Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kell egy 3-4 (18 db)

Mennyi pénz kell egy 3 (4) tagú családnak normális, élhető életvitelhez?

Legjobb válasz: Mindenkinek más a normális életvitel. Nekem beletartozik, hogy a gyerekek különórákra járnak (nyelv, sport), évente kétszer elutazunk kikapcsolódni, a gyerekek új ruhákban járnak, havonta szervezünk valami családi programot (állatkert, cirkusz, színház, stb.), bármilyen ételt megvehetek, nem kell spórolni ezen. Ez Budapest mellett körülbelül 500.000 Ft-ba kerül, ebben mindez benne van. Nekem ezek a dolgok fontosak, de embere válogatja.

Mindenkinek más a normális életvitel. Nekem beletartozik, hogy a gyerekek különórákra járnak (nyelv, sport), évente kétszer elutazunk kikapcsolódni, a gyerekek új ruhákban járnak, havonta szervezünk valami családi programot (állatkert, cirkusz, színház, stb.), bármilyen ételt megvehetek, nem kell spórolni ezen. Ez Budapest mellett körülbelül 500.000 Ft-ba kerül, ebben mindez benne van. Nekem ezek a dolgok fontosak, de embere válogatja.
Nagyon szépen leírta az Elsõ Válaszadó! (mindenkinek más a normális). Ha alap dolgokról beszélünk- mint egyszerû kaják, rezsi, ruházkodás, ovi, suli- és semmi más, akkor havi 100 ezres fizetés, + a családi, gyed majd gyes. Ha hitel is van, akkor az plusz pénz. Ennyibõl - én, az egyszerû ember mondom, hogy- ki lehet jönni, havi pár ezret még félre is lehet tenni! Sok ismerõsöm él családi+ "munkanélküli" (nem tudom most minek hívják)+ gyermekvédelmi és lakásfenntartási támogatásból. Az egyik család úgy él ebbõl, hogy a mind a két szülõ vezetõi engedélyt szerzett, és még a kutyának is megkenik a vajas kenyeret, szalámit is tesznek rá! Ennyit jelent, ha valakinek nincs hitele!
Mi-momentán-4-en vagyunk(plusz egy baba a pocakban)ám a legnagyobb nem lakik itthon, mert egyetemista(persze támogatni kell).Bp.-en lakunk, saját családi házban, 2 autónk van, semmilyen hitelünk nincs.Nekünk a megélhetéshez havonta kb.300 ezer ft-ra van szükség.Ebbõl 100-120 ezer a csekkek(attól függ mennyi a tel.szla, illetve van-e abban a hónapban kötelezõ biztosítás), a többi megy minden másra(kaja, gyógyszer, ruha, étterem, az egyetemista gyereknek "zsebpénz", benzin, a kicsinek óvodai költségek, stb.Szerencsére van tartalékunk, mert vállalkozók vagyunk(más-más dologgal foglalkozunk)és amikor igazán jól ment a szekér tettünk el.Mivel annyi bevételünk most is van, amennyi szükséges a kiadásokhoz, nem nyúlunk a pénzhez.
Hát szerintem is minimum 300.000 forint. Mi mindennel együtt 200.000 körül kaparunk össze és az utolsó héten majdnemhogy éhezünk. Hárman vagyunk. Albérlet nekünk 11.ker: 40 plusz rezsi (ami átalányos)=70.000 a hiteleink 50.000 (ez nagyon sok) plusz ugye tisztálkodó, mosószerek stb meg kaja kb 50.000, baba pelenkája 8.000... és mindig jön közbe valami extra kiadás mint pl. most a vizsgáimat ki kell fizetni. Remélem most bejön nekem egy részmunkaidõs állás, az plusz 30.000 lenne, akkor még néha el is tudnánk menni egy moziba vagy akárhova. De mondom normálisan szerintem 300.000 forint tuti kell.
Mi 3 tagú család vagyunk. Nem hiszem, hogy nagyon kicsik lennének az igényeink, de havi 200 ezer forintból mi bõven kijövünk vidéki nagyvárosban. Költhetnénk többet is feleslegesen, de azt inkább félretesszük. Azt azért hozzá kell tennem, hogy nincs hitelünk, csak minimális rezsink, és a nagymamák nagyon szeretnek fõzni.

Mennyit kell aludnia egy 3-4 hetes babának?

Legjobb válasz: Szia!Én szerintem változó a babák alvási igényük.A nagy fiam nagyon keveset aludt napközben,pl:2x20percet igaz,hasfájós volt ilyen pici korban.A második gyerekem nagyon sokat aludt napközben is,sõt az egész éjszakát is végig aludta.Õ 3-4hetes korában 2x3órát is tudott aludni.

Szia!Én szerintem változó a babák alvási igényük.A nagy fiam nagyon keveset aludt napközben, pl:2x20percet igaz, hasfájós volt ilyen pici korban.A második gyerekem nagyon sokat aludt napközben is, sõt az egész éjszakát is végig aludta.Õ 3-4hetes korában 2x3órát is tudott aludni.

Egy 3-4 hónapos yorkinak 1kg száraztáp mennyi ideig 'kell', hogy elég legyen?

körübelül csak száraztápot kap,ha számít akkor Acanat

Legjobb válasz: Általában a kutya súlyának 10%-át kell kapja naponta a tápból, így te is kiszámíthatod.

Általában a kutya súlyának 10%-át kell kapja naponta a tápból, így te is kiszámíthatod.
A tápos zsákon/zacskón rajta van az etetési útmutató. Eszerint etesd.
Itt megtalálod a tápkalkulátort, ha ezzel etetsz: http://acana.hu/termekek/puppy_small_breed/htmls/
Szerintem a zacskóra mindíg többet ínak rá, mint amennyit eszik egy kölyök kutya... pl:az Én Yorkim 2honapos korátol eszik tápot, az van a fsél kilos kiszerelesre irva, h 7etetesre....Én pedig kb 15-20etetesre ha nem tobbre szoktam neki adni mert amugy meg nem enne meg azt a sokat... Most 4honapos es a masfel kilos tapot mar eszi egy bõ hónapja .. Szóval ez ami a zacskón van, szerintem nem teljesen jó....
A kérdező hozzászólása: Nem az érdekelt, hogy mennyit kell neki adnom egy nap, de köszönöm a válaszokat:) Utolsó: nekem is azt mondták, hogy kb 1 hónapig elég neki.
Azért írtuk, hogy mennyit kell kapjon egy nap, mert abból már magad is ki tudod számolni, hogy meddig lesz elég - jobb esetben...


Mennyit kell pisilnie egy 3-4 hónapos babának?

Legjobb válasz: Kislányomnak 6x cseréltünk általában pelust, mind teli volt.

Kislányomnak 6x cseréltünk általában pelust, mind teli volt.
napi 6-8 pisis pelusa kell hogy legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! És még egy buta kérdés: és milyen sûrûn cserélve a pelust? kb 3 óránként?
igen. ha textilt használ, akkor sokszor gyakrabban kell cserélni.
ennyi idõsen reggel elsõ dolgom volt pelust cserélni aztán minden szopi után cseréltem, ha 2 óránként evett 2 óránként cseréltem, ha 4 óránként szopizott 4. este 9 körül tettem még tisztába aztán reggelig nem

Issza valaki a Milusan szoptatós teát? Hogyan adagolja és mennyit iszik egy nap, mert az írja, hogy 1/4 l -be 3 enyhén pupozott evőkanállal kell tenni, és 1l ajánlott egy nap. Tehát 1l-be kell tenni 12 kanállal, akkor két nap alatt elfogy.

Legjobb válasz: Én iszom a teát, valóban 3 evõkanállal teszek egy bögrébe de naponta egyszer. Tök jól beindult tõle a tejem + 3 liter mentes víz naponta. Igaz, hogy hamar elfogy, de inkább ezt veszem mint tápszert. 2 és fél hós baba anyukája

Én iszom a teát, valóban 3 evõkanállal teszek egy bögrébe de naponta egyszer. Tök jól beindult tõle a tejem + 3 liter mentes víz naponta. Igaz, hogy hamar elfogy, de inkább ezt veszem mint tápszert. 2 és fél hós baba anyukája

Update napi 40 perc torna, plusz egy óra biciglizés amikor csak tudom csinálom, ez heti kb 3-4-5 nap, hatásos lehet? Mennyi idő kell neki? Kb 4-5 kg-ot szeretnék fogyni, most 170 cm vagyok és 56 kg.

Legjobb válasz: 170cm és 56kg? Miért akarsz te még 4-5kg-ot fogyni? Semmi szükséges rá. Megérteném, ha fittebb, egészségesebb akarnál lenni. De fogyni?... Hmm...

170cm és 56kg? Miért akarsz te még 4-5kg-ot fogyni? Semmi szükséges rá. Megérteném, ha fittebb, egészségesebb akarnál lenni. De fogyni?... Hmm...
Hát nem is tudom. Ha testsúlyt akarsz csökkenteni, akkor ez nem lesz jó. Mert elég vékony vagy és inkább az izmaid fogna erõsõdni, mint a zsírod jönne le elöbb és így a tessúlyod inkább növekedni fog. De egyetértek az elõttem szólóval, fogynod egyáltalán nem kell, de ha rendesen eszel, szerintem a tested mindenképpen jobban fog kinézni ennyi sportolással.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! A combomon van felesleg, azt szeretném ledolgozni, meg a popsimat formázni.

Egy 4 hós babának mennyit kell aludnia egy nap? Én 3 óránként etettem. Kaja után játék aztán két óra múlva elfárad és alszik, persze van amikor nem.

Legjobb válasz: kismamablog.hu nappali altatási problémák Itt olvasgass ha ráérsz. Azt is megtalálod hogyan, mennyit, mikor kell aludnia stb...

kismamablog.hu nappali altatási problémák Itt olvasgass ha ráérsz. Azt is megtalálod hogyan, mennyit, mikor kell aludnia stb...
4 hósan az én babám is háromóránként evett, kettõ ébren, utána alvás. Kb így nézett ki a nap: fél 5: szopi, alvás fél 8-ig (jaj, de visszasírom ezt, most a negyed 6-os ébredés után nincs visszaalvás, 8 hós) fél 10-fél 11 alvás, utána szopi fél 1-fél 2 alvás, utána szopi fél 4-fél 5 alvás, utána szopi 7-kor fürdés, 8-kor alvás

Arra vagyok kiváncsi, hogy van egy Szlovák cégem és mennyit kell adóznom mármint ha 3 millió az áru és 4 millióért adom el akkor mennyit kell adózni?

Ugye Magyarországon nem kell adóznóm a nyereségből??????

Legjobb válasz: Céged van, könyvelõd nincs? Ez így nagy bukta lesz! ;) Sok mindentõl függ, szerencsés esetben semennyit.

Céged van, könyvelõd nincs? Ez így nagy bukta lesz! ;) Sok mindentõl függ, szerencsés esetben semennyit.
Miért adóznál Mo-on, ha szlovákiai cégrõl van szó? Rosszul tetted össze a kamut haver!

Mennyire gond az ha egy motornak párszor kellet hegeszteni a hengerfejét (kb 3-4). érdemes még foglalkozni vele?

Legjobb válasz: azigen... Hát minden hegesztés után gondolom síkba lett köszörülve, ezzel vajon már mennyit faragtak le belõle? Hát nem keveset... Meg ha egy helyen repedt akkor gondolom máshol is meggyengült. Szóval jobban jársz ha cseréled a hengerfejet. (meg kiküszöbölöd azt a problémát ami a hengerfej repedését okozza.)

azigen... Hát minden hegesztés után gondolom síkba lett köszörülve, ezzel vajon már mennyit faragtak le belõle? Hát nem keveset... Meg ha egy helyen repedt akkor gondolom máshol is meggyengült. Szóval jobban jársz ha cseréled a hengerfejet. (meg kiküszöbölöd azt a problémát ami a hengerfej repedését okozza.)
A kérdező hozzászólása: Bocsánat rosszat kérdeztem nem a hengerfejet hanem a henger tömbrõl lett volna szó. Sóval mi van akkor ha a hengertömb volt már hegesztve párszor valami vizizénél vagy miatt
Tudni kellene hogy miért kelletett hegeszteni. Lehet szétfagyott mert nem megfelelõ volt a hûtõfolyadék. De az meg másnak sem tesz jót... De az is lehet hogy odacsapták valamihez. Meg még elég sok ok lehet. Mindenesetre ha nem annyira olcsó a gép hogy esetleg egy hengercseréve is megérje megvenni akkor nem foglalkoznék vele. Ha viszont árba megfelelõ lehet megéri megcsináltatni szépen.

Otthon hogy tudok berakni egy 8mm es fültágitót amikor kb 3-4 hete van sima füllbevalóm? és mennyire fáj és meddig kell tágitani?

Legjobb válasz: http://fultagitas.blog.hu/2010/08/06/a_fultagitas annyi még: ne kapkodd el, mert bedurranhat a füled, csúnyán kisebesedhet, kifordulhat, és akkor nem lesz egyenletes. én piercingekkel, fültágítócsigákkal csináltam a sajátomat. mindenkinek más a menete, mint a felettem lévõ is mutatja: neki meg lett 2hét alatt, nekem a 8mm egy hónap alatt. ebbõl 4mm volt 3hét és egy hét a 8mm csigával. testápolót használhatsz síkosításként. nekem most 12mm a két nagy és az egyik felett van egy 5mm-is. jól gondold meg, bár a 8mm az még nem olyan vészes. sok sikert!

http://fultagitas.blog.hu/2010/08/06/a_fultagitas annyi még: ne kapkodd el, mert bedurranhat a füled, csúnyán kisebesedhet, kifordulhat, és akkor nem lesz egyenletes. én piercingekkel, fültágítócsigákkal csináltam a sajátomat. mindenkinek más a menete, mint a felettem lévõ is mutatja: neki meg lett 2hét alatt, nekem a 8mm egy hónap alatt. ebbõl 4mm volt 3hét és egy hét a 8mm csigával. testápolót használhatsz síkosításként. nekem most 12mm a két nagy és az egyik felett van egy 5mm-is. jól gondold meg, bár a 8mm az még nem olyan vészes. sok sikert!
én olyan 10mm-ig ilyen otthoni praktikákkal tágítottam, utána jöttek a fültágítók, mûanyag, fém vagy silicone.. mindig 2mm-el nagyobbat raktam bele.. elég lassan tágítottam, szerettem csinálni..lassan 3éve van fültágítóm, de már fél éve 32mm-es, és azt hiszem ekkora is marad. :) 17/L
Gyere el. Van egy 9mm-es magnumom. Megoldjuk. ;)
Ha van veled született normális, jó ízlésed, akkor nem tágíttatod ki a füled, illetve nem csinálsz semmilyen más test elváltoztatást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!