Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kell hetente a (19 db)

Én 3 hetente fizetek a fogadott orvosnak 6000 ft-ot, akkor a szülés levezetéséért is kell fizetnem, ha igen akkor körülbelül mennyit kell adnom?

Legjobb válasz: 3 hetente 6 ezeret? téged jól lehúznak:-(( 2,5 éves szültem másodszor, 5x voltam terhesgonozáson (7E), az utolsó hónapban a kórházba jártam hetente(0ft), as szülés után 20 ezret kapott

3 hetente 6 ezeret? téged jól lehúznak:-(( 2, 5 éves szültem másodszor, 5x voltam terhesgonozáson (7E), az utolsó hónapban a kórházba jártam hetente(0ft), as szülés után 20 ezret kapott
Szia!Ez orvos függõ nálunk 50000-70000Ft körül van de nálunk elõre szokták közölni!
Bocsi lemaradt igen a szülésnél is kell fizetni!
Igen, a szülés általában az egyszeri terhesgondozásos díj 10-szerese. Tehát nálad 60.000 Ft. Én mondjuk nem adom meg a tízszeresét, mert nem tudunk 100.000 ft-ot erre szánni, de meg is beszéltem a dokival, hogy 60.000 Ft lesz. Szerintem Te is kérdezz rá elõtte, hogy nála ez hogy mûködik. Nem egyformák az orvosok. Akkor nem érhet sem téged, sem az orvost meglepetés.
Az egyszeri vizsgálati díj 10-szeresét szokták adni általában. De persze semmi sem kötelezõ :)
Én alkalmanként fizettem 5000-et, és szüléskor 40 -et adtunk még. Plusz az utolsó hónapban, amikor már hetente mentem, nem adtam hetente 5000-et, akkor is egyszer adtam.
Általában a vizsgálati díj 10- szeresét szokták! Tehát a Te esetedben olyan 60 000 Ft lenne a reális! De ha nagyon bizonytalan vagy kérdezd meg tõle nyugodtan! Én is biztos ami biztos alapon megkérdeztem! Valahogy így: milyen feltételei vannak a szülésnek anyagi és technikai vonatkozásban!

Az utolsó hónapban mennyire kell sűrűn menni a nődokihoz? És akkor is elkéri a teljes terhesrendelés árát (8000 Ft) minden alkalommal, ha mondjuk hetente megyek akkor is? Vagy lehet, hogy ilyenkor kevesebbet kér?

Õ nem rendel kórházban, csak bejár szülni és m?teni.

Legjobb válasz: Hetente 1x kell menni az utolsó hónapban és uúgy fizetni. Nálunk ez van.

Hetente 1x kell menni az utolsó hónapban és uúgy fizetni. Nálunk ez van.
Nálunk havonta 7000 (mindig van uh is), utolsó hónapban pedig hetente 2000 (uh és ctg/nst).
Én sajnos hallottam olyat is, hogy az utolsó hónapban sokszor behívta a kismamát a magánorvos mindenféle indokokkal és mindig ki kellett fizetni a terhesgondozás árát. Teljesen orvosfüggõ. Sajnos vannak pofátlanok is :S
Áprilisban szültem a 2. fiam és igen, hetente kellett menni az utolsó hónapban. Szintén 8.000 Ft-ot fizettünk/alk. Illetve egyszer kegyesen nem uh-ozott meg, akkor csak 5 ezret. De én választottam, a dokit is meg a magánrendelést is... :)
A kérdező hozzászólása: És ezt hogy kérdezitek meg tõle?

Kb mennyit kell gyarapodnia hetente az újszülöttnek? Most 9 napos a kisfiam, egy hét alatt meghaladta a születési súlyát, de nem tudom, innentől mi az irányadó.

Legjobb válasz: Az átlagos súlygyarapodás hetente 150-300 g között van. Ha ennyit gyarapodik, akkor tökéletesen fejlõdik :)

Az átlagos súlygyarapodás hetente 150-300 g között van. Ha ennyit gyarapodik, akkor tökéletesen fejlõdik :)
Kb 200 g-ot kéne gyarapodnia.+/- 50g nem baj.
Attól is függ, anyatejes-e vagy tápszeres, anyatejes babánál nincs felsõ határ, úgy tudom.
Szia!Nekem 15 napos a kisfiam, és 1 hét alatt 400 grammot hízott! Anyatejes baba, de a védõnõm szerint 150-180 heti súlygyarapodás az ideális.


Ha a napi kajád egy fél disznóból , mákosbejglibõl és csokiból áll akkor kevés. Attól függ mit és mennyit eszel.
hmmm....akkor nem igazán jó. Ilyen kaja mellett komolyan kellene edzened , nem tudom pontosan megadni mert te sem adtál pontos adatokat de kb heti 5x 60pert kardio + 2x súlyzós edzés. De inkább én a kajálást is változtatnám. Mert ha semmennyire nem figyelsz oda, akkor nem fogsz fogyni.
A kérdező hozzászólása: Reggelire eszem pl. müzlit v szendvicset, délben amit fözött édesanyám(pl lecsó, tökfözelék, chilis bab) utána este pl ami van(melegszendvics, bundás kenyér) egy tök átlagos kaja rend.
Akkor átlagosad reformáld is meg gyorsan, mert este benyomni a zsírban/olajban sült kenyeret például minden csak nem diétás. Estére egyél zöldséget, húst.
A kérdező hozzászólása: Mennyi kalóriát vigyek be a szervezetembe a sportolás mellett, hogytényleg tudjak fogyni? kinyomtattam egy kalória táblázatot, igy könyebb lesz arra is oda figyelnem.
" Mennyi kalóriát vigyek be a szervezetembe " Minél kevesebbet, ha tényleg le akarsz fogyni, akár 1500 is lehet.
A kérdező hozzászólása: Ohh, köszi!!! Nagyon jó kifejtettél mindent, ez tetszik! :)
Fölösleges kalóriákat számolgatni. A legtökéletesebb aranyszabály: Egyél kevesebbet. A nagytányér fõzelék helyett kistányér, a három szelet kenyér helyett egy, egyszerûen edd a felét annak, amit eddig. Vagy a harmadát. Ugyanis Alapvetõen sokkal többet eszünk, mint amennyire szükségünk van (általában). Finomított szénhidrátból meg pláne, úgyhogy hagyd el a cukrot, ahol muszály, egykis méz segít, és a lisztet is csökkentsd. És ennyi. Fogyni fogsz, ha hozzászoksz, és nem rontod az átlagodat nasikkal...:)

Most végzem az óvonőképző főiskolát. Van 2 középfokú nyelvvizsgám, 2 közgász diplomám és 7 éve dolgozom egy cégnél. Mennyi lesz a fizetésem ha elvégzem a főiskolát és óvonuőként dolgozom? Mennyit kell dolgoznom hetente? Nyáron hogyan dolgozunk?

Legjobb válasz: Nekem sántít ez a kérdés..két közgáz diploma? Le sem tudod írni..egy közgazdásznak tisztában kéne lennie azzal, hogy óvónõként keveset keresne, és ez alól te sem lennél kivétel..lehet, hogy el sem tudnál helyezkedni, mert túlképzett vagy...de szerintem itt valamit ferdítesz.

Nekem sántít ez a kérdés..két közgáz diploma? Le sem tudod írni..egy közgazdásznak tisztában kéne lennie azzal, hogy óvónõként keveset keresne, és ez alól te sem lennél kivétel..lehet, hogy el sem tudnál helyezkedni, mert túlképzett vagy...de szerintem itt valamit ferdítesz.
Közalkalmazotti bértábla szerint. De abban igaza van az elõzõnek, hogy ha a több diplomád miatt magasabb betûjelû kategóriába kerülnél, akkor esélytelen, hogy valahova is felvegyenek. Költségminimalizálás van.
ez érdekes. kinek jut eszébe két közgáz diploma után elmenni ovónõnek tanulni? fizetésed attól függ, hol fogsz dolgozni...lehet, hogy vannak magánóvodák, és ott többet is lehet keresni...?
8%-os testzsír felett ne is álmodj róla. A kockás has 95%ban a testzsír kérdése, és csak utána az edzésé.
Ha nem kellõen alacsony a testzsírod (kb 8%, ill. alatta), akkor hiába edzel, mert a zsír elfedi a kockákat. Egyébként nagy a valószínûsége, hogy edzés nélkül is kockás a hasad, mert a hasizom anatómiailag olyan. Ha sikerül leadni a zsírt de mégsem látszik, vagy csak kicsit, akkor érdemes edzeni, hogy mélyebb legyen az izomzat, de ez CSAK akkor látszik, ha nem fedi zsír...
A kockahashoz igen hosszú és rögös út vezet! De hajrá! Hetente legalább 5x edzzél, és fokozatosan emeld a gyakorlatok számát. A hasizom alsó részének edzéséhez egy tipp: feküdj le hanyatt a földre, és az egyik lábadat emeld föl, és tedd vissza a talajra. Ezután a másik lábbal csináld meg. Ha nehezíteni akarsz, akkor páros lábbal végezd a gyakorlatot. Az ún. talajon biciklizés is hatékony! Természetesen az étkezésre is nagyon oda kell figyelni, mert hiába edzzél akár minden nap, a nem megfelelõ étkezés miatt nem leszel teljesen eredményes. Szerintem minimum 4 hónap szükséges a kockahashoz, de ezt csak saccoltam.

Hetente mennyit és milyen ídőtartamban kell edzenem a teljes hasizmot ahhoz hogy x időn belül legyen látható is?

Legjobb válasz: Edzheted egész héten napi 24 órát, hogy ha zsíros a hasad. Szálkásítani kell, persze ha megvan mellé a megfelelõ izomtömeg.

Edzheted egész héten napi 24 órát, hogy ha zsíros a hasad. Szálkásítani kell, persze ha megvan mellé a megfelelõ izomtömeg.

Egy párkapcsolatban hetente mennyi kell hogy legyen a normál, átlag sex?

A párommal egy éve benne vagyunk a javában, szeretjük egymást, hetente 7 alkalommal van sex, de neki nem elég, nekem meg sok (de nagyon-nagyon szeretem. 16/L). szerintetek mi tév? legyek? igaza van a páromnak, tényleg kevés? segitsetek!

Legjobb válasz: szerintem pont elég az a 7 :) ha napi 1 akkor az tökéletes...

szerintem pont elég az a 7 :) ha napi 1 akkor az tökéletes...
szívesen cserélnék veled....nekünk sajos jo ha havi 5 van:S 3 éve vagyunk együtt.... Hogy mennyi a normál? Passz annyi amennyi mind a két félnek jol esik... 22 L
mi 5 éve vagyunk együtt, és sajnos csak havi egyszer vagyunk együtt úgy. Sõt nem ritka az, amikor 3 hónapban egyszer.....
Jaj baba örülj neki!!!Az én párom havi eggyel is beéri.Nekem kell nyüstetni, hogy legyen valami.:( 31/L
ez nem így mûködik h most heti 7 és kész... hanem amikor megkívánjátok egymást , mikor akarjátok egymást... lehet lesz belõle heti 15 de lehet lesz olyan hét mikor csak 4 lesz... ezzel probléma inkább házasságban szokott lenni nem 16 évesen :)
nincs olyan h normális mennyiség. amennyire igénye van a párnak. itt kicsit nehezebb az ügy, mert túl nagy a különbség. nemlehet úgy, h annyit szexeltek amennyi neked elég, a párod többi igényét pedig kielégíted, de máshogy, nem szex-szel?
Véletlen csípd be neki cipzárral, vagy csapd rá véltlen az ajtót, tök mind és van pár nap szabid. Szerintem heti 7 az már elég. 17/F
Mi 4 éve vagyunk együtt és heti 5-6. Az a normális mennyiség ami mindét fél számára jó, persze ez nem minidj jönn jól össze mert van úgy hogy az egyik fél sokalja másik kevesli azt, beszéld meg hogy ha neked sok és nem akarod akkor azt nem kell erõltetni. 19/L
A kérdező hozzászólása: szoktam õt kielégiteni másképp is, nem csak úgy, hogy lefekszünk. de neki semmi sem elég! szex után még elvárja, hogy kielégitsem. :D én két-három naponta kivánom (és nekem a minõség sokkal fontosabb!), õ meg naponta 3 alkalommal! Mit csináljak? igazából nagyon tetszik, hogy megkiván, de nem mindig akarom, hogy legyen is valami. De nagyon szeretem a fium!
Hetente??? Hány évesek vagytok, ötven? Naponta mennyi, az a kérdés! Amúgy én is azt mondom, hogy heti 7 az elég (nem biztos, hogy egyenletesen elosztva). Van olyan betegség, hogy valaki nagyon kívánja - de, ha mostanában kezdtétek, akkor nem csodálkozom.
Ez vérmérsékletfüggõ! De hozzá lehet szokni a többhöz is, és a kevesebbhez is... Nekem volt olyan barátnõm aki kikövetelte a napi 5-öt is! Na azt én egy idõ után tényleg nembírtam...szerintem randesen kiszáradtak a golyóim....A végén már nem is jött semmi...de a lényeg, hogy megszokod a többet is, a kevesebbet is...szóval ha nem akarsz többször, akkor nemkell, egy idõ után úgyis rááll....és ez lesz a norma....

244cm átmérőjű medencébe miből mennyi vegyszert raktok, ami tényleg hatásos is és nem kell hetente cserélni a vizet?

Legjobb válasz: mi anno vettünk ilyen multifunkciós tablettát+tabletta adagoló http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ53jg4xGlTT7MqECqV2.. és ebbe egy tabletta majdnem 2-3 hétig elég volt, nem volt túl klóros mert csak estére tettük bele a vízbe, amúgy mást nem raktunk bele és egész nyáron 1x cseréltük a vizet hozzáteszem volt teteje és takarító szettünk is hozzá :) így a bogarakat, leveleket, szöszmöszöket kiszedtük minden nap

mi anno vettünk ilyen multifunkciós tablettát+tabletta adagoló http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ53jg4xGlTT7MqECqV2.. és ebbe egy tabletta majdnem 2-3 hétig elég volt, nem volt túl klóros mert csak estére tettük bele a vízbe, amúgy mást nem raktunk bele és egész nyáron 1x cseréltük a vizet hozzáteszem volt teteje és takarító szettünk is hozzá :) így a bogarakat, leveleket, szöszmöszöket kiszedtük minden nap


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!