezett tavaly és fûtetlen lakásban lakott.

Ha felkapott, akkor halálra keresi magát, ld. a Barátok közt sztárjait. Luxuskocsik, luxusházak, luxuskapcsolatok. Vannak közepes, nem közismert színészek, volt egy osztálytársam is, aki színész lett, de névtelen. Vannak elfeledett színészek, õk régebben futottak, de szegények lettek, hallottam olyanról, aki szó szerint éhezett tavaly és fûtetlen lakásban lakott.
Ez nem feltétlenül van így, a sorozatszínészek egyáltalán nincsenek olyan nagyon megfizetve. Jól azok a régi generációs színészek keresnek, akiknek sok haknilehetõségük van, illetve a velük készült tv-mûsorok ismétlései után folyamatosan kapják a jogdíjakat.

Mennyit keres a MÁV-nál egy jegyvizsgáló?

Legjobb válasz: Utolsó: ugye még véletlenül sem arra céloztál, hogy egy jegyvizsgáló munkája sokkal kevesebbet érne, egy egyetemi adjunktusénál? Amúgy ennél azért jobban keresnek, egy jobban dolgozó (=több jegyjutalékot kapó) jegyvizsgálónak megvan a 140-145 nettóban. Persze ennek sok-sok 16 órás éjszakás szolgálat az ára...

Kedves utolsó! Mint te is olvashattad, tanulás nélkül kaller sem lehet bárki, úgyhogy ezt a gyereknek is el kell mondani. Manapság a letöbb helyen (még a legalacsonyabb szintûnek" tûnõnél is) legalább érettségi a feltétel. Ráadásult a jegyvizslálónál még csak az került szóba, hogy kezeli a jegyet és meneszti a vonatot. Én nem vagyok vasutas, de szerintem tudnia kell az összes vasúti jelzést is pl., ráadásul a renitens utasokkal is tudni kell bánni. Ez a legnehezebb. Azért egy egyetemi tanár (ahogy sokszor hallottam már), nem igazán foglalkozik a diákok lelkivilágával. Persze tisztelet (és nagyon nagy tisztelet) a kivételeknek!
Hadd kérdezzem már meg, hogy az egyetemi adjunktus dolgozik-e éjszaka? És hétvégén? És ünnepnapokon? És az õszi-téli-tavaszi-nyári szünetben? Hányszor fenyegetik meg bicskával? Hányszor köpik le úgy, hogy nem tehet semmit ellene? Én elhiszem, hogy egy egyetemi adjunktusnak óriási munkája van abban, hogy egyetemi adjunktus lett. De nem a jegyvizsgáló fizetésével van a baj, hanem az egyetemi tanáréval. És egyébként szólok, hogy az elmaradott Németországban, de még Angliában is, sõt Európa legelmaradottabb és legszegényebb országában, Svájcban is dolgozik kalauz a vonatokon.
Utolsó: ugye még véletlenül sem arra céloztál, hogy egy jegyvizsgáló munkája sokkal kevesebbet érne, egy egyetemi adjunktusénál? Amúgy ennél azért jobban keresnek, egy jobban dolgozó (=több jegyjutalékot kapó) jegyvizsgálónak megvan a 140-145 nettóban. Persze ennek sok-sok 16 órás éjszakás szolgálat az ára...
Most összehasonlítottad a szar oktatót és a csúcsszuper kallert. Csináljuk fordítva: Van olyan kaller, amelyik soha sem másnapos, mert mindig részeg. És van olyan egytemi oktató, amelyik a saját tudományterületeén világszínvonalon oktat és kutat. Ugyan azért a pénzért. De ha mindenkinek egyenlõ fizetést akarsz, mert mindenki ugyanannyit dolgozik, vissza kellene menni az elõzõ rendszerbe. Ott ez volt az elv, az embereknek nem tetszett, akinek mégis, azt lekommunistázták a többiek. Így nincs hajtóerõ. Ha azt látja a fiam, hogy a kaller is annyit keres mint egy mérnök, akkor azt mondja nekem, baszok én tanulni, az a munka sem nehezebb mint irodában ülni, sõt még utazhatok is, meg lesz MÁV igazolványom ingyen utazáshoz. Elmegyek inkább bulizni, nem érdekel engem az egyetem. Adni kell az embereknek hajtóerõt, hogy mindenki eléjre képességei legjavát, így fejlõdne a társadalom. Az azonos fizetési szint nem éppen megfelelõ hajtóerõ. Egyébként nem nézem le a kallerokat, meg a kukásokat sem, jól tudom én is, hogy minden munkát el kell végezni valakinek, örülök, hogy nem nekem kell. Minden munka hasznos a társadalom számára, de azért vannak különbségek, súlyok. És ennek meg kellene jelennie a fizetésben, mert a mai világban pénz beszél a többi nem érdekes.
Ez komoly? Annyit mint az egyetemen egy adjunktus? Szép ország.
Persze... Az egyetemi adjunktus mondjuk legalább egyetemet végzett, de inkább már doktorált is. A jegyvizsgáló ezzel szemben érettségi jó esetben? A társadalom számára melyik a hasznosabb munka? Az aki a legfelsõbb szinten tanít, vagy aki megnézi a jegyet, hogy érvényes-e. Segítek eldönteni, az utóbbi feladatot nyugaton egy jegykezelõ rendszer végzni, nincs kaller. Valahogy nem érzem miért kellene ugyan annyit keresniük.
Az egyetemi oktatóké sem csak annyi, hogy bemennek órát tartani. Ettõl még nem lesz egyenértékû a két munka.
Pont az utolsó két bejegyzésedbõl látszik, hogy mennyire nem vagy tisztában a dolgokkal... Ugyanis a jegyvizsgálók munkája nem csak annyiból áll, hogy szépen mosolyognak és elkérik az utasok jegyét. A BKV-s gondolatod meg egyenesen hülyeség.
Én nem is állítottam ilyet, ellentétben a kérdezõ kifejtette, hogy jegyet nézegetni kevesebbért is lehetne...
Persze hogy nem a kallerok fizetésével van baj, hanem az egyetemi oktatókéval. Isten ments hogy kevesebbet kapjanak, az oktatóknak kellene többet. Egyébként van aki hétvégén is dolgozik az egyetemen is. Az, hogy annyira fizetik meg, amennyire pótolhatatlan hülyeség, a versenyszférában valami igazság lehet benne, de túl sok ott sem. Gondolj az arab sejkre, annyit csinál, hogy valaki észrevette hogy a földén van olaj és fizet neki hogy azt kitermelhesse. Ha nem lenne a szuper sejk, az olaj attól ott lenne, tehát ez az ember a semmiért kapja évente a magyar GDP-nek megfelelõ összeget. A probléma, hogy az évek óta veszteséges MÁV-nak és a BKV-nek erõs szakszervezete van, egyszer csak bejelentik, hogy sztrájkolnak és mindent elérnek vele. Például ezt a fizetési színvonalat is. Más dolgozó embert feltartanak, plusz kiadásokra kényszerítik, az idejét rabolják a sztrájkolással. Egyszerûen ki kéne rúgni azt, aki sztrájkol és kész, nekem ki adja vissza azt a pénzt, amit a sztrájkolók miatt buktam? Az oktatóknak szar a szakszervezete, senkit nem érdekel ha sztrájkolnak, minden kormány az oktatáson akar spórolni, semmit sem tudnak elérni. Ez nonszensz dolog. Ne mondd már, hogy nem találnának olyat aki ellenõrzi a jegyet, amikor ilyen mértékû a munkanélküliség. A BKV villamos sofõrnek is már csak diplomával lehet bejutni, mert olyan a túljelentkezés. Erre hagyják õket sztrájkolni. Kirúgni amelyik nem dolgozik, lesz helyette más.
Felesleges a fizetes nagysaganak jogossagan vitatkozni. Az embert rendszerint annyira fizetik meg, amennyire potolhatatlan. A jegyvizsgalo valoszinuleg azert kap 100-150 nettot, mert ennyiert talalnak a helyere masikat ha kell, netto 80-ert nem talalnanak eleg embert. Tobbet meg minek fizessenek ha ennyiert is jonnek? Pont ezert a fizetesnek nem sok koze van ahhoz hogy egy munka mennyire "hasznos" tarsadalmilag. Ha kevesen kepesek megcsinalni valamit es a cegnek kell az ember, akkor sokat fizet. Ha barmikor talal embert a melora kis penzert is, akkor keveset :)
100-110 ezer nettó
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) )
Jelenleg úgytudom, 116 ezer nettót.
Csak megsúgom, hogy nõ létemre, én is jegyvizsgálóként dolgozom. És nem azért nem mentem fõiskolára vagy egyetemre, mert hülye vagyok hozzá, ( A pontszámaim meglettek volna, 4-es 5-ösre érettségiztem mindenbõl. ) hanem mert egyszerûen érdekelt a közlekedés, a vonatforgalom lebonyolítása, az utazás, az irányítás. Ez a legnagyobb probléma, hogy mindenki lenézi a másikat, én is sokszor megkapom, hogy "fogd be a pofád, te csak egy kalauz vagy" Igen...."csak egy kalauz" Ahogy már írták felettem is, ha én rosszkor hatalmazom fel a vonatot, emberek életét sodrom veszélybe, engem pedig onnan visznek vagy a börtönbe vagy a hullaházba. Egy egyetemi oktatónak tényleg sok esélye van arra, hogy éjszaka megkéseljék, meg hogy a romániából beérkezõ kedves utas az ingjére köpjön, ezzel adva a tudtunkra, hogy õ a valaki. De sorolhatnám az eseteket.

Mennyire keresik a Győrben végzett villamosmérnököket (SzE)? Mennyire jók az elhelyezkedési esélyeik?

Ha ott szerzek diplomát és nem az Audiban akarok dolgozni, máshol is van esélyem?

Legjobb válasz: minden hol hiány van belõlük és nagyon könnyû vele elhelyezkedni még Gyõrbenis

minden hol hiány van belõlük és nagyon könnyû vele elhelyezkedni még Gyõrbenis


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!