Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kell a hőmérőnek peteéréskor (2 db)

Mennyit kell mutatnia a hőmérőnek peteéréskor?

Legjobb válasz: Homerseklet alapjan pontosan nem fogod tudni, hogy mikor van peteeresed. Altalaban az ovulacio elott 1-2 nappal lecsokken a homerseklet, az ovulacio utan pedig megemelkedik es magas marad a kovetkezo menstruacioig. Folyamatosan merd a homersekletedet minden nap, par honapon keresztul. Utana mar lehet kovetkeztetni a peteeresre.

Homerseklet alapjan pontosan nem fogod tudni, hogy mikor van peteeresed. Altalaban az ovulacio elott 1-2 nappal lecsokken a homerseklet, az ovulacio utan pedig megemelkedik es magas marad a kovetkezo menstruacioig. Folyamatosan merd a homersekletedet minden nap, par honapon keresztul. Utana mar lehet kovetkeztetni a peteeresre.

Lányok hogy hőmérőztök? Nyelv alatt, vagy hüvelyben? Mennyi ideig kell ott tartani a hőmérőt? Mennyit ugrik fel a hőmérséklet és mikor van pontosan peteérés?

Már nagyon szeretnék babát, de már volt egy missed ab-om, eléggé izgulok... 24/N

Legjobb válasz: Szia!Én nyelv alatt mérem minden reggel ugyan abban az idõben,higanyossal 10 percig.(Úgy tudom digitálissal elég 5 perc.)De tudod az hogy kinek mennyit ugrik a hõje az teljesen változó,mint az is hogy kinek mikor van peteérése.Ajánlom figyelmedbe a baba tervezõk otthona.hu oldalt.Ott nagyon sok példa görbe van:)

Szia!Én nyelv alatt mérem minden reggel ugyan abban az idõben, higanyossal 10 percig.(Úgy tudom digitálissal elég 5 perc.)De tudod az hogy kinek mennyit ugrik a hõje az teljesen változó, mint az is hogy kinek mikor van peteérése.Ajánlom figyelmedbe a baba tervezõk otthona.hu oldalt.Ott nagyon sok példa görbe van:)
Szia! Én reggel, rögtön ébredés után (ágyban fekve)mindig azonos idõpontban, szájban, 5 percig mérem analóg hõmérõvel. Egész tûrhetõ lett a görbém, úgyhogy így megbízható.
Én digitálissal 5 percig, próbálom mindig egy idõben, de sajnos nem mindig sikerül (néha lusta vagyok hamarabb kellni ).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!