Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kérnek szülésznők, (24 db)

Mennyibe kerül szülésznőt bérelni?

Sok embert?l hallottam hogy milyen jó hogy fogadott szülészn?t,hogy mennyire megkönnyítette a szülést.Én is gondolkodom rajta mert els? babám lesz, de sajna nem tudom hogy mennyibe kerül és hogy megtehetem e. 20+1hkm

Legjobb válasz: Persze, h megteheted. Kérdezd meg az orvosodat, h kit ajánl. Az jó, ha õk ketten összeszokott csapatot alkotnak. Én 15e-et fizettem 2008-ban. Egyébként még ráérsz, majd ha nst-re jársz, ott találkozol a szülésznõkkel, elõfordul, h ott szimpatikus lesz valaki, és akkor õt magát is megkérheted.

Persze, h megteheted. Kérdezd meg az orvosodat, h kit ajánl. Az jó, ha õk ketten összeszokott csapatot alkotnak. Én 15e-et fizettem 2008-ban. Egyébként még ráérsz, majd ha nst-re jársz, ott találkozol a szülésznõkkel, elõfordul, h ott szimpatikus lesz valaki, és akkor õt magát is megkérheted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!15000-et még valahogyan elõ tudok varázsolni, ha e környékén van valószínüleg élni fogok vele.
Én is fogadtam szülésznõt.Eredetileg nem akartam, de hallottam, hogy Neki ikrei vannak és mivel én is ikreket vártam, úgy döntöttem inkább jobb lesz. Nem bántam meg, mert rengeteget segített, még a szülés elõtt is sok hasznos tanácsot kaptam tõle. Én 20e Ft-ot adtam Neki.
Én csak szülésznõt fogadtam, és nagyon jó döntés volt. Ott volt az ügyeletes orvos, nagyon sokat foglalkozott velem, örökké hálás leszek neki, de nekem a szülésznõ vezette le a szülést, a doki a hasamat nyomta, meg varrt. Itt Debrecenbe a Klinikán 15-20-at szoktak nekik adni, mi 30-t adtunk tavaly decemberben, mert a legmesszebbmenõkig meg voltunk elégedve az önzetlen , emberséges munkájával!
Elsõ vagyok, felettem valaki írta, h csak szülésznõt fogadott, jól tette. Az orvos szinte semmit nem csinál szülés közben! Nálunk még a vágást is a szülésznõ csinálta, a doki állt a lábamnál, és látványosan unatkozott. A lepény születésekor bent sem volt, biztos kávézott:) A végén összevarrt, és ennyi. Kb 5* vizsgáltak vajúdás közben, ebbõl kétszer az orvos. 3 nap után pedig kiszedte a varratokat, gratulált, és eltette a pénzt. 6 hetes kontrollra is kapott pénzt egyébként, és terhesség alatt is minden vizsgálatnál. Csak oda akartam kilyukadni, h tényleg sokkal jobb befektetés egy szülésznõ fogadása, mint egy orvosé.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, nagy segítség nekem!
19.07-es vagyok. Nekem is a szülésznõ vágott, de úgy, h egy percig se fájt szülés alatt/után/óta!!!!!!
Szerintem is nagyon fontos a szülésznõ! Volt olyan ismerõs, aki nem fogadott, hárman szültek egyszerre, az ügyeletes szülésznõ futkosott közöttük. Két nap múlva ugyanazzal a fertõzéssel került mind a három baba az intenzívre. Persze nem biztos hogy õ vitte körbe, de azért ez a csaj is azt mondta, hogy a következõnél inkább szán erre is pénzt. Amúgy meg nem minden kórházban engedik meg, hogy csak szülésznõt fogadj!!! Valahol csak akkor lehet, ha van fogadott dokid is.

Vácon kb. mennyit kérnek a szülésért a szülésznők? Fogadott orvosom nem lesz de szülésznőre gondoltam.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindegyikük mást kér. Kérdezd meg nyugodtan tõlük elõre!

Szia! Szerintem mindegyikük mást kér. Kérdezd meg nyugodtan tõlük elõre!
30-50 e ft.
De mi az hogy szülésért pénzt kérnek, nem Tb alapon megy ez??? Magánorvoshoz járnál? Szerintem ez nagyon parasztos mennyi a szülés? Írj vissza
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem járok magán orvoshoz és nem is fogadok orvost. Szülésznõre gondoltam, hogy fogadok egyet mert úgyis õ van velem végig. De még csak gondolkodom rajta.
Szerintem kérni nem kérnek. Attól függ te mennyit szánsz rá. Kb 20-30-at szoktak adni, én 40-et adtam, bár nem Vácon. De azért kapott ennyit, mert az utolsó hónapban állandóan hívogattam, sokat segített mindenben. Viszont nekem az orvosom és a szülésznõm is végig ott voltak. Én kifejezetten örültem a fogadott dokinak.

Mennyibe kerül magán szülésznőt fogadni?

(mennyit adtatok?)

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy magan. Minden korhazban dolgoznak szulesznok, ha nem fogadsz, akkor annal szulsz, aki eppen akkor dolgozik/ugyeletes. Ha viszont fogadsz, akkor az ottani dolgozok kozul tudsz egyet, aki rendelkezesedre all a terhesseged alatt es a szuleskor felhivod, o pedig bemegy. Akar ejjel/unnepnapon, vagy, ahogyan elore megbeszelitek. En fogadam, akarmikor hivhatom, a baj van, ha uh-ra megyek talalkozunk, beszelgetunk picit:) 40 ezret fogunk neki adni, a dokimnak 50et. 33 hkm

Nincs olyan, hogy magan. Minden korhazban dolgoznak szulesznok, ha nem fogadsz, akkor annal szulsz, aki eppen akkor dolgozik/ugyeletes. Ha viszont fogadsz, akkor az ottani dolgozok kozul tudsz egyet, aki rendelkezesedre all a terhesseged alatt es a szuleskor felhivod, o pedig bemegy. Akar ejjel/unnepnapon, vagy, ahogyan elore megbeszelitek. En fogadam, akarmikor hivhatom, a baj van, ha uh-ra megyek talalkozunk, beszelgetunk picit:) 40 ezret fogunk neki adni, a dokimnak 50et. 33 hkm
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat.
Szombathely 20.000
Nekem magán szülésznõm volt! Õ egyik kórházban sincs állandón, de vezet szüléseket bent. Az õ tarifája 70.000ft volt. Abszolut megérte. Õ csinálta az nstket, meg a vizsgálatokat a saját rendelõjében. Nagyon jó szakember! Ja és ez Budapesten van.
hollandia figadott szuleszno aki barmikor megszul veled INGyen van Nincs halapenz nincs lefizetes a biztosito fizeti a magaszuleszno aki egeszterhesseged alatt kovet teged.
Szeged, 30.000
Én a szülés elõtt csak dokit fogadtam, neki 120.000 volt a tarifája. A szülésznõt pedig a doki választotta, mikor felmentünk a szülõszobára, az éppen rendelkezésre állók közül. Délután 3-kor kezdtünk, és mivel 7-kor volt nekik váltás, és szimpatikus volt a csaj, megkértük, hogy maradjon a végéig. Megkérdeztük, hogy mennyit kér érte, de azt mondta ránk bízza. Végülis 8-kor született meg a kislányom, utána volt ugyebár már 2 óra megfigyelés, és utána még lekísért a szobánkba. Mi ezért a plusz 3-4 óráért, ami miattunk benn töltött 25.000-et adtunk neki plusz két drágább üveg bort...
40-et adtam a szülésznõnek, 80-at a dokinak. A doki ennyit kért, a szülésznõ meg azt mondta hogy felét szokták kapni, mint a dokik. Tatabánya
Attól is függ melyik kórházban szülsz.Mindenhol megvannak a megszokott tarifák.Nálunk a szülésznõ 30-50 között szokott kapni, a doki 80-120ezer között.(Budapest)
A kérdező hozzászólása: köszi. könnyû szülést.
Békéscsaba 30.000 Ft


Mikor adtátok oda a szülésznőnek, fogadott dokinak a pénzt? Ha nem mondták mennyit kérnek, akkor a szülésznőnek 20, a dokinak 30 elég? Nem Bp. és nem jártam hozzá magánrendelésre, csak szülésre kértem fel!

Köszönöm

Legjobb válasz: Engem császároztak mindkét fiam születésekor. A férjem adta át a borítékot a szülésznõnek amikor én még megfigyelés alatt voltam. A doki más helyzet, mert én régóta járok hozzá, neki a 6 hetes kontrollon adtam oda. De szerintem amikor alkalom van rá a szülés után odaadni nem fog tiltakozni.

Engem császároztak mindkét fiam születésekor. A férjem adta át a borítékot a szülésznõnek amikor én még megfigyelés alatt voltam. A doki más helyzet, mert én régóta járok hozzá, neki a 6 hetes kontrollon adtam oda. De szerintem amikor alkalom van rá a szülés után odaadni nem fog tiltakozni.
A párom adta oda közvetlen szülés után, mikor készült haza a doki! A szülésznõnek is akkor adta! Neked kell tudnod, h mennyit szánsz rá! És ha nem mondott árat, akkor annyit adsz amennyit szeretnél! :)
Én csak az orvosomat fogadtam meg, szülésznõt nem. A varrat szedéskor adtam neki oda, aznap, mikor haza engedtek. Az összeg pedig reális, amit adni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nem mondott árat, hozzá, mint orvos nem járok magánrendelésre! A szülésznõ lesz ott jobban, a doki csak úgyis varr, és megnézi, hogy rendben mennek-e a dolgok! Emiatt nem akarok neki többet adni! Köszönöm
Én Csongrád megyében szültem, és én varratszedéskor adtam oda a dokinak a borítékot.A szülésznõt pedig megkerestem privátban, mikor még benn feküdtem a picivel.Ez év februárban volt mindez.
Orvosnak varratszedéskor, szülésznõnek pedig azon a napon, mikor hazajöttünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Sote 2-n mennyit kér egy szülésznő kb? Nagy baj, ha esetleg nem fogadnék szülésznőt csak orvost?

Legjobb válasz: 2éve szültem ott, akkor 30 volt az átlag, de hallottam 50rõl is... mi 30at adtunk akkor, de nem voltam megelégedve a szülésznõmmel, legközelebb nem fogadok. szívem szerint az orvosnak adtam volna még azt a 30at is. nyilván mindenki másképp vélekedik errõl, természetesen nem kell szülésznõt fogadni, sokan akkor sem fogadtak, amikor én szültem. szerencséd is lehet, mert kifoghatsz egy profi szülésznõt is.

2éve szültem ott, akkor 30 volt az átlag, de hallottam 50rõl is... mi 30at adtunk akkor, de nem voltam megelégedve a szülésznõmmel, legközelebb nem fogadok. szívem szerint az orvosnak adtam volna még azt a 30at is. nyilván mindenki másképp vélekedik errõl, természetesen nem kell szülésznõt fogadni, sokan akkor sem fogadtak, amikor én szültem. szerencséd is lehet, mert kifoghatsz egy profi szülésznõt is.
Másfél éve szültem ott, az egyik vezetõ szülésznõvel. Legrosszabb választás volt az a nõ, csak hátráltatott és visszatartott mindenben, egy pozitív, építõ megnyilvánulása sem volt. Nem tudott IV-t bekötni, fájás közben vizsgált és tágított is. 20e-t adtunk neki, de csak azért, mert fogadott volt. Szívem szerint egy fillért sem kapott volna. :( Õ nem mondott tarifát elõtte, én meg max. ennyit tudtam adni. Közvetlen a szülés után megkapta a férjemtõl, megköszönte, utána a 3 nap alatt egyszer jött megnézni kb. 2 percre.
1. vagyok. sajnálom, hogy másnak is ilyen rossz tapasztalata van. pedig nekem is nagyon ajánlották õt, és javasolták, hogy szülésznõt mindenképp fogadjak. az én esetemben felesleges volt. viszont emlékszem, hogy az egyik szobatársamé egy tündéri nõ volt, minden nap látogatta, kipakolt neki, kórházi betéteket kapott tõle, stb. õ a végtelenségig meg volt vele elégedve - megjegyzem érthetõen, én is láttam a különbséget fogadott szülésznõ és fogadott szülésznõ között... remélem te szerencsésebb leszel, könnyû szülést, utána pedig boldog babázást kívánok! :)
2szer szültem ott, csak fogadott dokim volt (ugyan az mind a kétszer). Elõször 2 éve, akkor programozott császárom volt, eszembe sem jutott így szülésznõt fogadni. Másodjára idén februárban természetes úton szültem, nem fogadtam szülésznõt. Nagyon jó brigádokat kaptam ki, mindenki nagyon kedves volt, a második mûszakból volt egy, aki odajött, mondta hogy Õ lesz velem végig. Majdhogynem kinyalta a s.ggem. Külön szülõszobát foglalt, hozott cd-ket ha szeretném hallgatni, nagyon kedves és segítõkész volt. Végül egy 10.000-st adtunk Neki, pont annyi pénz volt a férjemnél. Én nagyon elégedett voltam így is.
Két éve szültem ott.40-et kért a hölgyemény.Most lassan megint megyek szülni, de úgy döntöttem nem kell szülésznõ, csak a fogadott doki.Amúgy ugyanaz a szülész most 50 ezret kér. Többször feküdtem a klinikán.Azt vettem észre, hogy az számít a legtöbbet, ki a fogadott dokid.
2 hete szültem ott, 40ezret adtunk, mivel az orvos tarifájának a fele jár

Mennyibe kerül az István kórházban a szülés. Mennyi a dokinak (Artner Attila) és mennyi a szülésznőnek?

Legjobb válasz: Én a Szent Imrében szültem, minden dokinak más a tarifája. Van, amelyik megmondja, van amelyik nem. A doki 70 e kért. a szülésznõ nem mondott árat, 20-30 körül hallottam, és 30-at adtam, mert az nst-kre is hozzá jártam, túlhordtam , és a szülés is hosszú volt (17 óra), így sok macera volt vele. Õ szerintem megérdemelte, a doki már annyira nem.... de hát ez van.

Én a Szent Imrében szültem, minden dokinak más a tarifája. Van, amelyik megmondja, van amelyik nem. A doki 70 e kért. a szülésznõ nem mondott árat, 20-30 körül hallottam, és 30-at adtam, mert az nst-kre is hozzá jártam, túlhordtam , és a szülés is hosszú volt (17 óra), így sok macera volt vele. Õ szerintem megérdemelte, a doki már annyira nem.... de hát ez van.
A fogadott szülésznõ 30 ezer, a dokik tarifája különbözõ(az én dokim 70 ezer ft-ot mondott, a sima, és császáros szülésnek is ennyi a tarifája nála).
2.vagyok.Én az Istvánban szültem.

Kismamák Nyíregyházán, akik mostanában szültetek vagy fogtok, mennyit adtatok ill. adtok a fogadott dokinak ill. a szülésznőnek? Vagy mennyit kért a doki?

Ma hallottam egy olyan vad összeget (a doki mondta neki), hogy majdnem rosszul lettem!! Az én dokim nem mondott összeget és az el?z?eknél annyit adtam, amennyink volt! Ezen rágódom reggelt?l!

Legjobb válasz: Szia. Én úgy gondolom, hogy a dokinak 60 ezret fogok adni, a szülésznõnek 15 ezret. Bár én még a dokira konkrétan nem kérdeztem rá, de akármennyit mondana én ennyit adnék max. Megkérdezhetem hogy ki a fogadott dokid, és mennyi összeget mondott? 33 hetes

Szia. Én úgy gondolom, hogy a dokinak 60 ezret fogok adni, a szülésznõnek 15 ezret. Bár én még a dokira konkrétan nem kérdeztem rá, de akármennyit mondana én ennyit adnék max. Megkérdezhetem hogy ki a fogadott dokid, és mennyi összeget mondott? 33 hetes
A kérdező hozzászólása: Az én dokim nem mondott összeget, bár nem is beszéltünk róla. Az egyik ismerõsömnek a simára 80-at, a császárra 100-at mondott a doki, de a doki nevére nem emlékszem. Én 2 éve 40-et adtam, meg 15-t a szülésznõnek. Most se szándékoztam többet, de ezeket az összegeket hallva?!
Nekem császár lett a vége és én 100-at adtam.
Novemberben császárral szültem, 80-at adtunk a dokinak (kerek perec megmondta, hogy sima 60, császár több...)a szülésznõnek 20-at!

Holnap találkozom először a szülésznővel. Már holnap kérdezzek rá, hogy mennyit kér? Vagy hogy csináljam? És hogy kérdezzem meg?

Legjobb válasz: Én megkérdeztem egyszerûen, hogy van e konkrét összeg amennyiért vállalja. Végül is mért szégyenlõsködjek, hiszen mindketten tudjuk, hogy nem ingyen jön be külön az emberhez. Õ meg erre azt mondta, hogy amennyit gondolok és majd csak utólag, elõre nem kér semmit.

Én megkérdeztem egyszerûen, hogy van e konkrét összeg amennyiért vállalja. Végül is mért szégyenlõsködjek, hiszen mindketten tudjuk, hogy nem ingyen jön be külön az emberhez. Õ meg erre azt mondta, hogy amennyit gondolok és majd csak utólag, elõre nem kér semmit.
Én is az elsõ alkalommal rögtön rákérdeztem. Õ is azt mondta, nem érdekli a boríték, higgyem el. Amennyit gondolunk. 20-25 ezret gondolunk, ha elégedettek leszünk és esetleg egy ajándékcsomagot is. még meglátjuk.10 napon belül szülök.
Kérdezz rá, konkrétan, hogy mennyivel fogsz a végén tartozni. Jobb, ha idõben tudod. Általában ritka, aki konkrét összeget kér. A szülésznõk többsége nagyon rendes és nem pénzéhes. Nekem kétszer is volt, és a végén a borítékot is alig akarták elfogadni, hogy nem ezért csinálták.
Én is sokat gondolkoztam, hogy megkérdezzem-e.Hát megtettem, mert úgy gondoltam illik.Közölte, hogy neki 40-et szoktak adni.Én csak 25 körülre gondoltam, úgyhogy a dokim pénzébõl kellett sajna lefaragnom, pedig õ igazán megérdemelte volna amit félretettem neki.
Ez az utolsó elég súlyos. Én nem tudok majd ennyit adni, remélem, nem ilyen magas összeget mond majd!
A kérdező hozzászólása: Kezdek megijedni :D Én 40-et nem szeretnék adni.Nem is tudok. Nos, holnap kiderül. Köszönöm a válaszokat.
Hol fogsz szülni?Mert pl.az István khzban, ha megfogadod a szülésznõt 30 ezer ft a tarifája.
A kérdező hozzászólása: Tatabánya Szent Borbála kórház


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!