Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kell ha magneb6-ot szedek (2 db)

Mennyit kell szedni ha magneb6-ot szedek és mennyit, ha a béres magnézium+b6-ját?

Legjobb válasz: Attól függ, hány hetes terhes vagy, mennyire erõsek a keményedéseid és hogy milyen panaszod van, amire azt javasolta az orvos hogy szedj magnéziumot. Én a 33. héttõl szedtem a nyíló méhszájam és az erõsödõ keményedéseim miatt a MagneB6-ból napi 3x1-et, a Béres félét nem ismerem.

Attól függ, hány hetes terhes vagy, mennyire erõsek a keményedéseid és hogy milyen panaszod van, amire azt javasolta az orvos hogy szedj magnéziumot. Én a 33. héttõl szedtem a nyíló méhszájam és az erõsödõ keményedéseim miatt a MagneB6-ból napi 3x1-et, a Béres félét nem ismerem.
Nekem hányingerre írta fel az orvos a MagneB-6-ot és 2x1-et kell szednem.De délelött igy is irtó hányingerem van!!!!
Én is hányingerre szedtem, több kevesebb sikerrel.Meg volt egy kis magnézium hiányom is a 15hét környékén.Amúgy 3*1et nyugodtan szedhetsz a magne B6ból.A béresékét ne mismerem, de kérdezd meg a dokidtól.

Páromnak magnéziumhiánya van. Elég ha a MagneB6-ot szedi, s mennyi ideig kell szednie?

Legjobb válasz: Szerintem elég, de kérdezz meg egy orvost is errõl, mert ha nagyon erõs a hiány, akkor lehet, hogy személyre szabottan kell felírni az adagot neki. De sztem elég 2 doboz teljes beszedése.

Szerintem elég, de kérdezz meg egy orvost is errõl, mert ha nagyon erõs a hiány, akkor lehet, hogy személyre szabottan kell felírni az adagot neki. De sztem elég 2 doboz teljes beszedése.
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!