Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kell egy 8 és fél (3 db)

Egy héten hányszor kell húst adni egy 8 és fél hós babának? Mennyi a min. és mennyi a max?

Legjobb válasz: Nem tudom hányszor kell,én 4x adok,változatosan a csirkét és a sertést,aztán egy nap májat,egy nap halat,és van amikor sajtot kap a fõzibe.

Nem tudom hányszor kell, én 4x adok, változatosan a csirkét és a sertést, aztán egy nap májat, egy nap halat, és van amikor sajtot kap a fõzibe.
Kislányom 15 hónapos, sosem eszik húst, makk egészséges. Tele vannak antibiotikummal, méreggel. Ráadásul halott energia, nagyon durva a rezgéssel.
Nekünk azt mondja agyerekorvos, hogy minden nap kell adni húst a fõzelékbe. Minimum 15 gramm, maximum 25 gramm közt. Ha túl sokat kap, kicsipheti a fenekét a hús. Az én kislányom kb 20 grammot szokott kapni, s mellé sajtot esetleg. Májat kizárólag csak 1x szabad adni hetente, halat ehet bármikor, ami fehér húsú. Zsiros húsokat még kerülni kell. a legjobb a csirke-pulykamell, mert azok könnyen emészthetõek. De itt egy táblázat, ebben minden részletesen le van irva. Jahttp://www.babafalva.hu/download/szilard.htm

Mennyit kell foglalkozni egy 8 és fél hetes babával?

Úgy értem,amikor ébren van és nem alszik mindig foglalkozni kell vele?Akkor a házimunkát,f?zést,mosást,takarítást mikor csinálja meg az ember?

Legjobb válasz: Én úgy vagyok vele, hogy nem áll meg az élet, bizony el kell látni háztartást is. Olyankor kezdek bele hosszabb dolgokba, amikor alszik a picur, de ha felébred, akkor azért befejezem amit elkezdtem. De persze foglalkozom vele, "beszélgetünk", énekelek neki, mondókákat mondok. Sokszor viszem magammal a konyhába, ül a hordozóban és nézi amit csinálok, közben énekelek neki meg mondom, hogy éppen mit csinálok.

Én úgy vagyok vele, hogy nem áll meg az élet, bizony el kell látni háztartást is. Olyankor kezdek bele hosszabb dolgokba, amikor alszik a picur, de ha felébred, akkor azért befejezem amit elkezdtem. De persze foglalkozom vele, "beszélgetünk", énekelek neki, mondókákat mondok. Sokszor viszem magammal a konyhába, ül a hordozóban és nézi amit csinálok, közben énekelek neki meg mondom, hogy éppen mit csinálok.
Csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz, sajnos az élet nem áll meg, vidd magaddal abba a lakásrészbe ahol épp vagy, a hordozó tökéletes erre, és mindig beszélj hozzá, e ttõl a kezed járhat, és nem kell feltétlenül felvenni, mert az sem jó ha megszokja, hogy ahogy felébred karba van.Többször oda szoktam menni, megsimogatom a kis buksiját, és puszilgatom, de próbálom elvégezni a dolgom. Boldog babázós napokat!
Az a jó, ha megtanul egy ideig magában is ellenni, persze ilyen pici korban ez még nem várható el, de ha kezdettõl mindig "szórakoztatod", amikor csak ébren van, nem is fog kialakulni ez benne. Így szerintem is jól teszed, ha nem dobsz el mindent, csak mert felébredt... nyilván ha nagyon sír, akkor bizony fel kell venni, még kics ahhoz, hogy elfoglalja amgát.
Szia! nekem is ez volt a gondom, nem tudtam, hogy eleget foglakozok-e vele. De én a hordozót választottam és ha nem tudok mellette lenni, kitaláltam egy egész jó dolgot. Elõre hajtottam a hordozó fogóját és befõttes gumival rátettem egy babakocsra való hosszú játékot. Remélem tudodmire gondolok, másképp nem tudtam megfogalamzni, nem tudom a nevét. A 7 hetes kisfianm nagyon örült neki, elõtte meséltem neki és mutogattam a figurákat, mikor otthagytam még 20 perc múlva is azokra mosolygott. Közben pedig tudsz hozzá beszélni is, biztos nem fog unatkozni
at1^2/2+at1(t-t1)=28 1, 4t1^2+2, 8t1(5-t1)=28 1, 4t1^2+14t1-2, 8t1^2=28 -1, 4t1^2+14t1-28=0 t1^2-10t1+20=0 Innentõl má csinádd magad!
A kérdező hozzászólása: a 2.sorban a zárójelfelbontást azt nem igazán értem
Hát 2, 8*5*t1=14t1; 2, 8*t1*(-t1)=-2, 8t1^2
A kérdező hozzászólása: 0, 3? :-)
Másodfokú egyenlet megoldóképlete? Asse? :-D t1=5-5^(1/2)=2, 7639 , mer a másik fizikailag nem OK 10, 69+7, 7389(5-2, 7639)=27, 99
Most látom, hogy nem is 28, hanem 24m az út!
A kérdező hozzászólása: Ja a lányomnak akarok segíteni úgyhogy én is értsem :-D az meg még csak 8.-os
A kérdező hozzászólása: lenne még valami: egy autó 15m/s-rõl mekkora út alatt gyorsul 20 m/s-re ha a gyorsulás 2, 5m/s^2. úgy okoskodom, hogy Vátl= 17, 5m/s. a=v/t ebbõl kijön hogy t=17, 5/ 2, 7=7 utána s=a/2*t^2 így s= 61, 25 de ez meg nem jó :-( nem mostanában tanultam
"lenne még valami: egy autó 15m/s-rõl mekkora út alatt gyorsul 20 m/s-re ha a gyorsulás 2, 5m/s^2. úgy okoskodom, hogy Vátl= 17, 5m/s. a=v/t ebbõl kijön hogy t=17, 5/ 2, 7=7 utána s=a/2*t^2 így s= 61, 25 de ez meg nem jó :-( nem mostanában tanultam" t = (v1-v0)/a = (20-15)/2, 5 = 2 s most jön hogy Vátl= 17, 5m/s. s = Vátl * t = 35 m


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!