Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kell a hőmérőnek (7 db)

Ha felhelyezem a hőmérőt, és ha 37 fokot mutat, és akkor sexelek, akkor mennyivel nagyobb az esély hogy terhes legyek? Vagy többet kell mutatnia a hőmérőnek? Valaki esett már ilyen módszerrel teherbe?

Legjobb válasz: http://www.holnaphonlap.hu/termcsalterv/termcsal.htm itt van szó róla amúgy ha a puncidba rakod, legalább 5 perc, ugyanigy szájban nyelv alatt, hónalj nem megfelelõ, ha a seggedbe rakod, 3 perc is elég.

http://www.holnaphonlap.hu/termcsalterv/termcsal.htm itt van szó róla amúgy ha a puncidba rakod, legalább 5 perc, ugyanigy szájban nyelv alatt, hónalj nem megfelelõ, ha a seggedbe rakod, 3 perc is elég.

Hogy kell hasznalni a homerot? Hulye kerdes de nem tudom es mennyit kel h mutason ha ovulaciom van? Irjatok

Legjobb válasz: Ébredéskor kell,nyelv alá rakni és jó pár percet kell várni az eredményre. A hõmérõt mindig este lefekvéskor kell lerázni! Az,hogy mennyit kell mutatni ovulációkor az totál egyénfüggõ.A lényeg,hogy alaphõ alá kell mennie majd utánna fel!

Ébredéskor kell, nyelv alá rakni és jó pár percet kell várni az eredményre. A hõmérõt mindig este lefekvéskor kell lerázni! Az, hogy mennyit kell mutatni ovulációkor az totál egyénfüggõ.A lényeg, hogy alaphõ alá kell mennie majd utánna fel!

Lányok hogy hőmérőztök? Nyelv alatt, vagy hüvelyben? Mennyi ideig kell ott tartani a hőmérőt? Mennyit ugrik fel a hőmérséklet és mikor van pontosan peteérés?

Már nagyon szeretnék babát, de már volt egy missed ab-om, eléggé izgulok... 24/N

Legjobb válasz: Szia!Én nyelv alatt mérem minden reggel ugyan abban az idõben,higanyossal 10 percig.(Úgy tudom digitálissal elég 5 perc.)De tudod az hogy kinek mennyit ugrik a hõje az teljesen változó,mint az is hogy kinek mikor van peteérése.Ajánlom figyelmedbe a baba tervezõk otthona.hu oldalt.Ott nagyon sok példa görbe van:)

Szia!Én nyelv alatt mérem minden reggel ugyan abban az idõben, higanyossal 10 percig.(Úgy tudom digitálissal elég 5 perc.)De tudod az hogy kinek mennyit ugrik a hõje az teljesen változó, mint az is hogy kinek mikor van peteérése.Ajánlom figyelmedbe a baba tervezõk otthona.hu oldalt.Ott nagyon sok példa görbe van:)
Szia! Én reggel, rögtön ébredés után (ágyban fekve)mindig azonos idõpontban, szájban, 5 percig mérem analóg hõmérõvel. Egész tûrhetõ lett a görbém, úgyhogy így megbízható.
Én digitálissal 5 percig, próbálom mindig egy idõben, de sajnos nem mindig sikerül (néha lusta vagyok hamarabb kellni ).

Mennyi a babák alap testhőmérséklete? Hol kel mérni és honnan mennyit kell levonni? Mennyire megbizható a digitális hőmérő?

Legjobb válasz: Az elõzõ hozzászólónak teljesen igaza van.Bár én nem hiszek a digitálisban, inkább a higanyos hõmérõ.Az megbízhatóbb, a másik csal egy-két tizedet.Én pici gyerkõcökkel dolgozom, sokat mérem a hõmérsékletüket, nekem ez vált be.

Az elõzõ hozzászólónak teljesen igaza van.Bár én nem hiszek a digitálisban, inkább a higanyos hõmérõ.Az megbízhatóbb, a másik csal egy-két tizedet.Én pici gyerkõcökkel dolgozom, sokat mérem a hõmérsékletüket, nekem ez vált be.
Ugyanúgy, mint felnõttnél, 37-tõl hõemelkedés, 38-tól láz.Én popsiban mérem, a kapott értékbõl 0, 5°C-t kell levonni. Szerintem megbízható a digitális hõmérõ, nekem is az van, eddig bevált.
Egész kicsiknél még a sírás, vagy a kevesebb folyadék is okozhat hõmérséklet-emelkedést, így ha 37 körül van, az még normális is lehet. Popsiban szoktuk mérni, abból le kell vonni 0, 5 fokot. épp a mostani Kismamában van egy lázmérõ-körkép, hát nagyon eltérõen mérnek, mi nemrég vettünk higanyost, mert a digitális (2 db is van itthon) majdnem 1 fokkal kevesebbet mutatott mindig, pedig éreztük, hogy komolyabb lázról van szó, az emg csak hõemelkedést mért...
Újszülötteknél 37.5-ig normális a testhõmérséklet.37.6-37.9-ig hõemelkedés és 38 fölött láz.Kaptunk egy papirt amikor jöttünk haza a kórházból és azon van rajta, de el is mondták bent. Egyébként végbélbe célszerû mérni, de abból le kell vonni 0, 5 fokot. Én digitálissal szoktam mérni.
Mi 4 hósak vagyunk és legtöbbször 37.4 a hönk , vagy az alatt!!! üdv

Mennyit kell mutatnia a hőmérőnek peteéréskor?

Legjobb válasz: Homerseklet alapjan pontosan nem fogod tudni, hogy mikor van peteeresed. Altalaban az ovulacio elott 1-2 nappal lecsokken a homerseklet, az ovulacio utan pedig megemelkedik es magas marad a kovetkezo menstruacioig. Folyamatosan merd a homersekletedet minden nap, par honapon keresztul. Utana mar lehet kovetkeztetni a peteeresre.

Homerseklet alapjan pontosan nem fogod tudni, hogy mikor van peteeresed. Altalaban az ovulacio elott 1-2 nappal lecsokken a homerseklet, az ovulacio utan pedig megemelkedik es magas marad a kovetkezo menstruacioig. Folyamatosan merd a homersekletedet minden nap, par honapon keresztul. Utana mar lehet kovetkeztetni a peteeresre.
Ha a popóban méred, akkor 0, 5öt kell levonni. Tehát az 36, 9.
Még ez normális hõ, de azért mérd meg egy fél óra múlva is
A babák normális testhõmérséklete 36, 5 és 37, 5 között van. A tiédnek tökéletes a hõje, ne méregesd, ha magasabb lenne, késsel is megérzed vagy mikor megpuszilod :) )
Fél fokot kell levonni a mért értékbõl.
5 tizedet kell levonni.
Egyébként rengeteg ilyen kérdés volt már, használd a keresõd.De ha nem megy, úgy van, ahogy a többiek mondják:fél fokot kell levonni, azaz 5 tizedet.Másodiknál a pont.
Fel fokot kell levonni.
Látom dolgoznak a moderátorok
Kedves utolsó! Igeeen ezt akartam írni:) :) Köszi moderátorok!

A hőt mennyi ideig kell mérni reggelente digitális hőmérővel? Csak azért kérdezem, mert kipróbáltam most, kb 7-8 perce van benn, de az elmúlt 2 percben 0, 2-t ment felfelé.

És ha csak tényleg 5 percig van benn,akkor igy kevesebbet mutat,nem?Tudom,hogy a délutáni nem számit,csak kipróbáltam.Szerintetek?

Legjobb válasz: Az a lényeg, hogy mindig ugyanaddig mérd!

Az a lényeg, hogy mindig ugyanaddig mérd!
Szerintem higanyosat használj. Nekem a digitális majd 1 fokkal kevesebbet mutat mindig, hiába hagyom bent tovább.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!