Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kell aludni egy 4 (7 db)

Mennyit kell aludnia egy 4 hós babának?

Mi délel?tti sétánál alszunk 2 órát és délután itthon egy órát.És éjszaka még egyszer szopizunk, este 10kor alszik el, reggel 6-7ig.

Legjobb válasz: Egy gyerekorvos azt mnodta, hogy a babák gészséges fejlõdéséhez napi 16 óra alvásra van szükség naponta. Az én lányom aludt is ennyit, de van ismerõs kismama akinek a lánya napi 12 órát alszik max. Teljesen babfüggõ. Ha álmos lesz úgyis elalszik. Jó babázást

Egy gyerekorvos azt mnodta, hogy a babák gészséges fejlõdéséhez napi 16 óra alvásra van szükség naponta. Az én lányom aludt is ennyit, de van ismerõs kismama akinek a lánya napi 12 órát alszik max. Teljesen babfüggõ. Ha álmos lesz úgyis elalszik. Jó babázást
Elõzõ vagyok. A fele lemaradt. Szóval 16 óra alvásr fél éves korukig.
Ez teljesen egyéni, õ tudja, mikor fáradt, és mennyi alvásra van szüksége. :) Örülj neki, hogy még átalussza az éjszakát! Majd ha bújnak a fogai, nem lesz ilyen... Egyébként azt mondják, hogy 10-16 órát alszanak ennyi idõs csecsemõk. de mint mondtam: ez egyéni !

Egy 4 hós babának mennyit kell aludnia egy nap? Én 3 óránként etettem. Kaja után játék aztán két óra múlva elfárad és alszik, persze van amikor nem.

Legjobb válasz: kismamablog.hu nappali altatási problémák Itt olvasgass ha ráérsz. Azt is megtalálod hogyan, mennyit, mikor kell aludnia stb...

kismamablog.hu nappali altatási problémák Itt olvasgass ha ráérsz. Azt is megtalálod hogyan, mennyit, mikor kell aludnia stb...
4 hósan az én babám is háromóránként evett, kettõ ébren, utána alvás. Kb így nézett ki a nap: fél 5: szopi, alvás fél 8-ig (jaj, de visszasírom ezt, most a negyed 6-os ébredés után nincs visszaalvás, 8 hós) fél 10-fél 11 alvás, utána szopi fél 1-fél 2 alvás, utána szopi fél 4-fél 5 alvás, utána szopi 7-kor fürdés, 8-kor alvás

Mennyit kell aludnia egy 3-4 hetes babának?

Legjobb válasz: Szia!Én szerintem változó a babák alvási igényük.A nagy fiam nagyon keveset aludt napközben,pl:2x20percet igaz,hasfájós volt ilyen pici korban.A második gyerekem nagyon sokat aludt napközben is,sõt az egész éjszakát is végig aludta.Õ 3-4hetes korában 2x3órát is tudott aludni.

Szia!Én szerintem változó a babák alvási igényük.A nagy fiam nagyon keveset aludt napközben, pl:2x20percet igaz, hasfájós volt ilyen pici korban.A második gyerekem nagyon sokat aludt napközben is, sõt az egész éjszakát is végig aludta.Õ 3-4hetes korában 2x3órát is tudott aludni.


Mennyit kell aludnia egy 3, 5 - 4 hónapos babának?

A babám éjjel 11-12 órát alszik (este 9-10 óra körül alszik el, és felkelés nélkül alszik reggel 9-ig) utána napközben két evés között is szokott aludni fél órákat - órákat, összesen kb. 4-5 órát. Nem sok ez?

Legjobb válasz: Nem. Mi is kb igy alszunk.

Nem. Mi is kb igy alszunk.
Mi is hasonlóan alszunk, kislányom 3, 5 hónapos

Mennyit kell (ene) aludni egy 4 hetes babának?

Két napja nem nagyon hajlandó napközben aludni (esetleg a leveg?n babakocsiban). Tegnap egész délel?tt fent volt, délután összesen 3 órát aludt itthon a déli evés után,aztán fent volt volt este fél 10-ig. Éjjel egykor már fel is ébredt, evett így aludt vissza reggel 6-ig. Tehát tegnap reggel óta aludt vagy 10-12 órát. Ez egy ilyen id?szak, vagy Õ csak ennyit fog aludni? Nagyon kevésnek gondolom.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem még nagyon sokat fog változni az alvás igénye!!!Az én kisfiam 5 hónapos és nappal 3x alszik 40 percet, éjjel pedig 1x felkel, mert szomjas, amúgy 9- tõl hajnal 5 ig alszik ekkor eszünk elõszõr!!Hidd el nem kevés amit alszik!!!Bárcsak nekem is ennyit aludna, de kicsinek is keveset aludt.Ne izgúlj ez teljesen jó!:)

Szia! Szerintem még nagyon sokat fog változni az alvás igénye!!!Az én kisfiam 5 hónapos és nappal 3x alszik 40 percet, éjjel pedig 1x felkel, mert szomjas, amúgy 9- tõl hajnal 5 ig alszik ekkor eszünk elõszõr!!Hidd el nem kevés amit alszik!!!Bárcsak nekem is ennyit aludna, de kicsinek is keveset aludt.Ne izgúlj ez teljesen jó!:)
Ne izgulj! Õ pontosan tudja mennyi alvás kell neki! De igaza van az elõttem szólónak, rengeteget fog még változni! Az enyém már "nagy" 19 hós, de még õ is fel-fel ébred éjszakánként, inni, és nappal sem alszi 1 óránál többet! Kicsinek még kevesebbet aludt!

Egy 4 hónapos babának mennyit kell aludnia, illetve fent lennie egy huzamban?

A mi babánk 1,5-2 óránként alszik. Ez normális?

Legjobb válasz: igen, és pihenj vele te is kicsit:) (az enyém 8,5 hónapos és örülök ha vééégre elalszik napi 2x...)

igen, és pihenj vele te is kicsit:) (az enyém 8, 5 hónapos és örülök ha vééégre elalszik napi 2x...)
Az én babám 3 hónapos múlt és õ is így alszik. Ilyenkor a te babád mennyit alszik? Kb. 30-40 percet szokott aludni. Én néha próbálom húzni az idõt két alvás között, mert este nagyon késõn alszik el.(11 után vagy néha még késõbb.)Szerintem sokat alszik napközben. Nálatok hogy van?
De jó is lett volna, ha akkora korában annyit aludt volna:-))
mi jövõ héten leszünk 4hónaposak! õ ha fent van eszik, játszunk, és max 1-1.5órát bír fent lenni, ha késõbb rakom le, kb 30perc után felkel! ha 1 és 1.5 óra között lerakom, olyankor változóan 1-2 óra között alszik!
4, 5 hónapos. 2-2, 5 óra fentlét után 30 perc alvás, du. kb 2 óra alvás

4-5 hós babátok mennyit alszik egy nap az ejjelt is beleertve? Mennyit kell egyaltalan aludniuk?

Legjobb válasz: Úgy látom egyszerre írtuk ki a kérdést,majd kapunk érte:) Napközben 3xfél vagy egy órát.Este 8-tól reggel 7-ig egy vagy két ébredéssel.

Úgy látom egyszerre írtuk ki a kérdést, majd kapunk érte:) Napközben 3xfél vagy egy órát.Este 8-tól reggel 7-ig egy vagy két ébredéssel.
Én is az elõzõre válaszoltam, és körülbelül ugyanezt...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!