Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kér szülés levezetéséért (9 db)

Igen, a férjem megkérdezte. A válasza pedig amennyit szánunk. Jó válasz :)

A Kistarcsai kórházban Dr. Szentágotai Ferenc mennyit kér a szülés levezetéséért?

Jártam hozzá vizsgálatokra, és olvastam is, hogy milyen. Ilyen orvosról álmodik mindenki. Na de megfizethet?? Mennyiért vállalja? Van valakinek tapasztalata?

Legjobb válasz: Én is hozzá jártam magánrendelésre, én a magánrendelési tarifa 10szeresét adtam neki szülés után.Egyszer sem mondta, hogy õ mennyit szeretne,én ennyit szántam neki, mert nagyon meg voltam elégedve vele.Ha lesz másik baba, akkor is õt választom majd!

Én is hozzá jártam magánrendelésre, én a magánrendelési tarifa 10szeresét adtam neki szülés után.Egyszer sem mondta, hogy õ mennyit szeretne, én ennyit szántam neki, mert nagyon meg voltam elégedve vele.Ha lesz másik baba, akkor is õt választom majd!
Szia !!!Én 8honapja járok Dr.Szentágotai magán rendelésére, nagyon meg vagyok elégedve velle.Meg kérdeztem mennyit kér el a szülésé, válasza:Szülés:70ezer ft, császármetszés:80ezerft.Egy vizsgálatért 7ezer ft kér elhavonat kell hozzá járnom .Megéri, mert oda figyel mindenre és kedves mindenkivel.
Nem kér...összeget.Nagyon rendes ember. Nincs még 1 éves a babám, akit nála szültem, de sem nála, sem a nagyobb gyereknél nem mondott összeget.Azt mondta: "Etikátlan lenne összeget mondani." Mindig csak annyit mondott:hogy köszöni szépen a bizalmat, és be fog jönni mindenképp a szülésre. Így is történt: ahogy hívták telefonon: kb.1/4 óra múlva benn volt. Habár én csak annyit kérdeztem, hogy elvállalja -e? a szülést, és a terhesgondozást. Ha szülnék még, biztosan csak nála, mert nagyon elégedett voltam vele. Hihetetlen, de van még ilyen orvos ma Magyarországon. Becsüljük meg!
Én a 2-dik válaszolo vagyok .Akor nemtudom , hogy miért mondta hogy 80-70körül lesz, de õ mondta nekem kicsit sok amit el kér.De nagyon meg vagyok velle elégedve mondta nekem is , hogy ha jön a szülés hívjam õ ott lesz .Remélem így is lesz.Mert az sem lehet , hogy van akitõl kér és van akitõl nem .Nem?37 hetes kismama.
Hát változnak ez idõk, ez régi kérdés, eltelt pár év, már nem etikátlan közölni mennyi az annyi. Jelenleg 90 ezret kér kerek perec a szülésért...

Mennyit kér a szülés levezetéséért dr. Varga Tamás Pécsett? És milyen a szülés alatt (türelmes, nyugodt, tehát emberileg)?

Mert úgy hallottam, hogy jó orvos.

Legjobb válasz: csak a szülés végén vannak ott a doki, addig a szülésznõnek van nagy szerepe.

csak a szülés végén vannak ott a doki, addig a szülésznõnek van nagy szerepe.
A kérdező hozzászólása: Nem ezt kérdeztem! Akkor vannak ott az orvosok, amikor kellenek, leginkább a szüléstõl függ!


Mennyit kér Dr Deák Csaba székesfehérvári doki a szülés levezetéséért?

A honlapjukon megtaláltam az árlistálukat, de a szülést konkrétan nem írták és nem szeretnék kellemetlen meglepetéseket! El?re is köszi minden infóért!

Legjobb válasz: Szia! Én most fogok nála szülni nemsokára! Ugy müködik, hogy 50.000ft kér õ, de mondta hogy saját szülésznõvel dolgozik /tehát ki kell fizetned õt is/, ami plusz 20.000Ft. igy összesen 70.000Ft-re jön ki. Ha valamit szeretnél még tudni nyugodtan kérdezz!

Szia! Én most fogok nála szülni nemsokára! Ugy müködik, hogy 50.000ft kér õ, de mondta hogy saját szülésznõvel dolgozik /tehát ki kell fizetned õt is/, ami plusz 20.000Ft. igy összesen 70.000Ft-re jön ki. Ha valamit szeretnél még tudni nyugodtan kérdezz!

Tatabányai fogadott szülészek mennyit kérnek a szülés levezetéséért?

Nevet és évet is írjatok légyszi.

Legjobb válasz: Most szülésznõre gondolsz? Abba nem tudok segíteni mivel nekem márciusba lesz a harmadik császárom és ahhoz nem kell szülésznõ legalább is én így látom. De orvosokba tudok segíteni mert ismerem egy kettõnek a tarifáját. Kihez jársz?

Most szülésznõre gondolsz? Abba nem tudok segíteni mivel nekem márciusba lesz a harmadik császárom és ahhoz nem kell szülésznõ legalább is én így látom. De orvosokba tudok segíteni mert ismerem egy kettõnek a tarifáját. Kihez jársz?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, dokira gondoltam:) Én Roykó doktornõhöz járok, viszont õ júniustól nem vállal szüléseket én meg júliusban szülök.
Pedig õ nagyon aranyos meg jó doki gondoltam hogy elõbb utóbb vissza vonul.Meg ha jól tudom õ nem is "drága". Én a Põdör doktorhoz járok hát nem lehet elmondani róla hogy olcsó mert 10ezer egy terhes gondozás viszont nagyon alapos és maximálisan megbízok benne. Van nála jóval olcsóbb doki is tbányán de én nem akartam variálni mert a kislányom is nála született és teljesen meg voltam vele elégedve mint mondtam engem megint császározni fog és nem mindegy....hogy állnak a dolgokhoz. Akik még jó dokik a Ferencz doktor õ nála ha jól tudom 8ezer a terhesgondozás dicsérik a Málik doktort õ viszonylag új doki és nem kér "sokat". A szülés meg a tízszerese általában a terhesgondozási összegnek de van olyan doki aki rád bízza mennyi az annyi. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a segítséget.
Mi a Pazárhoz jártunk, õ 60t kért(a terhesgondozás 10szeresét szokták adni, ezt mondta, ugyanis rákérdeztem) Alapos doki meg voltam vele elégedve.

Aki esetleg Győrben Dr. Stummer Jánosnál szült, segíthetne, mennyit kért a szülés levezetéséért!?

Legjobb válasz: Nekem fogadott orvosom volt, de Dr. Stummer volt az ügyeletes. Ha inteligens, kedves, empatikus emberre vágysz,aki a te igényeidet tartja kizárólag szem elõtt, na akkor nem õt választod. Nem hogy pénzt nem adnék neki, de örüljön, hogy nem pofoztam fel két fájás között!

Nekem fogadott orvosom volt, de Dr. Stummer volt az ügyeletes. Ha inteligens, kedves, empatikus emberre vágysz, aki a te igényeidet tartja kizárólag szem elõtt, na akkor nem õt választod. Nem hogy pénzt nem adnék neki, de örüljön, hogy nem pofoztam fel két fájás között!
A kérdező hozzászólása: Ja, ki ne hagyjam, a Leányzó 2480g-mal és 46cm-vel született meg :D
Várom a beszámolód mindenképp visszakeresek majd ide!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, eddig minden alkalommal jól szerepelt a picur, azt mondták ha így marad, akár végig ki is hordhatom, szóval még 5 hét, ha szerencsénk van.A részletekrõl pedig a nagy esemény után:)
Szia! az elsõ válaszoló vagyok. Légy pozitív, ne aggódj, minden rendben lesz a babával! Az nst nem fáj, bár macerás eljárni, de inkább tudd, mi van a picivel, nem baj, ha gyakrabban kell menni. A két kg sem olyan nagyon-nagyon vészes, fõleg, ha tudod, hogy miért. Nem a babóval van gond, hanem a méhlepénnyel, tehát ha kijön a babó és táplálva lesz nem lesz semmi baja! Majd jelentkezz ide, hgoy milyen volt a szülés, nagyon kiváncsi vagyok rá. Sok sikert, és még kellõen hosszú babavárást kívánok:) !
A kérdező hozzászólása: Ezek igazán elkeserítõ vélemények, eddig szerencsére egy rossz szavam nem lehet rá.Most a 34. legvégén járok és sajnos a picim eléggé le van maradva, a súlya mindössze 1696g a BPD-je 76mm AC 277 FL 58, a méhlepényem nem tudja megfelelõen táplálni, jól rám is hozták a frászt az ultrahangon tegnap ilyen mondatokkal hogy örüljek ha 2 kiló lesz amikor születik, és hogy be kell indítani a szülést hamarabb.Így ennek fényében járhatok 2 naponta NST-re.A mai eredményre 10-es skálából 9est értünk el a kislányommal, Stummer nyugtatgat, bíztat hogy nem lesz baj.Hát remélem nem vesz 180 fokos fordulatot így a végére...:(
Hát én is messze elkerülöm semmi jót nem tudok rola mondani. Igaz én nem nála szültem, de szülésem utáni napokban nem nagyon tudtam pisilni és azt a két csepp pisit amit ki tudtam kinozni magambol számomra nagy eredmény volt. Õ volt a vizites orvos össze vissza nyomogatott csillagokat láttam megkatéterezett és pár ora mulva visszajött megkérdezte mi a helyzet és amikor azt válaszoltam hogy könnyebben megy a pisilél olyan szemeket tett rám hogy nem kivánom senkinek. Még ma is hallom a füleimbe ezt a szót hogy "bííízzzztooos" alattomos sunyi ember.
Remélem én is, hogy Te pozitívabb véleménnyel leszel róla! Velünk nem sikerült tisztelet tudóan viselkednie, szinte 'kizárt' az eseményekbõl, és mintha egy utolsó dolog lenne a szülés úgy kezelte. Ezen kívül 2 perces fájásokkal még közölte, hogy nem kellett volna bemennem. Ennyire azért ne legyen már a kismama az orvos terhére...Könnyû szülést és jó babázást kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az õszinte választ!Nekem õ fogadott orvosom, eddig nincs rá panaszom, remélem nem járok úgy vele, ahogyan te :(
Engem hihetetlenül meglepett ez a negatív vélemény a dokiról. Ez a legelsõ és egyetlen negatív hozzászólás amit eddig hallottam róla, pedig nem egy és nem is két embert kérdeztem, mielõtt õt választottam volna. A személyes találkozások pedig csak megerõsítették a korábban elhangzott rengeteg pozitív tapasztalatot róla. Szóval ezt az egy véleményt leszámítva és csakis jót hallottam és tapasztaltam róla és senki máshoz nem mennék csak hozzá. A kórházból a nõvérek is sokan hozzá járnak ami azért jelenthet valamit. Én meg vagyok vele elégedve, remélem a szülésemet is õ vezeti majd le.

Mennyit kérnek általában az orvosok, illetve a szülésznők a MÁV kórházban a szülés levezetéséért?

Legjobb válasz: ha jól tudom a MÁV kórházban már nem lehet szülni átteték a Szabolcs utcaiba

ha jól tudom a MÁV kórházban már nem lehet szülni átteték a Szabolcs utcaiba
A kérdező hozzászólása: Rosszul tudod, csak a felújítás miatt kellett átmenetileg a Szabolcsban szülni, de már átadták ismét a szülészetet és a Szabolcsot zárták be végleg!
Ez éppen fordítva van!A Szabolcs u.-i kórházat zárták be 2007.12.31-el!Én is ott szültem volna, de emiatt a MÁV-ban fogok.Az én orvosom kerek perec közölte, hogy nála 70.000.- lesz a szülés.Egyébként azt olvastam, hogy 50.000.- és 100.000.- között mozog az összeg.Amúgy nálunk Apás szülés lesz és ha nem leszünk esetleg megelégedve a Dr.nõ "munkájával", akkor nem fogunk ennyit adni neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!