Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kell a béres (7 db)

Mennyit kell szedni ha magneb6-ot szedek és mennyit, ha a béres magnézium+b6-ját?

Legjobb válasz: Attól függ, hány hetes terhes vagy, mennyire erõsek a keményedéseid és hogy milyen panaszod van, amire azt javasolta az orvos hogy szedj magnéziumot. Én a 33. héttõl szedtem a nyíló méhszájam és az erõsödõ keményedéseim miatt a MagneB6-ból napi 3x1-et, a Béres félét nem ismerem.

Attól függ, hány hetes terhes vagy, mennyire erõsek a keményedéseid és hogy milyen panaszod van, amire azt javasolta az orvos hogy szedj magnéziumot. Én a 33. héttõl szedtem a nyíló méhszájam és az erõsödõ keményedéseim miatt a MagneB6-ból napi 3x1-et, a Béres félét nem ismerem.
Nekem hányingerre írta fel az orvos a MagneB-6-ot és 2x1-et kell szednem.De délelött igy is irtó hányingerem van!!!!
Én is hányingerre szedtem, több kevesebb sikerrel.Meg volt egy kis magnézium hiányom is a 15hét környékén.Amúgy 3*1et nyugodtan szedhetsz a magne B6ból.A béresékét ne mismerem, de kérdezd meg a dokidtól.

Mennyibe kerül a Revalid és a Béres szépség vitamin? Hogyan kell őket használni?

Legjobb válasz: A béres szépségvitaminból kb. 1500 Ft egy doboz,30 db van benne és naponta kettõt kell bevenni belõle. A Revalid drágább,de a béres szerintem sokkal jobb,mert folsav és cink is van benne.Próbáltan a biovannét is,az se rossz,abból kb. 1400 egy 40 db-os adag,abból is naponta kettõt kell bevenni.A hajadnak és a bõrödnek jót tesz mindhárom,de az ismerõseim a revalidtól híztak.A másik kettõnél nem tapasztaltam ezt.

A béres szépségvitaminból kb. 1500 Ft egy doboz, 30 db van benne és naponta kettõt kell bevenni belõle. A Revalid drágább, de a béres szerintem sokkal jobb, mert folsav és cink is van benne.Próbáltan a biovannét is, az se rossz, abból kb. 1400 egy 40 db-os adag, abból is naponta kettõt kell bevenni.A hajadnak és a bõrödnek jót tesz mindhárom, de az ismerõseim a revalidtól híztak.A másik kettõnél nem tapasztaltam ezt.
Valóban nem olcsó a Revalid, de én 10 év alatt egy dekát sem híztam tõle, és gyönyörû derékig érõ hajzuhatagom lett, valamint egészséges hosszú körmeim. Az olcsóbbakat nem próbáltam, de nem lehetetlen, hogy vannak olyan jók. Érdemes akkor azokat megpróbálni elõször.

Mennyit kell szedni a béres magnéziumból?

Eddig sima magne B6-ot szedtem 3*2-?t, de most váltottam a béresre és azon az van, hogy napi 1-et lehet. Nem kevés? Bár ez nagyobb dózis.

Legjobb válasz: én 30 hetes kismama vagyok és én Béres Magne B6-ból szedek napi 3x2-t. de kell is ennyi, mert keményedik a hasam néha és így jobb.

én 30 hetes kismama vagyok és én Béres Magne B6-ból szedek napi 3x2-t. de kell is ennyi, mert keményedik a hasam néha és így jobb.
Csak akkor lépd túl az írt adagot, ha az orvosod mondja, nem véletlenül van ráírva!
Én 2-õt szedek naponta és azt este veszem be, mert éjjel begörcsöl a lábszáram elég sûrûn. A doki javasolta, hogy este vegyem be egyszerre mind a kettõt. Azóta még nem görcsölt be, remélem így is marad.


Ausztriaba mennyi az a minimum nemet tudas ami egy minim. Beres munkahoz kell?

pl. takarito. Volt mar vki kint kicsi nemet tudassal vagy anelkul?

Legjobb válasz: Takarítónak vagy hasonló munkára elvileg elég annyi, hogy megértse az illetö, hogy mit és hogyan kell csinálnai. Viszont ha csak ennyit tud, akkor igen valószinü, hogy mindenhol átverik.

Takarítónak vagy hasonló munkára elvileg elég annyi, hogy megértse az illetö, hogy mit és hogyan kell csinálnai. Viszont ha csak ennyit tud, akkor igen valószinü, hogy mindenhol átverik.
Ha van ismerosod itt Ausztriaba, akkor kis szerencsevel 0 nemet nyeltudas is eleg lesz a kezdeshez.Az egyik hugom, 2 eve dolgozik Nemetorszagba, semmi nyelvtudassal vagot neki anno ismerosok segitsegevel.Masik hugom, a mult heten jott ki Becsbe 0 nemet nyelvtudassal, segitsegemmel sikerult elhelyezkedni szobalanykent egy szallodaba.Ha van segitseged menni fog, egyedul az eselyed szinte a 0-val egyenlo.
Én is ezt tapasztalom. Ha ismerõs beajánl egyszerû melókra (gyár, takarítás, mosogatás, stb), akkor sok helyre felvesznek nyelv nélkül is. (Nem mindenhova!) Hiszen õ ott van veled, segít, kommunikál helyetted egy ideig. Ha egyedül vágsz neki akkor az alapfok vagy pár mondatnyi tudás kevés lesz. Egy középfokot elvárnak azért. Ne felejtsd el nagy a verseny, pláne K Ausztriában. Sok szlovák, magyar jár át dolgozni naponta. Sorban állnak azok akik a nyelvet is beszélik.
Egyszerûen hazudtok..nyelv nélkül gyári munka?:D jó vicc....hogyan ha még a szerzõdést se tudja elolvasni?:D
2-es vagyok! 4-es válaszolo, biztos még nem jártál külföldön. Én konkrét esetekrõl beszélek, nem 1 embernek segitettem munkat keresni nyelvtudás nélkul.
Persze, és amikor valaki átveri, mert nem tudja a nyelvet, akkor TE vállalod a felelöséget ezért?
Olvasd meg egyszer a mondanivalom, 2-es vagyok.

Mennyire szigorúan kell betartani a Béres Alexandra-féle Súlykontrollt?

Sziasztok! Tegnap határoztam el, hogy ma elkezdem a Súlykontroll Programot, mellette pedig egy DVD-vel segítem letornázni a kilókat. Az a helyzet, hogy ha jól tudom, az első héten csak alacsony GI-s ételeket lehet enni. Viszont a dinnye, mint gyümölcs, ajánlott étel, de ugyanakkor a táblázatban 50-es értéket kapott. Ezek szerint az első héten nem ehetek belőle egy falatot sem? Még esetleg reggeli gyanánt sem? Aki már csinálta a diétát, mennyire tartotta be azt, hogy az 1. időszakban csak és kizárólag alacsony GI-s ételeket evett? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm! =)

Legjobb válasz: Olvasd el a könyvet. Letölthetõ a honlapjáról. Ott írja, hogy az elsõ szakasz nagyon szigorú, nagyon szigorúan is kell tartani. Nekem 5 napig kellett tartani az elsõ szakaszt, és csak alacsony glikémiás indexû ételeket lehet fogyasztani. A pipem majd leszakadt egy kis tojásért De erõsnek kell lenni. Ha nem ehetsz dinnyét hát nem.

Olvasd el a könyvet. Letölthetõ a honlapjáról. Ott írja, hogy az elsõ szakasz nagyon szigorú, nagyon szigorúan is kell tartani. Nekem 5 napig kellett tartani az elsõ szakaszt, és csak alacsony glikémiás indexû ételeket lehet fogyasztani. A pipem majd leszakadt egy kis tojásért De erõsnek kell lenni. Ha nem ehetsz dinnyét hát nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, akkor picit feljebb kötöm a nemzeti csipkést ;) Még annyit kérdezhetek, hogy Te mennyi súlytól akartál/akarsz megszabadulni, és az elsõ szakaszban mennyit fogytál? Mert a könyv szerint az elsõ szakaszban fogyunk a legtöbbet, utána csak heti 0, 5-1 kg-ot. Elõre is köszi a választ =)
Így van, én havonta mértem magam. De az elsõ hónapban többet fogytam. Én 10 kg-tól szerettem volna megszabadulni. Az elsõ hónapban 4.5 kg-tól sikerült is. A másodikban már csak 3.5 kg-tól. De tényleg csak az elsõ szakasz a nehéz, akkor kell kitartani, a többi már séta galopp. Én újra szándékozom kezdeni, mert sajnos kicsit elengedtem magam és felcsúszott 2 kg, így most 4-6 kg-ot jó lenne leadni még, októberig. Kitartást neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, Neked is kitartást, bár az a 2 kg könnyen le fog menni, ha a nehezén már túl vagy =)
Na én is újra kezdtem. Nekem az õszibarack a gyengém. Hát persze hogy nagyitól ma kaptunk 6 hatalmas, lédús darabot. A guta majd megüt. De bírni kell! Csak 8 nap. Egyszer már megcsináltam. A siker garantált!
A kérdező hozzászólása: Basszus, ma feljött rám az a farmer halásznaci, amit pénteken még nem tudtam volna felvenni, mert nem jött volna fel a combjaimon =) Jó, tudom, ez nem csoda, az 1. szakaszban a kilók nagy része a vízveszteség miatt megy le, de ez egy jó kis kezdõlöketet adott, hogy kibírjam még csütörtökig ;) Amit még pluszban edzek hozzá, az heti 2 aerobic arról a DVD-rõl, amit direkt a Súlykontrollhoz ajánl.

Sokat keményedik a hasam a dokim azt mondta pihenjek és igyak sok folyadékot. Itthon Béres magnézium B6-van elkezdjem szedni? Mennyit kell szedni belőle?

27hetes vagyok!

Legjobb válasz: nem is értem h eddig miért nem szedted én legelejétõl szedtem napi háromszor egyet...az csak vitamin....

nem is értem h eddig miért nem szedted én legelejétõl szedtem napi háromszor egyet...az csak vitamin....
Napi 2x1 -t szedhetsz nyugodtan, én is ezt szedem már hetek óta! 35 hetes
Szia! Igen, szedjed. 21 hetes korom óta jelen voltak a keményedések. Én napi 3x1 -et szedek és már csak a baba nagyobb mozgásaira keményedik a hasam, de az is görcs és fájdalom mentes. Több féle arányban szedheted. A sok keményedésre a 3x2 ajánlják az orvosok és 36. hétig kell szedni. Üdv.32 hetes kismama
Utolsó hozzászóló vagyok(32 hetes kismama). Én nem a Bérest szedem, csak a sima MagneB6-ot. Úgy tudom a Béres nagyobb adag Magnéziumot tartalmaz, ezért kevesebbet kell bevenni belõle. Nézd meg a tájékoztatójában. Mégegyszer üdv.

Béres csepp meddig adható a kisgyereknek? Kell szünetet hagyni, ha igen mennyi időt? Étvágytalanságra próbálom ki hátha! Most hála itt a jó idő is.

Legjobb válasz: Igen most volt beteg 3 hétig! Fogzik! És soha sem volt jó evõ! Olyan kis mennyiségeket eszik bébiételbe mérve írom nem eszik csak egy fél üvegnyit.Szóltam az orvosnak õ meg a súlyát nézzi,hogy jó! 2,5kg született 10,5kg 1,5 évessen! Szóval szerintem kevés, pedig minden nap levegõztettem "de csak én leszek éhes"!! A védõnõ csak annyit mondott jó lenne egy vérképet csináltatni de az orvos azt sem akarta!

A kérdező hozzászólása: Igen most volt beteg 3 hétig! Fogzik! És soha sem volt jó evõ! Olyan kis mennyiségeket eszik bébiételbe mérve írom nem eszik csak egy fél üvegnyit.Szóltam az orvosnak õ meg a súlyát nézzi, hogy jó! 2, 5kg született 10, 5kg 1, 5 évessen! Szóval szerintem kevés, pedig minden nap levegõztettem "de csak én leszek éhes"!! A védõnõ csak annyit mondott jó lenne egy vérképet csináltatni de az orvos azt sem akarta!
Szia! Inkább a Cebion Multit add a gyerkõcnek. Az is segít az étvágy meghozásában. Bár nem írtad mennyi idõs, de 1 éves kortól adható. Finom édes, önmagában lenyelheti. Beteg talán? Vagy miért akarod az étvágyát meghozni? Én Béres cseppet nem adok a babámnak, mert az én gyomrom sem bírta:(
Elsõ vagyok. Válts orvost! Szerintem az, hogy a súlya oké, de közben meg alig eszik, az nem stimmel. Mármint az orvos hozzáállása nem tetszik! Másfél évesen fél üveg kaja nagyon kevés egyszerre. Bár azt nem írtad, hogy hányszor és miket eszik. Próbáltál neki fõzni? Mert a bébikajákért az én kisfiam sem rajong mindig. És nem mindegyikért... Most 1 éves, õ is beteg volt 3 hétig, ezalatt 20 dekát fogyott. 9 kiló. Vékony magas emberke, mint az apja. Az étvágya még most sem az igazi, pedig elõtte zabagép volt:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!