Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kell egy 8 (51 db)

Mennyit eszik egy 8 hetes baba (anyatejes) 1 evésre, és mennyit hizik hetente? Mekkora alvásigénye van egy ekkora babának és napközben az evésen kivül is ébre n kell lennie?

Legjobb válasz: Hogy mennyit eszik a testsúlytól függ. testkilogramm x 120 (ez a minimum heti átlag hízás) vagy 150 (ez az ideális heti átlag hízás) és ezt elosztod annyival ahányszor eszik a babád egy nap = így kapod meg, hogy mennyit kéne ennie egyszeri szopira. Az alvásigénye még olyan 15óra körül van de minden baba más és más! Az evésen kívül szinte a büfi ideig van ébren illetve azért nézegethet õ már sok mindent, felfedezheti a formákat, csíkokat - pöttyöket :) nem kell ébren lennie de nem baj ha fent van kicsit! Jó babázást!

Hogy mennyit eszik a testsúlytól függ. testkilogramm x 120 (ez a minimum heti átlag hízás) vagy 150 (ez az ideális heti átlag hízás) és ezt elosztod annyival ahányszor eszik a babád egy nap = így kapod meg, hogy mennyit kéne ennie egyszeri szopira. Az alvásigénye még olyan 15óra körül van de minden baba más és más! Az evésen kívül szinte a büfi ideig van ébren illetve azért nézegethet õ már sok mindent, felfedezheti a formákat, csíkokat - pöttyöket :) nem kell ébren lennie de nem baj ha fent van kicsit! Jó babázást!
Szia! Az én kislányom 8 hetes, és õvan hogy 90 grammot szopik, van hogy 170-et. Mikor mennyit. A mult héten 20 dkg-ot hízott, azelõtt héten 12-t. Õ két evés közt kb 1-2 órát van fent, utána nyûgös, el kell altatni, bár van hogy 30 percet alszik, van hogy 4-5 órát. Nem lehet elõre kiszámolni. Nálunk nagyon ritka, ha két evés közt nincs fent, hanem egybõl bealszik.

Mennyi tömény alkohol kell egy 8 fős partyba?

Azaz hány liter, úgy, hogy tuti mindenki kész legyen. A buli kb. 12 órás lesz. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Függ sokmindentöl mennyi pénz van...hány évesek.mennyire birják az alkoholt..mit szeretnek.. de ha vesztek 2 üveg abszintot tuti mindenki kész lessz :D de gondolom ilyen 15-16 évesek bulija lehet igy én ezt ajánlom: 1-2üveg whisky-colával 1-2 üveg vodka és 1-2 liter házipálinka de ha megirod hány évesek vagytok akkor jobban tudok segiteni

Függ sokmindentöl mennyi pénz van...hány évesek.mennyire birják az alkoholt..mit szeretnek.. de ha vesztek 2 üveg abszintot tuti mindenki kész lessz :D de gondolom ilyen 15-16 évesek bulija lehet igy én ezt ajánlom: 1-2üveg whisky-colával 1-2 üveg vodka és 1-2 liter házipálinka de ha megirod hány évesek vagytok akkor jobban tudok segiteni
Azért mondjuk ennél több kell amit elöbb irtam de mégegyszer mondom ird le amiktöl függ
Egy vödörrel legalább...... :-) Ez sok mindentõl függ.Mind a 8 fõ iszik-e töményet?Mekkora ivók?Milyen töményre gondolsz stb...... A mi csapatunkba anno 5 - 6 fõ (buli elõtti bemelegítéshez)elszokot menni kb 1 db literes Jager, 1 db 7 dl - es csoki likõr, 1 db 7 dl Vodka illetve fejenként 1 ü pezsgõ...... Javaslatom. kb 3 - Ü erõsebb pia(Jáger, Vodka, Abshint, Porto) meg 3 - 4 lightosabb(likõrök).....sztem annyi elég lesz......
Hát ha 12 órán át isztok, akkor jó sok lemegy, ha nem vagytok ritka nagy alkeszok, akkor 4-5 liter töménynek elégnek kell lennie. Mármint 40% alkoholtartalmúra gondolok, hs valami jó kis 80%-os Abszintot, vagy Spitz rumot isztok, akkor fele annyi is elég.
Mi egy esti pókerhez becsapunk fejenként egy üveg whiskey-t, az elején kólával, utána már csak jéggel. 12 órára több kellene azért

Mennyi idő kell egy 8 hetes kiskutyának, hogy megszokja az új helyét és ne nyüszítsen?

Legjobb válasz: Attól függ, hol a helye? Ha kint, egyedül, tovább tart, mint bent, gazda és család mellett.

Attól függ, hol a helye? Ha kint, egyedül, tovább tart, mint bent, gazda és család mellett.
2-3 nap
Az új helyét az úgy 4-5nap, a nyüszítés az több hétig is eltarthat ha nem bent van ha bent akkor 2-3nap.
A kérdező hozzászólása: kazánházban van, vagyis 1 szinttel alattunk. De este is sokszor lejártam hozzá.


Mennyit kell hogy fejlődjön egy 8 hetes baba?

súlyilag és "magasságslag"?

Legjobb válasz: Szia!Azt,h mennyit kell,h fejlödjön,nem tudom,de leirom az en 8 hetes babam mereteit es hogy mit tud.vasarnap lesz 9 hetes. Születesi meretei:3.904 gramm es 52 cm.1 hete volt 6.1 kg es 57 cm.6-8 orat alszik napközben,sajnos este müsör van,ugyanis nagyon hasfajos,tehat olyan 11 körül alszik el ejjel csak es 1-2x kel szopizni.Fejet nem emeli ha hason van,de szepen megtartja kezben.a targyakat követi ami mozog es szemkontaktust teremt velem es mosolyog ha talalkozik a tekintetünk.Nagyon sokat sir,azt lehet mondani,h mindig sir ha ebren van.:( Ezek az en babam tulajdonsagai,azt,h mennyit"kell"tudniuk,azt nem tudom.

Szia!Azt, h mennyit kell, h fejlödjön, nem tudom, de leirom az en 8 hetes babam mereteit es hogy mit tud.vasarnap lesz 9 hetes. Születesi meretei:3.904 gramm es 52 cm.1 hete volt 6.1 kg es 57 cm.6-8 orat alszik napközben, sajnos este müsör van, ugyanis nagyon hasfajos, tehat olyan 11 körül alszik el ejjel csak es 1-2x kel szopizni.Fejet nem emeli ha hason van, de szepen megtartja kezben.a targyakat követi ami mozog es szemkontaktust teremt velem es mosolyog ha talalkozik a tekintetünk.Nagyon sokat sir, azt lehet mondani, h mindig sir ha ebren van.:( Ezek az en babam tulajdonsagai, azt, h mennyit"kell"tudniuk, azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: nekem sem hasfájós mégis alig várom h elaludjon mert mindig ha fent van akkor sir :(
Kedves utolsó válaszoló nekem is nagyon síros a lányom már megõrülünk , nem tudok nyugodtan csinálni semmit a lakásban mert félek hogy mikor kezd el üvölteni, remeg a gyomrom is!! Van egy 4 éves kisfiam is és elég nehéz 9 hetes lesz a lányzóm , de iszonyatosan sokat sír a fiam negyed ennyit nem sirt!! Nem hASFÁJÓS a babám!
3.as válaszoló vagyok, meddig tart ez a sírós korszak? Én most már nagyon figyelek, és arra jöttem rá, hogy nem tudja lekezelni a fáradtságot, azért sír. Le kell minden egyes alkalommal idõben fektetni, és akkor kevesebb a sírás
A kérdező hozzászólása: ma kb hajnali 4 óta fent van és 10 perceket alszik csak, tök jó -.-
A kérdező hozzászólása: na akkor leirom én is:) és köszi a válaszokat várom a továbbiakat is. Az én picim kedden lesz 8 hetes, fejét megtartja ha hason van, hasról hátra fordul ha nagyon pipa :) mosolyog ezerrel, de még nem jöttem rá mindenre hogy mire:) van hogy egy puki miatt vagy ha mondom neki hogy szeretlek :) de a többi mosoly meg csak ugy jön neki:) most 5400g körüli 3900el született. a feje feletti pörgõ morgót õ is figyeli, de nagyon sokat sir viszont ha ébren van, ugyhogy ritka hogy csendben van és kukucskál csak.
Sziasztok! A kisfiam 7 hetes 3150g 56 cm-el született, most 4900g 60 cm. Kezdetektõl hason alszik, lehet azért emeli a fejét hason, ha kézben van egy ideig megtartja.Mosolyog arcra és tárgyakra, teli szájjal hang nélkül nevet. Ágya fölötti forgó zenélõt képes 1 órán keresztül nézni.Próbál hangokat kiadni, formálja a száját. Éjjel 10-5 ig alszik, ekkor evés után visszaalszik kb 8 ig, napközben olyan 5-6 órát ébren van.
Az én kislányom ma 9 hetes, hát Õ is sokat sír. A fejét emeli hason is, igaz 3 hetes kora óta csak hasom alszik. 4 hetes kora óta mosolyog, a tárgyakat nézi, beszél hozzájuk. 3 kg volt mikor hazahoztuk, tegnap este 5520 gr volt.
Elözö vagyok.Leirod a te babad tulajdonsagait?:)
3. vagyok, én múlt héten már vettem egy kendõt, nem vagyok egy kendõs típus, de hamarabb megnyugszik és könnyebben elalszik benne. Ha az ágyban 15 perc után se sikerül az elalvás hátsimivel se, akkor berakom és két perc alatt alszik. Nem lehet mindig kézben, hogy nyugi legyen, mert van egy 2, 5 éves testvére is itthon.

Tescoban dolgozók! Egy átlagos héten mennyit kell ott dolgozni? Napi 8 óra alap azt gondolom, de H-V-ig? És nem lehet hogy csak egy műszakot vállaljon valaki? Kb mennyit kerestek és milyen jutattások vannak? (étkezés? BKV? )

Legjobb válasz: Nem napi, hanem heti vagy havi munkaidõkeret van megadva-pl 40/hét, ami ugye napi 8 órának felelne meg, de lehet hogy épp 3 napra bosztanak 12 órázni, a negyediken 4 órás leszel és a héten a többi napod szabad. Bármelyik napon dolgoztathatnak, heti két szabadnappal, amibõl havi egy vasárnap kell hogy szabad legyen. Egy mûszakos munkarend nincs-max az állandó éjszakásoknak. A minimálbér a fizetés, étkezési jegy a próbaidõ után semmi más.

Nem napi, hanem heti vagy havi munkaidõkeret van megadva-pl 40/hét, ami ugye napi 8 órának felelne meg, de lehet hogy épp 3 napra bosztanak 12 órázni, a negyediken 4 órás leszel és a héten a többi napod szabad. Bármelyik napon dolgoztathatnak, heti két szabadnappal, amibõl havi egy vasárnap kell hogy szabad legyen. Egy mûszakos munkarend nincs-max az állandó éjszakásoknak. A minimálbér a fizetés, étkezési jegy a próbaidõ után semmi más.
A kérdező hozzászólása: hát elég siralmas hogy mindent megcsináltatnak és alig fizetnek. de már lassan jobb megoldást nem látok... a bankokban nincs felvétel...vagy gyakorlatom nincs...
Mit csináltál eddig, milyen végzettséged van?
A kérdező hozzászólása: banki ügyintézõit végeztem, de a banknak vagy nem vesznek fel nyelvvizsga nélkül, vagy pedig mert pályakezdõ vagyok és nincs tapasztalatom...

Mennyi kell aludnia egy 7-8 hónapos babának?

Legjobb válasz: Azt, hogy mennyit kell, nem tudom. Az en babam 6,5 honapos, este 8-tol alszik reggel 6-7-ig, utana delelott fel orat. Kb fel 1-tol 2-3 orat, delutan ujra van egy fel oras szunya.

Azt, hogy mennyit kell, nem tudom. Az en babam 6, 5 honapos, este 8-tol alszik reggel 6-7-ig, utana delelott fel orat. Kb fel 1-tol 2-3 orat, delutan ujra van egy fel oras szunya.

Terheléses cukor eredménynek mennyi a határértéke? az éhgyomori 6 alatt, a 2 órás az 7, 8 alatt, de az egy órásnak mennyinek kell lennie?

holnap megyek, az előző babánál még csak a 2 órás értéket nézték, most az egy órásat is.

Legjobb válasz: Nálunk a 2 órásnak 6,8 alatt kell lenni. Engem 7 -tel befektettek...

Nálunk a 2 órásnak 6, 8 alatt kell lenni. Engem 7 -tel befektettek...
A kérdező hozzászólása: rögtön utána befektettek? de miért?
Nálunk az egy órásnak nincs határértéke, és szintén 7, 8 a határ. Kedves elsõ, ilyet még nem is hallottam, miért fektettek be 7-es terheléses cukorral?
Azért fektettek be, mert azt mondták, hogy magas. Itt az a "szokás", hogy 6, 8-ig jó. Mikor meglátta a védõnõ, másnap már mehettem is be 3 napra... Itt nem néznek 1 órásat.
Egy órás terhelt cukor nagyon inoghat személyenként, nem nagyon szokás nézni.
És nálunk is 6, 8 a határ, és bizony befektetnek cukorprofilra, ha fölé megy.
A kérdező hozzászólása: Kezembe az eredményem: éhgy: 4, 8 , 60 perces 9, 4 , 120 perces 6, 8! azt mondta a védõnõ, hogy a 9, 4 az nagyon sok! volt valaki hasonló helyzetben? tényleg sok?

Egy héten hányszor kell húst adni egy 8 és fél hós babának? Mennyi a min. és mennyi a max?

Legjobb válasz: Nem tudom hányszor kell,én 4x adok,változatosan a csirkét és a sertést,aztán egy nap májat,egy nap halat,és van amikor sajtot kap a fõzibe.

Nem tudom hányszor kell, én 4x adok, változatosan a csirkét és a sertést, aztán egy nap májat, egy nap halat, és van amikor sajtot kap a fõzibe.
Kislányom 15 hónapos, sosem eszik húst, makk egészséges. Tele vannak antibiotikummal, méreggel. Ráadásul halott energia, nagyon durva a rezgéssel.
Nekünk azt mondja agyerekorvos, hogy minden nap kell adni húst a fõzelékbe. Minimum 15 gramm, maximum 25 gramm közt. Ha túl sokat kap, kicsipheti a fenekét a hús. Az én kislányom kb 20 grammot szokott kapni, s mellé sajtot esetleg. Májat kizárólag csak 1x szabad adni hetente, halat ehet bármikor, ami fehér húsú. Zsiros húsokat még kerülni kell. a legjobb a csirke-pulykamell, mert azok könnyen emészthetõek. De itt egy táblázat, ebben minden részletesen le van irva. Jahttp://www.babafalva.hu/download/szilard.htm

Mennyit kell adni Flatazorból egy 8 kilós felnõtt kutyának?

Nem tudom,mert kímérve vettem. Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: szerintem próbáld meg 1 mérõpohárral elosztani. Reggel egy felet, és este. Ha látod, hogy hizna, akkor visszaveszel belõle, és forditva. De szerintem 8 kilós kutyának ennyi bõven elég.

szerintem próbáld meg 1 mérõpohárral elosztani. Reggel egy felet, és este. Ha látod, hogy hizna, akkor visszaveszel belõle, és forditva. De szerintem 8 kilós kutyának ennyi bõven elég.
A kérdező hozzászólása: A régi tápból (Brit premium)naponta 125g-ot kapott. Nekem ez kicsit soknak tûnik. Lécci még válaszokat.
8 deka.
A kérdező hozzászólása: Egy nap 8 deka?
Igen. Ahány kiló a kutya, annyi deka kell naponta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!