Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kérnek szülésznők, ha (7 db)

Szent Imre kórház, Kondor Kata szülésznő. Mennyit adtatok neki? Ha fogadott szülésznőnek kérem, mennyi a "tarifája"?

Legjobb válasz: Én 11 hónapja szültem nála,50 e ft-ot adtunk neki. Nem mondta meg konkrétan nekünk,hogy mennyit kért,de mivel nagyon sokat segített a szülés alatt(elõtte-utána is),nem sajnáltuk tõle,sõt legszívesebben a dokinak szánt összeget is neki adtuk volna:) Szerintem kérdezz rá nála nyugodtan,az a tiszta dolog

Én 11 hónapja szültem nála, 50 e ft-ot adtunk neki. Nem mondta meg konkrétan nekünk, hogy mennyit kért, de mivel nagyon sokat segített a szülés alatt(elõtte-utána is), nem sajnáltuk tõle, sõt legszívesebben a dokinak szánt összeget is neki adtuk volna:) Szerintem kérdezz rá nála nyugodtan, az a tiszta dolog
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Ha van kedved, röviden mesélnél róla, hogy milyen volt õ, mint szülésznõ? Milyen volt a szülésed vele? Én is 50 ezerre gondoltam.
Igen, este 10-11 óra körül írok mindenképpen, ha lefektettem a gyerkõcöt:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, nagyon sokat segítettél, jó ilyen élményt olvasni:)
szia, én is nála szültem és ugyanolyan jókat tudok mondani róla, mint az elõzõ anyuka. Kata egy fantasztikus ember és szakember, nem bánod meg, ha hozzámész! én is gátvédelemmel szültem nála, csak elsõfokú felületi repedésem lett, amit a doki beöltött (na az fájt!, sajnos helyettes dokinál szültem, mert az enyémnek el kellett utaznia). mi 80-at adtunk Katának és a dokinak 50-et, pont azért, amit fentebb írtak is, mert úgy éreztem õ érdemli meg a többet, nem az orvos, aki igazán csak ült ott és nézett minket. eredetileg 50et szántunk, de annyira elégedett voltam vele, annyira megkedveltem és tényleg olyan sokat segített még a szoptatásban is (laktációs szaktanácsadó is), hogy még a doki pénzét is neki adtam volna legszívesebben!:-D egyébként nagyon szerény, azt mondta nincs tarifája, döntsük el mi akarunk e adni, illetve mennyit...szívbõl ajánlom, számomra a legjobb szülésznõ !

Mikor adtátok oda a szülésznőnek, fogadott dokinak a pénzt? Ha nem mondták mennyit kérnek, akkor a szülésznőnek 20, a dokinak 30 elég? Nem Bp. és nem jártam hozzá magánrendelésre, csak szülésre kértem fel!

Köszönöm

Legjobb válasz: Engem császároztak mindkét fiam születésekor. A férjem adta át a borítékot a szülésznõnek amikor én még megfigyelés alatt voltam. A doki más helyzet, mert én régóta járok hozzá, neki a 6 hetes kontrollon adtam oda. De szerintem amikor alkalom van rá a szülés után odaadni nem fog tiltakozni.

Engem császároztak mindkét fiam születésekor. A férjem adta át a borítékot a szülésznõnek amikor én még megfigyelés alatt voltam. A doki más helyzet, mert én régóta járok hozzá, neki a 6 hetes kontrollon adtam oda. De szerintem amikor alkalom van rá a szülés után odaadni nem fog tiltakozni.
A párom adta oda közvetlen szülés után, mikor készült haza a doki! A szülésznõnek is akkor adta! Neked kell tudnod, h mennyit szánsz rá! És ha nem mondott árat, akkor annyit adsz amennyit szeretnél! :)
Én csak az orvosomat fogadtam meg, szülésznõt nem. A varrat szedéskor adtam neki oda, aznap, mikor haza engedtek. Az összeg pedig reális, amit adni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nem mondott árat, hozzá, mint orvos nem járok magánrendelésre! A szülésznõ lesz ott jobban, a doki csak úgyis varr, és megnézi, hogy rendben mennek-e a dolgok! Emiatt nem akarok neki többet adni! Köszönöm
Én Csongrád megyében szültem, és én varratszedéskor adtam oda a dokinak a borítékot.A szülésznõt pedig megkerestem privátban, mikor még benn feküdtem a picivel.Ez év februárban volt mindez.
Orvosnak varratszedéskor, szülésznõnek pedig azon a napon, mikor hazajöttünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Sote 2-n mennyit kér egy szülésznő kb? Nagy baj, ha esetleg nem fogadnék szülésznőt csak orvost?

Legjobb válasz: 2éve szültem ott, akkor 30 volt az átlag, de hallottam 50rõl is... mi 30at adtunk akkor, de nem voltam megelégedve a szülésznõmmel, legközelebb nem fogadok. szívem szerint az orvosnak adtam volna még azt a 30at is. nyilván mindenki másképp vélekedik errõl, természetesen nem kell szülésznõt fogadni, sokan akkor sem fogadtak, amikor én szültem. szerencséd is lehet, mert kifoghatsz egy profi szülésznõt is.

2éve szültem ott, akkor 30 volt az átlag, de hallottam 50rõl is... mi 30at adtunk akkor, de nem voltam megelégedve a szülésznõmmel, legközelebb nem fogadok. szívem szerint az orvosnak adtam volna még azt a 30at is. nyilván mindenki másképp vélekedik errõl, természetesen nem kell szülésznõt fogadni, sokan akkor sem fogadtak, amikor én szültem. szerencséd is lehet, mert kifoghatsz egy profi szülésznõt is.
Másfél éve szültem ott, az egyik vezetõ szülésznõvel. Legrosszabb választás volt az a nõ, csak hátráltatott és visszatartott mindenben, egy pozitív, építõ megnyilvánulása sem volt. Nem tudott IV-t bekötni, fájás közben vizsgált és tágított is. 20e-t adtunk neki, de csak azért, mert fogadott volt. Szívem szerint egy fillért sem kapott volna. :( Õ nem mondott tarifát elõtte, én meg max. ennyit tudtam adni. Közvetlen a szülés után megkapta a férjemtõl, megköszönte, utána a 3 nap alatt egyszer jött megnézni kb. 2 percre.
1. vagyok. sajnálom, hogy másnak is ilyen rossz tapasztalata van. pedig nekem is nagyon ajánlották õt, és javasolták, hogy szülésznõt mindenképp fogadjak. az én esetemben felesleges volt. viszont emlékszem, hogy az egyik szobatársamé egy tündéri nõ volt, minden nap látogatta, kipakolt neki, kórházi betéteket kapott tõle, stb. õ a végtelenségig meg volt vele elégedve - megjegyzem érthetõen, én is láttam a különbséget fogadott szülésznõ és fogadott szülésznõ között... remélem te szerencsésebb leszel, könnyû szülést, utána pedig boldog babázást kívánok! :)
2szer szültem ott, csak fogadott dokim volt (ugyan az mind a kétszer). Elõször 2 éve, akkor programozott császárom volt, eszembe sem jutott így szülésznõt fogadni. Másodjára idén februárban természetes úton szültem, nem fogadtam szülésznõt. Nagyon jó brigádokat kaptam ki, mindenki nagyon kedves volt, a második mûszakból volt egy, aki odajött, mondta hogy Õ lesz velem végig. Majdhogynem kinyalta a s.ggem. Külön szülõszobát foglalt, hozott cd-ket ha szeretném hallgatni, nagyon kedves és segítõkész volt. Végül egy 10.000-st adtunk Neki, pont annyi pénz volt a férjemnél. Én nagyon elégedett voltam így is.
Két éve szültem ott.40-et kért a hölgyemény.Most lassan megint megyek szülni, de úgy döntöttem nem kell szülésznõ, csak a fogadott doki.Amúgy ugyanaz a szülész most 50 ezret kér. Többször feküdtem a klinikán.Azt vettem észre, hogy az számít a legtöbbet, ki a fogadott dokid.
2 hete szültem ott, 40ezret adtunk, mivel az orvos tarifájának a fele jár


Általában mennyit kérnek a dokik a szülésért pécsen a klinikán? A szülésznőnek is kell adni pénzt ha nem fogadott, és az ápoloknak mit szoktak adni?

Legjobb válasz: ha nem fogadott a doki, szülésznõ, akkor semmit nem kell adni. ha fogadott, akkor megmondja a maga tarifáját.

ha nem fogadott a doki, szülésznõ, akkor semmit nem kell adni. ha fogadott, akkor megmondja a maga tarifáját.
A kérdező hozzászólása: nem mondott semmit az orvosom, ezért gondoltam az átlagot adnám az mennyi?
Szia. Én is ott fogok szülni, ki az orvosod?
ált.ban úgy van, hogy a terhesgondozás tízszerese. pl ha egy vizsgálatért 6 ezret fizettél, a szülés 60 ezer.
A kérdező hozzászólása: Toth tamás az orvosom és te kihez jársz?Te mennyit fogsz adni az orvosodnak?
Én Dr Halvax Lászlóhoz járok, és 50ezret fogok adni neki. Ez a tizszerese a vizsgálatnak. Szülésznõt nem fogadok, neki nem adok pénzt. Ha nagyon megleszek elégedve kap ajándékot.

A II. Nőin Dömötör Margit mennyit kér, ha felfogadom, mint szülésznő? Vagy amennyit gondolok?

Legjobb válasz: Köszi. Ha lesz még infónk, majd azért írjunk egymásnak. :)

Köszi. Ha lesz még infónk, majd azért írjunk egymásnak. :)
Nem tudom a választ a kérdésedre, de inkább Õt kérdezd meg. Nem kell ebbõl nagy ügyet csinálni. Õ megmondja hogy mennyi- Te pedig eldöntöd tudsz-e annyit adni. Én úgy tudom ott 20-40 ezer a tarifa. Már amelyik megmondja... Sok szerencsét
A nõgyógyászom nekem õt ajánlotta szülésznõnek. Árat nem tudok, személyesen még nem beszéltem vele, de a dokim azt mondta, hogy nem fog konkrét összeget mondani - feltételezem így annyit adok, amennyit gondolok. Azóta már sikerült megtudnod róla vmit? Mikor szülsz?
A kérdező hozzászólása: Annyit derítettem ki, hogy legtöbbször nem mond árat és hogy már a terhespatológián van, de korlátozott számban vállal szüléseket!
A kérdező hozzászólása: OKÉ! ;)
Szia! Elõzõ vagyok. Mikorra vagy kiírva? Van azóta vmi új infód esetleg?
Sziasztok! Mi újság, megszületett már vkinek a babóca? Esetleg új infó Dömötör Margitról? Szült nála vki mostanában?

Mennyit kérnek a szülésznők, ha megfogadjuk őket?

Mi van akkor, ha amikor szülök nem az a szülészn? van ügyeletben? Õt is behívják, mint az orvost?

Legjobb válasz: Ha ragszkodsz ahhoz, hogy behívják a szülésznõdet, akkor természetesen behívják õt is. Amúgy nálunk a szülésznõk 20.000-et szoktak kapni.

Ha ragszkodsz ahhoz, hogy behívják a szülésznõdet, akkor természetesen behívják õt is. Amúgy nálunk a szülésznõk 20.000-et szoktak kapni.

Szült mostanában valaki Dr. Petróczy Ottónál Nyíregyházán? Mik a tapasztalatok? Volt-e fogadott szülésznőd? Ha igen ki? Mennyit kért? Stb.

Legjobb válasz: Szia! Javasolnám a www.babanet.hu oldalt. Ngyon sok jó dolgot találhatsz a kérdéseddel kapcsoltban!

Szia! Javasolnám a http://www.babanet.hu oldalt. Ngyon sok jó dolgot találhatsz a kérdéseddel kapcsoltban!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!