Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kér babysitter (5 db)

Átlagban mennyiért szoktak a babysitterek óránként keresni? Mennyit kérnek egy gyerekért, kettőért és esetleg háromért?

Nagyon rég babysitterkedtem, és szeretném tudni, hogy átlagban mennyit szoktak érte kérni

Mennyit kér egy babysitter 2 gyerek (2 és 4 évesek) felügyeletéért óránként Budapesten?

Legjobb válasz: Erre én is kutatom a választ. Akit én megkérdeztem 1000 ft, / óra + utazási költsége. Ez nekem sok.

Erre én is kutatom a választ. Akit én megkérdeztem 1000 ft, / óra + utazási költsége. Ez nekem sok.
Ez egyénileg változó.Attól függ hány órára bízod rá. 4 gyerkõc anyukája
Sziasztok! Én Budapesti Bébiszitter vagyok! Én Órabért kérek!Nálam nincs ilyen hogy gyerekenként kóta Az órabérem 500Ft/óra Budapest összeskerületében. Szakképesítésem pedagógiai 10 éves tapasztalat több családnál Fövcárosi Csecsemõotthonban dolgoztam 1 évig. 2 gyermekem van. Idõbeosztás rugalmas Önnél vagy saját otthonomban vállalok gyerkeket Délelõtt délután este éjszaka hétvégén betegség estén is Referencia van Az tény hogy a mai bebiszitterek kezdõ bére 700 ft-tõl fölfelé terjed szerintem fontos hogy szeresse a gyerekeket és szaképesítése legyen és legyen mobilis Krisztina

Mennyibe kerül egy babysitter?

Legjobb válasz: Én kb. 2000 ft-os árról tudok, egyik ismerõsöm vigyázott ennyiért gyerekre, de a lány már vagy 10 év körüli volt, nem baba:) Szerintem erõsen függ a képzettségtõl is. Papírral rendelkezõk nyilván drágábbak.

Én kb. 2000 ft-os árról tudok, egyik ismerõsöm vigyázott ennyiért gyerekre, de a lány már vagy 10 év körüli volt, nem baba:) Szerintem erõsen függ a képzettségtõl is. Papírral rendelkezõk nyilván drágábbak.
szia.nem olcso de ha pestui vagy nekem van egy ismrõsõm aki végzett ilyen tanfolyamot és vigyázott is pár babára és szertne most is babysitterként dolgozni.ha érdekel irj privit .16 hos kislány anyucija
Az enyém 1000 ft-t kér 1 órára, éjszaka is. Megbízható, középkorú, felnevelt egy gyereket és a vigyázáson kívül a normál munkaidejében is gyerekekkel foglalkozik. Tisztelet a kivételnek, de én inkább bízom a kisfiamat egy ilyen tapasztalt emberre, mint egy 20 éves csitrire.
750-1500 között mozog, Bp.-n inkább a felsõ régióban. ha sokat jön általában meg lehet állapodni egy köztes árban, ha alkalmanként drágább. igaz, hogy sokba kerül, de megéri igazán "jót" választani a gyerek mellé.


Mennyi kérnek 1 órára a babysitterek?

Én igaz, hogy a szomszédomra szeretném bízni a 9 hónapos kisfiamat, akivel imádják egymást.De van amikor 1 héten kétszer is elkell mennem pár órára, és úgy is kell neki vennem valamit, és úgy gondolom, hogy a pénzre több szüksége van, és így inkább fizetnék.

Legjobb válasz: Én 500-at adok óránként nyugdíjas ex-dadusnak.

Én 500-at adok óránként nyugdíjas ex-dadusnak.
a "mi" bébiszitterünk is 500.-at kér óránként(falun) én a pocaklakóm miatt havi 1-2 alkalommal 4órára bízom majd rá a fiam.
Amikor még én vállaltam gyereket (2 éve) bébiszitterként, Budapesten két gyerekre 700 forintot kértem óránként. De akkor is ennyit, ha bölcsibõl, oviból kellett elhozni õket, játszótereni kellett, vagy lefektetés után éjszaka vigyázni az álmukat, miközben én mondjuk filmet néztem. Ez így korrekt volt szerintem.

Mennyit kér egy babysitter?

Legjobb válasz: Én 7-8 évvel ezelõtt 400 Ft/óra díjon babysitterkedtem.

Én 7-8 évvel ezelõtt 400 Ft/óra díjon babysitterkedtem.
Ez sok mindentõl függ.A minimum szerintem 600.- óránként.Ennél csak több lehet.Ha havi viszonylatban nézzük, van aki kap 100.000.-.Ez változó.Attól is függ neked mennyit ér meg.stb.
800-1000 ft/óra/ 1 gyrek szerintem korekt. (ez Budapesten)
Én vidéken 450Ft/óra kapok, egy 2, 5 éves kisfiú vigyázásáért.
Pesten 1000-t is elkérhet, és pl taxipénz ha este megy haza
A kérdező hozzászólása: Egy 1000-est kért tõlünk is óránként.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!