Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kell egy nőgyógyásznál (5 db)

Dr. Seres Andrea nőgyógyásznál mennyibe kerül egy szülés? Meg kell Tőle kérdezni hogy mennyit kér, vagy adok amennyit gondolok szülés után? Egyéb vélemények is érdekelnek Vele kapcsolatban.

Legjobb válasz: Nem ismerem az említett nõgygógyászt, de nekem annak idején (3 éve) azt tanácsolták, hogy a magánrendelésének tarifáját szoroszd meg tízzel, akkor kb. jó helyen kapisgálsz.

Nem ismerem az említett nõgygógyászt, de nekem annak idején (3 éve) azt tanácsolták, hogy a magánrendelésének tarifáját szoroszd meg tízzel, akkor kb. jó helyen kapisgálsz.
Szia, én nála szültem, nagyon elégedett voltam 40et adtunk, de ez már Közel 4 éve volt. Szerintem kérdezd meg, nyugodtan, legalább nem fogod kellemetlenül érezni magad utána. Ja és ö ajánlotta Kazai Andreát szülésznönek, hát csúcsszuper volt, csak ajánlani tudom!

Magán nőgyógyásznál mennyit kell fizetni egy átlagos vizsgálatért?

1 éve voltam életemben el?ször n?dokinál. Akkor még sz?z voltam, ezért nem vizsgált meg rendesen az orvos és 10000 Ft-ba került. Most már rendes vizsgálatra szeretnék menni, mert már élünk a párommal nemi életet és én megfogadtam, hogy minden évben elmegyek orvoshoz. Kb mennyibe kerül egy vizsgálat? Ti mennyit fizettetek?

Legjobb válasz: városa, dokija válogatja. Budapesten tudok nagyon lelkiismeretes dokit, teljeskörûen vizsgál (váladéktenyésztés, rákszûrés stb) ez kerül 10 EFt-ba. :)

városa, dokija válogatja. Budapesten tudok nagyon lelkiismeretes dokit, teljeskörûen vizsgál (váladéktenyésztés, rákszûrés stb) ez kerül 10 EFt-ba. :)
Nem írtad, hogy hol élsz, hova mennél. Pl kisebb városokban 5000 ft-ból is meg lehet úszni, pesten a vási utcán pedig ugyanez a vizsgálat 25000 forint. Átlagosan 10-12 forintot kérnek.
Rakszures es uh 7-8000. Kontroll 4-5000.
A kérdező hozzászólása: És évente egyszer nem sajnálom ilyenre a pénzt. Csak kíváncsi vagyok, hogy kb mennyi pénzt tegyek rá félre.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon ragaszkodom a magánorvosokhoz, többet foglalkoznak az emberrel.
Ha csak rákszûrésre mész, akkor menj szakrendelésre. 1 héttel többet "ülnek" az eredményen, de az is megbízható.
Komolyan ilyen drágák? :O Én ingyeneshez járok, az sem rosszabb semmivel... ha csak általános vizsgálat akkor tök felesleges tízezreket fizetni érte.
A kérdező hozzászólása: Interneten találtam egy orvost, neki ez az árlistája. Nekem ebbõl mit kell majd fizetnem? Mit takar egy átlagos vizsgálat, amit mindenkinek csinálnak? Ezen nem nagyon igazodok ki, felérõl azt sem tudom micsoda. 01. Cytologia 10.000 Ft 02. Ultrahang vizsgálat 4.000 Ft 03. Cytologia + HPV szûrés: 15.000 Ft 04. Terhesgondozás 4.000 Ft 05. HPV teszt 7.000 Ft 06. IUD felhelyezés 4.000 Ft 07. Hormonzavar kivizsgálása, kezelése 3.000 Ft 08. Leletek értékelése 3.000 Ft 09. Csontritkulás kezelése 3.000 Ft 11. Aura diagnosztika 3.000 Ft 12. Receptírás 1.000 Ft
A kérdező hozzászólása: Gyõrben élek.
Pécsett 5-12e Ft. körüli egy vizsgálat.
Mindenképpen magán nõgyógyász! A nõgyógyász+fogorvos legyen magán én azt mondom. Mivel a sima szakrendelésen már értek meglepetések. Cisztát látott majd rám-hozta a frászt h rosszindulatú daganat mindezt 24évesen...nem kívánom senkinek ezt...kikészültem idegileg..majd mivel terhesen elkezdtem vérezni dec 31 csak oda tudtam menni...kaptam valami gyógyszert hogy ne idegeskedjek..majd utána január 13 kiderült hogy nincs szívhang sem már...azt akkor nem nézte mikor véreztem errõl ennyit. Csakis magán rákszûrésre is mert már volt hogy valakinek azt mondták hogy rákos közben mégsem volt az. Az én mostani magán nõdokim is Pesten van, és nagyon lelkiismeretes... rákszûrés+uh 8000ft volt idén (2013) HPV szûrés 10000ft uh+értékelése+receptírás 5000ft volt

Egy magánrendelős nőgyógyásznál kb mennyit kell fizteni?

Jó gondolom változó de általában

Legjobb válasz: Általában 10 ezer, van olcsóbb is és drágább is.

Általában 10 ezer, van olcsóbb is és drágább is.
Akihez én jártam ott egy sima vizsgálat 3500.- volt. Rákszûrésért fizettem 4500-at.
5000-15000 között. Doki függõ. Egy fiatalabb, tapasztalatlanabb orvos, mondjuk külvárosi rendelõvel, ahol esetleg uh sincs, nyilván nem fog annyit kérni, mint egy jónevû fõorvos vagy prof., mondjuk a Váci utca kellõs közepén található, minden modern kütyüvel felszerelt rendelõjében
Akihez én járok az 6000ft. kér.
A kérdező hozzászólása: jó isten:D

Mennyit kell fizetni egy nőgyógyásznál?

Legjobb válasz: Én 5000 ft fizetek.

Én 5000 ft fizetek.
Én is most megyek magándokihoz, mert csak õ nõ a városban és neki van egyedül jó neve itt meg azért egy magándoki mégis más :) Anyukám 3500-t szokott fizetni egy vizsgálatért + a gyógyszer amit felír. Ha csak tabi felírásért mész akkor nem kér semmit, de illik megkérdezni, hogy mivel tartozol :)
nem szükséges magándokihoz menni. szerintem elõször próbáld ki az sztk-t, ha nem tetszik, csak akkor menj magánhoz!
A kérdező hozzászólása: Szerintem van is vmi bajom, és tabit szeretnék íratni...
A kérdező hozzászólása: Magánrendelésre gondoltam :)
Hogyhogy mennyit kell? Én bemegyek, elmondom mi van, megvizsgál, megírja a receptet, ha kell, aztán elköszönök és kimegye. Amíg volt vizitdíj, addig azt kifizettem, de amúgy miért kéne? Ha magánrendelésre mész, ott kell, az olyan ötezer körül van, ha sima nõgyógyászhoz mész, akor már kifizetted (amikor a fizetésedbõl levonják a TB-t).
Semmit nem KELL fizetni. Sokan nem fizetnek, mert nincs ennyi pénzük. És, ha senki sem fizetne, akkor normálisabb lenne a világ. A doki a fizetéséért dolgozna, mint más is.
Magándokinál én 2500-azt fizetek alkalmanként.
Magándokinál kb. 5000 Ft.
csak a hálapénzt.
Kecskeméten nyilván valami gond lehet a nõgyógyászokkal...itt 7000ezer a min. jobbaknál pedig 10-12! gyógyszer nélkül!

Magán nőgyógyásznál mennyibe kerül fogamzásgátló tabletta felíratása, úgy, hogy már szedek egyet már egy éve, de most váltanom kell?

Legjobb válasz: Ha korábban jártál nála, akkor ingyenes. Ha olyan helyre mész, ahol még nem voltál, ott vizsgálat, regisztráció, és úgy írja fel. Valószínüleg elküld vérvételre is. Nekem 9 ezer volt az éves vizsgálat.

Ha korábban jártál nála, akkor ingyenes. Ha olyan helyre mész, ahol még nem voltál, ott vizsgálat, regisztráció, és úgy írja fel. Valószínüleg elküld vérvételre is. Nekem 9 ezer volt az éves vizsgálat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!