Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kell aludni egy 4 hetes (2 db)

Mennyit kell aludnia egy 3-4 hetes babának?

Legjobb válasz: Szia!Én szerintem változó a babák alvási igényük.A nagy fiam nagyon keveset aludt napközben,pl:2x20percet igaz,hasfájós volt ilyen pici korban.A második gyerekem nagyon sokat aludt napközben is,sõt az egész éjszakát is végig aludta.Õ 3-4hetes korában 2x3órát is tudott aludni.

Szia!Én szerintem változó a babák alvási igényük.A nagy fiam nagyon keveset aludt napközben, pl:2x20percet igaz, hasfájós volt ilyen pici korban.A második gyerekem nagyon sokat aludt napközben is, sõt az egész éjszakát is végig aludta.Õ 3-4hetes korában 2x3órát is tudott aludni.

Mennyit kell (ene) aludni egy 4 hetes babának?

Két napja nem nagyon hajlandó napközben aludni (esetleg a leveg?n babakocsiban). Tegnap egész délel?tt fent volt, délután összesen 3 órát aludt itthon a déli evés után,aztán fent volt volt este fél 10-ig. Éjjel egykor már fel is ébredt, evett így aludt vissza reggel 6-ig. Tehát tegnap reggel óta aludt vagy 10-12 órát. Ez egy ilyen id?szak, vagy Õ csak ennyit fog aludni? Nagyon kevésnek gondolom.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem még nagyon sokat fog változni az alvás igénye!!!Az én kisfiam 5 hónapos és nappal 3x alszik 40 percet, éjjel pedig 1x felkel, mert szomjas, amúgy 9- tõl hajnal 5 ig alszik ekkor eszünk elõszõr!!Hidd el nem kevés amit alszik!!!Bárcsak nekem is ennyit aludna, de kicsinek is keveset aludt.Ne izgúlj ez teljesen jó!:)

Szia! Szerintem még nagyon sokat fog változni az alvás igénye!!!Az én kisfiam 5 hónapos és nappal 3x alszik 40 percet, éjjel pedig 1x felkel, mert szomjas, amúgy 9- tõl hajnal 5 ig alszik ekkor eszünk elõszõr!!Hidd el nem kevés amit alszik!!!Bárcsak nekem is ennyit aludna, de kicsinek is keveset aludt.Ne izgúlj ez teljesen jó!:)
Ne izgulj! Õ pontosan tudja mennyi alvás kell neki! De igaza van az elõttem szólónak, rengeteget fog még változni! Az enyém már "nagy" 19 hós, de még õ is fel-fel ébred éjszakánként, inni, és nappal sem alszi 1 óránál többet! Kicsinek még kevesebbet aludt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!