Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kér Ryanair kilónként a (1 db)

Mennyit kér a Ryanair kilónként a súlyátlépésnél?

Legjobb válasz: SZia. Minden egyes atlepett kilo utan 15 euro bunetetst kell fizetni...es nem fizethetsz keszpenben, csak bankartyat (Visa.mastercard, amit akarsz) fogadnak el. Amugy a csomagod max. 15 kg lehet.

SZia. Minden egyes atlepett kilo utan 15 euro bunetetst kell fizetni...es nem fizethetsz keszpenben, csak bankartyat (Visa.mastercard, amit akarsz) fogadnak el. Amugy a csomagod max. 15 kg lehet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Moszkvába készülök áprilisban ami foglalkoztat hogy Lufthansa géppel megyek és Frankfurtban szállok át, vagy Bécsben. Hogy működik ez az egész? Az átszállás a csomagok, a becsekkolás, mire kell oda figyelni? Budapestről indulok kb 1 hetet leszek ott!

3

Ryanairnek mi a jellemző árpolitikája?

Folyamatosan nézem a jegyárakat, november közepén szeretnék utazni. Már decemberben elkezdték árulni a február-márciusi időszakra, de még mindig tűrhető árban vannak. Régen, úgy emlékszem, az utolsó pillanatban mindig olcsóbb volt, és akkor már kiírta, hogy már csak x hely van ebben az árkategóriában. Azóta változott ez? Minél közelebb az utazás időpontja annál drágább lesz?Vegyem meg most, vagy lehet, hogy olcsóbb lesz? (Ma éjfélig van elvileg akció)
Köszi!

3

Hová lenne drágább kiutazni nyaralni? USÁ-ba, Iránba, vagy Kínába? Melyik helyen meddig lehet maximum maradni túristaként?

Az USÁ-ba elvileg az ESTA engedéllyel 2 hónapig, Iránba meg Kínába valami vizum kell, de nem tudom mennyi ideig adják meg túristának.

Valamelyikőtök járt már ezen országok valamelyikébe. Ti melyiket ajánljátok?

Az USÁ-ban New York-ot és Los Angelest szeretnénk megnézni, Iránban Teheránt és Iszfahánt, Kínában meg Pekinget és Shenyangot és ha megoldható akkor Dandongból átugranánk egy napra Sinuiju-ba Észak-Koreába, ahová 1 napra van valami egyszerűsített vizum úgy hallottam.

Ezen utazások szerintetek milyen árban lennének?

Ha Sinuiju-ba 1 napra mész át Dandongból akkor is kell észak-koreai túravezető, vagy annyi időre szabadon mászkálhatsz?

2

Kell valamilyen pénzösszeget bemutatni a beutazáskor?

Dél-Amerikába utazóknak az ország(ok)ba belépéskor kell egy bizonyos pénzösszeget bemutatni? Arra gondolok, hogy amikor leszállok a reptéren kérnek-e valami ilyesmi igazolást, hogy én akkor ott ebből az összegből fogom magam eltartani. 1-2 hét esetén gondolom nem szükséges, de ez az utazás 2-3 hónapos lenne. Vagy elég a retúregy? Elvégre, nem csak egy országban leszek, ezt viszont ők úgysem fognak követni.

4

Szeretnék egy hónapra elutazni valahová, pontos célpont még nincs, ti hova mennétek, ha lehetne rá lehetőségetek?

Inkább Európán kívüli országok érdekelnének, Ázsiában, Afrikában...

7

Mit kell előre elintézni ha Írországba szeretnénk költözni a családommal? A gyerekek 2 és 5 évesek!

2

Ha Hong kong-ba repülsz kell valamilyen védőoltás?

2 évre mennék.

3

Mennyire törékeny egy gitár? (bővebben lent)

A volán járatokon csak két kézipoggyászt lehet szállítani, és általában olyan sofőrökkel utazom, akik ezt be is tartatják, inkább kötözködésből.
Ha az akusztikus gitárom, a laptopom és egyéb cuccaim(ruhák, könyvek, stb.) is magammal akarom vinni, ahhoz három táska kell, egy gurulós bőrönd az ömleszthető, több helyet foglaló dolgoknak, hátizsák a laptopnak, mivel az tönkremenne, ha a bőröndbe tenném és végigdöcögné az utat, a gitárt csak a saját (puha) tokjában tudom vinni. Viszont ezen a tokon van egy kb. laptop méretű külön zseb a kottáknak, a gitár teste fölött, valahol a lyuk fölött. Ha ide tenném a 3-4 éves, so kicsit súlyosabb laptopom, lenne baja a gitárnak?

4

Malévval utazók tudnátok segíteni?

2 hét múlva utaznánk haza párommal Angliából és szeretnénk hazavinni egy kis szuvenírt. (tul.képp az egyik feladható poggyászt erre szánnánk:D ) A kérdésem az, feladhatunk-e a bőröndben édességet -fém dobozosat is-, teát, kekszet, müzlit, tésztát pl vagy belekötnek?
(A Malév honlapján nem találtam erre választ, hátha ti tudtok segíteni! :) )

+ ha nem tudjuk kinyomtatni a beszállókártyát, elég ha bemondjuk a reptéren a foglalás számát és a nevünket?
Köszönöm szépen!

4

Mennyire ciki ha egy 160 centis, 55 kilós lány 80 centis bőrönddel ácsorog a reptéren?

A következő szemeszteremet nem Magyarországon fogom tölteni, így még ha csak a legfontosabbakat viszem, akkor is megtelik egy bőrönd:), sőt nagy valószínűséggel kettő lesz belőle, mert még egy válltáskát is fogok vinni + a kézipoggyász:) Mennyire ciki ez a sok cucc? Főleg, hogy a bőrönd kb. a csípőmig ér...

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!